Zamilovaný dikobraz 6.

autor: Rachel

Další dva dny neustále sněžilo a sněhová přikrývka se čím dál více zvětšovala. Tom zrovna dodělal svou práci odmetače a celý promrzlý vešel dovnitř. Vybavila se mu myšlenka, jak se s Billem líbali v té bílé sněhové peřině. I teď by si to chtěl zopakovat. Bohužel to nešlo. Bill si hned ráno vyjel na malý výlet do města a hodlal se vrátit až na oběd. I když byl pryč jen tři hodiny, Tomovi to připadalo jako celá věčnost. Přešel do kuchyně a mrknul se na maso, které se rozhodl dnes uvařit. Věděl, že Bill k smrti miluje kuřecí nugetky. A Tom ho chtěl překvapit svým kuchařským uměním. Pustil se do obalování, zatímco si v hlavě maloval jejich společný oběd. Maso hodil na rozehřátý olej a začal prostírat stůl. Sám sobě se divil, jak mu to jde. Hranolky strčil jen do trouby a netrpělivě vyčkával. Pomalu přecházel po kuchyni a co chvilku nedočkavě vyhlédl z okna, ale Bill nikde. Vtom však zaslechl šramocení klíče v zámku. Rychle položil nachystané jídlo na stůl a schoval se v kuchyni za dveře.

„Tome, halóóó, už jsem doma,“ ozval se ten známý hlas, který si Tom tolik zamiloval. Tiše stál za dveřmi a ani nedutal.
„Halóóó, kde…“ Bill došel až do kuchyně, ale nedořekl. Něčí ruce mu totiž zakryly oči a Bill zmlkl. Určitě věděl, čí jsou.
„Tomi?“ špitl tázavě, a jakmile mu na krku přistál malý polibek, usmál se, ale zůstal stát s očima zavřenýma, i když Tom své ruce spustil. Teď se k Billovi otočil čelem a jemně vniknul do jeho rtů svým jazykem. Vůbec mu nevadilo, že Bill nespolupracuje. Jen ty měkké polštářky ochutnával a ujišťoval se, že ani za tu, pro něj dlouhou chvíli, neztratily na své hebkosti a příchuti. Když Billovy rty opustil a pohladil jej po tváři, Bill se do jeho pohlazení opřel, stále však nechal oči zavřené.
„Ještě,“ zaprosil a sám se po paměti k Tomovi nahnul. Jejich líbání nebylo vůbec dravé, ani nijak násilné. Bylo to, jako když někdo foukne do peříčka. Bill obmotal své ruce kolem Tomova krku a jeho prstíky si začaly pohrávat s Tomovými dredy. Tom držel Billa kolem pasu a jen co ucítil nesmělé tahání za své spletené copy, usmál se do polibku. Velmi opatrně, aby Billa nepolekal, sjel z jeho boků svou dlaní na Billův malý zadeček. Tam se jej ještě nikdy neodvážil dotknout. Bill malinko spokojeně zamručel a po chvíli se od sebe odtáhli pro nedostatek vzduchu. Bill konečně otevřel zavřené oči, a když spatřil, kdo naproti němu stojí, na tváři se mu rozhostil úsměv.
„Věděl jsem, že jsi to ty. Nikdo totiž neumí líbat tak krásně, jako můj miláček,“ Bill se trochu bázlivě podíval Tomovi do očí. Nevěděl, jak na to oslovení zareaguje. Billovi se to ale moc líbilo.
„Lásko, vždyť ty také nádherně líbáš,“ vydechl Tom obdivně a znova spojil jejich rty v jedny.
„Pojď jíst,“ šeptl a ukázal na prostřený stůl s jídlem. Oba se tedy pustili do jídla a občas se jeden z nich nahnul přes stůl, aby mohl toho druhého políbit.
„Co máš v té tašce?“ vyzvídal Tom, když dojedli.
„Nene, to ti neukážu,“ Bill zvedl ze země modrou tašku a utíkal si ji zanést do pokoje. Měl v ní vánoční dárečky pro mamku a pro Toma a nechtěl, aby je někdo viděl. Ještě se převlékl a šel do koupelny k zrcadlu. Byl velmi zvědavý, jestli si Tom jeho změny všimne. Bill si totiž nechal prodloužit řasy. Nikdy si je nenechal prodloužit, protože už tak je měl dost dlouhé. Ale chtěl se Tomovi líbit. Rychle si upravil vlasy a utíkal za Tomem do kuchyně. Tom už zapnul myčku, a když uslyšel bráškovy kroky, otočil se. Přešel až k Billovi, který stál u dveří a potutelně se usmíval. Tom jej pohladil ukazováčkem po tváři a zadíval se do dvou čokoládek, které byly úplně stejné, jako ty jeho. V něčem se však přeci jen lišily. Tom okamžitě poznal ty krásné, dlouhé řasy. I když je nepokrývala žádná řasenka, stejně poznal, že jsou delší. A musel přiznat, že Billovi moc sluší. Jeho prstík neustále putoval po Billově líčku a Tom se začal nevědomky usmívat.
„Nikdy bych nevěřil, že se dokážu zamilovat až po uši. Vypadáš jako mrkací panenka, Billi,“ Tom Billa pohladil po vlasech. Bill měl hlavu mírně sklopenou a malinko se usmíval. Takže Tom si všimnul.
„Já se ti chtěl líbit,“ prolomil ticho a odvážil se na Toma podívat. V jeho očích spatřil zamilovanost, kterou by Tom mohl podělit celý svět.
„Lásko,“ vydechl Tom omámeně a podal Billovi ruku. Bill se jej s úsměvem chytl a společně šli do obýváku. Přitom ze sebe nespouštěli oči. Posadili se na gauč naproti sobě a Bill svými prsty začal zlehka přejíždět po obrysu Tomových rtů.
Jejich vzájemné polibky byly tak krásné, že si Tom myslel, že snad exploduje. Nechtěl však na Billa s ničím spěchat. Byl to pro oba nádherný prožitek: seděli ve vzájemném objetí, líbali se a do polibků šeptali slovíčka lásky. Bill nemohl uvěřit, že patří jen jemu. Oplácel je Tomovi a roztomile mrkal svými dlouhými řasami. Tom se také vznášel v oblacích. Stačilo jen pár Billových polibků a on byl šťastný. Už jen pocit, že má Billa u sebe, ho naplňoval štěstím. Vroucně mu polibky vracel a nevědomky se jeho ruka ocitla u lemu Billova trička. Bill vyděšeně ucuknul a se strachem v očích se na Toma podíval. Tom si hned uvědomil, co udělal. Bill se od něj obličejem odtáhl a pořád se na něj bázlivě koukal. Tom by si teď nejraději nafackoval.
„Bille, promiň mi to, prosím, já zapomněl. Nechtěl jsem tě vystrašit ani vylekat, v žádném případě. Jsem hlupák, sám jsem to pokazil,“ Tom nešťastně skryl hlavu do dlaní a rozplakal se. Dával si za vinu, že tu krásnou chvilku zkazil on svým dotekem ruky. Věděl, že porušil slib, který dal Billovi tenkrát u jezera, a že Bill se jej teď určitě bude bát. Bill zatím seděl a strach z něj opadal. Jak si jen mohl myslet, že by mu Tom ublížil? Pomalu se k němu sunul blíž a blíž, a když jej pohladil po dredech, Tom k němu zvednul uslzenou tvář.
„Lásko, já nechtěl. Úplně tě chápu, máš právo se zlobit a…“ Tomova slova zanikla v Billově polibku. Bill jej párkrát políbil, potom se od něj odtrhl a otřel mu slzičky z tváře.

autor: Rachel

betaread: Janule

10 thoughts on “Zamilovaný dikobraz 6.

  1. Upřímně, kdybych měla vzít jen ty slova samotná, tak myslím, že bych se nikdy do čtení něčeho takového nepouštěla. Je to tak přeslazené… ale tobě se to daří seskládat tak nějak do takovéhle podoby, kdy je to sladce milé a velmi roztomilé… Myslím, že i kdyby to nebylo podepsané, jsou ty zdrobněliny tvoje vizitka a člověk by hned poznal, že je to tvoje… no, jsem zvědavá, jak to půjde dál 😉

  2. jůů..to je sweet…  fel : hmmm a co jako mno?? REALITA u nás twc fans neexistuje..to si pamatuj ;))

  3. Mám z nich pocit, že jim je 10, dostalo mě, jak se Tomi rozbrečel. A já z toho chytla výtlem. Představila jsem si toho romantika.. z toho filmu.. co viděl ten západ slunce a rozbrečel se, chápete xD A tlemím se tu xD Ale je to strašně hezký.

    A Billi, hlupáčku, kdyby se mě dotknul pod trikem Tom Kaulitz, asi bych mu po ruce neplácla xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics