Dítě, peněženka, balón

twincest: ANO
žánr: VÁLEČNÝ/SEXY
počet slov: 199 (zadávala Vamp)
obsažená slova: DÍTĚ, PENĚŽENKA, BALÓN
„Zaberte, vojáku!!!“ řve na mě, v tuhle chvíli, ten dredatý parchant. Ale já už ne-mů-žu! Dnes jsem tu trasu běžel šestkrát!!! To je víc než 30 km za odpoledne. Vzteky se nafouknu jako balón. „Nechovejte se jako rozmazlené dítě, Kaulitz a zaberte, nebo si to dáte ještě jednou!“ nelítostně štěkne. Nikdo neví, že Kapitán je můj bratr. Jediná možnost, jak být spolu, bylo vstoupit do armády, když se Tom upsal do desetileté služby. Bohužel ven můžete jen nohama napřed. Jsem nejlepší v rotě, zvládnu i tu největší zátěž, ale dnes musel vstávat levou. Vyčerpaně zapadnu do sprchy. Máme chatky hned vedle sebe propojené tajnou podzemní chodbou… Uslyším známý zvuk. Tom je tady, schoval si klíč do peněženky a rovnou si to vpochoduje ke mně do sprchy. Na nic nečekám a vrhnu se mu do klína. Divoce jej rozkouřím… následně se otočím… doširoka roztáhnu nohy a hluboce se předkloním. Jeho tuhý klacek si nemilosrdně zabodnu do análu, až bolestí nadskočím. Přirážím jako o život a nezastavím se, dokud se Tom v mohutném návalu orgasmu nesesune k zemi.
„Líbilo se ti to? Ano? Tak si to zapamatuj, protože pokud ten dnešek ještě někdy zopakuješ, já tohle už opakovat nebudu! Jasné, Kapitáne?“

Pokud máte v hlavě taky nějaký nápad na drabble a chtěli byste vědět, co bych s ním provedla… písněte zadání do komentu x))) pa pááá marťánci :D:D

autor: ZoE
betaread: Janule

13 thoughts on “Dítě, peněženka, balón

  1. Jo, tohle je best, tenhle drabble se mi líbil asi nejvíc ze všech, co jsi posílala… takovej mírně brutus 😀 Sice si teda ty dva na vojně nedovedu představit, ale v tý sprše už jo 😀 Hele, tak když takhle provokuješ, jo, tak já ti dám taky svoje zadáníčko… takže… žánr samozřejmě twincest, co jinýho ode mně můžeš čekat, že jo 😀 No… ještě jedna moje úchlyka je Sci-fi/humor, takže to je jasná věc a kolik toho bude je mi jedno, klidně těch klasickej 100. No….a  finále: lesbička, píchavý kaktus a socha svobody :D:D… (totiž ona na mě čumí naproti z poličky, taková ta hnusná sádrová, takže holt je tam :D) Poraď si s tím jak umíš, jsem zvědavá… a nespěchám na to, klídeček… máš už dost zadání nade mnou, takže kdo si počká, ten se dočká. 🙂 Papa J :o)

  2. ZoE, tebe prostě nic nezaskočí !!!! Věřím, že zvládneš všechny zadání, co tu máš, je to naprosto perfektní,  jen tak dál  :))))))

  3. Jak už jsem psala u tebe, tohle se mi moc líbí… je to takový drsně vojenský :)))

    Bože, Kaulitzové na vojně, to je představa :)))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics