Hezká kšiltovka..xD

Netuším z jakýho koncertu to je, ale to je jedno.. Nejdřív jsem myslela, že je to z Rock in Rio Madrid, protože tam Bill má stejný tričko, ale Tom tam má na sobě něco jiného… A při té příležitosti, když jsem to porovnávala, jsem si mimo jiné všimla Tomovy kšiltovky.. B ? Proč proboha zrovna tohle písmeno ? xDD Pěkně se nám to vyvíjí..x)) Za fotky děkuju Lyře..x)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

9 thoughts on “Hezká kšiltovka..xD

  1. 😀 kšiltka s béčkem:D a ještě k tomu se na té poslední fotce na sebe tak lepěj 😀 Je to prostě baví provokovat 😀

  2. to je provokace. abychom je milovaly ještě víc. VÍC. jj přesně, a v tomto momentu někoho urazim: a la

  3. Ohhh,písmeno B…..jen prosté Bééé…Hmmmm…že by čirá náhoda??Nebo předem velice promyšlené gesto?Nebo jen nevinný,skoro až nevědomý důkaz horoucí lásky k okouzlujícímu Billíškovi?Mmmm….toť  otázka,ale nám je to všem myslím jasné až moc…Prostě je zamilovanej do BILLA a hotovo!!!!Všechno ostatní je nepřijatelné!!Ať žije TWINCEST na věky věků…a zákony ať jdou do háje…stejně…:Kdo se jimi dneska vůbec řídí??NIKDO!!!!

  4. xD no čo mám na to povedať ? Krásny prejav Tomi , vedela som ,že romantika u teba nevyhasla , proste …Billí musel byť nadšený 😀 😀

  5. tý jo… te twincest je snad všude… myslíte že Billíkovi dojde že je to vyznání lásky??? no, teda pokud to vyznání lásky je že… ae jo… určitě tý woe já sem asi total blbá už MILUJU TWC!!!

  6. teda já si spíš všimla tý Billovy síťovaný rukavičky… Tu jsem na něm vždycky milovala <3

    Ale to potítko se k tomu jaksi nehodí 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics