Wenn du willst 2/4

autor: paget

Konečně jsem si našla čas přepsat další díl, snad se bude líbit. Tak „enjoy“, Paget

Tom:
Tom se tomu jen tiše zasmál a jen v boxerkách pokračoval dál do obýváku, kde si na gauči chrupkalo další ničím nevyrušené stvořeníčko. Kdyby teď byl Tom dívka, asi by se neudržel a zlíbal by mu celé tělo. Bill měl v sobě vždycky něco svůdného, a kdyby chtěl, zlomil by srdce všem holkám a Tom by si ani neškrtnul.
Věděl však, že o to Bill nikdy nestál. Stejně však nechtěl riskovat, že by ho tam takhle našla Romana a rozhrnul závěsy a poškádlil Billova víčka. Bill dlouho nedokázal vzdorovat dobývajícím se zlatým paprskům a otevřel své hnědé galaxie.

Bill:
Jen neochotně pootevřel víčka a v tu chvíli je však musel otevřít dokořán. Billem projela vlna vzrušení, málem dostal infarkt. Před ním stál Tom jen v boxerkách a roztomile se na něj šklebil.
„Dobré ráno, ospalče.“ Pronesla ta úžasný bytůstka jen ve spoďárách.
„Ty taky nevypadáš, že jsi vzhůru víc jak 5 minut.“
„Dostal jsi mě,“ ušklíbl se, „ale musíme se připravit na koncert, s tvou ‚vlasovou‘ rychlostí bys pak mohl nestíhat.“
„Hlavně že ty vždycky chodíš včas, co?“ Billovi prostě připadalo směšné, že zrovna Tom ho poučuje o dochvilnosti, když sám měl obyčejně 5-10 minut zpoždění, než si vybral ten správnej raperskej prstýnek a kšiltovku.
Tom se na něj jen nevinně zaculil. „No nic, já jdu udělat snídani a ty probuď Georga s Gustavem.“
Bill na to odevzdaně kývl, zasalutoval „rozkaz, pane“ a odkráčel pravá, levá ke dveřím, aby Toma trošku popíchnul.
***
Bill:
„Komm und rette mich, ich schaff’s nicht ohne dich, komm und rette mich, rette mich.“ Bill protáhnul poslední líný tón a podíval se na Toma. Na konec písničky u něj zase nevinně postával a zpíval mu do ouška. Tom se na něj povzbudivě usmál a kývnul hlavou k davu vřískajících fanoušků, z kterých zřejmě ještě polovina nemohla uvěřit tomu, že jsou na koncertě Tokio Hotel a to ani před poslední písničkou.
S klukama se dohodli, že zahrajou ‚Beichte‘ jako bonus na konec. To už začínali Tom s Georgem předehru a Gustav k jim hned začal určovat rytmus. Bill se zářivě usmál, což vyvolalo usilovný řev všech přítomných fanynek, Bill se ale už dávno naučil nevnímat všechen ten povyk kolem a dovedl se soustředit jen na hudbu, pohltil se do ní a plně si jí užíval.
„Es beginnt jeden Morgen.“ Teď už Bill zcela přestal vnímat své okolí. „Hey Teufel komm raus! Ich hab dich gesehen und noch die Hoffnung du wirst mich verstehen.“ Bylo mu už skoro líto, že koncert končí a tak vychutnával každou sekundu. „Ich bin leider ehrlich“ Bill už zase začal cestovat po pódiu. „ich weis das geht gar nicht doch es lag auf der Hand.“ Otočil se na zbytek kapely, který měl momentálně po jeho pravici. „Und dann hab ich meinem Bruder die Freundin ausgespannt“

Tom:
„Und dann hab ich meinem Bruder die Freundin ausgespannt“ Tahle část Billova textu ho vždy pobavila. Představa, že by mu někdy Bill přebral přítelkyni, byla směšná. Ne, že by to Bill nedokázal, ale tím spíš, že Tom věděl, že se Billovi všechny jeho přítelkyně hnusí. Zároveň Tom nikdy nedokázal pochopit Billův pojem ‚pravá láska‘, ale tomuhle tvrdohlavému stvoření asi nemá cenu nic vysvětlovat.
„Hey Teufel komm raus ich hab dich gesehen“ To Toma vytrhlo z víru myšlenek, protože se musel soustředit na akordy. „Hey Teufel kannst du meine Beichte lesen“ Kde vlastně trajdá Bill? Na poslední část většinou vždycky stepoval u něj, ale teď k němu na Beichte nešel ani jednou a zpíval si někde z druhé strany Georga.
***
Bill:
Koncert už skončil před hodinou a teď Bill odhazoval svou bundu u dveří jejich apartmánu. Tam už na Toma čekala Romana a nadějně se podívala ke dveřím směrem na Billa, jestli náhodou nepřišel. Bill se na ni i přes výčitky svědomí neodolatelně usmál. Věděl, že riskuje, věděl, že nekoná podle Desatera přikázání a ani nedělá to, co je mu po chuti, ale bylo to z jistého pohledu nevyhnutelné.
Romana mu úsměv oplatila. Tom dnes měl přijít později, v jednom římském klubu měli hip-hop párty a Billovi to úžasně hrálo do karet.
Znovu se přemohl a sedl si k Romaně a rádoby omylem se jí přitom dotkl stehny. Sakra, to vyčítavé svědomí, dneska při Beichte ani nedokázal přijít k Tomovi po frázi ‚A potom já svému bratrovi přeberu přítelkyni‘ a celý večer se Tomovi vyhýbal pohledem, ačkoli se snažil chovat přirozeně.
Romana se při jeho dotyku nepatrně ošila, ale neodsunula se, jen se znovu usmála. Aspoň ona to pokládala za úsměv, Bill rozhodně ne. Jen silou vůle se k ní svůdně naklonil a jemně pronesl: „Tom přijde dneska pozdě, šel na hip-hop party.“ Jeho dráždivému tónu už se Romana neubránila a naklonila se k němu taky.
„To ale budu dneska sama,“ Bill opakoval svůj neodolatelný úsměv. Byli si tak blízko obličejem, že mohl cítit její voňavku. Nevoněla špatně, ale v jeho srdci bylo místo jen pro jednu vůni. Velmi pomalu zvedl svou ruku a nenuceným pohybem se lehce dotkl jejího ramene. Nebylo pochyb o tom, že Tom takhle něžný nikdy nebyl a Bill si ji tím právě získal.
„Kdo říká, že musíš být sama?“ Pronesl svým dráždivým tónem, tak nehodícím se k tomu, jak se právě cítil. To už Romana nevydržela a přisála se na jeho rty.

autor: paget

betaread: Janule

3 thoughts on “Wenn du willst 2/4

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics