Z Brava

Bill tam vypadá >tak< dobře…a má nějak dlouhý vlasy… proč proboha nedaj na net těch fotek z toho shootu víc ? Bravo jich musí mít tisíce.. Nechápu… Za foto moc děkuju Lyře..x))

15 thoughts on “Z Brava

  1. Ae jako se s tim wůůůůbec nebawim, když se mi to nece ukázáááááááááááááááááááááááát!!!!!! ))´= Chjooo… Jag mám ted písat, jako?? Sem dneska chtěla napísat 5. kapitolu Bushida.. Myslela jsem na to po celej test z technologie (to bude asi za wýbornou xD) a stejně jsem z toho nic kloudnýho newyplodila ))= a ted se na mě tahle … Ani nwm, jag to wypadá… Se ani na mě nece podíwat.. ))´= Wšeci jsou dneska nějaký diwný.. ))=

  2. Hej tak to jo! Neuvěřutelně mu to tam sluší…takový "scene" účes xD

    Ale jak to má takový trochu zvlněný, větší objem, žádnej dikobraz…áááách ^^ xD

    A ten pohled…ten zabíjí ♥ /Promiň Tome, tady na týhle tvůj bratr nekompromisně vede xD/

  3. Billovi to tam táááák strašně moc sluší… Takový malý scene 😀

    Ale s Tomem mu to prostě vždycky sluší víc…

  4. Teda…Billí má ty fakt už nějáký přerostlý….a ten jeho účes je nehorázně sexy!!!Tomík má super tričko xDDD škoda jen,že se nedá přečíst ten název…….docela by mě zajímalo,co tam může tou stříbrňoučkou napsaný xDDDD

  5. nemůžu si pomoct, ale na téhle fotce mi Bill strašně připomíná Ketty…trošku fialové do účesu a je to:DI výrazem a prostě vším, ale možná je to jen můj pocit:DKetty, to je samozřejmě kompliment:-)

    VeruTH:asi tě zklamu, je tam napsané jen "scan by Moni…" a asi něco dál:)

  6. Bill je tam nehorázně sexy!!!!!!!! a ty vlasy sou upa úžasný a tomi tam taky vypadá naprosto úžasně!!!!!!

  7. Tak jako..co dodat?Prostě Kaulitzovic dvojčátka..moc jim to spolu jako sluší…úpe mocky…Billí tam má úpee nááádhernýýýýýý vlasy.Mě se to líbí takhle splihlý a bez pramínků..je to sexy….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics