Královna, faktura, čemeřice

autor: ZoE

TWC: ANO

Žánr: ROMANTIKA

Počet slov: NEOMEZEN

Zadaná slova: KRÁLOVNA, FAKTURA, ČEMEŘICE

„Láskó, kde tě mám???“ křičí nadrženě starší z dvojčat. To mladší, navenek působící jemnějším, šlechtěnějším dojmem, se zatím na sebe usmívá v koupelně do zrcadla a dává si pěkně načas, než se vydá zpět za svým sexy bráškou, který má po úspěšném dokončení amerického turné neskutečnou chuť na frontmana jejich skupiny.

„Už budéééš? Potom co si dneska předváděl a skoro si mě zničil tím provokativním vrtěním svého šukézního zadku, mám co dělat, abych se neudělal, jen když si na to vzpomenu. Tak dělej, nebo z toho nebudeš mít nic!“ úpí Tom směr zavřené dveře koupelny.

„Jestli tady nebudeš než řeknu tři, já se udělááám!!!“ vyhrožuje. Je to asi jediná výhružka, která na Billa platí. Ten chce být totiž i u sebemenšího vzrušení svého brášky, tohle by si tedy rozhodně nenechal ujít…

„Jedna… dvě… a jedna sóóóóóóóóóu TŘI!!!“

Ale dnes… dnes nezabrala ani tahle tutovka.

Tom se jen smutně zadívá na dveře, za kterými se skrývá jeho největší poklad.

Mrkne na svůj noční stolek, na Billovu fotku, na níž vypadá jako nádherná nadpřirozená bytost a povzdechne si.

Miluje ho s make-upem i bez něj, s oblečením i jen tak na Adámka, s dikobrazem na lebečce i s rovnými prameny vlasů lemujícími obličej. Miluje ho s rozverným úsměvem i vztekle prskajícího, miluje ho ve spánku a ještě vice při společném dovádění. Zkrátka není okamžik, kdyby Tom své dvojče nemiloval. Ani v tomto momentě, kdy ho Bill zlobí, ho nemiluje o nic míň. Ví, že chce být krásný, chce být krásný pro něj. Jen pro něj! Odjakživa! Musí být trpělivý, protože čekání bude stát za to.

Když otočí hlavu směrem k Billovu nočnímu stolku, kromě své fotky, na které je jen v plavkách z Malediv, jak si ho bráška vyfotil, všimne si, že tam leží i nějaký časák. Aby si zkrátil čekání, než se jeho miláček vydozdobí, sáhne po barevném kusu papíru, který je nalistován na stránce s křížovkou. Tom to chtěl vždycky vyzkoušet, proto se zahleděl do čtverečků a různých slovíček a rozhodl se milou křížovku pokořit.

Hl. město ČR na pět, Pra-ha, to ví přece každý. Domácí obuv na šest začínající na P, pa-pu-če. „Nevěděl jsem, že je to tak jednoduché,“ špitne si sám pro sebe, když úspěšně zvládne začátek. Rostlina na osm začínající na Č. „A sakra,“ to bude nějaký chyták, pomyslí si.

Mrkne ke dveřím, ale stále nejsou slyšet žádné zvuky nebo kroky, které by se pomaličku blížily.

Takže rostlina na osm začínající na Č! „Hm… to bude určitě nějaká chyba, taková rostlina není!“ mudruje do ticha pokoje. Co tu máme dál? Kozácký náčelník na šest, začínající na A. „Na A?“ podiví se. „Zase chyba,“ kroutí nespokojeně hlavou. „Ten určitě začíná na K! Který blbec sesmolil takovou křížovku, Bill by si měl nechat vrátit prachy za takový časák, celá stránka k ničemu!!“ rozohňuje se.

V tom se ozve zvuk, který Tom nadšeně uvítá. Pozvolna se otevírají dveře koupelny a ven vystupuje velký oblak teplé páry. Zvuk, který se z nich line, nevydávají špatně namazené panty, ne, dveře jsou skládací, umělohmotné a vydávají svůj typický varhánkovitý praskot, při jehož poslechu prolítávají Tomovi tělem vzrušující mrazivé impulzy. Jakmile se doskládá i ta poslední varhánka k ostatním, z mlhavého závoje ladně vyplouvá bytost, jako sama královna ze Sáby, díky níž hip-hoper, rozvalující se na posteli, dávno ztratil hlavu i srdce a pro tuto osobu by uděl i tu nejnemožnější věc na světě, kdyby jí udělala radost.

A černovlasý ďáblík zase přesně ví, co udělá radost jeho nadrženému dredatému bráškovi.

Udělá krok ven a druhou nohu váhavě odlepuje z hladké dlaždičky. V tom se Tom na dveře zaculí, protože pochopí, že Bill je naboso, a to on naprosto zbožňuje. Nemá rád ani ponožky ani bačkory nebo jinou obuv, která vězní nohy jeho broučka. Miluje bosé nožky svého brášky, které vydávají ten plácavý sexy zvuk, který jej neskutečně dráždí. Při druhém kroku si Tom všimne, že má jeho modla na sobě tmavé modré upnuté džíny, ve kterých dokonale vyniká jeho prťavá prdelka. Tom zhluboka vydechne. Při třetím kroku se jeho pohled ubírá výš a celý se rozjásá, když zaregistruje černou rozepnutou košili s malými volánky, nenápadně schovávající řadu knoflíků. Ta je jeho nejoblíbenější, v ničem není Bill více sexy, než právě v této rajcovní košili, kterou měl i na jednom z předávání.

Samotný Bushido se mlsně olizoval, když Billda přebíral cenu v tomto sexy oblečku.

Tom se začíná třást nedočkavostí, když zjistí, že Bill se jednu rukou hladí po dokonale hlaďoučké hrudi, protože dobře ví, že tohle Toma vyburcuje a bude ho ožužlávat, dokud oba nebudou šílet. Krok za krokem se přibližuje k jejich společnému loži, na kterém Tom klečí, vlastně si sedí na patách, ruce sepnuté, jakoby se modlil a čeká, kdy jeho miláček stane v posteli naproti němu a konečně se ho bude moci dotýkat. Jakmile se Tom dostane ještě o úroveň výš, ve zkoumání Billova zevnějšku, teprve zaznamená i jeho druhou ruku. Bezbarvý lesk se nádherně vyjímá na zvláčněných plných rtech, po kterých si tahle smrtící kombinace vampa a pozemského poloboha lehce přejíždí ukazováčkem a sem tam se do něj nevině kousne… úúúps. Bill použil všechny dostupné zbraně, aby Tom nadržeností zešílel a vzal si jej tak vášnivě, až budou společně upadat do orgasmického kómatu.

Bill se zastaví, jakmile dorazí před postel. Pomalu se zhluboka nadechuje a vydechuje. Jednou, dvakrát, třikrát… desetkrát. Vychutnává si prudce stoupající vzrušení svého nedočkavého brášky, který už není daleko od okamžiku, aby začal vzrušením zoufale křičet na celou místnost a uvolnil tak své napětí.

Tom má možnost pozorovat bráškovu zvedající se a klesající hruď i s dráždivě pohybující se rukou, lehce se zbarvující tváře do červena a ostrý provokativní pohled, zabodnutý hluboko do jeho očí, který jej spaluje skrz na skrz. Tom věděl, že čekání se vyplatí. Na Billa se prostě nejde zlobit, můžete ho jen milovat.

Ten si párkrát smyslně přejede jazykem po rtech, samozřejmě tak, aby se i v tlumeném osvětlení ložnice zaleskla jeho kovová ozdůbka uprostřed jazyku. Jejich ohromné vzrušení naplňuje místnost rychlostí zvuku, která je sice pomalejší než rychlost světla, zato poctivě zaplňuje každičký kout, každičkou škvíru a možná právě to způsobuje nedostatek kyslíku, kterého mají dvojčata neskutečnou spotřebu, když jsou neustále vzrušená.

Bill se skloní nad postel a opře se o ni pravou rukou, následně položí i levou dlaň. Po celou dobu nespouští svůj uhrančivý pohled z Toma, který už sotva popadá dech. Kleká si jedním kolenem, vzápětí i druhým. Na střídačku ruka koleno ruka koleno postupně doručkuje až před třesoucího se Toma. Prohne se jako kočka, spokojeně zapřede a tváří se mu otře o nahý pevný, trhaně oddechující hrudník. Vsaje jednu bráškovu bradavku, která je tuhá jako kámen a posléze ji nemilosrdně skousne, až Tom zakňučí. Narovná své štíhlé tělo vysoko do kleku, aby mu bylo dobře vidět do tváře. Jeho make-up je dokonalý. Perfektně černě vystínované oči, zvýrazněné modrými třpytkami, podtržené dlouhými černými hustými řasami, připomínají divokou šelmu, která přesně ví co chce. Podkladový make-up skvěle kryjící nedostatky a zdůrazňující lícní kosti tak, aby jeho obličej působil ještě křehčeji a již zmíněný bezbarvý lesk na prokrvených rtech, který nikdy nevydrží dýl, než pár polibků.

I vlasy má upravené tak, aby si byl jistý, že bráška přijde o sebekontrolu, i kdyby se sebevíce snažil ovládat. Netrčí mu jako bodlinky do všech stran, ani je nemá vyžehlené a splihle spuštěné podél obličeje, žehličku sice použil, ale jen do té míry, aby zůstaly krásně nadýchané, přesně tak, aby Toma vyburcoval k rázné akci. Dnes je Bill opravdu skvostný, Tom vůbec neví, kde začít. Chtěl by jej celého zulíbat a pomilovat, ale zároveň by se na něj mohl jen dívat a vychutnávat si ten zázrak s dokonale přiblblým úsměvem, který se mu před pár minutami usadil na obličeji.

Jakmile Bill odhalí jedno své rameno, Tom konečně procitne ze své euforické omámenosti a vrhne se bráškovi kolem krku. Náruživě jej objímá a zoufale se k němu tiskne. Nechce jej pustit. Takhle dokonalého jej v posteli ještě neměl. Dobře věděl, proč to Bill udělal. Chtěl jej vyprovokovat, aby ztratil sebekontrolu a ovládl jej jen chtíč, chtěl, aby byl sobecký a myslel jen na své potěšení, aby to Billovi dělal tvrdě celou noc, bral si ho znova a znova a znova, ale Tom nemohl. Nedokázal to, když viděl tu křehkou rafinovanost ve svém náručí, nemohl jej prznit hlava nehlava tak, jak by si Bill přál, mohl jej jen laskat všude, kam jen dosáhl, všude, kam jej Bill pustil. Líbal jej, hladil a olizoval, sál, jemně kousal a dráždil. Než zmizela košile v roku místnosti, uběhlo moře času, stejně než porozepínal knoflíček za knoflíčkem na bráškových džínsech a postupně tak odhaloval jeho klenot, jehož byl on jediným obdivovatelem, ochráncem i mučitelem. Vždy, když jej spatřil, byl na sebe nesmírně pyšný, že tenhle skvost může obstarávat jen on. Poté i džíny našly své místo v koutě.

Místo tvrdé lekce, ke které se snažil Bill svým zevnějškem Toma vyhecovat, naopak docílil nekonečného večera i noci plné něhy, lásky a opečovávání o svou dokonalost od svého dokonale zmateného bratra. Bill byl i tak spokojený, protože věděl, že před sebou mají nekonečno dní i nocí a žádná z nich nebude stejná. O to se už postará.

Když se Tom ráno probudil, se stále stejně přiblblým úsměvem, pod hlavou našel Billovu černou košili, díky které měl krásné voňavé sny, když brzy nad ránem konečně usnuli. Otočil se, aby políbil majitele tohoto kousku oděvu, ale místo něj tam našel ležet jen časopis s křížovkou. A ejhle! Byla vyluštěná. Celá! Nechyběl ani kozácký náčelník na A, ataman, ani rostlina na Č, čemeřice, ani žádné jiné políčko. Tom zíral polorozlepenýma očima na vylouskanou křížovku a žasnul nad inteligencí svého téměř na chlup starého bratra.

„Ííííííííí!“ ozvalo se najednou z koupelny. Tom vyletěl jako střela.

„Bille, co… co se stalo?“ vyděšeně vydechne, pozorujíc bratra, který je okem téměř přilepený na zrcadle a je viditelně v šoku.

„Mám fakturu řasy!“ vyjekne Bill.

„Cože máš?“ nechápavě na něj hledí Tom.

„No fakturu, chápeš? Mám přeraženou řasu!“ vydá ze sebe zlomeným hlasem.

„Okamžitě s tím musím do kosmeťáku, třeba se to dá ještě zachránit!“ nešťastně naříká Bill, dívajíc se do zmatené tváře svého rozespalého brášky, který jej právě bere do náruče a odnáší zpět do postýlky, protože na Billovy bebinka je právě on tím nejlepším lékem.

Faktura nebo fraktura, Tomovi to je jedno a Bill si v tom šoku neuvědomil, že mu vypadlo jedno důležité písmenko.

autor: ZoE

betaread: Janule

7 thoughts on “Královna, faktura, čemeřice

  1. to bolo krasne xD….nadherne a plne inspiracie….zvlastne ze si take veci vsimam…inokedy by som si vsimala ci to bolo aspon trochu uchylne…asi som vyrastlaxD

  2. Faktura nebo fraktura, Tomovi to je jedno a Bill si v tom šoku neuvědomil, že mu vypadlo jedno důležité písmenko.
      nemůůžu..dokonalí!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics