1:14 PM 3. – „Je to 26 hodin, co jsem řekl ‚Miluji tě‘.“

autor: Froggy
Opět prosím, komentujte v angličtině. :o) J.
Pátek 14:00
„Je to 26 hodin, co jsem řekl ‚Miluji tě‘.“
Místnost bzučela otázkami, jimž Tom nerozuměl. Seděl za velikým stolem s mikrofonem před sebou, s Géčkama po obou stranách. Každý z nich měl jednu ruku na Tomově rameni, jako by se báli, že se může sesunout, pokud by jej nedrželi vzpřímeného. Tom se snažil, jak nejlépe uměl, aby zodpověděl rychlé dotazy, přicházející od překladatele, avšak protentokrát to byli Géčka, kteří obstarali většinu mluvení. Dokonce i málomluvný bubeník vykročil vpřed polem otázek, jež Tom nemohl zvládnout.
„Ne, Bill by nikdy neudělal tak drastickou věc. Vždycky věřil v bojování a překonávání překážek. Bill by život nikdy nevzdal.“ Tom poslouchal, jak slova, jež právě řekl, byla opakována v angličtině a přál si, aby byli bývali strávili více času studiem. Zvládali dobře svá interview, avšak s tímto druhem stresu dokázal sotva hovořit ve své rodné řeči. Přál si, aby rozuměl tomu, co říkají. Způsob, jakým se na něj reportéři dívali, jej rozčiloval. Chtěl na ně zařvat, říct jim, jak velcí jsou idioti, když si myslí, že by Bill udělal něco tak stupidního.

Vypadalo to, že otázky nikdy nebudou mít konce a Tom se cítil hůře každou vteřinou. David jej ujistil, že uspřádání tiskové konference by jim mohlo pomoci Billa najít. Avšak Tom si nemohl pomoci, stále se cítil, jako když plýtvají časem. Reportéři se ptali na Billovu sexuální orientaci, a jak vycházel se svými kolegy v kapele. Jak jim tohle může pomoci Billa najít? Copak to nechápou? Bill neutekl, někdo jej unesl! Proč to nevidí? Tom si připadal jako jediný člověk na planetě, který viděl věci takové, jaké byly.
Mladá blond reportérka vstala a upoutala na sebe pozornost. Tom znal dostatek reportérů, aby věděl, že tahle pracuje pro podřadný plátek, už jen při pohledu na její oblečení. Připravil se na cokoliv, co se mohla zeptat. Žena mluvila a Tom zachytil jen pár slov z toho, co řekla. Rozrušený kytarista neměl ani ponětí, na co se žena ptala, avšak z pohledů ostatních v místnosti to nebyla otázka, jež by byla podobná již desítkám vyřčených.
„Co to řekla?“ dožadoval se překladatele, když mu dotaz nebyl okamžitě přeložen.
Nikdo nevypadal, že by mu chtěl odpovědět a Tomův hrudník se začal stahovat. „Co jste to řekla?“ zakřičel v angličtině, zírajíc přímo na reportérku, jež položila dotaz, který si každý šeptal. Žena zopakovala svoji otázku, avšak stále mluvila příliš rychle.
Najednou stál David za ním, prosíc Gustava s Georgem, aby jej odtud odvedli. Tom viděl Sakiho a věděl, že odcházejí, aniž by se jej někdo ptal. Tom vstal, osvobodil se od sevření svých přátel a otočil se k Davidovi čelem.
„Co to do prdele řekla?!“ dožadoval se, nedbajíce na kamery, snímající jeho vztek.
„Nic to nebylo, Tome. Jen pomluvy. Lži. Pojďme, konference skončila. Omlouvám se, tohle byla chyba,“ řekl David, když se snažil dostat kluky obklopené kamerami z místnosti, křičíc na reportéry, chtivé získat ještě poslední dotaz.
Tom se otočil, aby se podíval na reportérku, když jej Saki vedl skrz místnost. V ruce držela disk a něco říkala. Rozuměl jen části z toho.
„Mám…“ řekla. Poslední slovo bylo neznámé. Co? Co měla? Co to bylo za disk? Tom věděl, že to bylo o Billovi, ale nemohl si vzpomenout, co to slovo znamená. Snažil se si jej zapamatovat, v mysli jej opakoval stále dokola.
***
Pátek
14:00
„Je to 26 hodin, co Tom řekl ‚Miluji tě‘.“
„Je to 24 hodin, co on řekl ‚Miluji tě‘.“
autor: Froggy
translate: Dania
betaread: Janule

20 thoughts on “1:14 PM 3. – „Je to 26 hodin, co jsem řekl ‚Miluji tě‘.“

  1. The best! I love this ff! So Amazing! Taky by me zajimalo na co se to ta zenska ptala…

  2. taky by mě zajímalo, co řekla…. xO je to hrozně zajímavý… sem zvědavá, co se z toho nakonec vyklube… ty věty nakonci mě vždycky vyvedou z míry….  

    It's interesting and very beautiful… x)) i´m very looking forward to continue…. x))

  3. Oohhh…..very nice….I love this FF 🙂 It's sooo amazing!! :))))

    Tož sakra, štve mě, že stále nevím, co je s tím Billem….Doufám, že se dozvím, co to řekla xD

  4. Jo, tahle povídka je síla. Nikdy jsem si nemyslela, že mě něco dokáže tak dostat a stalo se! Musím se vylít nejenom pod originálem a u Danii, ale i tady, protože přestože jsem kapitulovala už včera a vrhla se na to v angličtině, abych se konečně dozvěděla, jak to dopadlo, emoce se mnou cloumají ještě teď. Kdyby se něco takovýho stalo doopravdy, asi mě odvezou, vážně že jo. Doufejme, že tahle skvělá story zůstane už navždy omenená jen trochou místečka v kyberprostoru a našich myslích :))

  5. Ooh, what she said? What she asked? Im curious. A newspaperwoman is unsympathetik! I woud like a continuation, now xD And i want Bill!! I will cry! Round again xDD

  6. Souhlasim s Helushkou,neni možný co se mnou tahle povídka dělá! Proč nemůže přibýt díl každej den? 🙂 BILLE,CO S TEBOU JE?! Po těch výrocích na konci jsem vždycky dodělaná;zvlášť,když to čtu takhle navečer. Pak se půlku noci převaluju a přemejšlim,co se sakra stalo…

  7. It´s very interesting and gripping story.In the end I´m regular thrilling…!You are very good writer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics