PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 29.

autor: ZoE

(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )

„Ma – karenáááááá!“ zahuláká a rozvlní sukýnku doprava a hned zase doleva. Packama si plácá po zadku, alá jsem zlej hoch… jsem zlej hoch. Já si sednu na postel a s úsměvem pozoruji jeho travesti počínání. Prstíkem mi ukáže, abych se položil. Lehnu si tedy do středu postele, ruce si dám pod hlavu, nohy křížem. Bill si stoupne nade mne, asi tak nad rozkrok a začne znova vábivě kroutit zadečkem, mávat ručičkama jako ladná akvabela v podání Káji Gotta a cenit na mě zoubky. Hned bych ho sežral, ale ještě chvíli jej nechám se vyblbnout, než se na něj nadrženě vrhnu.

                                                                 * ° * ° *

V neskutečném nepravidelném rytmu, který se odehrává pouze u Billa v mozečku, si sundá boxerky a začne nade mnou tančit nějaký indiánský oplodňovací tanec, během něhož se různě už nevlní pouze sukýnka, ale mlátí sebou i žalud nežalud a celý Bimbo se stahovací krabatou košilkou přiškrcenou někde na uzdičce, který si užívá čerstvý vzduch, co tak miluje a také znovunabytou svobodu. Tohle sledovat z mojí pozice je něco neuvěřitelného… hubu mám dokořán a připadám si jako obří Plejtvák, kterému skrz zuby a otevřenou tlamu vplouvá dovnitř obrovské množství vody s životadárným planktonem, kdežto mně do obří tlamy proudí jen toliko nezbytný kyslík a sem tam mi tam taky něco dostříkne…

Po chvíli začne Billí skákat na jedné noze jako kolega z AC/DC nebo z Gánzíků. Druhou máchá před sebou ve vzduchu. K dokonalosti chybí jen ta kytara.

Jsem ve střehu, páč počítám, že bych mohl přijít o zuby, když tady tak ladně kopinká tou svou devítkou. Mít Billovu nohu místo úsměvu, bych docela oželel. Také jsem čekal, kdy Bill zavrávorá a přistane mi zadní částí svého těla, neboli zadnicí, na mé přední straně hlavy, neboli obličeji… zkrátka, že mi přistane černou dírou rovnou mezi očima.

A taky že mi tam nakonec přistál!! Zůstává mi klečet nad obličejem a mně se před očima třepe rozdováděný Bimbo, který zatím nevykazuje žádné známky růstu. Díky bohu, jinak by nejspíš sondoval mou oční bulvu pěkně zevnitř.

„Tomíí…“ uslyším zvrchu, „Bimbo ce pusinku na seznámení,“ zažadoní Bill a párkrát zapohybuje pánví doleva a doprava, až mám před očima místo Bimba jen ptačí kolotoč a každou chvíli slyším plesk-plesk-plesk-plesk jak sebou Bimbo mlátí o stehna. Najednou před sebou vidím velikánské Billovy oči, které jsou stále větší a větší, jak se nade mne sklání a pozorují můj šokovaný výraz. Vycení na mě zoubky a v totální euforii, asi jako Foglarovy Rychlé šípy, když odhalily záhadu hlavolamu, si mě zblízka prohlíží.

Mno… vůbec mě nenapadlo, že budu někdy v životě olizovat něčí penis a ani ve snu by mi nedošlo, že začnu s tím bratrovým. Jsem normální, jsem normální, jsem úplně normální. Tak já to zkusím, ale nejdřív musím toho chobota nějak uklidnit.

„Tomí… jestli nedáš Bimbošovi hned pusu, tak tě s ním praštim mezi oči stejně jako ty ryby,“ začne mi Bill neobratně, ale velmi přesvědčivě vyhrožovat. By mi tak ještě chybělo, dostat ocasem mezi oči.

Zadívám se mu do jiskřivých mrkaček, uchopím jeho stále se k růstu nemající přirození a jemně si jej přitáhnu blíž. Ještě blíž, až se špička nedokrveného žaludu, jak s ním furt mlátí sem a tam, s lesklou kapičkou čiré tekutiny na konci, dotkne mého spodního rtu.

Je to teplé a zvláštně pružné.

Bill si drží sukýnku pěkně pod bradou a sleduje mé počínání. „Lechtá!“ pískne a sladce se usměje, když se špičkou jazyka poprvé dotknu Bimbovy hlavičky. I mě samotného to zalechtalo, jak jsem se snažil být opatrný. Párkrát zamrkám, navlhčím si rty, přitáhnu si jeho, snad už konečně se probouzející vzrušení blíž, otevřu pusu a obejmu celý žalud pěkně po obvodu svými rty. Lehce se na něj přisaji a jazykem jej hladím dokola. Oči mám zavřené a vnímám ten pocit, díky kterému se budu dívat jinak na svůj penis, i na každou kuřačku či kuřáka. Najednou cítím, že potřebuji víc. Už mi nestačí jen žalud!! Chci ho mít v sobě celého, pořádně prokrveného a slyšet Billovo spokojené kvílení. Chci žužlat tu hladkou mňamku, do které jsem se právě zamiloval.

Sakra, teď se postavil i můj Bimbo. Snad si toho Billda nevšimne, jinak by mi sebral tuhle dužinatou pochoutku a už bych jen viděl jeho vrabčí porost na odpoledním pikniku u mě dole v „Baru u levé koule“.

autor: ZoE

betaread: Janule

26 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 29.

  1. Ne, to ne..:Dto je atentát:DJste se s Janulí snad domluvily ne, jedna nejdřív prej "bojiště, protože tam lítaj kulky" a ty mě dneska zabíjíš v podstatě celým dílem, ale hlavně Barem u levé koule:Doh muj bože:Dale prostě…milujuuuu:D

  2. Chudák Foglar! Ještě že se toho nedožil 😀 i když on prý byl gay, ale kdo ví, třeba to byl jen správný hoch 😀 Tohle tak vidět Mirek Dušín, ten by tě hnal… ale mi se to líbilo 😉 Jsem se hezky zasmála 🙂

  3. ty než se k tomu sexu dostanou tak já budu mít dopsaný všechny svoje povídky xDDD (ty víš ZoE, sluníčko moje, jak to myslim viď..)…jo a děkuju za dnešek!

  4. Teda až konečně dojde na nějakej ten sex, tak já si to vůbec neužiju, protože se tím prostě prosměju :)))))) Asi tak jako dnes 🙂

  5. ja….som…..mrrrrtva….SMIECHOM :DDDDDDDDDDDDDDDDD nemosem sak to je DOKONALE LOL 😀 Billi je takyyy truhliiiik :DDDD LOL ze V BAru u leve koule ja nemoseeeeeeem 😀 aaaa:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  6. mnoooo loooooooooooool .*právě dodejchává*xDxDxDxDxD……kde ty na to chdíš

    nechápu nepobírám xDxDxD

    ale žeru těěěěě……jen tak dál =)))))))))

  7. Takže sem naštvaná!Při větě že bibmo chce pusinku na seznámení a ,Baru u levé koule´ sem právě pila!!! Takže všechen obsah sem vyprskla na zem!!Hrůzoš toto! :D:D:D klátím se tu zas smíchy ale sem poučená do příště:Nedodržovat ten pitný režim jak mi za něj nadává taťka!Prej málo piju,ale když se snažím pít pravidelně a hojně tak pak musím vzdorovat tomuhle! 😀 😀 hrůza! 😀 ale jinak díl jako vždy nejlepší!

  8. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahhahahahhahahahhahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahhahahhahhahahahahahhahhaha…… fun fun fun …:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

  9. "Tomí… jestli nedáš Bimbošovi hned pusu, tak tě s ním praštim mezi oči stejně jako ty ryby," začne mi Bill neobratně, ale velmi přesvědčivě vyhrožovat. By mi tak ještě chybělo, dostat ocasem mezi oči. umírááááááám smíchy xDDDDDDDDDDDDDDDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics