Vánoční článek..x)

Heey Leute !
Chtěla jsem vám sem dát článek před půlnocí, ale jaksi se nezadařilo…tak píšu teď..x))
Doufám, že jste všichni dostali, co jste si přáli a to hlavní se vás bude držet celej další rok – štěstí. x)
Koukám na to teď skrz krásnej novej LCD monitor (ano, musím se pochlubit xD), takže se mi to hned líbí víc, to psaní článků..x))
Přeju vám všechno nejlepší do dalšího roku a doufám, že za rok se tu všichni zase sejdeme v plném počtu…žádný přestávání s Tokio Hotel, je vám to jasný..? xD ;))
Přežijte zbytek svátků, nevím jak vy, já ještě uvidim snad celou svojí rodinu, kterou jsem přes rok viděla jestli jednou, tak je to moc..xD A předpokládám, že se všichni dost zděsej, až uviděj můj TH-vytapetovanej pokoj…ale co, patří to ke mně..x))
Ať se vám splní všechna očekávání pro rok 2009 a jak jsem psala už do přáníčka lidem, na který mám tel. číslo, snad bude i koncert v Česku…musí, věřme si..xD Udělali jsme pro to víc než dost, ne ? Takže…proč by to nemělo klapnout..x) Takže tam se všichni uvidíme…x)
Billovi a Tomovi, zlatíčkům největším, i Géčkům, který teď už miluju skoro stejně jak dvojčata..xD bez kterejch bychom se my všichni neznali, nescházeli bychom se tady a bez kterejch by spousta z nás nebyla taková, jaká je..což by byla neskutečná škoda..x) těm přeju taky všechno nejlepší, doufám, že si užili Vánoce, jak si přáli, s rodinou a se spoustou jídla, jak Bill tolikrát předesílal..xD No a hlavně, aby jim to spolu nadále klapalo…spousty láásky, a ať to spolu držej ještě aspoň pár let..;))
Letos nebudou fotky z Malediv, ale prý z Ibizy, tak jsem na ně zvědavá…přijde mi to jako hovadina, na Ibize teď není až takový teplo, aby se celej den váleli na pláži… No, to je jedno, stejně o ty fotky doufám nepřijdem…třeba letos vyfotěj i něco pikantnějšího než loni..;))
A ať se jim ten další rok vydaří aspoň tak, jako tenhle…už tři roky za sebou vždycky takhle okolo Vánoc říkaj „tohle byl ten nejúspěšnější rok pro Tokio Hotel“ …. takže příští rok to budou říkat zase..určitě..;))
Takže pro vás všechny máme taky nějaký ty dárečky, a zveřejníme je teď v dalších svátečních dních…pro dnešek to byla Nightingale, zítra to bude jiná autorka, od který jsem asi před čtvrt rokem konečně dostala oficiální „svolení“ pro zveřejnění jejích obrázků…už tu byly, ale byly nějaký problémy z b.cz aaa…myslim, že už všichni ví, koho mám na mysli..x)) Takže na to se můžete těšit..x))
Janule vás všechny moc pozdravuje a přeje krásný Vánoce a..tak nějak všechno, co jsem psala….a vy byste jí na oplátku mohli začít pořádně komentovat povídky, vždyť já vim, že je čtete úplně všichni, jen se k tomu v komentech nejste schopný přihlásit..;))
Díky moc všem, co sem chodí a komentují a hlavně posílají svoje výtvory, bez vás by ten blog nemohl existovat..x)) Tak ještě jednou – krásný zbytek svátků a za rok ať se tu všichni sejdeme..;))
Obrázek mluví za vše – teď si všichni virtuálně připijeme..;))
Aa kdo dělá tradiční půlnoční přání, jako já každej rok – ať se vám to určitě splní..;))
Vaše,
Ketty ♥♥♥

14 thoughts on “Vánoční článek..x)

  1. LOLICA =D ako možeš dojst niekedy na Slovensko! Vrele odporúčam ^^ … u nas TWC zrazy neexistuju =/ Uf no secko sa mi nesplnilo nemozem byt smoju lááásku jedinu pra jedinúúúú =/ a beztak jej nálada dnes nebola nejako …. na happy stanici =/ beeeeeeeeeeee

  2. Snad se nikoho nedotknu, když použiju množný číslo a řeknu, že moc děkujeme za krásný vánoční přání, Kett. Pevně doufám, že tobě i Janulce  se včechno vyplní, stejně tak přeju našim klukům, aby nescházeli ze správné cesty, která snad bude bohatě vykládaná štěstím. Ať už je to láska čistě bratrská, nebo ta, která je v našich fantaziích tak řečeno "jako trám", pořád je to láska, tak ať jí mají dostatek a můžou jí prostřednictvím svých úsměvů předávat nám :)) Lásku, zdraví a štěstí i pro zlatého Gustava s Georgem, bez krerých bych si Tokio Hotel nikdy nedokázala představit… a také vám. Vám všem, ostatním, co sem chodíte, tvoříte, čtete, komentujete, prostě všem. :)) Veselé Vánoce ♥

  3. Také se připojuji k přání a přeji vám autorkám tohoto blogu jen vše nejlepší, krásné prožití vánočních svátků, suprové prázdniny a vůbec všechno krásné :))) Já na to psaní až tak moc nejsem, jen jsem chtěla dodat, že to samé přeji i všem těm, co tento blog navštěvují.To přáníčko s Billem a Tomem je moc krásné :))  ať to klukům z Tokio Hotel všechno vychází jako doposud :)))

  4. ano, všechno nej….nám úchyláčkům, dvojčátkům i Géčkám….prostě všem!

    Design blogu je naprosto perfektní!!! a přáníčko samozřejmě také. Hlavně vám všem přeju lásku, ať už naší smyšlenou (no i když to slovo smyšlená nevim nevim x)) twincestní, nebo tu v našich životech reálnou (všichni ví jak to myslim x)). Užívejte si radujte se a mějte se rádi….x)

  5. to přáníčko je krásné! Já taky samozřejmě přeju mnoho štěstíčka a lásky úplně všem! protože jich není nikdy dost! Moje vánoční přání je aby Tokio Hotel existovali co nejdíl, protože jsou část mě, bez které bych to nebyla já! Takže přeju všem krásné prožití Vánočních svátků a Twincestu zdar!:)

  6. Jojojo, už jsem tu všem přála, ale stejně-Totok je nejlepší blog a Kett s Jaňulkou jsou nej. Tak si to užijte:))

    BILL+TOM=TWC FÜR IMMER

  7. x) ďakujeeem , no , síce nás ubúda , ale to nevadí =D ďalší zase prichádzajú =) Ja naviac chodím na váš blog , dobré , nie 😀 ? no a budeš sa diviť , ale mne Ježiško doniesol 15.12 novú LCD-čku , čiernej farby =D

    Mne

  8. *pardon =D ono to pokračuje

    Mne tento blog spríjemňuje život vo veľkej miere =D teším sa sem , hlavne každý tretí deň , že Janulka =D ?

  9. Taky všem přeju kraasný Vánoce,stejně tak i Silvestra a samozřejmě štastnej Novej rok! 🙂 Holky, ať vám blog ještě hooodně dlouho vydrží, protože bez něj a bez twincestu už si nedovedu život představit 😀 mějte se krásně…

  10. To byl krásnej článek 🙂

    A ten novej desing je okouzlující 😉 :-* musím ho pořád obdivovat =)

    Jsem tak strašně ráda,že se před pár rokama zrodilo něco jako je twincest…díky němu sem poznala tolik skvělých lidí a zjistila jak jsem ve skutečnosti asi strašně úchylná,ale už to neřeším 😀

    Když se ohlídnu těch pár let zpátky,vůbec nevím,kde bych teď právě byla kdyby se neoběvily Tokio Hotel…xD Všichni si myslely,že sem zešílela! xD A když později má milovaná sestřička přišla na miliardy twincestních obrázků v počítači,málem ji odvezly xD

    Ztratila sem kvůli tomu sice pár "přátel" ale o to víc jsem jich našla! =)

    Tenhle rok byl prostě skvělej! A z výletu do Magdeburgu sem vážně poučená…i když NIKDY nebudu litovat,že jsem tam jela! 🙂 Možná si teď užívám každýho skvělýho okamžiku víc než kdo jinej a vážím si každý chvíle kdy můžu bejt s těma co mám ráda!

    S vámi všemi a i s horou dalších stejně šílených lidí,kteří fandí Tokio Hote! 🙂

    krásný zbytek vánoc :-*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics