Rodinná výchova 13.

autor: Psycho-Vampire

Ták těšili jste se na další díl??!!! Nemohli jste se dočkat šoku? Tak bacha na šooook kterej potká vás! xDDDDDDD fakt jsem v klidu jako fakt jo!! xDDDDD P-V ♥
……………….

,,Cooooo… tooooo… mááááá… znáááámenáááát…?“ rozječel jsem se překvapením.
,,B-B-Bille, co tady děláš? A co děláš v mojí posteli??!“ Fakt to nechápu.
Koukám na něj jak na zjevení a nevím, co dělat.
Jen tak čumím a přemejšlím a přemejšlím… Víte, jaká je to doba, než mi to z kolene dojde do hlavy? Docela dost…
Ale radši přejdeme zase k mé postýlce, na které se rozprostírá takovej ten flek, co si říká Bill.
Svůdně se na mě dívá a na prst si namotává pramen svých černých vlásků. Si jako fakt myslí, že mě to dostává… ale mě to dostává! A jak!!! No nic… Mám takovou chuť se na něj vrhnout a zulíbat ho k smrti, ale jaksi se nemůžu hnout. Nohy mám jako přikované a jsou strašně těžké. Kouknu se dolů a co nevidím… jen pár velkejch řetězů, nic zajímavého….

Moment… řekl jsem řetězy? Cože, řetězy? A kde se tu vzaly????

……….
To jen ta moje představivost… uuuuf xDDDD
Ale vraťme se do mého pokoje. V mý hlavě jste toho viděli až až!!!!
……………..
Stojím tam dál a dívám se na toho spoře oděného mladíka v mé postýlce, co se tam bez dovolení rozvaluje a ještě mi krade peřinu! Ještě že neleží na mým psinkáčkovi tučňáko-velrybě… xDDD No nic, už fakt blouzním, Billín jeden!! Mě z něho klepne.

Ale jako teď už se fakt vrátím k popisu situace v mém pokojíku…

Bill tam stále ležel (překvapivě!! xD) a díval se na mě oddaným pohledem… Říkal: ,,Vem si mě!! Jsem jen tvůj!!“ Ale já to neviděl tak růžově; nejen proto, že tu barvu nemám rád, ale i proto, že přede mnou utekl k tátovi; a koukal jsem na něj jak na andílka, do kterého měl ale moooc daleko! Ďáblík jeden… No a zase odbíhám do tématu, mě furt vzrušujete. Eee, teda rozrušujete! Do háje!

Zase zpět v pokoji, pevně na nohou čumím na Billa a nic xDD No tak dál, moje představy se pořád motají okolo Billa (nečekaně) a neslušných návrhů, jež mu hodlám předhodit.

Byl tam, jen pro mě (teda si to myslím), a já stál jak měkký i (protože nemám větve!), a mrkal jak malá roztomilá mrkací panenka. Ale já jsem velký roztomilý Tom s neuvěřitelně krásným dvojčetem! Prostě Tom k nakousnutí. Chcete mě? (Jooooo!!!) Nedám!! x-PPP
Ale v pohodě.
Stojím na podlaze pokoje a Bill najednou řekne: ,,Pojď sem!! Neboj se mě…“ Dojdu tedy za ním a sednu si na postel. On mě obejme kolem pasu a kouká mi zpříma do očí. Má je takové… No, prostě jako já a ty moje jsou nejkrásnější na světě.
Kouknu na něj, on koukne na mě a takhle to jde ještě dobrých 5min. Odhodlám se a řeknu: ,,Proč jsi přišel?“
,,Přece proto, že jsi mi volal, ne?“
,,Jen proto? Ty mě nemáš rád?“
„Nemám… Já tě totiž miluju!!“ Cože to řekl, slyšeli jste to taky? Neslyšeli, vy jste to četli, menší detail…
,,Bille, myslel jsi vážně to, co jsi mi právě řekl?“
,,Ne, vůbec!! Copak mi to nevidíš na očích?“ A ano, kouknu mu do očí, udělám mrk a vidím v těch jeho nezměrnou lásku…
,,Chci tě! Chci s tebou chodit, ale tajně, jasný?“
,,Jasný!“ Nemůžu uvěřit tomu, že mi právě někdo, jako je Bill řekl, že chce se mnou chodit! Božínku, já z toho tady snad natáhnu ty svoje lodičky s tlustejma ponožkama, co mám na nohách. Začal jsem ho líbat a on líbal mě. On ale líbá dravěji než já. No to snad není možný! Ach jo! Nevadí, aspoň si to vychutnám. Bill líbá nádherně, fakt jako! Božííííí… No nic, můj pubertální výlev jste slyšeli a teď zpátky k vypjaté situaci na jedné posteli v jednom domečku na konci ulice…..
Leželi jsme tam tak (při líbání jsme se položili, to vám mohlo dojít, ne?) a začali se vysvlíkat. Prvně šlo na zem triko, pak kalhoty a nakonec i ponožky (trenky byly někde mezi.).
Chytnul mou chloubu a začal pohybovat rukou dopředu a dozadu. Já cítil zrychlení mého tepu i dechu. Zaklonil jsem hlavu dozadu a vychutnával si tuto chvíli. Byl to nádherné… Bill zrychlil tempo a já neměl daleko do vyvrcholení. Jak to přišlo, vystříklo to ze mě, ani jsem nevěděl jak, a rázem bylo všecko od tý bílý lepkavý hmoty, dokonce i prostěradlo! Do háje! Nevadí, hlavně že jsem si to užil, že? Prostěradlo neprostěradlo… Bill je Bill a jeho láska je pro mě vším!
Leželi jsme tam docela dlouho a každou chvíli jsme se políbili. Někdy to byla jen letmá pusinka, ale někdy pořádné vášnivé líbání…

……………….

Po pár minutách nám došlo, že bysme měli jít dolů za mamkou. Ohlásit Billův příchod a jen tak jít prostě dolů. Za mamkou.

autor: Psycho-Vampire
betaread: Helushka

6 thoughts on “Rodinná výchova 13.

  1. drsný 😀 prostěradlo neprostěradlo jako by mě zajímalo kdo to uklidí……ale hlavně že si chlapci užili že? líbí líbí :-p

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics