PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 26.

autor: ZoE
betaread: Janule
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
Hej, Puzzláčci moji, se vám strááááááááááášně omlouvám, páč si představuji, že když se na blogu objeví název Puzzle, jdete do toho už tak nějak vzrušeni, že Tom a Bill zažijí nějaké to vzrušení… a oni tedy zažijí vždy nějaké to vzrušení, ale chápu, že čekáte na to TO jejich jediné a konkrétní vzrušení (i když toho jsou plné jiné povídky).
A já se fakt snažím je k tomu dokopat, se kvůli tomu jako dost hádáme, ale zatím vždycky prohraju. Jsou to tvrdohlavá telata a teda ta domluva s nima je šílená. Vždycky z toho nějak vyklouznou. Ani nevím jak to dělají. A to je na ten SEX připravuji už od toho dílu, kdy doskládali puzzle, ste si určo všimli. Ale prostě ne a ne, klouzci jedni vyklouzaní, máslem pomazaní xDD a ke fšemu ten lazar Pes… snad už se neutrhne ze řetězu a dá mi pokoj!!
Předminule jsem sem dala anketku, abych zjistila, co si o tom vůbec myslíte. Vaše reakce mi vyrazila dech x))) Už jen proto, že na ni reagovalo dvojnásobek lidí, jež běžně tuhle povídku čtou… tedy podle grafíku čtenosti, že xDD
Zjistila jsem, k mé vele radosti, že je vás ooobrofská spousta, kteří si ujíždíte na této vesmírné nesmírné psychotwinsreality show. Většina z vás, což je 58% (tedy 76 lidí), by rádo, aby povídka pokračovala dál… sex nesex… u tohoto čísla mi vypadly oči z jamek xDD 37% z vás (tj. 49 lidí) by bralo sex okamžitě, i kdyby povídka měla skončit. A zbylých 5% (toe 6 lidiček), měli jiný názor. Jako např. sex v každém díle xDDD

Takže, abych se dostala k jádru pudla, SEX – bude – a ne jednou, KONEC – bude – na konci, POKRAČOVÁNÍ – bude – ještě pár dílků – tzn. že nemám tucha kolik, jen upřímně, bych už ráda skočila… divné, ale je to tak. (tady Zouška nejspíš myslela, že by jako ráda skončila, ale nějak jí tam zafungoval pan doktor psycholog Freud a ona nám tu bezděky odhalila svou touhu někam skočit… nejspíš asi po někom nebo odněkud… bůh ví… samotné jí to dokonce přišlo „divné, ale je to tak“… jako správný betaread, bych to měla opravit a mlčet, ale nechtěla jsem vás připravit o její myšlenkové pochody, chtěla jsem vás nechat nakouknout do autorčiny duše, tudíž tady máte k její šíleně dlouhé vykecávce i můj malý psychologický postřeh, abyste se třeba náhodou nenudili… Všichni sborem teď zakřičíme: „Zouííííííí, neskákej!“ vaše potvora Janule :o))))))))))))))… tak šup šup, pokračujem dál…)
Ještě moment s tím: pokračujeme dál… tak já jsem jako obecně ráda skákavý tvor, jsem taková ryba se žabíma skákavýma stehýnkama… takže bych si určo ráda skočila xDD mno… třeba na panáka, trampolínu, gumu nebo na pivko, ale to tedy nepiju, ale skákat se tam dá… jinak tedy hodně skáču u TH DVD… jóó tam jde mnohdy o život… ovšem sousedů, páč hrozí zřícení se stropů, stěn a objektu vůbec :DD a mimochodem, Janule, když už byste mě chtěli zastavit, tak jedině: „ZoUíííííííí, Spring nííícht!“ – bitte, to bych se asi nechala překecat xDDD v té češtině mi to přijde takové moc netokio x(((
Jinak jsem si tedy skočila do postele a na chvíli si schrupla a chudinka Janule si myslela, že jsem si šla skočit… nejspíš z nějakého mostu x(( takže, kdo f to doufal, je mi líto, žiju a mých všech pět NEsmyslů je opět v provozu xDDD a zpět tedy k vykecávačce, pokud ovšem ještě Janule nebude mít chuť reagovat… snad jste si nemysleli, že se dnes dočkáte normálního dílu!!! Se mnou??? Nikdy!!!
Myslím, že další taková vykecávačka vás čeká u posledního dílku, ale tam to bude mnohem mnohem mnohem zajímavější xDD
V příštím díle je nechte ještě v klidu najíst, tedy jestli se vlastně vůbec dokáží v klidu najíst, že, a v tom následujícím přijde na řadu nějaké to intimní odhalčo xDD které se ofšem neobejde bez jejich nešikovnosti…xDD
Bože, ať už se spolu vyspí nebo budu první, kdo z toho umře, páč mám kvůli vám hrozné výčitky x(((
Ty dílky o sexu mám napsané dlouho, ale musí se k tomu plynule dostat xDD chrousti moji nevychroustaní xDD možná se někomu zdá, že povídka nemá děj a je o ničem, vám ale musím říci, že je velmi těžké psát a vymýšlet crazy věci O NIČEM xDD, ale děj jako má… je to jeden týden volna Toma a Billa, než budou muset znova naskočit do hudebního koloběhu… takže s nimi momentálně trávíte jejich dovolenou :DD a jejich neintimní spojení se nezadržitelně blíží x)) páč kdyby bylo intimní, nic byste neviděli :DD
A pokud si nervete smíchy bříška u každého dílu, se taky omlouvám, na víc už nemám x((
Čtení zdar, skládání puzzle obzvlášť :DD ) vidíte, co způsobí jedna hloupá krabice…
PS: Totálně si ujíždím na vašich komentech, ani o tom nevíte. Svýma hláškama odhalíte vždy tolik věcí, které mě ani nenapadnou a pak se tedy nedivte, že se k sexu nemůžou dohrabat, když si chtějí vyzkoušet něco, co bylo v komentech :DDD
………..
Myšlenka, že se konečně budu moci milovat a dotýkat svého miláčka mě uvádí do šíleného třesu. Za to Bill je klidný. Horkou dlaní si razí cestu k mé vzrušené bradavce.
Není ani poledne. Ještě jsem nesnídal, oběd bude nejspíš velmi pozdě. Slunce nám praží do haly skrze všechna okna na každé stěně. Možná i uvidím Billův výraz, který se mi vryl hluboko do paměti, když byly puzzle hotové.
Velmi náruživě mi tře boky a naléhavě ke mně tiskne svou pánev. Můj dech se mi začíná trhat na několik malých nepravidelných vydechnutí. Zvrátím ruce dozadu a silně si jej za zadeček přirazím na ten svůj. Mám závrať…
* ° * ° *
Bill se mi lehce otírá rozkrokem o zadeček a mně vzrušením začínají před očima tancovat rudé plamínky. Zezadu drží mou zvrácenou hlavu a vášnivě mě líbá. Téměř celou vahou ležím na jeho drobném tělíčku, které se zdá být silnější, než na první pohled vypadá. Vychutnávám si každičký okamžik a raději nemyslím na to, co za chvíli přijde nebo to se mnou šlehne.
„Še… vět, se…va, se… sm…“ zamumlá.
„Deva… pět, de… vět…“ mumlá dál. Snažím se rozluštit jeho slovní útržky, které občas zaslechnu, ale moc to smysl nedává. A hlavně nechci myslet. Chci si konečně jen užívat.
„Sto…, sto… pět, sto… devět…“ najednou si uvědomím, že během celého toho vzrušujícího počínání Bill neustále něco počítá.
„Bille?“
„TIŠE!!! Počítám!“ nepříjemně odsekne. Slastně tedy zavírám oči a nechávám se dál unášet bráškovým rozmazlováním, které se začíná stupňovat. Pomalu mi sundává tričko a mně dopadnou rozpuštěné dredy na holá záda. I to mě vzrušuje. A Bill stále počítá dál.
„Sto… dvacet… osm…“ v tom mi to docvakne. On přece neumí počítat!!! Tedy jen do 99, pak už bych o tom raději pomlčel. Ale teď snad řekl sto… dvacet… osm???
„Co to počítáš, miláčku,“ něžně špitnu do polibku. Ovšem Billova reakce mě dost zaskočí. Okamžitě mi vytáhne jazyk z krku, pustí mě, že skoro sletím a…
„Nech měěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě!!!!!!!!!!! Sem se kvůli tobě spletl!!! Teď musím začít znova!“ hystericky na mě ječí.
Vůbec nechápu o co de. „P… promiň, já… já… nevěděl, že je to tak… důležité,“ snažím se omluvit. Chci mu dát pusu, ale nasupeně se odtáhne. Zvedne moje tričko z podlahy a začne mi jej rvát zpátky na hlavu. Skoro mi ji ulomí, jak mu to nejde. A o tom, že mi zadarmo bezcitným taháním prodloužil několik dredů, jak se mi ho snažil stáhnout z ramen dolů, raději ani nemluvím.
„T… to… to už jako nic… nebude???“ poplašeně kuňknu.
„BUDE!!!“ zařve na mě. „Ale celé od začátku! Zapni si pásek nebo se nedopočítám!“ zlostně zavelí.
„Ale ty neumíš počítat, Bille,“ snažím se mu oponovat.
„Na to jsem zapomněl!“ štěkne. „Ale stejně… musíme to jet celé od začátku!“
„A jak jako jet celé od začátku??? Co si vlastně počítal, nechápu to?“ jsem zmatený jak vidle u Balatonu. Kdo to chápe, není normální!!!
„Jak jako co jsem počítal? No přece to, co jsem dělal?“ stále naštvaně ze sebe vypouští.
„Já to pořád nechápu, počítal si ´co si dělal´? Vždyť si mě hladil a líbal! Co si u toho asi tak mohl počítal?“ pokud jsem byl před chvílí zmatený jak vidle u Balatonu, tak teď jsem zmatený jako vidle u Balatonu se šnorchlem a potápěčskýma ploutvema. A vy co to chápete, si běžte udělat nový IQ test, páč ty minulé výsledky byly evidentně blbě.
„Ty si to jako u toho nepočítáš nebo co? Mám přesný návod z poradny, jak postupovat v těchto situacích! No a ten se jako musí dodržovat krok za krokem! Jinak to prostě nevyjde! A víš kolik těch kroků je?“ zírá na mě s obočím na temeni hlavy.
„??????“ navíc se nezmůžu, než na výraz utopených vidlí.
„Dvěstědevadesátjedna!!!“ zapiští mi nasupeně do ucha, až mi začne pískat v hlavě.
„Takže… takže tebe to nevzrušovalo? Já jsem tě vůbec nevzrušoval? Dělal si to jako naprogramovaná mašinka?“ zavzdychám, když si začnu pomalu dávat věci do souvislostí.
„Jasně že nevzrušovalo, copak jsem robot? Neumím dělat tolik věcí najednou… jsem musel dělat tu nejsložitější! Po – čí – tat!! A přitom dělat to, co každý krok obnáší! Jakože zaprvé – usmát se, zadruhé – říci: dobrou chuť, Tomi, zatřetí – položit ti ruku na opasek, začtvrté – pohladit tě po hrudi… atd. až do bodu dvěstědevadesátjedna!“
„A co je ten poslední krok?“ bezmyšlenkovitě se zeptám.
„Usnout ti na hrudi po tom všem a spokojeně se usmát…“ o něco klidněji dořekne bráška.
„Aha… ale já to takhle nechci, Bille!“ řeknu smutně. „Chci, aby si to cítil, aby sis to užíval jako já, byl vzrušený všude po těle, v náručí by si mi explodoval rozkoší a šťastně si mi fňukal do ouška. Zkrátka, abychom se z těch slastných pocitů zbláznili. Oba! Společně!“
„Aha… a kolik je to kroků?“ zadumaně se mě zeptá s prstem v puse.
„Jeden, Billí… možná dva nebo tři. Uvolnit se… vychutnat si to… užít si to.“ Dořeknu tiše.
„Co teď vlastně cítíš, bráško?“
„Hm… docela slušnou bolest! Páč mi už pěkně dlouho stojíš na noze, je mi zima a mám hlad!“ to se ani nedivím, když tady už od půlnoci lítá nahý.
„OK, obleč se, jdem se najíst,“ až budu mít zase závrať, alespoň budu vědět, že je to z Billa a ne z hladu.
„Jojo, dám si suký a jdeme papkat. Ale kdepak je, Tomi?“ zvědavě na mne mrkne a přitom si přehazuje Bimba z pravé ruky do levé, z levé do pravé a já začnu šilhat nejen hlady.
„Ehm… no… musel jsem ji utratit. To Psovo řádění jaksi úpa nepřežila, sorry bráško,“ opatrně špitnu a vůbec si nevšimnu, že mi ukápla nadržená slina až na triko.
„Cože??? A v čem teď jako budu chodit???“ šokovaně na mě vytřeští oči.
„No asi v tom, v čem předním.“ Klidně podotknu. „Nebo si puč něco ode mě.“
„Nene… od té doby, co spolu chodíme budu nosit už jenom sukýnky!!!“ pronese rozhodným hlasem. „A díky za nabídku, Tomi, ale v těch tvojich stanech taky chodit nebudu.“
„OK, nějakou koupíme a zajdem na to jídlo, souhlas?“ snažím se pohotově reagovat, když se ke mně konečně Bill otočí zády a jeho penis se mi tak dostane z dohledu.
„Hm… tak pojď, Tomi.“
„Ne Bille, ty se musíš nejdřív oblíct, jasné???!!!“
„Ale já nemám do čeho!“ uraženě odfrkne a zase si začne hrát s Bimbem.
„Hoď na sebe džíny a triko, nahý mezi lidi nemůžeš!“
„Proč ne? Nelíbím se ti?“ kousavě do mě rýpne. Dá si ruce v bok a začne se přede mnou nakrucovat jako nějaká modelka.
„Jo… ne… teda jako mně se líbíš,“ a to sakra jakože hodně.
„A jim bych se snad nelíbil?“ řekne suverénně a vystrčí na mě kost, teda bok, abych si mohl plácnout.
„Mno… asi jo…“
„Tak jdu takto!“ umíněně si dupne bosým kopytem.
„Ne, Bille, svojeho Bimba nikomu ukazovat nebudeš! Jenom mně! Nebo se s tebou rozejdu! Jasné?“ zvolím jinou strategii, protože v příštím kole by došlo už nejspíš na pěsti.
„Máš říct hned, že Bimbo potřebuje obleček,“ špitne s lehkým úsměvem a stydlivě se kousne do rtu.
Bill si kolem sebe obmotá ubrus, co strhl ze stolu a vyjde před dům… možná, že někoho z vás by napadlo ještě něco, jak jej přimět se normálně oblíct, ale já už mám dost. Mé vychovatelské schopnosti jsem právě vyčerpal.
Někdy… tedy hodně často bych ho zabil… zrovna teď… je fakt na vraždu!
S ním polezu jako s nějakým Indem zabaleným v ubrusu… co jsem komu neudělal…
autor: ZoE

29 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 26.

  1. dokonalý, se tu chlámu smíchy :DDD tyjo, ale nechci konééc 😀 nebo aspon za hodně hondě dlouho 😀 a jako obdivuju tě, takový kraviny (a to jako myslim v dobrym) co dokážeš vymslet 😀 skvělý!!

  2. 😀

    😀

    😀

    Já bych to chtěla vidět! Bill v ubrusu… oh bože! Tohle jsou vraždící nápady 😀

    Jooo a z výšky neskač 😀 A po panáku(cích) na trapolíně taky neskač! To jsem zkoušela na minulém školním výletě… ještě že jsme měli okno chatky do lesíka 😀

    Já se těším na další díl jako na Vánoce O:-)

  3. heej to je úúžasný xDD lol 😀 nejlepčí ten konec :D.. upe huustej díl x) xD.. těším se na dalšíííííí :)))

  4. omgomgomg…xDDDDD Já nemužu dýchat..xD Bill zabalenej v ubrusu jde nakupovat xD ZoUiiinooo,jestli mě chceš zabít tak se ti to jakože fakt dobře daří..xD

  5. mno tak tie vidly ma totalne zabily…ako naozaj….take hlasky s tie veci co ty tu vypustas tak to je nonsens..fakt ta obdivujem…musis byt fakt zabavne uletena=)…moja poklona…..mno to by ste mi ludia neverili ale ja sa ako fakt ze klaniam xD

  6. tpččč xD Zoéééééé xD ty si děsnááá xDD nemůžuuuu xDD fakt nemůžu xDd prosím honem dál nebo chcípnu jááá xDDD truhlíci dváá xD

  7. Ty vole, já z toho nemůžu! Ten Bill už není jen Imbecilní, on je naprosto vylízanej, a to totálně!!!!!!

    No konec, toto 😀 😀

  8. Janule: s tím Feudem, to byla případná poznámka, jen tak mě napadlo, že by Freud mohl být užitečná doplňková četba k této povídce… něco jako povinná puzzlí četba…

    ZoE: ty naprosto zásadním způsobem měníš dějiny sexu. Počítat do dvěstědevadesáti jedné??????

    Tenhle díl změnil můj pohled na Billa.  Bill není jen roztomilé pako, je to průkopník sexuálních technik a měl by aspirovat na nějakou tu cenu. Co třeba Nobelovka???? Bože, já úplně vidím ten slavnostní okamžik…  všichni sedíme u obrazovek, držíme palce, třeseme se nervozitou a těšíme se na nový Billův outfit a Bill nakráčí obalen v ubrusu!!!!!!!!!

  9. jeee supááááááááááááá Zouínko xD hlavně že sem ti etě dneska psala že nemůžu sehnat sukýý a teď se dovim že už jí nemá ani on xD a to sem mu jí tak přála,chudák xD,mno co to má zato jak sem se já naháněla po Praglu abych našla stejnou xD

  10. ježííííš toe magor! xDxD… bych se nedivila, kdyby si Bill ještě koupil kožená tanga xD.. toe úchylák fakt:D:D:D:D:D…. och zase ta poradna xD… chudáček Tom:D.. a ty jsi taky chudák ZoE:D jak to s nima můžeš vydržet?:D…. ale když mě tak napadá.. tvoje sexuální praktiky, používané v téhle úúúúúúúřasnéééé povídkce třeba nemusí bát špatné xDxDxD…..

  11. ZoUíííí, takže už nemůžu dát ani ubrus na stůl, aniž bych si hned nevzpoměla na tvoje Puzzlátla :))))) Na ten ubrus dám banány a protože mě bude zlobit záchod, půjdu pro zvon :)))) Perfektní dílek, prostě dokonalost sama !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  12. kde ty na to chodíš:) já tady čumím jak péro z gauče:))) no tak takhle Billa nikdy nechci vidět, stačí mi moje fantasie:))) a z tebe jednou padnu lásko:))

  13. Já z tebe padám ZoUííí … nejvíc mě dostal Bill co by nahá modelka s vystrčenou kostí, teda bokem. Já to mám úplně před očima, protože v takových pozách ho vidíme často, jenom bohužel oblečeného. Bože, nahý Bill a jeho svůdný pohled … ha ha

  14. ty voeeee :D:D božeee :D:D Právě jsem asi umřela smíchy, ZoUíí .. 😀 😀  kde na to bereš nápady? :D:D .. To je něco neuvěřitelnýho :D:D

    Prostě si představim Billa v ubrusu a brečim smííchy.. :D:D

    On je tam tak strašně roztomile blbeej … :D:D

  15. Muheheheheheeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! xD xD xD xD xD xD xD Já se z tý FFky zbláááááázníííííííííííííím!!! hihihihihííííííííí!!! ((= =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D

    Tag máš říct hned, že Bimbo potřebuje obleček.. ((= Háááááá!!!!! ZoUíííí!!! Wraždááááááááááááááá!!!!!!! =D =D =D =D =D =D =D =D =D =D A jako ŽÁÁÁDNEJ KONEC!!!! ))´= To néééé.. ))´=

  16. ježiši já se poseruuuu já se po-se-ru! SMÍCHY! proboha já nemůžu popadnout dech tohle neni normální:D:D:D

  17. "Máš říct hned, že Bimbo potřebuje obleček," hej mám dost xDDDDDD je to něco úžasnýho tě úplně obdivuji kde na to chodíš vždycky mám úplné záchvaty u téhle povídky xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics