Odpusť mi 12. (konec)

autor: Vanity

Poslední díl. Dlouho… opravdu dlooooooooouho jsem se rozhodovala, zda to tady ukončit, nebo vymyslet něco, co by mohlo děj maličko rozházet, ale nakonec jsem se rozhodla, že s povídkou skončím. Jak jsem slíbila na začátku, nenechám dvojčata aby se dál trápila 🙂 Musím poděkovat všem lidičkám, kteří mou povídku komentovali, ať to bylo na www.vanityblair.blog.cz nebo na www.twincest.blog.cz … Jste vážně úžasní 🙂 Děkuju moc… Poslední díl má speciální věnování… Je pro Januli, která dohlížela na mou povídku na twincest.blogu… A také pro Alexe, který mi nejenom dodal nápad na povídku, ale i za jeho rady a celkovou pomoc 🙂 Děkuju mooooooooc :-*
Vanity Blair…
(*Bylo mi ctí… :o) J.)

*****

Bill nevěděl, co si o tom všem má myslet. Nejprve se s bratrem vyspí, načež mu on sám milostivě oznámí, že to byl jen dárek a nařkne jej z toho, že je egoistický.
Tohle nebyl jeho oblíbený příběh o mandlovém človíčku.

*****
Tom se nepřestával usmívat.

„Nezlob se, Billy…“ řekl, ale i ten jeho zamračený obličejík se mu líbil.

„Já jen chtěl mít jistotu. Vím, že mě máš rád, jen jsem potřeboval jistotu, že přijmeš i Filípka. Už si život bez něj neumím představit. Stejně jako bez tebe. Jste pro mě všechno.“

„Myslíš to vážně? Není to zase jen nějaká zkouška?“

„Ne, Billí, tentokrát ne,“ zašeptal Tom a znovu se dychtivě vrhl na bratrovy rty.

Bill byl malinko překvapený jeho prudkým jednáním, ale přisuzoval to tomu, že byl Tom dlouho sám. A také že ano. Tom se tím snažil dát bratrovi najevo, jak moc mu chyběl.

*****

Bill unaveně ležel v Tomově náruči, oba přikrytí jen slabou dekou, s úsměvy na tváři.

„Tome? Můžu Filípkovi říkat pohádky před spaním?“

„Jasně že jo, ale jen pokud budou o čokoládovém městečku…“

„…s mandlovým človíčkem, řekou ze šlehačky a domy z marcipánu…“ doplnil jej Bill se zavřenýma očima. Rád si představoval, jak by městečko vypadalo ve skutečnosti. Žádný smog a žádné násilí, žádné hádky, žádní smutní lidé.

„A nesmíš zapomenout na mě…“ podotkl Tom se zdviženým obočím.

„Tobě budu vyprávět jiné pohádky.“

„Jaké? Já chci mandlové lidičky…“ zaškemral Tom. Bill spolkl poznámku, že si nedovede představit, jak se spolu dva mandloví človíčkové milují a usmál se. Bude muset něco vymyslet.

*****
„Jsem stráááášně unavený… Už se nehnu,“ hudroval Bill jako starý krocan a rozvalil se na pohovce v jejich Berlínském bytě. Všechno už bylo na svém místě, srovnané přesně tak, jak si Bill představoval a upravené tak, aby zde mohlo žít i to malé škvrně, co teď spokojeně vrnělo ve své postýlce.

„Vážně? Ani maličko se nehneš?“ optal se Tom a zatvářil se zdrceně.

„Já myslel, že bychom mohli oslavit náš návrat do staro-nového bytu…“ zašeptal a lišácky se usmál. Věděl, že Billa nemusí přemlouvat, ne k něčemu, jako byl sex. Stačil jediný pohled a Bill nedokázal odmítnout a nejinak tomu bylo i teď. Když Bill zahlédl Tomův šibalský úsměv, nešlo odolat. Bez námahy se zvedl, avšak jen proto, aby si mohl sednout na Toma. Obkročmo se na něj posadil, nohy obmotal okolo boků a bez váhání se vnořil do jeho rtů. Tom jej chytil pod zadečkem a stiskl jej. Bill vypískl a Tom se usmál. Tohle byla jedna věc z mnoha, které si Tom pamatoval. Pokaždé, když to udělal, Bill vypískl. Byl jako malý medvídek, kterému zmáčknete bříško a on vypískne.

„Svlékni se…“ zašeptal Tom a dálkovým ovládáním zapnul CD přehrávač s dráždinou melodií.
Bill pochopil. Stoupnul si před Toma a odsunul konferenční stolek před pohovkou a mezi křesly. Narovnal se, ruce zastrčil pod tričko a začal se do rytmu pohupovat v bocích. Musel se usmívat nad Tomovým lačným výrazem. Rukama se hladil po bříšku a pomalu si vyhrnoval tričko vzhůru.
Tom byl nedočkavý. Chtěl jej konečně vidět nahého. Tak dlouho jej neviděl. Vrtěl se na sedačce jako žížala a jen stěží se držel, aby Billa nesvlékl sám.
Bill poznal Tomův stav. Vysvlékl si tedy tričko a laškovně ho po bratrovi hodil. Postavil se k němu z boku a přehnaně pomalu si začal rozepínat pásek u kalhot. Vytáhl si jej z kalhot a odhodil za sebe, poté se konečně dostal ke kalhotám. Rozepl knoflíčky jeden po druhém a nechal kalhoty spadnout na zem. Postupně si sundal ponožky, a když už měl na sobě jen boxerky, předstoupil těsně před Toma a vyzývavě se na něj podíval. Chtěl, aby mu Tom stáhl prádlo sám.
Tom neváhal. Zahákl prsty za lem boxerek a rychlostí blesku je stáhl. Byl nedočkavý. Bill se musel začít smát. Sklonil se k Tomovi a jemně jej políbil na nos.

„Stoupni si…“ řekl Tom. Chtěl se dívat a Bill mu nehodlal bránit, vždycky se rád ukazoval. Otáčel se před Tomem jak baletka a sladce se přitom usmíval. Předváděl se, dokud si jej Tom nepřitáhl za boky k sobě a hladově se pustil do zulíbání jeho plochého bříška. Bill sundal Tomovi čepici i čelenku a zabořil své pěstěné prstíky do bráškových vlasů.

Klekl si před Toma a pomohl mu dostat se z obrovského trika a volných jeansů. Nechtěl jej dál trápit, proto mu trenky sundal bez otálení. Tom si na pohovku lehl a naznačil Billovi, aby si nad něj obráceně klekl. Jen co měl Bill pod sebou Tomův vzrušený a tvrdý penis, okamžitě jej vzal do pusy. Tom udělal totéž s tím rozdílem, že svou pravou rukou stiskl bratrův zadeček a neposednými prstíky si razil cestu přímo k jeho vstupu. Jedním prstem do něj bez obtíží pronikl a pokračoval tak hluboko, až se dotkl jeho prostaty.

Bill prudce vydechl a prohnul se v zádech. Byl hrozně vzrušený a nechtěl dál čekat…

„Tome… prosím…“ zaškemral.

Tom si na pohovce sedl a pobídl Billa, aby se posadil na něj. Bill však ještě předtím pokryl jeho penis kluzkým gelem. Dnes totiž nechtěl být opatrný. Chtěl si Toma naprosto a do poslední kapky vychutnat. Když byl ujištený, že je bratrův penis celý nagelovaný, rukou si jej přidržel a prudce na něj dosedl. Chytl se Toma okolo ramen a rychlými, krátkými pohyby se na Toma přirážel. Tomova ústa tvořila písmenko „o“. Byl překvapený, že Bill převzal iniciativu, ale líbilo se mu to. Chytl Billa za boky a pomáhal mu v rychlých pohybech.

„Kde…se….to…v…tobě…vzalo?“ vyrážel ze sebe Tom mezi jednotlivými přírazy bratrova zadečku.

„Co?… Myslíš… tvůj… penis?“ usmál se Bill a nepřestával se na bratrovi pohybovat. Tom myslel, že zešílí. Nepamatoval si, kdy byl Bill při sexu takhle uvolněný… Nestěžoval si však, byla to příjemná změna.

„Tome?“

„Hmmm…“

„Už…“ vydechl Bill a než se Tom stačil zeptat na duchaplnou otázku „co“, udělal se Bill na bratrovo bříško. Jen co Tom ucítil na své pokožce bratrovo sperma, stačilo pár nepatrných pohybů a s hlubokým zamručením se udělal do svého malého, těžce oddechujícího brášky.

„Miluju tě, Tomi…“ špitl Bill unaveně.

„Já tebe taky, broučku…“

*****

„Unavený? Tak brzo?“ optal se Tom svého mladšího dvojčátka.

„Já? A unavený… podle toho na co…“ zašklebil se Bill.

„Na milování…“

„Na to nejsem unavený nikdy…“

*****

Promilovali celou noc. Milovali se snad v každé místnosti kromě dětského pokoje, nemohli dopustit, aby se Filípek probudil. Tak takhle vypadá ta láska, která spaluje a mrazí. Takhle vypadá láska lidí.

Mandlový mužíček se pousmál. Teď už věděl, co znamená lidská láska. Stoupl si na ořechové nožičky a co mu síly stačily, běžel ke svým mandlovým a oříškovým kamarádům, aby jim o té velké lásce pověděl.

A zazvonil zvonec…

*****
autor: Vanity
betaread: Janule

14 thoughts on “Odpusť mi 12. (konec)

  1. krásné….x)) sem ráda, že skončili spolu…x)) jinak tan konec byl roztomilej…x)) úžasná povídka.. je škoda, že už končí…x))

  2. ten konec je naprosto překrásnej……slzy v očičkách mám…i když to není smutný….nevim jak si to dokázala….ffka je nádherná!!!!

  3. Achjo, happy end. Konec se mi líbí taky, moc. Jen jsem si uvědomila. Že Simone bylo možná něco přes 40 a už byla babičkou? No, tak to bych teda nechtěla. Nevím, jestli budu v 40 vůbec matkou xD Ale líbilo se mi to. Je úplně krásná představa, jak spolu žijí a mají "společné" miminko :))

  4. To bylo opravdu nadherneee!!! jsem rada ze to takhle dopadlo s tim Filipkem … zezačátku jsem měla obavy, že dvojčátka na konci rozdělíš, ale dopadlo to dobře!!!ještě že tak!:) opravdu moc moc moc povedená FFka! :-*

  5. náádherná poviedka….x)) v niektoprých častiach som si aj poplakala…je to úžastné…x)) toto je druhá  poviedka čo som čítala od Vanity, ale som rozhodnutá prečítať si aj tie ostatné…x)) úúžastné…..x)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics