PUZZLE anebo Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 33.

autor: ZoE
(Jsi-li TWINCESTNÍ fans z ČR, potom se tahle povídka týká i TEBE, jsi její součástí :DD )
A mimo to je vidět, že nemá nastudovanou Bravo poradnu, páč je chlupatý jak Dolly Buster, než vynalezli žiletku. To jediné bych mu taky k té jeho velikosti ještě vytknul. Já se o své kámoše starám už víc než rok. Od zadečku až po kulky jsem dokonale hladký, žádný chloupek nemá šanci.
Jen pár roztomile vlnitých exemplářů jsem si nechal nad kořenem, abych nevypadal, že mám nějakou poruchu ochlupení.
* ° * ° *

„Tomí… lásko… to je ale maceček!!!“ řeknu obdivně, když sundám bráškovy celé trenky i s džínama a rozdýchám ten počáteční šok z jeho extrémní velikosti, kterou prezentuje ve všech rozhovorech a nikdo, včetně mě, mu to nebaští.
„Já… já… mám na něj chuť, zase, ale… ale… sem už jako zjistil, kde se mi mezi zubama vzalo tolik chlupů, tedy jako z čeho, hm,“ kuňkám a ukazuji směrem na Bimba staršího.
„Do toho psa jsem přece nekousal, že bych měl plnou hubu jeho chlupů, ale úpa jsem to nevyloučil, sem mohl mít klidně intimní okýnko, že? Nějak sem nemohl přijít na to, kde sem v mezizubí nabral tolik porostu. A tos byl ty! Nepostrádáš kus pralesa, Tomi?“ starostlivě se zeptám a přitom mu párkrát zkoumavě projedu ochlupenstvem.
„Si mi pod tu deku lezl dobrovolně a teď máš něco proti mému koberečku?“ ohradí se na mě Tomi.
„Mnooo… nechutná mi to! A kromě toho jsem zlikvidoval všechny dentální pomůcky, které jsem našel… i ty nedentální, abych se toho tvého koberce zbavil!!!“ snažím se Tomímu jednoduše vysvětlit, že by měl mít svou chlupí džungli pod kontrolou a nenechat si jí jen tak růst, kde ji zrovna napadne!!!
„Se ti to kritizuje, když tam máš jen tři zlaté vlasy Děda Vševěda a pak si lysý jak koleno!!“ začne po mně bafkat Tomi a dokonce se postaví na lokty.
„Ale… ale… já nejsem žádné koleno!!! A… a jsem chlupatý jako celá rodina veverek tááámhle na stromě,“ ukážu přes okenní tabuli na strom, konkrétněji na větev, na které dřepí vedle sebe pět veveruší, čumí na nás a uzavírají sázky, jak to tady dneska ještě dopadne. A tak nějak to vypadá, že si snad o Tomově Bimbovi myslí, že je to nějaký jejich vzdálený příbuzný a zkouší na něj na dálku aplikovat volání divočiny. Tak to teda ne! S tím musím něco udělat! Co kdyby se jim to náááhodou povedlo? Ten kousek od Jacka Londona byl dost přesvědčivý.
Veverky patří na strom i se svou srstí a naše srst patří do odpadu!!! YEAH… jdeme na to…
„Ty že jsi chlupatý jako tamty abnormálně zarostlé veveřice? Sem si myslel, že ti chloupečky prostě nerostou, když se chováš jako holčička…“ řekne Tomi překvapeně a zadívá se na mě naprosto dětským pohledem.
„Jojojo, Tomi, ty si spíš nemyslel… si tak trochu hraješ na mě, ne? Sem asi jako přesvědčil své genetické shromáždění, ať mi šlechtí jen tu zahrádku nad kořenem a dál ať s tím neztrácí čas, páč já si připadám někdy jako holčička, hm?“
„A ne snad?“
„NE!“
„Tak jak to, že máš chloupky jen tady?“ řekne Tomi a zatahá mě za mé výstavní exempláře.
„Jau!“ písknu. „Tomu se říká údržba, miláčku! Pěna, žiletka, fik sem fik tam a vetřelci se rázem zmítají v pěnové koupeli na dvě vany. Ve tvém případě bychom možná mohli použít nejdříve zahradní nůžky, jinak by si mohl těma svýma drátama udělat do žiletky vroubky.
„Tak na to zapomeň!!! Já jsem chlap! A chlap má smrdět a být chlupatý…“ skočím Tomovi do řeci. „Jo jo jo… být chlupatý a smrdět… tuhle teorii snad vymyslel ještě Přemysl, když lítal s pluhem po poli a neměl čas se umýt, natož vymyslet holení!!! To už je ale dávno pasééé!!! Neandrtalizmus se v dnešní době nepěstuje!“
„Teď půjdeme do koupelky a já tam z Bimba udělám klacek k zulíbání, hm?“
autor: ZoE
betaread: Janule

21 thoughts on “PUZZLE anebo Kdo si hraje, zlobí dvakrát tolik 33.

  1. Muheh…. xD Nemám k tomu slow.. Táág ráda bych chwálila, ZoUš, ae nějak pokaždý nemůžu najít písmenka, abych z nich něco kloudnýho wydatlowala.. ((= Pstě je to neopakowatelná powídka, která mi za wšech okolností zwedne náladu a jsou mi wšichni buřt xD I ta krawka zrzawá xD Hlawně ci další a další a další díly, pže se bez dáwky těhle úžasnejch úchylností a praštěností neobejdůůůů!!!!! ((=

  2. Uaaa…teď jak jsem to dočetla, tak přišla segra s jabkem pry-Oloupe mi to někdo?

    Hej ne ja tu lezim pod stolemXDXDXD

  3. ou neděleeeej xDxDxD kde na to chodíš proboha xDxd… fakt.. jakoo.. miluju tu tvoji povídku od  prvního dílu 😀

    já tě sežeru fááákt xD… doufám že mu ho pillík neuřízne noo.. ale když si dokáže vyšlechtit svého bumbáska tak to zvládne i s tomovým xDxD… mno jen aby se s toho Tom šokem neotento xD… neudělal xDxDxD

  4. Ach jo xD čtu čtu xD a konec xDD nechceš to psát dlouhý jak Byl Lov na Billa(1 díl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)

  5. "Do toho psa jsem přece nekousal… CHCÍP :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    "Nepostrádáš kus pralesa, Tomi?"…CHCÍP :D:D:D:D:D:D:D:D:

    "nejsem žádné koleno!!! …. megááááááááááááá LOL*

    A tak nějak to vypadá, že si snad o Tomově Bimbovi myslí, že je to nějaký jejich vzdálený příbuzný a zkouší na něj na dálku aplikovat volání divočiny. Tak to teda ne! S tím musím něco udělat! Co kdyby se jim to náááhodou povedlo? Ten kousek od Jacka Londona byl dost přesvědčivý. -CHCÍPCHCÍPCHCÍP

    Neandrtalizmus se v dnešní době nepěstuje!"…… už nemůůůůůůůůůůžuuuuu… se válí mtvola pod stolééééééééém :))))))))))))))))))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics