Keep your hands off my boy 8.

autor: Anett483

Bill seděl naproti Tomovi v malé útulné kuchyni a ládoval se bábovkou. Vždycky, když se pokusil něco říct, mu od pusy lítal cukr a Tom měl co dělat, aby se nezačal smát. Ani se neodvážil si vzít kousek té výborné bábovky, kterou uměla jen jeho matka, protože měl pocit, že kdyby si kousek vzal, Bill by reagoval vrčením a snad by ho i kousnul. Už jen to, jak Bill jednou rukou objímal talíř, jako by měl pocit, že mu ho někdo vezme, ho děsilo. Na incident ze sklepa, jako by zapomněli. Stejně tak i jako na hádky a dřívější nenávist.
„Zůstaneš tu i dneska?“ zeptal se Tom s nadějí v hlase. Věděl, že Bill je doma nerad sám. Bill na chvíli přestal v zuřivém přežvykování a podíval se na Toma. Tom měl z jeho pohledu zvláštní pocit. Bill polkl…
“ A můžu?“ zeptal se jako malé dítě. Tom se jen pousmál a kývl hlavou na znamení souhlasu.

-*-*-Večer-*-*-

Tom vyšel z koupelny omotaný jen ručníkem. Nějak zapomněl, že tu není sám a oblečení si jako vždycky nebral a oblékl se až v pokoji. Uvědomil si to pozdě, takže mu nezbylo nic jiného, než se prostě do pokoje vydat jen v ručníku a obléct se v pokoji. Ovšem než stačil dojít do pokoje, někdo mu skočil na záda, kdo asi?

„Lekl ses, viď?“ smál se Bill a držel se Tomovi na zádech jako klíště a hlasitě se smál, až Tomovi praskaly bubínky. „Nelekl, věděl sem o tobě,“ řekl stručně Tom, i když se popravdě vážně lekl. „Lekl ses!“ stál si Bill za svým mezitím, co Tom kráčel s „nákladem“ na zádech do pokoje a doufal, že mu nespadne z pasu ručník.
„Nelekl! Věděl sem, že mě budeš šmírovat a že budeš stát za dveřma a čekat, až vylezu ven, abys mě mohl přepadnout a znásilnit,“ zasmál se Tom a shodil Bill na postel. „No, to bych si teda dal! Tebe a znásilnit?! Dobrej fór! To bych neudělal ani ve snu. Za prvé bych tě nedostal ani k zemi a za druhé vůbec nejsi můj typ, nesnáším blonďáčky,“ řekl Bill a mírně vysunul bradu nahoru a zvedl pohled, aby na Toma, který stále stál nad ním u postele, viděl. Tom se zarazil. Myslel to jako srandu. Netušil, že se mu Bill přizná, že se mu líbí kluci. Trochu zesmutněl. Co mělo teda znamenat to v tom sklepě?! Nevěděl, co říct. Chvíli mlčel…
„No počkej! Já ti dám, že nejsem tvůj typ!“ zasmál se Tom a začal Billa lechtat. Bill se všelijak kroutil a snažil se Toma dostat co nejdál od sebe. Už skoro nemohl dýchat a dávil se smíchy.

Asi za hodinu už z koupelny vyšel i Bill v boxerkách obrovském tričku, které mu Tom půjčil. Tom seděl ve svém pokoji u stolu už oblečený a díval se z okna. Bill se vřítil do pokoje a skočil do postele. Tom se na něj díval a usmíval se. Pořád se mu vracela ta chvíle, kdy ležel téměř nahý na Billovi a málem…. Chtěl vědět, co by se dělo, kdyby je nevyrušila jeho matka. Popravdě to chtěl dotáhnout do konce, i když sám nevěděl, jak si konec představoval… Jedno bylo jisté, určitě to chce zopakovat…
Z přemýšlení ho vyrušila až Billova ručka, která mu šermovala před obličejem.
„Haló, Tome, vnímáš mě?“ zeptal se mírně naštvaně Bill a stoupl si před Toma. Tom se omluvně usmál. „Cože si to říkal?“ Bill protočil oči. „Ptal sem se, co budeme dělat.“ Tom zapřemýšlel a jedna věc ho napadla. Tu ovšem hned zamítl. Kdyby svoji hříšnou myšlenu vyslovil nahlas před Billem, nejspíš by to nedopadlo zrovna dobře…
„No, co se takhle mrknout na nějakej film?“
„Jo, tak jo!“

Tom se s úsměvem vracel z kuchyně. V jedné ruce měl misku s popcornem a v druhé něco k pití. Billa pověřil, aby vybral nějaký film z jeho obrovské sbírky, kterou měl hrdě vystavenou v pokoji. Vešel s úsměvem do pokoje. Úsměv mu však brzo zmizel, když spatřil Billa sedícího uprostřed pokoje. Kolem něj byly rozházené všechny DVDčka s jeho filmy. Vzpomněl si, jak je jednou celé odpoledne pečlivě rovnal a on mu je teď všechny rozhází.
„Páni! Máš tolik super filmů!“ Billovi svítily oči jako hvězdičky. Vzal jedno DVDčko a hned uviděl další, tak to první odhodil za sebe a kochal se dalším. Tom se už docela uklidnil. Přece se nebude rozčilovat kvůli takový blbosti. Zarazil se však podruhé, když Bill došel až na spodní poličku, kde měly místo Tomovy nejoblíbenější filmy. Chtěl zasáhnout, ale už bylo pozdě. Bill začal vytahovat filmy z poslední, nejnižší poličky.
„Ale, ale, ale… Copak to je, Tome?“ usmíval se Bill a Tom pomale rudnul. Billovi zmrzl úsměv, když vytáhl další DVDčko… Otevřel překvapeně pusu.
„Co? Ty tady máš péčko pro gaye?“

autor: Anett483
betaread: Helushka

11 thoughts on “Keep your hands off my boy 8.

  1. já tu povídku prostě muluju…x)) Tom se nezdá….x)) moc hezky napsaný, těšim se na pokráčko…x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics