Co jsem mu udělal?

autor: Anetthka
betaread: Janule
-Bill-
Sedím v pokoji na okně a myslím na to, co asi dělá brácha. Poslední dobou na něho myslím pořád. Když jsem s ním, mé srdce začne zrychleně tlouct a cítím ho někde, v krku. Jenže Tom se mi nějak vyhýbá. Když se potkáme na chodbě rychle zaleze do svého pokoje a já nechápu proč? Co jsem mu udělal? Tuhle otázku jsem si pokládal velmi často. ,,No nic se nedá dělat.“ Řeknu si v duchu a po tváři se mi skutálí pár slz. Jdu se projít, ale ještě se zeptám Toma, jestli nechce jít se mnou. Jdu k jeho pokoji a zaklepu.
,,Hmm…?“ Ozvalo se z pokoje.
Vešel jsem dovnitř a viděl jsem, jak tam Tom spokojeně leží. Ten pohled na něho byl prostě dokonalý.
,,Ehm… Tome? Jdu ven, tak jsem se přišel zeptat jestli nechceš jít se mnou.“ Zeptal jsem se ho s nejistotou v hlase.
,,Ne…“ Odbyl mě.
,,Aha, tak ahoj…“ Odešel jsem z jeho pokoje.
,,Čau.“ Ještě za mnou řekl.
Strašně mě to bolelo, ani se na mě nepodíval. Proč je na mě takový? Co jsem mu udělal? Tyhle dvě otázky už jsem pomalu nenáviděl.

-Tom-
Ležím a přemýšlím o tom, proč jsem na Billa takový. Já sám nevím proč. Chudák Bill, asi mě za to nenávidí. Já si nemůžu pomoct. Když jsem s ním, musím pozorovat každý jeho pohyb, každou část jeho těla, jak je dokonalý a nádherný. Sakra! Vždyť já ho miluju! Musí to vědět! Né, počkat… co když si o mě bude myslet, že jsem prase? Ano, přiznávám, jsem prase, ale neunesu, když si to o mě bude myslet i můj milovaný bráška. Ne, nemůžu mu to říct.
-Bill-
Sedím v parku na lavičce a přemýšlím. Mám mu to říct? Nebo nemám? Měl by to vědět. Jo, měl by to vědět. Musí vědět, co k němu cítím… Musí vědět, že ho miluju. Vyskočil jsem z lavičky a běžel domů. Otevřel jsem branku, v té rychlosti jsem ji ani nestihl zavřít. Rychle jsem vyletěl nahoru, ale před Tomovým pokojem jsem si to rozmyslel. Tak jsem šel k sobě a vůbec jsem nechápal, proč jsem to neudělal.
-Tom-
Ne, takhle to dál nejde! Musím mu to říct! Vstal jsem a šel za Billem. Zaklepal jsem a čekal, ale nic se nedělo.
,,Bille? To jsem já, můžu dál?“ Trochu se mi chvěl hlas, ale snad to nešlo poznat.
-Bill-
Tom? On přišel za mnou? Neudržel jsem se a začal brečet. Tom vešel, když jsem neodpovídal.
,,Bille? Co se stalo?“ Zeptal se starostlivě.
,,Tome, musím ti něco říct.“ Utřel jsem si slzy a připravoval jsem se na to, jak mu to povím.
,,Já ti taky musím něco říct.“ Řekl Tom a poškrábal se na hlavě.
,,Tak začni…“ Dal jsem mu přednost, ale já sám už to nemohl vydržet. Seděl jsem tam a chvěl se netrpělivostí.
,,Miluju tě, Tome!“ Nedalo se to vydržet.Už jsem to ze sebe musel dostat. Tom ke mně přistoupil blíž a já čekal co se bude dít.
,,Já tebe taky, Bille.“ Řekl a můj potok slz se zvětšil. Tak on mě taky miluje?
Přibližovali jsme se k sobě. Už jsem cítil jeho zrychlený dech na mých rtech.Vpili jsme se jeden druhému do rtů. Úplně mi přejel mráz po zádech. Konečně!Tolik jsem po tom toužil!
-Tom-
Konečně, konečně jsme spolu, mohu se ho dotýkat, líbat a hladit ho! Ach, ten pocit! Pomalu jsem mu svlékl tričko a pozoroval jeho dokonalé tělo. Začal jsem ho líbat na bříšku. Jazykem jsem kroužil kolem jeho hvězdy a Bill slastně vzdychal. Bill mě vytáhl zase nahoru a začal mě líbat. Naše jazyky se proplétaly, div jsme si na nich neudělali uzel! Ježiš, on tak nádherně líbá! Teď Bill převzal velení. Lehl si na mě a sundal mi tričko. Začal mě líbat od krku až k pasu.Bylo to nádherné a já se zmohl jen na tiché vzdychy. Přiblížil se až k onomu místu a kamarád už žádal o jeho pozornost. Bill mi pomalu rozepínal kalhoty a já byl vzrušený čím dál víc. Mé kalhoty byly k prasknutí. (xD)
,,Bile… prosím…“ Prosil jsem ho… nedalo se to vydržet!
,,O co mě prosíš?“ Zeptal se nechápavě, i když moc dobře o co!
-Bill-
Věděl jsem o co jde, ale chtěl jsem ho ještě trošku potrápit. Pohledl jsem mu do očí. Byla v nich touha, ale taky láska. Nemohl jsem odolat. Pomalu jsem mu sundával kalhoty, ale Tom byl tak nedočkavý a strhl je ze sebe sám. Strčil jsem mu ruku do trenek a párkrát přes něho přejel. Tom jen vzdychal vzrušením a návalem slasti. Zbavoval jsem ho posledního kusu oblečení a vypustil ptáčka na svobodu.
,,Bille?“ Zúpěl Tom.
,,Ano?“ Zeptal jsem se ho a pohlédl mu do očí.
,,Dělej už se mnou něco! „Řekl Tom a já začal.
Párkrát jsem přes něj přejel rukou a pomalu jsem se k němu přibližoval.
-Tom-
Ještě kousek! Cítil jsem jeho dech na špičce mého..ehm..víte čeho..(xD) Ano, cítil jsem, jak vjíždí do Billovy pusy. Vjíždí tam a zase zpět – tam a zase zpět.
,,Ach, Bille…“ Vzdychal jsem a Bill se usmál.
,,Bille, už, už to…!“ Ano, dospěl jsem k vrcholu. Bill ještě dokončil to co začal.
Spokojeně jsem oddechl a Bill si mi lehl na hrudník.
,,Tak jaké to bylo?“ Zeptal se mě a přikryl nás peřinou.
,,Bylo to… bylo to to nejlepší, co jsem kdy zažil!“ Usmál jsem se a pohladil ho po tváři.
-Bill-
Jemu se to líbilo! To jsem rád. Mě se to taky líbilo, ale nějak mě to unavilo.
,,Tome?“ Kouknul jsem se na Toma. Jé, on usnul!
No tak já si taky zdřímnu. Přitulil jsem se víc k Tomovi a usnul jsem. Tak jsme spali až do rána. A teď? Teď jsme spolu a milujeme se pořád a ještě víc!
autor: Anetthka

7 thoughts on “Co jsem mu udělal?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics