Jak ti můžu pomoci 2.

autor: Backy

Ahoj zlatíčka. Mám nějaké jednání ve Francii, budu tam muset na několik dní odjet. Odhaduji to tak na týden a potom jsem dostala zvláštní dovolenou a mám v plánu ve Francii zůstat déle. Postarejte se navzájem a udržujte nějaký slušný pořádek. Kdybychom se již neměli vidět, tak papa.
Maminka

Billovi ukápla slzička.
„Nerozmazávej ten inkoust!“ křiknul na něj Tom a přitáhl si ho za límec blíž k sobě.
„Dneska máme s klukama párty. Ne že se tu jen mihneš!“ Bill přikývl a utekl do svého pokoje.
V pět hodin se začali scházet. Byla to jen Tomova partička.
Bill si vzal deníček a začal zapisovat, co se mu ten den stalo.

Jen co dopsal, se mu hrozně ulevilo. Veškerá zloba, úzkost nebo smutek z něj opadly.
rozvalil se na postel a usmíval se. Jak se tak válel, deník mu spadl na zem. Bill si všiml, že se otevřel. Uchopil jej a začetl se.

Milý deníčku. Dnešní den bych ohodnotil na výbornou. Ráno mě Tom probudil a skočil mi do postele. Začal křičet a skákal po mně jak po trampolíně.
„Bille! Bille! Bille! Bille! Dnes je nám 12 chápeš? Už jsme hodně velký, co myslíš? To to utíká…“ Obejmul mě a dali jsme si vroucný polibek na ukázku věčné lásky. Uvolnil jsem mu místo u mě v posteli a začali jsme se tam spolu vyvalovat. Přitiskli jsme se k sobě a já stále mlčel. Nevím jak, ale asi Tom moc dupal. Mamka vyděšeně přiběhla.
„Co to tu u všech čertů provádíte?“ Když shlédla naši „akci“ u mě v posteli, musela se smát. Na chvilku odešla a my si s Tomem lámali hlavu, co se asi stalo. Hned nato jsme pochopili. Mamka přišla s tácem se snídaní a položila ho před nás. Ani nemusela nic říkat a my se do ní s chutí pustili. Před obléknutím jsme si dali ještě pár polštářovejch válek a se smíchem jsme se letěli obléknout. Z důvodu, že již nevypadáme stejně, jsme se alespoň stejně oblékli. Na Tomův příkaz vytahaný kalhoty a na můj příkaz upnuté triko. No fešáci jedna radost.
Odpoledne přišly babičky a veškerá, nudná rodinná společnost, se kterou se nikdy nenudíme. Několik nasleplých tetiček si nás popletlo, ale jinak byla sranda. Teď již se ke mně do postele hrne Tom. Tak já budu muset. Jdu si užít společnou noc.

Billovi ukápla slzička.
„Proč už není takový?“ Zeptal se nahlas a usnul.

Ráno se černovlasý chlapec probudil a očividně na vše zapomněl. Zvedl se z postele a šel se podívat do obýváku. Všude se válelo oblečení. Klučičí oblečení! Billovi hnedle došlo, že kluci u nich asi přespali.
Vyběhl nahoru k Tomovi do pokoje a všiml si dvou z jeho kamarádů. Aha, ale kdepak je hlavní šéf? zeptal se Bill sám sebe a pomalu proštrachával všechny místnosti. Nikde nikdo, načež Billa napadla jedna věc. Že by byl… pomyslel si a postavil se před velké bílé dveře. Opatrně vzal za kliku. Naskytl se mu pohled na jeho bratra svlečeného s nějakým jiným holomkem v mámině posteli. Bill si začínal o Tomovi myslet to nejhorší. Pomalu se přibližoval ke spícímu chlapci, který mu byl tak hrozně moc podobný. Krůček po krůčku ho stále k němu něco lákalo, až k němu došel úplně. Naklonil se nad něj a zkoumavě si jej prohlížel. Za poslední dva roky si jej nestačil pořádně prohlédnout. Tak moc se změnil. Je naprosto jiný, než jsem ho kdy znal. Je… hezčí… Říkal si Bill a stále se nakláněl více a více. Už neudržel rovnováhu a přilepil se na něj. Toma to „probralo“ a chytl ho okolo pasu.
„Copak, to ti včerejšek nestačil, lásko? Chceš ještě přídavek?“ zeptal se vyzývavě a bylo vidět, že stále sní.
„Ne… já už to nikdy neudělám… hned odejdu…“ koktal Bill šeptem, ale Tom ho nevnímal.
„No ne, ty se budeš ještě k tomu kroutit? To nestačí, že se já svíjím vzrušením jen z tvých pohledů a ty se do toho ještě budeš kroutit jako žížala?“ Provokoval Tom a Bill byl naprosto na dně.
Kluky z vedlejšího pokoje Billovy pohyby probudily a šli se podívat co se to tam „děje“.
Vešli do dveří a zůstali stát s otevřenou pusou. Naskytl se jim pohled na jejich Bosse, tlačíc své dvojče, které z celého srdce nenáviděl, na svou mužnou hruď. Kluci se přišourali k stále spícímu Markovi a drkli do něj. Ukázali směrem na dvojčata a Mark se zděsil. Je možné, že by Bill přežil tuto chvíli v klidu a pohodě, že by na to jeho bratr nepřišel, kdyby Mark nespustil své velmi vysoké ááááá!
Toma ječení samozřejmě vzbudilo.
„Co se to k sakru děje?“ zařval a cítil, že není něco v pořádku. Všiml si bratra, kterého svíral v náruči a úděsem ze sebe nevydal pomalu ani hlásku.
„A.. I… E… “ vykoktal a dál valil oči.
„Měli byste vstávat,“ šeptl trapně Bill a zmizel pryč. Tom na něj stále koukal s otevřenou pusou.

Bill se zatím začal připravovat. Vlasy, oblečení, make-up, batoh, atd. atd. jako vždy.
Malinko se protáhl, aby se připravil na dnešní maratón do školy, jelikož mu kluci samozřejmě odjeli. Vyšel ze dveří a prozpěvoval si. Usmíval se od ucha k uchu a měl naprosto jiné myšlenky, než za posledních čtyřiadvacet hodin. Kluci tam stáli v kruhu a zvláštně sledovali Billa. Ten jen zvedl pohled a zděsil se víc než před tím.

autor: Backy
betaread: Janule

13 thoughts on “Jak ti můžu pomoci 2.

  1. tyve, já jak četla ten dopis, tak mi to hned nedošlo a nějak jsem si myslela, že blacky už pracuje a bude ve francii a už nic nenapíše, pak až mi to jako došlo :D:D no já ze sebe nemůžu. 😀

    ale jinak supeer povídka, a tom je gay od začátku jo? no pěknýý 😀

  2. mno taky mi to chvilku nedocházelo…xDxDxD teda takhle to utnout!!! vrr… x)) sem zvědavá,  tak rychle další dílek, je to zajímaví….x)) super..

  3. wow, je to dobry, ale tajky se mi stalo to co ivet, taky mi to došlo až pak :D, ale teda ten konec je tak otevřenej, že jak tu zejtra nebude další díl tak asi exploduju:p, tak rychle dal:)

  4. Omg =D… připojuju se k ostatním komentářům =D… prej "he, kolik jí je, že poslouchá TH a pracuje?" a až po chvilce dumání a zkoumání mi to došlo =D… jinak fakt moc heFká povídka =))… u toho Deníčku jsem taky skoro brečela, když jsem to porovnala s tím, jak se k němu Tom chová teď… =)

  5. jo sem na tom uplně stejně!!!!! Sem si řiklala aha tak to asik dlouho nebude žádný nový díl…….no než mi došlo že to je povídka tak to chvíli trvalo….jinka hezkéééé…..

  6. Tomovu mužnou hruď… cha chááá xD xD mám taký neblahý tušení, že chudák Billí to od tý Tomový party pěkně schytá… x( … mnohem radši bych viděla nějakou sladkou pomstu než cokoliv jinýho x))

  7. Tak já jsem taky myslela, že Backy má jednání ve Francii, až ta maminka mě probrala :)))

    A Billovi držím palce, určitě to bude potřebovat 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics