Rytíř, chýše, lucerna

twincest: ANO
žánr: HISTORICKÝ/EROTICKÝ
počet slov: 200 (zadávala Ilon)
obsažená slova: RYTÍŘ, CHÝŠE, LUCERNA

K vesnici se blíží kůň, ležíc někdo na jeho hřbetu. Och ano, samotný sir Tomas, rytíř zdejšího řádu. A jako obvykle neleží, nýbrž se silně ovíněn zuby nehty drží otěží, aby se jeho velectěné pozadí nesetkalo se zemí. „Ééééj!!!“ zahuláká. „Je tu ně… někdóóó?“ přiopile zachroptí. Z nedaleké chýše vykoukne střapatá hlava a povzdechne si. Velký bratr se vrátil domů po „náááročném“ dni. Černovlasý sluha, uvržen do této potupné role svým starším bratrem, sirem Tomasem, mu pomůže dolů z koně. Zbaví ho drátěné košile i zbytku ošacení a uloží jej na lože, kde si ho jeho pán a bratr v jedné osobě bere noc co noc bez jeho svolení. Bill už to zná. Sám si začne sundávat lněný polorozpadlý oděv. Přiopilý bratr jej uchopí za chuj, bolestivě si ho stáhne na sebe a vysadí na odhalený ztopořený klín. Bill na něj obkročmo nasedne a v pravidelném rytmu se začne pohybovat. Když se do něj Tomas po několika mučivých hodinách konečně udělá, má dovoleno uspokojit i sám sebe. Později by stačilo sfouknout hořící knot v lucerně, ale to bychom předbíhali dobu. Bill tedy uhasí hořící louči a ulehne na podlahu vedle svého pána, který jej za odměnu nechává spát uvnitř chýše.

No, Ilonko, historický žánr stejně jako horor nebo porno xDD budu muset teprve nějak natrénovat :))) vy se mi totiž chlámete u všeho co napíši, i když se třeba snažím o důstojný historický bo hororový námět x(((
Bych řekla, že tohle je historické téma jak vyšité „Pán a jeho věrný sluha“ a musím tedy říci, že i Pán je věrný svému sluhovi :)))))

autor: ZoE
betaread: Janule

10 thoughts on “Rytíř, chýše, lucerna

  1. Krucináááááááááááááááááááááál!!!!!!! xO xO xO xO xO Zrowinka, když jsem chtěl napísat komíka, mi net hlásá, žhe.. Mno že stránka nelze zobrazit a podobný howadiny…… Chjooouuuuuuuuuuuuuuu… :-(( Mno jako mi to je buřt, když huž to de, ae nwm, co jsem chtěla napísáááááááát!!!

    Joooh!! huž wim xD Žhe bys mohla být příště na něj hodnější xD Páč jako že chudinka majinkáááá!!!! ))´= Ae kwášnýý!! (((=

  2. to je dobry, ale frt čekám až to bude jednou zamiloany a vesely, ty si totiž vždycky vymsliš neco uzasně originalniho a das tomu nadeh nevsednosti, zkus prosim svuj talentek pouzit i na happy endingy, jestli se ti ovsem bude chtit :p

  3. ahojky… kočičky… moc moc moc díky :D:D jsem ráda, že se vám to líbí :))) tenhle drabblíče je můj oblíbený… takový the best drabble :DDD a má šŤastný konec… ne že ne :D:D tohle je celkem vesele a pozitivní, jinak se budu snažit, až budu tvořit drabblouše na vaše tématka, aby byly i veselejší, ale zadání je zadání… to se nedá nic dělat :D:D:D luwinkýýýý :)))

  4. prej celkem veselý a pozitivní … XD Popis života s alkoholikem v polorozpadlý boudě, kde je člověk rád, když může spát na podlaze je veselý a pozitivní … XD A pak se div, že se chlámeme :o) ne, je to pěkný jako vždy a než jsem četla to okolo, tak na svou čest přísáhám, že jsem se ani nepousmála :o)

  5. ZoUš, naprosto perfektní, mě se to líbí moc a moc, se zadáním jsi se poprala skvěle, v životě bych neřekla, že z těch hovadin, co jsem plácla se dá vymyslet takováhle dokonalost !!!! ZoUííí – děkuji :))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics