PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 32.

autor: ZoE
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
V tom případě bych ti doporučil se zvednout a navštívit WC. Tam je takové zařízení, kterému se říká záchod a tam můžeš vyloučit zbytek oběda, kterému se ve tvém těle evidentně nelíbí. Srát na hlavu si nenechám! Ani od tebe, lásko, ne!“ Sem neměl v úmyslu mu pustit prdíka do pusinky, ale když on mě pořád tak krásně dráždil, až sem ten svěrač prostě úplně povolil a Aladinův potomek, převtělený do fazolových pozůstatků, vyšel ven…

* ° * ° *
Mno… byl to ale trapásek, hm. Snad už můj plynový ventil nepovolí. Nechci Tomíčkovi ubližovat, takže jsem si raději došel na tu mísu a vzal to rovnou přes koupelku, kde jsem se pěkně houbičkou celý vášnivě rozjásal, abychom mohli začít skoro tam, kde jsme přestali. Hodil jsem si zpátky na sebe tričano i suký, aby Tomimu nebylo líto, že mi už nemůže pod volánky.
Když jsem nakráčel zpátky do pokoje, bráška ležel na boku… levačkou podepřenou hlavu a pravačkou si lehce honil Bimba přes kalhoty i přes boxerky. Si ho vlastně jako tedy nehonil… jen ho lehce doháněl.
„Hi hi…“ mi nějak ujelo a pomalu jsem se přibližoval k Tomímu a dohoněnému Bimbovi, kterého jsem na světle ještě pořádně neviděl. Pod peřinkou chutnal skvěle, ale vlastně nevím, jak skutečně vypadá. Vlastně jó vím, jsem ho už jednou i viděl, ale to jsem byl tak v šoku, že jsem se na něj zapomněl pořádně podívat a za chvíli byl fuč.
„Billí, lásko, co kdyby ses otočil ke mně zadečkem, nadzvedl si sukýnku a lehce se předklonil, hm…“ dořekne Tomi se zářivým úsměvem.
„To víš že jo a ty mě zase píchneš prstem do zadečku!“ nene… mě už jen tak nenapálí.
„Mno… jó… píchl bych tě, ale tentokrát bych použil jiný nástroj,“ rozpačitě ze sebe vydává Tom.
„Jiný?“ překvapeně zamrkám.
„Co bys řekl na to, kdybych si tam na chvilku ohřál Bimba…“ dořekne Tomi se zvláštním lišáckým výrazem.
„Bimbovi je zima? Že potřebuje zahřát?“
„Tak nějak… je mu zima a smutno.“ Mrkne na mě Tom.
„A když mi ho strčíš do zadku, tak už mu nebude smutno?“
„E.ééééééé… Bimbo se potřebuje seznámit s tvým vnitřním světem, takže pak mu určo smutno ani zima nebude!“ spokojeně pronese Tomi.
„Tak jo! Máš jeden pokus, ale jestli mineš, tak pošlu svého Bimba na průzkum do tvého vnitřního světa,“ to sem to ale vymyslel.
„Neminu!!!“ zazní silácká Tomího odpověď. Mno… uvidíme…
„Ukaž Bimba! S neznámými tělesy nepracuji!“ při představě, že by tam měl nějaké dva cenťáky, by mě s nima taky mohl ulechtat k smrti. To bych ho rovnou vyautoval. Mno ale pokud tam bude něco víc… bych ho mohl poslat do Brava. Tam jako frčí soutěž o nejdelší chobot. A když k tomu napíšu, že Tom je slon, by to jako mohlo projít, ne? První cena je Rok zasílání banánů zdarma, a to v neomezeném množství.
Tomi se převrátí na záda a rozepne si kalhoty. Hm… to nevypadá na smrt ulechtáním. Stáhne si je pod zadeček a chce si sundat i boxerky, v tom ho ale zastavím, páč to chci udělat sám. Vyskočím na postel a kleknu si mu na nohy. Dám mu pusinku na bříško a uchopím lem boxerek a pomalu je stahuju dolů… dolů přes boky, dolů přes, ach bože prales, dolů přes… nic, páč se mi zasekly o těch jeho pár centimetrů navíc. Trochu s tím zápasím, ale nakonec se mi je podaří přetáhnout i přes tu ztopořenou velevěc.
Jakmile spatřím Tomovo přirození v celé své velikosti, zalapám po dechu a skoro omdlím. Tohle přece nemůže myslet vážně?
„To… to… to je celé tvoje?“ vypadne ze mne bez přemýšlení. Tomovy reakce si ani nevšimnu. Já vím, že si ho nijak zvlášť nehonil, aby bylo větší nebo si ho různě nenatahoval, nepřikrmoval, nepoužíval hnojidla a tak podobně… prostě mu jen tak narostlo a má ho tam. To je teda ale pan Mackovič. Tohle, že se má vejít do mého malinkého zadečku?? Leda tak když si něčeho šlehnu a budu dělat, že se mě to vůbec netýká, jinak to asi šlehne se mnou.
Já vím, že když se podívám sám na sebe, tak můj Bimbo je taky kus chlapa a vypadá skoro stejně, ale si přece svůj ocas nebudu strkat do vlastního zadku, že? Je krátký, jak bych to asi tak udělal? Jinak bych to určitě prubnul.
Proto mě to tak neděsí, sám sobě ne.e, ale ten Tomiho krásný, pevný, tlustý, žilnatý a obrovský penis, se dvěma pravidelnými perlami, působí tak odhodlaně a nebezpečně… „Áááách… woooow,“ si povzdechnu.
A mimo to je vidět, že nemá nastudovanou Bravo poradnu, páč je chlupatý jak Dolly Buster, než vynalezli žiletku. To jediné bych mu taky k té jeho velikosti ještě vytknul. Já se o své kámoše starám už víc než rok. Od zadečku až po kulky jsem dokonale hladký, žádný chloupek nemá šanci.
Jen pár roztomile vlnitých exemplářů jsem si nechal nad kořenem, abych nevypadal, že mám nějakou poruchu ochlupení.
autor: ZoE
betaread: Janule

20 thoughts on “PUZZLE aneb Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 32.

  1. Mno OMG!!!! xD Jako se zase budu tlemit do dalšího dílůůů!!!!! xD Munen!! xD Jako se na mě díwaj wšeci jak na magora, když se začnu z ničehonic tlemit jak wošoustaná wewrka uprostřed hodiny a w naprostym tichu!! xD Híí!! ((= Tág to budou mít profky zase o čem přemejšlet xD Nádhernýýý!!!!! ((=

  2. thaQ yaqo nein!! xD faQth nemuzhu tho mi nedeley, a Tom si má vzíth perinQu dyz ye Bimbovi ziminQa xDDDD

  3. xD xD xD tak tohle je naprosto dokonalej díl… se tlemim od začátku do konce xD xD to člověk ani nestačí žasnout nad těma jejich praktikama, hlavně Billí je opravdu roztomilé vynalézavé stvoření xD xD … tak mě tak napadá… možná je dobře, že skuteční Bill a Tom neumí česky, páč kdyby si "náhodou" přečetli tuhle povídku, asi by žasli, jaký maj ouchylný fanynky xD xD xD

  4. wow =D opět nehorázný výtlemi jako že mi dneska hrabe(kdy taky ne že) ale z tohodle nemůžu =DDDDDDDDDD ZoE miluju tudle povídku a tebe sní =D

  5. nepoužíval hnojiva…:D:D:D:D:D:D ..až dneska dojdu k tomu zubaři a on mě požádá abych si lehla,tak se mi na 5.000 % procent vybaví puzzle a já se na to lehátko zkácím dobrovolně (jestli se trefím!) ale v záchvatech smíchu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics