Zamilovaný dikobraz 10.

autor: Rachel

Sluníčko už si dávno ustlalo své zlaté polštáře a svým zlatým hřebenem si rozčesávalo zlatavé vlasy, po nichž šla záře široko daleko. Rozdávalo svůj jas a světlo všude, jen do dvou oken dnes ještě nestačilo nahlédnout. Zkusilo to alespoň skrze zatažené žaluzie a vida-přece se tam dostalo. Ozářilo porcelánově bílou tvář černovlasého chlapce, a když vidělo, že pomalu otevírá víčka, mrklo na něj a už si šlo za svou další prací. Bill se probudil a okamžitě nasál Tomovu vůni, která tu po něm včera zůstala. Posadil se na posteli, a když si vybavil jejich včerejší společný večer, zasněně přivřel víčka. Na svém nočním stolku nahmatal mobil, a když mu jediný stisk tlačítka ukázal, kolikátého dnes je, vyletěl z postele jako blesk a hnal se ke své skříni, která byla na druhém konci pokoje. Otevřel ji a začal z ní vyhrabovat vánoční dárky pro mamku a pro Toma. Málem by zapomněl. Zítra bude Štědrý den a on ještě nemá nic zabaleného. Rychle vytáhl balící papír a dárečky, a začal se zabalováním. Šlo mu to pěkně od ruky. Když se mu dostal pod ruku dárek pro Toma, Bill se musel usmát. Nevěděl, jestli se to bude Tomovi líbit. Raději vzal další větší kus papíru, dárek zabalil a černou fixou na něj výrazně napsal bráškovo jméno. Zaculil se a začal zabalené dárky schovávat zpět do skříně. Pořádně ji zavřel a jen co to udělal, ozvalo se tichounké klepání na dveře.

„Miláčku, už jsi vzhůru?“ ozval se Tomův hlas. Bill rychle sáhl pro svůj krátký modrý župánek, trochu si upravil rozčepýřené vlasy a otevřel dveře. Okamžitě se setkal s tím nádherným úsměvem a se dvěma hnědými kuličkami. Bill se celý rozzářil.
„Ahoj,“ špitl naoko rozespale a zvědavě si pohledem měřil Toma, který byl už oblečený.
„Spíš dobré ráno. To se dělá, vstávat takhle pozdě?“ Tom se rozesmál a dloubl Billa do nosíku.
„Já už jsem ale vstával dřív, jenom nejsem převlečený,“ prohlásil Bill omluvně a v duchu se radoval, že má navrch.
„Vážně? A co jsi tedy dělal?“ zeptal se Tom zvědavě. Nemohl se na Billa vynadívat. Byl neuvěřitelně sladký s tím krátkým župánkem a zacuchanými vlásky. Už to nemohl vydržet. Nenechal Billa ani otevřít pusu a hned jej políbil. Bill ani nedokázal nic namítat. Vlasně ani nechtěl. Objal Toma kolem krku a vychutnával si jeho zamilované polibky. Pomalu se posouvali do Billova pokoje. Netrvalo dlouho a oba leželi vedle sebe na posteli.
„Dobré ráno,“ šeptl Bill, když se od sebe odtrhli.
„Dobré ráno,“ oplatil mu pozdrav Tom a znovu jej políbil. Pár minutek věnovali líbání a hlazení, potom už se ale opravdu zvedli s tím, že by měli posnídat. Tom rychle seběhl dolů a začal s přípravou snídaně, zatímco Bill se nahoře převlékal. Vždyť už bylo také jedenáct hodin. Oba dva si sedli k televizi a koukali na každodenní seriály. Bylo asi kolem páté večer, když se Tom rozhodl jít promést chodníky. Přes den napadla další vrstva a navíc si na tu práci už zvykl. Vždyť při ní se tenkrát vůbec poprvé s Billem doopravdy líbali. Zatímco Tom venku zametal, Bill seděl a upřeně se díval do prázdna před sebou. Pořád mu to všechno připadalo jako sen. Jeho vztah s Tomem. Všechno to bylo až neuvěřitelně krásné. Z jeho myšlenek ho vytrhlo až zazvonění telefonu. Bill vzal ten vřískající předmět do ruky a po stisknutí zeleného tlačítka si jej přiložil k uchu.
„Ano mami,“ ozval se a pozorně naslouchal matčině hlasu. Po chvilce zavěsil a jen co uviděl přicházejícího Toma, hned byl jeden velký vodopád slov.
„Tome, volala mamka. Prý přijede až večer, mají v práci ještě nějakou oslavu,“ Bill se k Tomovi šťastně vrhnul a líbnul jej na nos. Tom zapřemýšlel. Chtěl překvapit Billa a udělat mu radost.
„Tak to bychom si mohli udělat hezký večer,“ Tom Billa pohladil po vláscích a s úsměvem sledoval jeho překvapeně vykulená očka.
„Uvařím něco dobrého, hmm?“ špitl a přivinul si jej k sobě. Za několik málo minut už byla kuchyně opravdu provoněna čerstvou pizzou a Tom ji vytahoval z trouby. Zrovna ji servíroval na talíř, když ucítil ty hebké packy kolem svého pasu.
„Jsi šikulka, víš to?“ Bill neodolal a uždibl si kousek toho křupavého těsta. Tom jej však plácl přes ruku.
„Počkej, ještě kečup,“ prohodil s úsměvem a jen co na pizzu vymačkal trochu rajčatové hmoty, podal talíř Billovi, který za ním nedočkavě poskakoval. Hned, jakmile dostal svou porci, se hladově pustil do jídla. Tom si k němu se svým talířem přisedl a společně chroustali večeři.
„Umíš tu nejlepší pizzu na světě, bráško,“ Bill věnoval Tomovi polibek na krk a pomaloučku se dostával až k Tomovým naběhlým rtům. Tom ani nestihnul dožvýkat a už cítil, jak jej Bill líbá svými rtíky. Položil svou ruku za jeho krk a ochotně ty polibky přijímal. A rád je i oplácel.
„Billí, půjdu se vykoupat,“ oznámil Billovi jen co se dolíbali. Bill přikývnul a jen co se za Tomem zavřely dveře koupelny, rychle odešel do svého pokoje a vzal si vanilkovo-mandlový sprchový gel a pelášil do druhé koupelny. Pustil si proud horké vody a začal si gel roztírat všude po těle. Chtěl být dnes večer neodolatelný, protože měl pro Toma překvapení. Osušil se, oblékl se do čistého oblečení a více si rozčepýřil vlasy…
Tom nahoře ani netušil, že právě dělá to samé, jako jeho milované dvojčátko. Jakmile byl vykoupaný, stoupnul si před zrcadlo a chvíli zkoumal svůj obličej. Byl trochu jiný, než ten Billův. Více mužský. Bill měl pleť jako miminko. Tom si ještě vyčistil zuby a vyšel z koupelny. Dole už bylo zhasnuto a to jej docela vyvedlo z míry. Jen v krbu plápolalo pár neposedných plamínků ohně, které marně hledaly kousek čerstvého dřeva, aby mohly rozmnožit své potomstvo.
„Bille?“ ozval se Tomův hlas do tmy. Nic se však neozvalo. V Tomovi hrklo. Kam se mohl Bill podít? Ještě jednou zavolal bratrovo jméno, když mu ale odpovědí byla jen malá ozvěna, šel se raději podívat do bratrova pokoje.
„Billi, spíš?“ pomalu otevřel, ale Billova postel byla prázdná. Tom už se však opravdu začínal bát. Vůbec jej nenapadlo, kde by mohl Bill být. Zamířil tedy ke svému pokoji, vzal za kliku a vešel. Ani se pořádně nerozhlédl a špinavé věci hodil na zem. Jakmile se však otočil, zakřičel úlekem, a kdyby mohl, vyskočil by na lustr. Okamžitě se vzpamatoval, oddechl si a s úsměvem si lehl k tomu černovlasému rošťákovi, který se smíchy svíjel na jeho posteli.
„Teda ty jsi mi dal,“ Tom Billa malinko plácnul po zadečku a sledoval, jak se neustále směje.
„Tome, vypadal jsi vážně komicky, jak jsi se lekl,“ Bill se znova naplno rozesmál a smířlivě chytnul Toma za ruku. Tom se na něj podíval.
„Víš, jak jsem se bál?“ sklopil hlavu a pohledem se zavrtal někam dolů. Bill se jako na povel přestal smát a přisunul se blíž k Tomovi. „O-opravdu jsi se o mě bál?“
Tom se na něj otočil, takže teď seděli naproti sobě. Přes tvář mu přelítl úsměv. Bylo zajímavé, jak Bill ještě před chvílí umíral smíchy, ale teď zvážněl.
„Bál jsem se. Moc jsem se bál. Jsi to nejdražší, co mám, Billí,“ pohladil jej po tváři. Bill už byl dnes poněkolikáté dojatý. Naslouchal těm láskyplným slovíčkům a opíral se do Tomova hlazení po tváři. Pomalu se k sobě nakláněli, až se vzájemně dotýkali nosy. Tom už to nemohl vydržet. Něžně se vpil do rtů své lásky a nenásilně do nich vklouznul svým jazykem. Jakoby ten Billův vyzval k tanci. I když se dnes líbali už poněkolikáté, přišlo jim, že se nelíbali celou věčnost. Tom Billa pomalu pokládal do peřin a hladil jej po bocích. Jejich mazlení nebralo konce. Chvíli se povalovali po posteli, potom se však Bill posadil. Zadíval se do Tomových očí, plných vášně. Tušil, co se mu teď honí hlavou. Jeho ručka spočinula na Tomových drsných dredech.
„Miluji tě, Tome. Moc tě miluji,“ špitl a sjížděl rukou níž. Pohladil jej po hebké tváři i po krku a tričku, až se jeho prsty dostaly k lemu Tomova trička. Chvíli si s ním jen tak pohrávaly. Tom jen seděl, neschopen slova. Nevěděl, co se bude dít. Chtěl nechat brášku, ať si dělá co chce. Byl však velmi zvědavý, co Bill zamýšlí.
A Bill se osmělil. Velmi pomalu začal vyhrnovat Tomovo XXL tričko, a když se ocitlo na zemi, nesměle se na něj podíval. Tom byl tak krásný. Měl trochu snědší kůži než Bill, přesto však byl neodolatelný. Na hrudníku se mu sem tam třpytily kapičky vody. Teď seděl a zíral na Billa, který mírně zrudl. To ale nevěděl, co má bráška v plánu. Bill vzal Tomovy dlaně a přiložil je k lemu svého trička. Tom se na něj tázavě podíval. Stačilo však, aby na něj Bill upřel jediný pohled. Nebyla v něm žádná nejistota a strach. Byla v něm touha. Pomalu pokýval hlavou a zvednul ruce nad hlavu. Tom ztěžka vydechl a přetáhl Billovi tričko přes hlavu. Jakmile se i Billovo tričko ocitlo někde na druhém konci postele, Bill se odvážil na Toma podívat. Viděl, jak si jej prohlíží s překvapením v očích. Tom byl úplně rozčarovaný. Opatrně natáhl svou ruku a jemně s ní přejel po té porcelánově bílé nádheře. Když Bill ucítil ty hebké prsty a doteky, které uměly vykouzlit, lehce přivřel víčka. Netrvalo dlouho a i jeho dlaně se dotýkaly Tomova hrudníku. Dívali se na sebe s neskrývanou láskou a něhou a také tu něhu a lásku dávali do hlazení. Poprvé se toho druhého doopravdy dotýkali.

autor: Rachel

betaread: Janule

14 thoughts on “Zamilovaný dikobraz 10.

  1. Božííííčku! rychle další díleček! Je to hrozitánsky moc rozkošný, zbožňuju tuto povídku! Miluju, jak jejich vztah pomaloučku postupuje..:-) Rychle další díleček prosíííím,moc moc prosím!!!

  2. já vim, že se furt opakuju s tim, jak je to nádherně romantický, ale prostě to musim napsat 🙂 je to vážně krásnýýý!

  3. Těšte se holky, no bude to ještě hodně romantické:)))

    weegeth:děkuji za pochvalu, kdy bude další díl, to vážně nevím, já už jsem poslala další čtyři:))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics