1:14 PM 2. – „Je to 20 hodin, co jsem naposledy viděl jeho tvář.“

autor: Froggy

Prosím, nezapomínejte komentovat v angličtině. Díky J. :o)
Pátek 8:00
„Je to 20 hodin, co jsem naposledy viděl jeho tvář.“


„Halo?“ ozval se Tom, jen co bleskurychle otevřel telefon. Zadržoval dech a modlil se, aby na druhé straně linky slyšel bratrův hlas. Zvonění telefonu jej vytrhlo z nepokojného spánku, avšak trvalo jen kratičký moment, než si uvědomil, kde je. Ne ve své vlastní posteli, ani na tourbusové palandě, dokonce ani ne v posteli jeho vlastního dvojčete. Tom se vzbudil na nepohodlném Georgově gauči a okamžitě pocítil nepřítomnost svého dvojčete.
Bylo to dvacet hodin, co Tom naposledy viděl bratrovu tvář. Bylo to dvacet hodin, co naposledy slyšel jeho hlas.


„Je to ve zprávách, Tome.“ Hlas v telefonu nepatřil jeho dvojčeti. Byl chladný, vážný, patřící jejich manažerovi, a jeho tón stáhl Tomův žaludek ještě víc. Minulou noc řval na ně na všechny, házel vinu na každého z nich, že za ním nepřišli dříve, že nechali Billa odejít samotného. Davidův hlas byl včera tolik rozzuřený, nyní však vztek nahradil strach.
„Kluci, přepněte na zprávy!“ křikl Tom na své unavené přátele. Bylo osm ráno, avšak oni padli únavou jen pár hodin před svítáním. Gustav s Georgem nechtěli nechat Toma samotného, a basistův pokoj vypadal jako dobré místo pro rozbití tábora. Tom odpadl na gauči a ostatní se dělili o postel. Léta sdílení hotelových pokojů bylo výsledkem nedostatku zdrženlivosti, když přišlo na sdílení postelí. A navíc, žádný z nich neměl v plánu jít spát. Vyčerpání je dostalo a oni usnuli tam, kam spadli.


„Cože?“ zeptal se Tom, když si uvědomil, že na něj David ještě mluví.
„Jestliže cokoliv neuslyšíme v příštích čtyřech hodinách, budu potřebovat, abyste uspořádali tiskovou konferenci,“ zopakoval David.
„Můj bratr se pohřešuje a ty chceš, abych dělal zasraný tiskový konference?“ Tom křičel do telefonu. Gustav s Georgem vzhlédli od televize, avšak ani jeden nechtěl být tím, který mu řekne, že tisková konference bude pravděpodobně dobrý nápad.
„Věř mi, Tome. Sám ji budeš chtít. Věci, co říkají…“ odpověděl David.


Frontman německé rockové senzace Tokio Hotel je pohřešován od včerejšího odpoledne. Zdroje blízké kapele říkají, že mladý zpěvák, ironicky známý pro své pozitivně laděné texty a píseň odrazující od sebevraždy, si sám mohl vzít život. Již nějakou dobu kolují zvěsti, že pověstně androgynní zpěvák citově zápasil se svojí sexualitou.



Tom ze zprávy v pozadí zachytil jen části. Jeho mysl pracovala příliš rychle na to, aby dokázal překládat. „Co to právě řekli?“ zeptal se. Georg s Gustavem na něj jen zírali s ústy dokořán. Rozuměli, avšak nebyli schopni zopakovat, co slyšeli.
„Tome, tisk si myslí, že se Bill zabil a my se snažíme to ututlat. Potřebuju, abyste udělali tu tiskovku,“ naléhal David.


***
Pátek
8:00
„Je to 20 hodin, co jsem naposledy viděl jeho tvář.“
„Je to 19 hodin, co jsem poprvé viděl jeho děsivou tvář.“

autor: Froggy
translate: Dania
betaread: Janule

22 thoughts on “1:14 PM 2. – „Je to 20 hodin, co jsem naposledy viděl jeho tvář.“

  1. nevím co semnou je, ale já se nechytám:( hlavně poslední odstavec moc nedávám:)

    but, again, it´s amazing, realy good:-)

  2. To já se snad chytám, teda myslím a líbí se mi to:D

    This is very original and interesting fiction. I like it…I am looking forward to reading next episode. 🙂

    omluvám se za svojí aj:-D

  3. Interesting and original fan- fiction =) Really dramatic and a too so sad

    :(.  I hope that it will have a happy end .

    Zajímavé a originální , a taky opravdu napínavé ..Ale i smutné .Doufám že to dobře skončí ..

  4. mám takový nejasný dojem, že Billa někdo unesl a teď ho někde drží pod zámkem 🙁 jinak tisíceré díky Danie za překlad, tahle povídka je vážně super a překládání taky určitě není žádný med…

    fantastic story, i love this fanfic :-* i´m very looking forward to continue 🙂

  5. OOh x) I LOVE IT!!! So interesting x) Im scared about Bill….whats wrong??:) please Bill come back to Tomi x) Awesome! CONTINUE_QUICKLY-PPLLEEAASSEE x)

  6. Oohhh….great….fantastic :)) I love this FF ;))

    Tož sakra….takový napínák xD Ale je to báječná FuFu 😉

  7. Ohh 🙂 This is fantastic…! I love it 😀

    Moje vyjádření v Angličtině nekomentuju, ten předmět nesnáším 😀

    Ta povídka je ale vážně krásná 🙂 Moc zajímavá, mám ráda Billa jako postavu zapletenou do únosu… samozřejmě jenom když on je ten unesený :DDD

  8. =oO you are great!! and your work is amazing…

    tEzUlKa_kAuLiTz : yees.. =)) interesting,very interesting… good,really good =))

  9. Pro nás mluvící česky, mám jednu …. myšlenku nahlas vyřčenou.

    Je tu dle mého mnohem více kvalitních autorek, víme o koho se jedná .. ^^

    U jejich povídek je v rozmezí 5-10 komentářů, tahle je dle mého na dobré urovni, avšak komentářů má jednou tolik ^^ Je sice potěšení, že na český blog se dostaly i zahraniční povídky … ale proč neocenit více komentáři i ty naše, české … baví vás psát anglicky? Líbí se vám, že je to někdo nový? Ano? Já bych se nad tím zamyslela.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics