Hříchy, co se netrestají… Naivita 1.

autor: Vanity
betaread: Eleanot
Čaukííííííí….. Vybojovali jste si to, tak tady to máte 😀 Chtěli jste pokračování, nebo spíš vymyšlení dalších hříchů 🙂 Ještě úplně přesně nevím kolik jich bude, zatím mám naplánováno opět 7 dílů…Neprozradím jak se jmenují 🙂 To bude překvápko 😀 Tady je první z nich a jmenuje se Naivita. Hříchy budou opět patřit Billovi. Nějak se mi hříšný Bill zalíbil, asi proto, že ne vždy je ten „špatný“. Doufám, že vás nezklamu ani v tomto ani v následujících dílech. Pokud byste měli i vy nějaký nápad na hřích, tak jej napiště do komentářů. Třeba by těch dílů mohlo být díky vám i víc 🙂 Příjemné čtení Naivity 🙂 Vanity 🙂
Bill seděl zachumlaný ve flanelové dece a broukal si slova jeho oblíbené písničky… Nohy měl skrčené pod sebou a začínaly jej nepříjemně brnět. Čekal, až se ve dveřích objeví on. Vlastně takhle čekal každý den a ne pokaždé přišel. Jednou ano, jednou ne, i když žádná pravidelnost v tom nebyla. Přišel vždy, když měl chuť. Chuť na zakázané ovoce. Chuť na svého mladšího brášku.
A dnešek nebyl výjimkou.

Zase na něj dolehla vlna chtíče po něčem, co nikdo jiný nemá. Tom se právě vracel z velmi vydařeného večírku. Tyhle párty, kdy se kolem něj motaly dívky spíše neoblečené než oblečené, miloval. Cítil se jako macho, který může mít každou , na kterou si ukáže. Často to dokazoval nejen těm dívkám, které končily v jeho posteli, ale hlavně Georgovi, který si o tom mohl nechat tak leda zdát…
Když nastupoval do výtahu jejich pětihvězdičkového hotelu v centru města, nemyslel už na žádnou dívku, kterou dnes večer potkal. Myšlenky mu poletovaly okolo jeho malého nevinného brášky. Nevinného? Teď už přeci není nevinný. Vždyť to byl on, Tom, kdo jej o jeho nevinnost připravil. Byl si jist, že jej opět najde u sebe v pokoji, jak na něj oddaně čeká. Nacházel jej tam s pravidelnou přesností. A nepletl se.
Jen co otevřel dveře, vřítilo se mu do náruče černovlasé cosi a vydávalo kňouravé zvuky. Tom jej vzal okolo pasu a posunul tak, aby mohl zavřít dveře a pro jistotu i zamknout. Jakmile cvakl zámek, ucítil bratrovy rty na krku a jeho ruce pod svým tričkem… Neváhal, měl na něj nehoráznou chuť a když na to šel Bill takhle rychle, proč by měl on otálet…
Dostrkal jej k posteli a nechal si bratrem svléknout triko. Billovo černé jej okamžitě následovalo a ještě než stačilo dopadnout na podlahu, odhodil Bill i svoje boxerky. Tom byl docela zaskočen bratrovým jednáním. Vždy vše spíše zdržoval a chtěl všechno pomalu a něžně a najednou, jakoby se v něm probudil ďáblík, který chce za každou cenu ven.
Tom ze sebe nechal svléknout i zbytek oblečení a povalil bratra do peřin.
„Lehni si obráceně…“
Bill pochopil a lehl si tak, aby měl Tomův penis v blízkosti svých úst a naopak svůj penis v blízkosti těch bratrových. Tom neváhal a okamžitě začal olizovat Billův penis, dokud nenarazil na sametovou špičku jeho vzrušení. Poté jej vsál do úst a labužnicky jej olizoval a jemně skousával. Bylo pro něj těžké soustředit se na bratrův penis, když cítil na svém vlastním Billův mrštný jazýček. Překulil se na záda, tak, aby Bill klečel a nastavoval Tomovu jazyku svůj malý zadeček…
Tom dlaněmi roztáhl Billovi zadeček, aby měl lepší přístup a hned začal olizovat a dráždit jemnou kůžičku okolo jeho vstupu. Potřeboval něco uvnitř Billa. Oddálil proto hlavu od jeho zadečku a naslinil si ukazováček, aby do něj snadněji vklouzl. Naposledy olízl jeho otvor a poté do něj prstem pronikl a začal se v něm pohybovat. Byl to pro něj fascinující pohled, dívat se, jak do něj vklouzává.
Bill jej odmítal pustit ze svých úst. Sál Tomův tvrdý penis a volnou rukou si pohrával s jeho varlaty. I když si ze všeho nejvíc přál mít Toma v sobě, potřeboval mít něco v puse. Něco co by mohl olizovat, dráždit.
Tom to ale už déle nevydržel. Neomaleně ze sebe Billa shodil, otočil na záda, roztáhl mu nohy doširoka od sebe a prudce do něj vnikl. Bill se přestal ovládat a dal průchod svým hlasitým výkřikům a svému mohutnému sténání bratrova jména. Stačil mu jediný pohled na Tomovu vzrušením zkřivenou tvář, aby vzal do ruky svoje vlastní vzrušení a přiváděl se tak v vrcholu.
Tomovo ego stouplo do závratných výšin, jakmile spatřil, že se Bill uspokojuje sám. Dokázal ho dostat do takového stavu, kdy to Bill nevydržel a začal se sám honit. I tohle podnítilo Toma zrychlit své přírazy a zašeptat Billovi do ucha…
„Udělej se. Chci tě vidět…“
Dobře volená slova donutila Billa zasténat a přidat na intenzitě pohybů ruky. Jeho orgasmus byl silný. Třásl se po celém těle. Tom umocňoval jeho vyvrcholen svými pravidelnými pohyby. Avšak i on dosáhl svého mohutného orgasmu. Zůstával však stále uvnitř Billa.
Když se jejich dech vrátil na normální, obvyklou frekvenci, opustil Tom bratrovo tělo a začal se shánět po svém oblečení. Bill se posadil na posteli a obmotal okolo sebe prostěradlo.
„Zůstaneš dnes se mnou, Tomi?“ zazněla pokojem tichá otázka.
„Bille, o tomhle už jsme mluvili…,“ zahučel Tom a konečně našel spodní prádlo, které si okamžitě oblékl. Následovaly kalhoty, ponožky, tričko a kšiltovka… Bill jeho odívání mlčky sledoval. Když byl Tom oblečený, promluvil.
„Myslel jsem, že dneska… když to bylo…“ ale jeho snaha byla přerušena…
„Bille, přestaň. Ještě pořád si tak naivní. Pořád si myslíš, že u tebe budu celou noc a ty mi budeš ležet v náruči? Pořád si myslíš, že ti budu šeptat sladká slovíčka? Děláš jako bys mě neznal. Tohle jsem nikdy nedělal a nikdy dělat nebudu. Ani tobě ne. Co jsi víc, než ty holky, co mi prošly postelí? Proč si myslíš, že s tebou se změním?“ Tomova slova byla úsečná a Billovi přišla jako posměch.
„Protože jsem tvůj bratr!“ zasyčel napruženě odpověď a vzpurně se mu zadíval do očí.
Tom se jen pousmál. I přes to, že byl Bill na svůj věk velmi inteligentní, občas mu připadalo, že jedná s rozumem pětiletého dítěte.
„A to je přesně ten důvod, Bille. Jsi můj bratr. Copak to vážně nechápeš?“
Bill nafoukl tváře a hodlal s bratrem nemluvit. Měl svou hlavu a když si něco umanul, dosáhl toho. A on Toma změní.
Určitě, Bille?
autor: Vanity

14 thoughts on “Hříchy, co se netrestají… Naivita 1.

  1. jj,určitě ho změní….protože si sama nedokážu představit,že by se mohl najít někdo,kdo by Billovi odolal…ať už kluk,nebo holka 🙂

  2. Vanity… je to už hodně dlouho, co jsem četla nějakou povídku (nebudu říkat proč). Tvých 7 hříchů nemělo chybu a teď budou následovat další!!! Wooow… tohle byl šíleně vzrušující příběh :D:D nestačila jsem se ani nadechovat, jak jsem byla neustále o slovo napřed :)) úchvatné!! miluji tvůj styl psaní, jak s ničím neztráčiš čas… vše popíše akorát, aby to mělo ten správný spád!! Máš můj velký obdiv, ale to už asi víš :DD

  3. jsem neuvěřitelně ráda že v tom pokračiješ!!!:-*

    jinak k povídce.. chudáček billí:(.. naivní.. a ten nevymáchanej nadrženec tom.. vrrr…. honem písej další hřích 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics