Od čtyřky po dvojku

autor: Cathy

Zdravím :). Po dlouhé době jsem zase něco napsala, tak doufám, že se bude líbit. Abych něco řekla k povídce. Já sama moc povídky, kde jsou i holky nemusim, ale přece jenom jsem neodolala. Taky píšu poprvé něco víc erotického, takže se omlouvám, jestli to nebude vono :D.
No myslím, že j to všechno :). Budu ráda za nějakej ten komentář.

„Bille a vážně to chceš?“ Tom si pořád nebyl jistej, jestli je to dobrej nápad. Bill na tohle není, a i když mu pořád tvrdí, že to bude super, on stejně ví, že to bude katastrofa.
„Tome, kolikrát sem ti říkal, že to vážně chci. Vždyť na tom nic není,“ Bill se na bratra podíval pohledem alá „Už se na to sakra neptej, nebo si to rozmyslim“ a chtěl se jít upravit. Tom tenhle pohled znal. Pokaždé, když chtěl být Bill silnej a dělat, že všechno zvládá, díval se takhle. Jenže vždycky to dopadlo špatně.
„A určitě ti nebude nepříjemný, že tě uvidim nahýho? A ty mě? Já těm holkám můžu ještě zavolat, aby nechodily.“ Starší z dvojčat se vážně mělo čeho bát. Vždyť Bill se nikdy nedíval na erotický filmy a sotva viděl ženskou nahou, a teď měl rovnou vidět svýho staršího bratra, jak si to rozdává s nějakou holkou ve stejné posteli, kde je Bill s jinou.
Tenhle trhlej nápad vymyslel Bill. Dělal ze sebe machra kolik holek už měl a to, že bude s nějakou cizí hned vedle bráchy, mu absolutně nevadí. Navenek vypadal spokojeně, a pořád vykládal věty typu: „Sakra, já už se těšim, až si to rozdám s nějakou holkou před vlastnim bráchou.“ nebo „Tom si myslí, že sem panic, ale to se plete.“. Ve skutečnosti měl ale Bill neuvěřitelnej strach. V životě se s žádnou holkou nemiloval. Ani se žádné nijak nedotýkal a teď měl tuhle věc dělat dokonce před Tomem. Věděl, že to nezvládne, ale nemohl Tomovi říct, že se stydí, a že ještě nikdy žádnou holku neměl.

Bill se před Tomem nikdy nestyděl, ale poslední 2 měsíce začal. Taky k tomu měl pádný důvod. Zamiloval se do něj. Kdyby ho Tom někdy viděl nahého, určitě by se vzrušil, a proto se Bill vždycky v koupelně zamykal a zásadně trval na tom, že Tom nesmí vstoupit dřív, než na sobě bude mít kalhoty.
„Tak to ne! Nikomu volat nebudeš. Tome, já tě přece nahýho viděl už tolikrát a ty mě taky. A já si tě určitě ani nebudu všímat, když tam budu mít na starost něco úplně jinýho,“ lhostejně se zasmál a trošku zčervenal. O tomhle nebyl zvyklý mluvit.

„Tak dobře, Bille, ale kdyby se ti něco nezdálo nebo bys prostě nechtěl, řekni mi to. Já se ti nebudu smát. Víš, že sem na to přistoupil jenom kvůli tomu, že si to fakt chtěl. Neříkám, že mi bude zrovna příjemný, když mě moje vlastní dvojče uvidí při sexu.“ Ve skutečnosti se Tomovi tenhle nápad vůbec nelíbil. Připadalo mu, že Bill je nějakej zvrhlej úchyl, když ho chce takhle vidět.
„A pak, kdo se bojí, co?“ zasmálo se vrabče a odešlo do koupelny. Musel přece vypadat dobře, aby si před tou holkou neutrhnul ostudu, že se o sebe neumí starat.

Upravoval se nejmíň třičtvrtě hodiny a klidně by pokračoval dál, jenže uslyšel zvonek, a tak musel jít. Holky jsou tady. Rychle seběhl schody a mířil k vchodovým dveřím. Když dorazil, uviděl dvě krásné dívky. Jedna vysoká brunetka a druhá menší roztomilá blondýnka.
„Bille, tohle je Anna, ta je moje,“ ukázal na vyšší brunetku a trochu se pousmál, „a tohle je Sabine, ta bude zase tvoje.“ Bill dal menší blondýnce pusu na obě tváře, vzal ji za ruku a vedl jí dál. Dvojčata doprovodila holky až nahoru do pokoje rodičů, kde se měla celá „show“ odehrát. U nich v pokoji to nešlo, protože ten jaksi postrádal manželskou postel. Simone s Gordonem jeli na víkend k babičce, takže měli celý dům pro sebe a náramně toho využili.
„No, tak já myslím, že není důvod se zdržovat a můžeme začít, ne?“ Bill se suverénně podíval na ostatní „spoluhráče“, a když ani jeden z nich nic nenamítal, popošel k Sabine.
Nevěděl jak začít, ale blondýnka to za něj vyřešila. Pomalu se k němu přiblížila a ostýchavě se svými rty dotkla těch jeho. Přece jenom, ještě nikdy tohle nedělala v tak hojném počtu.
Tom s Annou na to šli trochu rychleji. Vášnivě se líbali a slabě si sténali do úst. Na ty dva nebrali ohledy. Pomalu ze sebe strhávali všechno oblečení, až jenom ve spodním prádle dolehli na levou půlku postele.

Druhá dvojice se stále jenom líbala. Bill pootevřel jedno oko, aby zjistil situaci, a když uviděl, že bratr je skoro nahý a jeho společnice také, neváhal a zajel Sabine rukou pod tričko a začal ji hladit. Po chvíli jí triko přetáhnul přes hlavu, na chvilku se od ní odtáhnul, aby sundal i to svoje. Pomalu se s ní přesouval k posteli. Během polibků a naléhavého osahávání, mu Sabine rozepínala opasek a kalhoty stahovala dolů. Když došli k posteli, strčila do Billa a ten dopadl jen v boxerkách na postel. Vyzývavě na blondýnu pohlédl a ta v tu ráno ležela na něm. Jazykem mu přejížděla po celé délce krku a sjížděla až na hrudník, kde mu začala olizovat, již ztvrdlé bradavky. Bill potichu sténal a snažil se nenápadně zjistit, co dělají ti dva vedle. Po lehkém otočení hlavy uviděl svého bratra jak ho pánbůh stvořil. Musel se otočit zpátky, protože už z tohohle pohledu se vzrušil na největší míru.

„Teda Bille, nevěděla sem, že sem tak dobrá,“ zašeptala mu do ucha Sab, když na svém podbřišku ucítila jemný tlak Billova penisu. Sebevědomí jí stouplo nejmíň od 5 stupňů, protože takhle rychle se s ní ještě žádný kluk nevzrušil. Pokračovala dál ve své práci. Jazykem sjížděla po Billově břiše, až došla k jeho hvězdě. Objížděla ji, sála ji a jednou jemně skousla cíp té největší hvězdy. Tohle malé černé tetování ji hodně vzrušovalo. Tohle u kluka ještě neviděla. Už nemohla vydržet dál a tak svému milenci pomalu začala stahovat jeho černé boxerky. Odhodila je někam do rohu pokoje a spokojeně se usmála nad dobře odvedenou prací. Políbila Billa na bradu a naznačila mu, že jako jediná ještě není nahá a to se jí nelíbí.
Během Billova objevování zatím Tom pomalu pronikal do brunety a táhle u toho sténal. Zakláněl hlavu a pomalu se začal pohybovat. Nenapadlo ho dívat se, co se děje vedle, tohle mu naprosto stačilo. Anna začala vzdychat nahlas a to Toma vzrušovalo ještě víc, až cítil, že se blíží k vrcholu.

Během bratrova divokého sexu se Bill odvážil dívku překulit pod sebe a připravoval se na věc. Bál se, že něco pokazí, že si udělá ostudu a s brekem uteče. Začal myslet na Toma a vše šlo líp. Těsně před tím, než do Sabine pronikl se zastavil, zděšeně se podíval na vzdychajícího bratra a zastavil se mu dech. Co to vlastně dělá? Jak ho mohla napadnout taková kravina.
Zvedl se, rychle vzal svoje boxerky a utekl do koupelny, která byla hned za dveřmi v rohu pokoje. Zamkl se, sedl si na podlahu a rozbrečel se.
Tom se okamžitě sebral a s rychlým: „Sorry, ale asi byste měly jít,“ přešel ke dveřím koupelny a začal klepat. Jenže jeho bratr neotvíral. Připadal si směšně, že těsně před tím utekl a nemohl se teď Tomovi ani podívat do očí.

„Bille, otevři. Tak sakra otevři!!!“ Křičel přes dveře, ale nic se nedělo. Nic Billovi nevyčítal, věděl, že to tak nějak dopadne, věděl, že Bill ještě neměl žádnou holku a takhle si určitě první milování nepředstavoval.
„Ne, Tome, jdi pryč. Sem srab a udělal sem ze sebe úplnýho idiota. Nevím, jak mě mohlo něco takovýho napadnout.“ Hlasitě plakal a neobtěžoval se s tím, že je úplně nahý.
„Bille, ale vždyť na tom nic není. Ty na tohle prostě nejsi, no. Vždyť si ještě neměl žádnou holku, a teď bys měl jako s nějakou spát přede mnou?“ Tom neustále bušil do dveří a dožadoval se otevření.
„C-co, ja-jak víš, že sem nikoho neměl?“ Billa to trochu udivilo. Přece pořád vykládal, jaký to bylo s tou a jaký s tou.
„Ale no tak, Bille, sem tvoje dvojče a nějaký tvoje řeči, žes s někým spal mě fakt neoblafnou. A už mě sakra pusť dovnitř, nebudu tady řvát jak nějakej blbec přes dveře na svýho vlastního bráchu,“ Tom se začal pomalu rozčilovat. Tohle fakt není možný.
Chvíli bylo ticho. Najednou cvakl zámek a dveře se pomalu otevíraly. Za nimi stál ubrečený černovlasý kluk, s rozmazanýma očima a úplně nahý.
„Sem debil,“ zašeptal Bill, a když se ho Tom snažil obejmout, začal mu pěstma bušit do nahého hrudníku. Tom ho k sobě tisknul a na nějaké slabounké rány nehleděl. Bill se uklidnil a nechal se pevně tisknout k bratrovu tělu. Tom ho lehce líbal do vlasů a šeptal mu uklidňující slůvka.
„Billí, to bude dorbý, no tak co, no. Ta bloncka to přežije a slibuju, že to nikde vykládat nebude. Ale teď mi řekni, proč mi sakra kecáš. Sem tvůj brácha, myslela sem, že si říkáme všechno a ty mi takhle lžeš. Proč si mi neřekl, že se ti ten tvůj trhlej nápad moc nelíbí? Vždyť já tě do ničeho nenutil.“ Vzal Billa okolo pasu, popošel k podložce, která byla u vany a sedl si s ním na zem.
„No, víš, mě by ani tak nevadilo, že se mám s tou Sabine vyspat, i když sem to ještě nikdy to… no… ne to. Víc mi vadilo, žes to ty dělal s tou Annou.“ Poslední větu sotva slyšitelně zašeptal. Tom však slyšel dobře, ale pro jistotu se ještě zeptal: „Počkej, proč ti jako vadilo, že sem byl s tou holkou? Vždyť pokaždé, když s někym sem, řeknu ti to a ještě nikdy ti to nevadilo. Nechápu, co by ti mělo vadit na tom, že spim s holkama.“ Tom se na bratra jenom udiveně díval a kroutil nechápavě hlavou.
„No, mě to nikdy nevadilo, to až teď, když sem zjistil, že… no… ale nic,“ Bill se zarazil. Nemohl mu to říct, vždyť by si myslel, že je fakt nějakej úchyl, co miluje vlastního bráchu.
„Jak nic? Dořekni to, Bille. Mám právo vědět, proč ti vadí to, co dělám,“ v Tomovi narůstala zvědavost a byl rozhodnutý to z Billa dostat i za cenu toho, že by ho měl uhodit. Poslední dobou se mu bráška zdál nějakej divnej, ale snažil se si toho moc nevšímat a říkal si, že má asi zase nějaký podivný období, který míval dost často.
„Jenže ty mě pak budeš nesnášet,“ šeptal, protože neměl sílu mluvit nahlas.
„Ježiš, Bille, mám tě rád a to se nezmění i kdybys mi řekl, žes zabil toho divného souseda a paks ho zakopal u nás na zahradě.“ Tom se snažil trochu odlehčit situaci, ale když viděl Billův zděšený výraz, radši nemuvil. „Promiň, jenom se prostě snažim ti říct, že ať mi řekneš cokoliv, nesnášet tě nebudu.“ Bill se na bratra nervózně podíval, jakoby se chtěl ujistit, že to opravdu myslí vážně.

Tom pochopil a kývl mu na souhlas, že si doopravdy nedělal legraci.
„No, víš Tomi, já tě prostě mám r-rád asi víc než j-jenom jako b-bratra no, proto mi v-vadí, že s nima seš,“ zakryl si obličej, protože čekal přinejmenším ránu a nebo rovnou kopanec. Ale nic se nedělo. Pomalu oddělal ruce a kouknul na své dvojče. To jenom zděšeně nebo spíš překvapeně hledělo na svého bratra. Nikdy ho nenapadlo, že by mohl mít něco se svým bratrem. Vždyť kdykoliv viděli, nějakou dvojici kluků, s kamarády se jim smáli, jací jsou to: „Nechutní buzeranti“. A teď mu vlastní bratr řekne, že je vlastně jeden z nich a touží po tom, aby on byl taky.
„B-Bille, j-já nějak ne-nevim, co ti na to říct,“ až teď si uvědomil, že je nahý před svým zvrhlým bratrem, a tak se natáhnul pro ručník, který si položil na svůj klín. Bill si toho samozřejmě všiml a ještě víc se rozbrečel.
„Nic neříkej, je mi jasný, co si myslíš. Zakryl ses, abych po tobě náhodou nevyjel, co? To si fakt myslíš, že bych toho byl schopnej?“ Zakroutil hlavou, zvedl se a s brekem chtěl utéct do svýho pokoje, ale Tom okamžitě vstal a chytil ho za zápěstí. Chtěl to zkusit. Chtěl vědět, jestli taky něco cítí. Přišlo mu to sice divný, že by měl líbat svýho bratra, ale proč ne? Líbal se s kdekým, jednou dokonce s jednim klukem, když se s kámošem vsadili. Chtěl to aspoň zkusit.

Přitáhl si bratra blíž k sobě. Pomalu se přibližoval k jeho ústům, nehledíc na jeho vyjevenej obličej. Svými rty jemně přejel po těch jeho, jazykem je obkroužil a následně bez Billových protestů, svým jazykem pronikl do bratrových úst. Jazykem prozkoumával jeho ústa a nutil ho ke spolupráci. Bill se probral z šoku a velice pomalu a stydlivě začal spolupracovat. Jejich jazyky spolu hrály vášnivou hru a jejich těla se o sebe nevědomky třela. Bill na sobě ucítil mírný tlak bratrova vzrušení a oddálil se. Podíval se do jeho klína, potom na něj.
„T-Tomi, co to-“ Nenapadlo ho, že by mohl Toma takhle vzrušit. Chtěl se ho zeptat, jestli cítí to samé, ale Tom ho umlčel svým jazykem, kterým proklouznul zpátky do tepla jeho úst. Lehce zasténal a začal Billa pomalu postrkovat z koupelny ven. Shodil ho na postel a dolehl na něj. Najednou si uvědomil, že ho bratr silně přitahuje a chtěl by ho. Hned teď. Ale nechtěl naléhat. Bill ještě nebyl nikdy ani s holkou a s klukem teprv ne. Ani Tom s tím neměl zkušenost, ale přece jenom, nebyl nezkušený jako Bill.

Oddálil se od Billových úst, svůdně se na něj podíval a zajel jazykem na jeho krk. Laskal ho a jemně zkousával. Zanechával za sebou červené flíčky, které následně ošetřoval svým mrštným jazykem. Začal sjíždět na Billův hladký hrudník a líbal ho po celém břiše. Obkroužil jeho bradavky a jednu vzal do pusy. Dráždil ji jazykem a snažil se bratra vyprovokovat k nějaké odezvě.
„Ach, Tomi,“ Bill skoro zakřičel. Tohle ho vzrušovalo a bylo to dost poznat. Tom se podíval, co ho tak tlačí do nohy, a když viděl Billovu vztyčenou chloubu, musel se pousmát.
Pokračoval dál ve zkoumání bratrova těla. Zastavil se u Billovy hvězdy. Vždycky se mu líbila, a teď měl možnost ji vidět takhle zblízka. Mrazilo ho po celém těle a v břiše cítil příjemné chvění. Skousával hvězdičku, neustále se díval na Billův vzrušený obličej a ujišťoval se, že se mu všechno líbí, a že nedělá nic špatně. Vždy zjistil, že jeho dvojčeti se to víc než líbí. Viděl jeho výraz, jeho přivřené oči, otevřená ústa, ze kterých každou chvíli unikl nějaký sten nebo hlasité vyslovení jména jeho milovaného brášky. Toma to dovedlo k ještě větší akci.
Pomalu sjel svou rukou na bratrovo vzrušení. V tom okamžiku Bill zasténala a podíval se dolů na bratra.
„B-Billi, promiň, já nevěděl sem, jestli mů-“ Bill mu okamžitě skočil do řeči.
„Ne, Tomi, pokračuj, líbí se mi to a moc,“ usmál se, a když viděl, že Tom se vrací ke své práci, ulevilo se mu, že si to třeba nerozmyslel. Vzápětí znovu ucítil ten úžasný pocit. Tom vzal Billův penis do ruky a začal pomalu pohybovat nahoru a dolů. Billa to dostávalo do extáze. Začal nahlas sténat a zajížděl Tomovi rukou do vlasů.
„Tomi, chci tě, prosím, vem si mě. Já už to nevydržím.“ Nemyslel na to, co bude. Jestli to bude bolet nebo to bude příjemný. Chtěl ho cítit v sobě, a v tom mu nic nezabrání. Jedině smrt.

Tom přestal rukou pohybovat a vzhlédl nahoru. Zaskočilo ho, že Bill jde na to tak rychle.
„Já, promiň, myslel sem, že taky chceš, ale j-já promiň, Tomi,“ Billa zaskočil Tomův překvapený výraz a hned si myslel, že Tom nechce.
„Ne, Bille, jenom mě překvapilo, že chceš taky. Přece jenom to pro tebe bude poprvé a já bych nechtěl něco pokazit.“ Tom věděl, že k tomu dojde, ale chtěl se radši ujistit.
„Právě protože to je poprvé chci, aby to bylo s tebou, víš?“ Bill se sladce usmál a to Toma přesvědčilo. Úsměv mu oplatil, políbil ho na jeho sladký nosík a natáhl se do nočního stolku. Doufal v to, že rodiče tam budou mít něco, co mu usnadní vstup. Nechtěl, aby to Billa bolelo. Naštěstí hned v prvním šuplíku našel červenou tubu, a i když při představě, jak si to spolu rodiče rozdávají v téhle posteli, se mu trochu udělalo zle, rychle to zahnal a soustředil se na Billa. Vymáčkl si trochu gelu na prsty.
„Billí, fakt to chceš? Nechceš si to ještě rozmyslet? Já počkám, nechci spěchat.“ Tom se ještě ujistil, a když Bill jenom kývnul, že je pevně rozhodnutý, Tom pomalu prsty našel ten malý vchod do bratrova těla a pomalu zatlačil. Během chvilky kroužil v Billově těsném zadečku dvěma prsty. Slyšel Billovo hlasité sténaní a odvážil se přidat ještě jeden. Když si byl jistý, že je Bill připravený, nanesl ještě trochu gelu na svůj penis, rozetřel ho a přibližoval se k tomu malému otvoru. Ještě se na Billa mrkl, jestli opravdu může a po malém nervózním přikývnutí lehce zatlačil a pronikl do něj. Billovy utekla z oka jedna slza bolesti. Tom si jí všimnul a okamžitě se zastavil. Bolelo jej to.
„Bille, promiň, Tebe to bolí, že? T-tak, tak já přestanu jo? Necháme toho.“ Tom starostlivě vykládal svoje plány a už, už chtěl z bratra vyklouznout, ale Bill jej chytl za rameno a lehce se usmál. „Ne Tomi, já to zvládnu, jenom pokračuj,“ Bill nechtěl, aby přestal. Určitě to nachvilku přejde. „Tak jo, ale kdyby tě to bolelo, řekni jo?“ Tom se ještě ujistil, a když viděl, že Bill oddaluj nohy ještě víc od sebe, aby měl bratr lepší přístup, pokračoval. Začala se pomalu pohybovat a starostlivě sledoval své dvojče, jestli to nebolí.

Po chvíli bolest vystřídala dokonalá slast. Bill začal sténat a křičet Tomovo jméno. Svou ruku okamžitě nasměroval ke svému vzrušení. Když to Tom spatřil, zastavil ji, odstrčil a vzal Billa do své ruky. Začal pohybovat a ve stejném tempu jako přirážel do Billa, ho také uspokojoval. Oba sténali jak to šlo, Bill zarýval své nehty do Tomových ramen a cítil, že už to dlouho nevydrží. Tom na tom byl stejně.
„Tomi, já už……. už……. budu,“ řekl s vypětím všech sil a během pár vteřin už mohl Tom ve své ruce cítit lepkavou tekutinu. V tu samou chvíli oplatil Billovi jeho nadílku do jeho těla. Položil se na něj a ještě pořádnou chvíli jenom tak leželi a vydýchávali se z toho dokonalého milování. Tom z Billa vyklouzl a položil se vedle něj. Hladil ho po jeho dokonalých uhlových vlasech a líbal ho na čelo, nos, ústa i bradu. Měl před sebou to nejdokonalejší stvoření, co kdy viděl. Bill mu položil hlavu na hruď a cítil jak mu buší srdce. Tak silně a rychle, jako by právě doběhl maraton. Hladil ho po bříšku a občas sjel i trochu níž. Viděl odezvu.
„Bille! Přestaň. Nejsem stroj na sex! Chvilku si počkej.“ Tom odtáhl jeho ruku pryč ze svého klína a začal se smát. Bill se na něj podíval svýma psíma očima a žádal další a další uspokojení.
„Tak dobře, ale jenom proto, že tě miluju.“ Bill se zarazil, a když pochopil, co mu bráška řekl, usmál se a do ticha pokoje pronesl: „Lásko, já tě taky miluju.“ Potom políbil Toma na jeho naběhlé rty a zvedal se na všechny čtyři, aby mohli pokračovat v jejich divoké hře. Uvelebil se na Tomově klíně a pomalu na něj dosedl. Lehce zavzdychal a začal se pohybovat.
„No vidíš, že ten tvůj nápad nebyl zas tak špatnej. Místo abych se díval, jak si to rozdáváš s tou holkou, koukám, jak se na mně taky děsně sexy houpeš.“ Tom se zasmál a chytil Billa za boky. Ten jenom nahodil pyšný výraz, sklonil se k jeho tváři a vášnivě ho políbil. Naposledy se zhoupl, než v sobě ucítil mu již dobře známou teplou tekutinu.

autor: Cathy
betaread: Janule

14 thoughts on “Od čtyřky po dvojku

  1. tohle jsem už četl… třikrát po sobě, jsem se nemohl vynadívat xD to nemá chybu… mě holky v povídkách taky štvou, ale paradoxně je tam cpu… zamíchají dějem, když nic víc 😀

    jedním slovem řečeno – perfekt 🙂

  2. Jájinka: díky moc:D a za ty nehty se omlouvámXD

    Andílek: třikrát? to mě těší:-) já se nechápu, proč tam ty holky cpu, ale stejně sou tam dobrý:D a pravda ony to v těch povídkách tak dobře zamívhají:D zvlášť v těch tvejch ty holky, to sou některý takový malý mrchy:D:D ale píšeš krásně samozřejmě a má to aspoň děj:-) a děkuju moc:-)

  3. Cathy : taktéž děkuju 🙂 mě se tvůj styl líbí 🙂 no jo, jsou to mrchy, také jsem sbíral příklady ze svého nejbližšího okolí a je jich tady jak nas… xD a mimochodem – ne třikrát, ted' už popáté xD

  4. bylo hezky jak byl Tom ohleduplnej….

    To bylo upe pěkny… Takovy něžny… Fakt pěkny…. Ty dvě holky se pak mohli dodělat spolu 😡 xD fakt pěkny!

  5. Andílek: nápodobně:D taky se mi líbí tvůj styl psaní:-)

    popáté?:D no to je pocta:-)

    Aduska: ty dvě holky se určitě dodělali:D děkuju:-*

  6. Ahojky, ja jsem tu nova:D

    Teda, tak tohle bylo opravdu dobry. Takovy nezny hezky..tenhle styl  psani se mi moc libi. Ja pripravuji jeden Drabble..useknuty v nejlepsim:D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics