Poruč svému srdci 1.

autor: Schellayn/tokiaccka

Tenhle díl jsem nenapsala já, ale Schellayn. Na jejím povídkovém blogu má několik povídek, které už nedopsala. Nabízí je na dopsání a tak jsem se hned jedné chopila ;-)) Schellayn napsala jen jeden díl téhle povídky, takže příští díly budou už jen moje ;-)) Každopádně jí děkuju, že mi dovolila jí dopsat. tokiaccka

Kráčel domů temnou ulicí. Když procházel kolem lampy, jež osvětlovala alespoň část ulice, jeho obličej unikl neutuchající tmě a na krátký okamžik spatřil umělé světlo, za které bychom měli děkovat technikům. Bylo by docela smutné procházet ztemnělou ulicí s lucernou v ruce, nebo shánět dříví na oheň.
Když chlapec unikl stínům okolí a přicházel vstříc svému domovu, usmíval se. Jeho život je zcela dokonalý, má všechno, po čem kdy toužil. Slavnou skupinu, bez které by to ani nebyl on; malý domeček, který sdílí jen on sám a bratr, jak si kdysi vysnili; a posléze životní lásku. Jaké souznění. S nevyrovnanými odpůrci jeho stylingu nebo dokonce i hudby, se už naučil žít, naučil se je přezírat a všímat si těch věcí, z kterých čerpal svoji energii. Unikátní.

Svůj klíč s naprostou přesností vsunul do zámku, otočil na jeden západ a okamžitě vpadl dovnitř. Dveře se za ním s tichým klapnutím sami zavřely.

„Jsem domááá!“ zvolal, mezitímco na luxusní bílý věšák zavěsil svojí huňatou šálu. Venku nebylo právě nejtepleji, vládl krutý podzim, který brzce ustupoval před nastávající zimou. Svou černou čepici ledabyle hodil na vrchol věšáku, kde se již vyjímala pěkná sbírka jeho kousků ukořistěných v těch nejdražších obchodech. Už se ozývaly bratrovy kroky, naznačující scházení schodů. Bill ze sebe ještě shodil svou koženou bundičku, kterou s obezřetností pověsil – stěny byly nedávno namalované, a jelikož věšák postával v blízkosti stěny, byla zde možnost zmazání bundy. A to by Bill nerad.
Tom již zaujímal polohu u dveří, o které se s rukama založenýma na hrudi opíral. Billa, který si právě zouval své boty s podpatkem a posléze pečlivě ukládal na místo jim náležící, s nasupeností a především strachem sjížděl Tom očima odshora dolů. Je už tma a ulice tady v Hamburku nebývají právě nejbezpečnější.
„Neříkal si, že přijdeš v šest?“ okamžitě se tázal. Už dávno jej opustily ty zvyky, kdy bratříček přišel pozdě domů a Tom mu samou radostí, že je Bill živ a zdráv, skočil kolem krku. Teď přišel čas na zjišťování faktů, už přeci nejsou malí, naivní děti…
„Jo, něco mi do toho skočilo…“ povzdechl si Bill. Tak nerad lhal! Lež nesnášel samu o sobě, přinášela jen bolest. V opačném případě bezduchou naději, která pak byla často vyčítána. Ale jak se z ní vymotat? Ona vás svírá ve svých pazourech pevně, jen velmi nerada vás pouští na svobodu… Bill posléze vzhlédl od botníku, u kterého boty pedantsky rovnal už přespříliš dlouho, na Toma. Věnoval mu milý úsměv.
„Už zase?“ Tom nad ním hraně zakroutil hlavou a šel se umístit do obývacího pokoje. Opět předstírat, že jej moc zajímají bezduché pořady, a místo toho svou hlavu zatěžovat tisíci otázkami a tunou úvah. Měli by si promluvit… něco se děje. Zřejmě našli rozcestí, které jim nabízelo hned několik cest, do té doby šli společně. Ale jakou cestou se vydal Bill? Ztratil se snad?

autor: Schellayn/tokiaccka

betaread: Janule

5 thoughts on “Poruč svému srdci 1.

  1. ahoj holky hele neznám už moc názvy adres na blogy tokio hotel proto píšu sem jediný blog na který sem si vzpomela:D chtěla bych prodat pár originalních kousků….a slušnou cenu….Tokio hotel Scream(org CD-pro ČR),Tokiho hotel Zimmer483(org CD-pro ČR),singlovka DLT+Frei im freinen fall+wir schliessen uns ein"(org-CD-z německa),singlovka tokio hotel "der letzte tag"a "DLT-fanspecial backstage live  clip"(org CD-přimo z německa),a polštářek tokio hotel! Cena by se dohodla ,ale myslím že přijatelná cena je 700-1000kč protože dohromady by to dalo poněkud hodně:-)

    takže Zimmer483,scream,singlovka DLT (cd1),singlovka DLT (cd2),polštářek TH…..

    Kdyby měl někdo zájem kontaktujte mě na icq 357-865-881 nebo e-mail (ApinaXD@seznam.cz)

                                                                                                                 diky Api_x)

  2. PROOOOOSIIIIIIIM PROOOOSIIIIIIIM POOORAD MII!!!ja si chcem zalozit blog ale netusim ako..zaregistrujem sa tam na tej stranke blog.cz ale mne to potom vobec nejde!!!prosiim odpis miiii

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics