Verboten…!! 8.

autor: Tessyna

Tom chtěl ještě něco říct, ale už to nestihnul, protože se ozval hrom a pak se zablýsklo. Já vypískl strachem a vletěl mu do náruče, kde jsem se klepal ještě hodně dlouho.
,,No táák, Bille, neboj se, tady se ti nic nestane,“ utěšoval mě Tomí a já se rozplakal.

Bylo mi hrozně. Cítil jsem se tak sám. Nikdo mě nemá rád. I když mi bylo u Toma dobře, cítil jsem se hrozně poníženě. Ne jen proto, že jsem se k němu tiskl nahej, ale hlavně proto, že mě hladil po nahých bocích a já se bál, že sjede i níž. Ale uklidňovalo mě to. Pomalu jsem usínal, a přitom vnímal jenom tlukot Tomova srdce. Nebyl jsem schopen myslet na zítřek, na to, jaké peklo mě zas čeká. A potom už jsem radši ani nemyslel vůbec. Jen vnímal houpání Tomova těla, jak mne kolébal do říše snů.

Ráno bylo vůbec nádherné. Tom mi přinesl snídani, takže jsem se zase po dlouhé době najedl. Potom, když zjistil, že mám teplotu, za mě dokonce naskládal nádobí do myčky a zapnul ji.

Byl to úžasnej den. Mamka v práci, takže nic neříkala a my s Tomem celej den leželi u něj v posteli a dívali se na nejrůznější vtipné filmy. Líbil se mi ten, jak tam nějaké nezletilé dívky chlastaly potmě u takové řeky a potom jelo auto a ony se snažily utéct. Ta jedna chtěla jít po strmé zídce, jenže se jí to sklouzlo a ona málem spadla do té řeky. Všichni se jí smáli a my s Tomem jsme nebyli výjimkou. Byl to opravdu úžasný den, ale jen do doby, než přišla máma domů.
Jen co vešla do dveří, zvolala: ,,Billééééééééééééé, k noze…!!“ Tak jsem vstal od Toma a šel dolů. Jenže mi nějak nedošlo, že jsem nahej, a tak na mě máma čuměla jak na blba, a když přišel za náma dolů Tom jen v trenkách, tak čučela ještě více.
,, C-co to má znamenat?!?“ zeptala se a my si až teď uvědomili tu nemilou skutečnost. Máma po mně hodila nějakej kabát, abych si ho oblíknul a Toma se zeptala: ,,Tomi, neublížil ti Bill nějak??“
,,Ne, maminko,,Bill včera zmoknul, tak se svléknul a lehnul si ke mně do pokoje, a protože má teplotu skoro 40, tak celý den ležel a proto se ještě neoblíknul. Maminko, že tu se mnou může zůstat?“ jeho slova mě hodně překvapila, ale na šok, co mi připravila máma, to nemělo. ,,Jasně že ano, broučku. Ale je to škoda, chtěla jsem jít s tebou nakupovat. A víš co? Vezmeme Billího s sebou, pokud mu bude líp, souhlasíte kluci?“ máma se na nás usmívala a já byl hoodně mimo.
„J-jasně, že chci, maminko,“ to bylo jediné, co jsem dokázal říct a pak jsem jí jen objímal.
,,Jo a broučkové… Markus se od nás stěhuje,“ úsměv jí z tváře nemizel a já plakal štěstím. Tolik úžasných zpráv dneska. Jsem nejšťastnější člověk pod sluncem. Ale to jen do doby, než jsme jeli nakupovat.

Ze začátku to bylo úžasné. Nakoupil jsem si spoustu krásnejch věcí, jenže v obchodu s botama pracoval jako záskok Marián. To byl člověk ze školy, kterej mně nenáviděl a proto, že Tom v tomto obchodě nebyl, byl jsem nahranej. Nenáviděl mě, protože se mi líbila jeho holka Lussy. I když pak jsem přišel na to, že ta holka je pořádný nemehlo. Marián se ke mně přiblížil zezadu a…

autor: Tessyna
betaread: Janule

12 thoughts on “Verboten…!! 8.

  1. konečně se ho zastal… x)) jak já na tuhle chvíli čekala…. x)) teď tam přijde Tom, že jio..?? nebo máma..?? sem hozně napnutá, tak rychle další dílek….x))

  2. a přišel tam Tommy a pořádně mu nabil držku 😀 "nech mýho billíšta na pokoji ty smrade!!" *kop * *třřř* bum! 😀

    a Marián leží na zemi,drží se za bolavou hlavu a mne si krvavý nos 😀 sorry xD

  3. Aaach,tak 8 dílků za sebou…Konečně jsem se do tý povídky pustila a jsem ráda 🙂 Moc pěkná.Ale Tom mě až do osmýho dílu hodně štval;takový obraty v chování,no to bych ho kopla.To do něj snad najednou vstoupil duch svatej,ne?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics