Zamilovaný dikobraz 14.

autor: Rachel

Tom pomalu přešel k sedícímu Billovi a stisknul mu natažené dlaně. Bill je pevně sevřel do těch svých a malinko s nimi cuknul dolů na znamení, aby se Tom posadil. Neustále se na něj usmíval. Seděli naproti sobě, culili se na sebe a hladili se po dlaních a prstech.
„Děkuju moc za ty dárečky,“ poděkoval Bill a pohladil Toma po tváři.
„Já ti také moc děkuju, lásko,“ oplatil mu Tom a políbil jej na spánek. Když se od něj odtáhl, zadíval se mu do těch lískooříškových očí, které zářily jako hvězdy na nebi.
„Dnes ti to moc sluší,“ vybreptl a nemohl si nevšimnout, jak se Billova očka ještě více rozzářila radostí.
„To kvůli tobě,“ špitl Bill a po očku se koukl na Toma.
„Jsi krásný, bráško,“ Tom se bříšky prstů dotknul jeho tváře a ucítil, že mu Bill tytéž polibky začal oplácet. Dívali se vzájemně do očí a hladili se po tvářích. Bill se k Tomovi pomalu přibližoval. Tolik toužil po tom, aby jej mohl líbat. A Tom to vycítil. Ani on už nedokázal jen hladit Billa po tváři. Chtěl víc. A Billovo chování mu napovídalo, že jeho mladší dvojčátko taky. Otírali o sebe své rty a opatrně se líbali, jakoby jejich rty byly z cukru. Tom tentokrát ochutnal trošku jinou příchuť Billových rtů. Něco mu to připomínalo. Zatímco jej líbal po krůčku víc a víc, přemýšlel, co by to mohlo být. Odsunul se od něj na pár milimetrů.

„Chutnáš po jahodách,“ šeptl a pohladil Billa po vlasech. Bill jen radostně knikl na souhlas a znovu se vpil do rtů svého brášky. Vášnivě se líbali v té romantické atmosféře a oba si přáli, aby to líbání nikdy neskončilo. Tom pomalu vsouval své ruce pod Billovo bílé tričko a neustále ochutnával ty měkké jahodové rty. Nechtěl Billa do ničeho nutit, a tak jej jen hladil po bříšku. Billovy ruce ovšem také nezůstaly nečinně jen tak. Jakmile Bill ucítil ty příjemné doteky, sám vsunul své teplé dlaně pod Tomovo tričko a začal jej hladit na zádech, hrudi a podbřišku. Každý z nich toužil po dotecích toho druhého. Billovy prstíky se mazlily s Tomovou snědou kůží. Bill si plně užíval Tomových krásných doteků a občas do polibku spokojeně zavrněl. Ani Toma však nenechávalo Billovo hlazení chladným. Cítil, jak se mu pomalu začíná rozehřívat celé tělo. Zatoužil po tom spatřit znova Billa v celé své kráse. Opět spatřit jeho krásné bříško a hrudník. Na okamžik se od sebe odtrhli a oba zrychleně dýchali. Bill se odvážil zajít trošku dál. Pomalu začal vyhrnovat lem Tomova trička a zanedlouho se ocitlo někde za ním. Bill přejel ukazováčkem od Tomova krku až po hruď na pupík.
„Tomí,“ vydechl obdivně a zvedl ruce nad hlavu. Tom mu vyhrnul tričko a přetáhl přes hlavu. Znovu uviděl tu krásu před sebou. Neodolal, sehnul se a políbil jej na krásně ploché a horké bříško. Bill si pomalu lehal na záda a nemyslel už na nic, jen na sebe a na Toma. Cítil Tomovy něžné polibky na pupíku, což u něj vyvolávalo chichotavý smích. Bylo to tak jemné a přitom tak lechtivé. Tom mu líbal celé bříško a nemohl se jej nabažit. Bill ležel na zádech a hladil jej po dredech. Když mu Tom něžně skousl kůži, Bill se neudržel a malinko zasténal. Začínal pociťovat nějaký divný pocit v podbřišku. Tohle ještě nikdy nezažil. Přesto to byl velmi krásný pocit. Teď už byl plně rozhodnutý.
„Tome, miluj se se mnou,“ šeptl trochu hlasitěji, a když uviděl, že Tom přestal se svou dosavadní činností, posadil se před něj a jeho ručky putovaly po Tomově hrudníku.
„Miláčku, jestli se na to ještě necítíš, tak se do toho nenuť kvůli mě, já…“ Tomova slova přerušil Billův ukazováček na jeho rtících. Tom zavřel pusu a hladil Billa po tváři. Chtěl být stoprocentně přesvědčený, že je Bill připravený. Billova následující slova mu však vyrazila dech.
„Lásko, já se přeci vůbec do ničeho nenutím. Už dávno vím, že toužím po milování s tebou. Já už se nebojím tak jako na začátku. A také chci, aby jsi byl můj první. Tome, řekni mi, že chceš, abychom se milovali.“ Bill se zadíval do těch dvou čokoládek a vzápětí ucítil na rtech ten nejsladší polibek. Tom se od něj odtáhl.
„Billi, já chci. Chci, aby se ti tvé poprvé líbilo. Aby se ti líbilo každé milování se mnou. Ale bojím se, že tě to bude bolet,“ vzdychl nešťastně. Milování s Billem byla pro něj nádherná představa. O to krásnější, když už se Bill nebál.
„Tomi, když na to půjdeme pomalu a opatrně, tak mě to bolet nebude. Já ti věřím,“ pronesl Bill odhodlaně a stisknul mu dlaň. Tom se usmál. Věděl, že Billovu důvěru nesmí zklamat.
„Bude to krásný. Slibuju,“ špitl a políbil Billovi packu. Chvíli se jen tak líbali, až se Bill odhodlal udělat první krok. Odtáhnul se od Toma a opatrně si rozepnul knoflíček od kalhot a zip. Tom se nadechl a pomalu stahoval Billovy bílé kalhoty dolů. Když ležely volně pohozené někde mimo, odvážil se na něj podívat. Bill měl přivřená očka a jemně se hladil po bříšku. Zářivě se na Toma usmál a nadzvedl se k němu pro polibek, zatímco jeho ručka sjela k Tomovu rozkroku. Tom do polibku zasténal a vzápětí ucítil, jak Billova jemná bílá ručka škubla s knoflíčkem. Odtrhl se od něj a nechal si kalhoty sundat. Oba měli na sobě jen spodní prádlo, což je vyrajcovalo k ještě vášnivějšímu a intenzivnějšímu líbání. Žádostivě se líbali a oba už začali pociťovat určité vzrušení, které se s dalšími a dalšími polibky a doteky zvyšovalo a rostlo. Bill se od Toma odtrhnul a kouknul se dolů. To zvláštní mravenčení v podbřišku mělo za následek, že byl teď momentálně vzrušený. Trošku znejistěl, stačil však jediný pohled, aby se přesvědčil, že i Tomovi jsou boxerky poněkud těsné. Podíval se na Toma a potom na jejich spodní prádlo. Tom už si také stihnul všimnout, a proto teď Billa pohladil po vlasech a potom po tváři.
„Miláčku, to je přeci strašně krásné. Tobě se to líbí, viď?“ optal se, a když viděl Billovo trošku stydlivé přikývnutí, zaculil se. Billovi se to líbilo a to moc. Proto se obratnými prstíky dostal pod lem Tomových boxerek a pomalu mu je začal stahovat. Jakmile byly odhozeny někam do neznáma, stydlivě se na Toma kouknul a ihned zčervenal.
„Tome, prosím,“ vyzval svého brášku, který mu začal stahovat už dost upnuté černé boxerky. Poprvé před sebou byli tak, jak je Pánbůh stvořil. Tom se nemohl nabažit toho krásného výhledu. Bill byl přímo dokonalý. Jeho alabastrová kůže přímo volala po dotecích a polibcích. Jakmile byl Bill nahý, zčervenal ještě víc. V tom ucítil Tomův polibek na ouško a slastně vydechl.
„Bráško, jsi nádhernej,“ zašeptal Tom. Bill jej políbil a obkročmo si sednul na jeho klín. Povalil jej na záda a neustále sedíc na jeho klíně, mu začal líbat hrudník a bříško. Tom už se ani nebránil slastným stenům. Po chvíli se posadil a zadíval se do Billových očí. Oba už toužili po milování.
„Sluníčko moje, opravdu jsi si jistý, že to chceš?“ optal se jej, a když uviděl Billovo odhodlané pokývání hlavou, co nejjemněji jej položil na záda a ukazováčkem přejel po celé délce Billova vzrušení. Bill slastně vydechl. Ještě nikdo se jej nikdy tak intimně nedotýkal. Tom jej co nejjemněji a nejněžněji hladil. Nechtěl se Billa nijak prudce a násilně dotýkat. Chtěl mu milování udělat co nejpříjemnější a nejkrásnější. Nechtěl mu je znechutit. Naposled se na něj podíval.
„Billí, slib mi, že kdyby tě něco bolelo nebo by ses moc bál, tak mi řekneš,“ zaprosil, a když uviděl Billovo přikývnutí, stisknul mu packu. Bill pomalu roztáhnul své hubené nožky co nejvíce od sebe a uvolnil se. Tom zalapal po dechu. Bill mu dával sebe. Dával mu to krásné, nevinné tělo. To nejvzácnější, co měl. Tom se přisunul blíž a políbil Billovi tlapku. Co nejpomaleji a nejněžněji do něj pronikal. Milimetr po milimetru se dostával do toho krásného těla. Bill otevřel oči a usmál se na Toma.
„Tomi, mě to vůbec nebolí. Je to nádherný,“ rozzářil se a ucítil, jak mu Tom šťastně políbil dlaň.
„Taky se mi to moc líbí, lásko,“ odpověděl mu a opatrně začal přirážet. Jeho ruka spočívala na Billově vzrušení a jakmile Tom párkrát jemně přirazil, i jeho ruka se začala rytmicky pohybovat. Hlasité steny obou se nesly celým domem, ani jednomu to však nevadilo. Zažívali až příliš krásný pocit na to, aby se mohli zabývat takovými hloupostmi. Bill přirazil zpět k Tomovi a neustále jej hladil po podbřišku.
„Tomi, ještě. Lásko, rychleji, prosím. Aaaaaaaaaaaaahh, ještě,“ vzdychal vzrušeně.
„Aaaaaaah, Billí, jsi úžasný.“ Tom cítil, že už se oba blíží k bouřlivému vrcholu. Přirážel a pohyboval svou rukou, co nejvíc to šlo. S blížícím se vrcholem sténali oba více a více a nešetřili něžnými slůvky.
„Bráško, já už, už…. aaaaaaaaaaah.“ Bill vyvrcholil v ten samý okamžik jako Tom a teď slastně vydechoval. Cítil, jak jej Tomova ruka stále intenzivně hladí. Tom ucítil, jak jeho bříško zasáhla bílá lepkavá tekutina, důsledek Billova vrcholu. Zpomalil své přírazy, až z Billa vyšel úplně. On sám dosáhl takového vyvrcholení jako ještě nikdy. Lehnul si vedle Billa a líbal mu celou tvář. Bill si všimnul Tomova bílého bříška.
„Tome, promiň, já…“ koktal omluvně, ovšem Tom ho umlčel svým polibkem.
„To nic, Billí,“ ujistil ho a začal jej líbat. Bill se od něj po chvilince odtrhl.
„To bylo úžasný, dokonalý, krásný. Moc ti děkuju, Tome,“ zašpital sladce a hladil Toma prstíkem po tváři.
„Miláčku, to bylo to nejnádhernější milování v mém životě. Já děkuju tobě. Miluji tě.“ Tom jej políbil, a když viděl, jak se v Billových čokoládových očkách lesknou slzičky štěstí, stulil si jej do náruče a líbal do voňavých vlásků. Oba chvíli leželi, až Bill pozvedl svou hlavinku k Tomovi.
„Tomí, půjdeme si lehnout?“ zaškemral prosebně, a když Tom přikývnul, posadil se.
„Počkej, bráško, lež, ano?“ Tom jej svalil zpátky a posbíral veškeré jejich oblečení, které položil na Billovo bříško. Zhasnul, a než se Bill nadál, Tom si jej v náručí odnášel po schodech nahoru.
„Tome, zbláznil jsi se?“ vypískl překvapeně a sledoval Toma, který jej s lehkým úsměvem svíral v náručí. Teď ochotně přikývnul.
„Zbláznil, ale do tebe,“ nadšeně mu brnknul po nosíku. Bill jej chytnul kolem krku, hlavinku položil na jeho hruď a spokojeně vrněl a předl. Tom loktem otevřel dveře svého pokoje a jemně s Billem zatřásl. Bill procitnul a se smíchem hodil jejich oblečení někam do kouta. Tom jej položil na postel jako tu nejkřehčí panenku na světě, zavřel dveře a zamknul je. S rošťáckým úsměvem se po čtyřech plazil k chichotajícímu se Billovi. Lehnul si, a jakmile ucítil, že se k němu jeho medvídek přitulil, zaculil se a oba je přikryl peřinou. Dnes to měla být jejich první společná noc. Bill se nadzvedl a zadíval se do Tomových očí.
„Moc tě miluju,“ vyznal mu lásku a vpil se do jeho rtů.
„Já tebe taky. Strašně moc,“ oplatil mu Tom a přitisknul si jej víc k sobě.
Bill se ještě chvíli vrtěl, než si našel pohodlnou polohu a zavřel očka, která se mu už unaveně klížila. Tom jej hladil po zádech a nasával omamnou vůni Billových vlasů.
Věděl, že Bill už usíná.
„Dobrou noc, Tomí,“ zamručelo to černovlasé stvořeníčko a Tom jej s úsměvem líbnul do vlásků.
„Dobrou noc. Sladce spinkej, andílku,“ špitl ještě a za několik málo minut i jemu klesla víčka pod tíhou spánku. Oba tiše podřimovali, zatímco ve svých snech si vyměňovali ty nejkrásnější polibky.

autor: Rachel
betaread: Helushka

12 thoughts on “Zamilovaný dikobraz 14.

  1. to je tak nádherný!! normálně mi to přišlo jako svatba 😀 nebo spíše svatební noc, jak si ještě pak šli lehnout 🙂 ale je to moc krásný!!!!

  2. tohle je tak překrásná povídka!!!! moc nádherná!!!!! já nevim co říct!!! prostě něžnost nade vše!!

  3. boe to je naadherneee…akoze ush som chytala abstak,ked som nemala tvooju FF,ale upa z toho nemozem,ja snad ani nezaspiim xDD bozskee to je …PROSIM dalsi diel..a rovno dva xDD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics