Někdo navíc

autor: Žabička
Zadal: Alex
Žánr: twincest (nadržený)
Počet slov: 176
Klíčová slova: improvizuju, anální, krkovice, smaženky, brčálník
Postavy: Bill, Tom, Andreas
Dvoje hnědé oči, žhnoucí jako dva rozžhavené uhlíky, zářily pokojem a doufaly, že nezvaný host si všimne toho vzrušení, které mezi nimi panuje a odejde.
„Jak to děláš na tom pódiu?“ zeptal se Andreas nevěřícně.
„Improvizuju,“ pronesl a svůdně se prohnul v pánvi s očima zapíchnutýma do svého bratra Toma.
„No, asi bych měl jít, nebo mi doma vystydne krkovice a smaženky. Tak se mějte, pánové.“ Oba bratři pokynuli hlavou, ani jeden jej nešel vyprovodit. Bill věděl, že kdyby se zvedl, musel by se vrhnout na svého bratříčka, který mu nyní pečlivě ukazoval, jak by mu svým prstem dráždil jeho anální otvor.
Tom se svými rozpuštěnými dready a vzrušeným výrazem vypadal jako nějaký brčálník a zdokonalil to několika vzdechy. Bill přimhouřil oči a smyslně si olízl rty. Věděl přesně, co by právě teď chtěl s Tomem dělat. Chtěl mu líbat jeho ztopořený penis, prstem mu zajíždět do zadečku a vzrušeně mu slíbávat každou kapičku, která se mu tam objeví.
„Bille, vstávej. Usnul jsi, Andreas musel domů,“ pohladil Tom svého bratra po tváři a políbil na rty.

autor: Žabička
betaread: Helushka

5 thoughts on “Někdo navíc

  1. Ahoj maš zájem o 400,- Kč měsíčně za nic??? Zaregistrujte se na http://www.hellomobile.cz – jde o to že Vám budou chodit na Váš mobil maximálně 3 reklamní sms denně a 3 reklamní emaily.. pokud tohle sneseš můžeš si vybrat jakou formou ti bude hotovost vyplacena( složenka, účet nebo dobití kreditu) to je na TOBĚ. Zkuste to a uvidíte!! Nutné k registraci číslo, které Vás doporučilo: 722783162! a zapokus nic nedáš;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics