Jsi moje láska 25.

autor: Rachel

Blankytně modrou oblohu ozářilo právě vycházející sluníčko, které zároveň svými zlatými paprsky probouzelo všechny ptáčky k rannímu koncertu. A zatímco si ti opeření tvorečkové procvičovali své předem známé melodie, pomalounku začalo svítit víc a víc. Rádo se dívalo na to, jak se všichni ti spáči probouzí a jakmile otevřou oči, usmějí se nad tím, jaký bude krásný den. Dnes zvědavě nakouklo skrz pootevřené okno do pokoje, kde na posteli spali dva zamilovaní blázínci. Tedy, jeden spal.
Mladší z obou dvojčátek se zavrtěl, malinko zamlaskal a dlouhatánsky si zívnul. Otevřel svá rošťácká kukadýlka a při pohledu z okna ven se na sluníčko zářivě usmál. Sluníčko mu úsměv oplatilo a potěšeno, jak se mu dnes daří, si šlo hledět své další práce.

Bill chvíli zůstal bez hnutí ležet. Chtěl sice vstát, ale upoutal ho nějaký zvláštní zvuk. Chviličku jen tiše naslouchal, co by to tak mohlo být, až na to přišel. Byl to tlukot srdíčka. Srdíčka, které patřilo jen a jen Billovi. Bill se pomalu nadzvedl, otočil svou střapatou hlavinku a zeširoka se usmál. Jak jen mohl po tak krásné noci zapomenout? Detailně si prohlížel tvář svého miláčka, který se oddával sladkému spánku a vůbec nevnímal, co se kolem něj děje. Mírně pootevřené rty a jemné dýchání přinutilo Billa usmívat se. Natáhnul prstík, aby se alespoň zlehka mohl dotknout Tomových naběhlých polštářků.

Byly tak sametově hebké a krásně tvarované. Bill zatoužil po tom Toma probudit dlouhým ranním polibkem, ale nakonec to neudělal. Nechtěl Toma budit teď, když si jej mohl prohlížet jak dlouho chtěl. Přisunul se blíž a prohlížel si rysy Tomovy tváře, přitom se neustále usmívajíc. Vzápětí se však nadzvedl a rukou hledal pod peřinou to, co jej už hezkou chvíli tlačilo na zádech. Bill se otočil a když zjistil, že to „něco“ bylo Tomovo spodní prádlo, zářivě se usmál a stočil pohled na stále spícího Toma. V hlavě se mu promítala včerejší noc a Bill se zasnil. Tom byl tak něžný. Bylo to to nejúžasnější, co jsem kdy zažil. A ještě krásnější to bude, až se budeme…

Bill si s úsměvem pohrával s Tomovými černými boxerkami a nechal sluníčko, aby jej zahřálo svými teplými paprsky. I když mu bylo ve vyhřátém pelíšku příjemně teploučko, milerád svou rozespalou tvářičku nastavil směrem k zářícímu oknu.

Málem by znova usnul, když v tom mu došla jedna skutečnost. Pro něj příjemná skutečnost. Bill se přetočil na bok a opatrně, aby Toma nevzbudil, nadzvedl bílou peřinku a kouknul dolů. Nemýlil se. Tom byl pod peřinou nahý a Bill to teď velmi rád uvítal. Byl zvědavý, jak Tom vypadá. I přesto, že ho včera viděl, jeho zvědavost mu nedala. Bill byl už odmalička zvědavý, a když teď Tom spal, chtěl toho patřičně využít. Pomalu a velmi šetrně stahoval z Tomova těla peřinu, kterou měl původně někde u krku a byl okouzlený každým, byť sebemenším kousínkem opálené kůže. Doufal, že Tom opravdu spí a tak každou chvilku pozdvihl hlavinku, a když uviděl, že víčka jeho lásky jsou pevně semknutá, dál vesele pokračoval ve své činnosti. Kochal se pohledem na to krásně vypracované bříško a pupík a ani v nejmenším nezaregistroval, že ho pozoruje pár těch nejkrásnějších čokoládových očí na světě.
Tom škvírkami mezi víčky pozoroval toho černovlasého rošťáka a jakmile viděl, že se Bill otáčí, pevně semknul víčka k sobě a hrál tvrdý spánek. Moc ho zajímalo, co má Bill za lubem, a tak v klidu vyčkával a snažil se potlačit úsměv, který se mu vkrádal na rty. U podbřišku se Bill zastavil a pomalinku kousek po kousku se dostával k Tomově části těla, která ho zajímala nejvíc. Tomovi to najednou všechno došlo a v duchu potlačoval touhu naplno se rozesmát Billově zvědavosti a políbit jej na rty.

Tak tohle bys chtěl, Billí.

Hraně se ze spánku zavrtěl tak, aby peřina sklouzla a dál předstíral spánek. Billovi se zatajil dech. Teď tu před ním Tom ležel úplně nahý, bez kouska jediného oblečení a podle Billa to vypadalo, že tvrdě spí. Tom místo toho přivřenýma očima pozoroval Billovo počínání. A Bill se osmělil. S vykulenými očky si prohlížel nejintimnější části na Tomově těle a byl úplně omámený. Včera jej takhle viděl jen v šeru a v zlatavých odlescích vycházejících hvězd, ale teď na denním světle to bylo úplně něco jiného.

Jsi nádherný, Tome.

Zapomněl na všechno kolem sebe a s neskrývaným zájmem se na Toma díval. Toužil se jej alespoň dotknout, ale zamítnul to. Jemně přejížděl prstíkem po Tomově plochém bříšku, sklouznul na pupík a potom z podbřišku dolů, až…

„Ale copak?“ ozval se milý pobavený hlas a v Billovi by se krve nedořezal. Pomalu pozdvihl hlavinku a setkal se s Tomovým úsměvem. Cítil, jak mu začínají růžovět líčka a tak bez jediného slůvka strčil svou střapatou hlavu pod peřinu a začal se chichotat. Bylo mu děsně trapně, že jej Tom takhle načapal, a proto nevylezl ani na Tomovo dloubání do peřiny, které provázel jeho spokojený smích.

„Billí, no tak, Billí… tak vylezeš ven,“ dodal Tom naoko výhružně a se smíchem pozoroval tu smějící se kuličku. A než se nadál, měl Billa v náruči. Bill zabořil hlavinku mezi jeho rameno a krk a pořád se zvonivě smál. Nechtěl, aby jej Tom viděl, jak se červená, a proto se ani nehnul. Tom jej hladil po zádech a mile se usmíval. Ty jsi moje trdýlko, Billí.

„Tak ty sis mě prohlížel?“ pošeptal mu do ouška a musel se usmát tomu, jak Bill pohotově kývnul hlavou, pořád jej objímajíc.

„A….líbím se ti?“ ptal se dál Tom a užíval si Billovy rozpaky. Cítil, jak z jeho tvářičky sálá teplo. Bill znova přikývl a zachichotal se.

„Billí, ty se stydíš?“ Tom věděl, ale chtěl si Billa vyzkoušet. Další přikývnutí.

„Ty se červenáš?“ usmál se Tom a nato se od něj Bill odtáhl. Seděl naproti němu, téměř zahalený peřinkou, s červeným nádechem ve tváři. Chtěl Tomovi ukázat, že už se nechce stydět a úplně zapomněl na to, že je Tom nahý.

„P-promiň, Tome, mě je strašně trapně, neměl jsem to dělat,“ pípnul tichounce a nervózně si pohrával s lemem od peřiny. Bál se, že mu Tom třeba vynadá, ale Tom to takhle vůbec neviděl. Jemně Billa pohladil po vlasech a stisknul mu packu.

„Billí, mě to přeci vůbec nevadí. Milujeme se a já se před svým přítelem nestydím,“ usmál se Tom a svou nenechavou ručkou zajel pod peřinu, aby se mohl dotknout Billova pasu. Bill se na něj krásně usmál. Poprvé od Toma slyšel to nádherné slovo přítel.

„Opravdu se nezlobíš?“ ujišťoval se a v duchu už vymýšlel, co budou za chviličku dělat. Tom zavrtěl hlavou.

„To víš, že ne. Ale jestli mi teď okamžitě nedáš pusinku, tak se zlobit budu,“ dodal a za pár vteřinek mu byla opravdu věnována dětská pusinka na rtíky. „Hmmm, ta byla slaďoučká,“ pochvaloval si a stále nechal oči zavřené. Bill toho využil. S rošťáckým úsměvem povalil Toma do peřin a sám ze sebe strhl pokrývku. Tom otevřel oči a s úsměvem pozoroval Billa, který se k němu se svádivým úsměvem plazil po čtyřech. Obkročmo se na něj posadil a nedočkavě se sehnul k Tomovým plným rtům. Žhavě jej políbil na rty a na pár milimetrů se od něj odtrhl.

„Pojď,“ vybídl ho a jazykem začal zkoumat jeho rty. Tom na nic nečekal. Přisunul si Billa blíž a oplácel mu hladové polibky. Tolik po něm toužil. Dlaněmi sjel na Billovu malou prdelku a nato ucítil, jak se Bill na jeho klíně neklidně zavrtěl. Oba hlasitě vzdychali a odmítali se rtů toho druhého vzdát. Ale bohužel museli. Bill se od Toma nechtěně odtáhl a věnoval mu polibek na krk.

„Nádherný,“ pošeptal mu Tom do ouška a Bill se usmál.

Po chvilce mazlení však uznali, že by měli vstávat. Bill se dlouze protáhnul a přešel k velkému zrcadlu. Miloval ho, protože se v něm vždycky viděl celý. Zadumaně si prohlížel svůj nenamalovaný obličej a vůbec si nevšiml, že na něj Tom doslova civí. Pomalu vstal a přešel k Billovi, který k němu stál zády.

„Víš, že máš neuvěřitelně sexy zadeček?“ špitl mu do ouška a líbal Billa na krk, zatímco jeho tlapka směřovala k Billovi tam dolů.

„Tome,“ vydechl Bill, když se jej Tom opravdu dotkl a opřel si svou hlavu o milencova ramena. Tom se vrátil zpátky k jeho bříšku a naposled jej políbil do vlásků. Nechtěl nic uspěchat, když mu Bill konečně dovolil něco víc. Věděl, že až si Bill bude opravdu jistý, řekne mu to. Teď se na něj otočil a usmíval se jako sluníčko.

„Tomi, a to ti teď vlastně můžu říkat bráško, že jo?“ optal se Toma a nepřestával se usmívat. Tom mu zastrčil pramínek zacuchaných vlásků za ouško.

„No, můžeš, ale plyšáček je mnohem hezčí, co, medvídku?“ brnknul mu po nosíku a oddal se dalším Billovým polibkům.

Simone už byla dávno v práci, a tak celý dům patřil jenom jim.

„Broučku, nachystám snídani,“ volal Bill z koupelny a s pusou od pasty zamířil do pokoje k Tomovi. Docela ho překvapilo, že Tom leží pod peřinou a vůbec se nenamáhá vstávat.

„Tomi, vstávej, ty spáči,“ s úsměvem si přisedl k Tomovi a hlasitě vypískl, když si ho Tom strhl pod sebe, aby se mohl pomazlit s jeho rtíky.

„Tomí, ty jsi blázínek,“ rozchichotal se, když jej Tom pustil a brnknul mu po nosíku.

„Jsem, ale do tebe,“ zasmál se Tom a políbil jej na ouško.

„Přijď na snídani,“ Bill se s úsměvem zvedl, a když Tom přikývl, s hlasitým smíchem se rozběhl po schodech dolů do kuchyně.

autor: Rachel
betaread: Janule

10 thoughts on “Jsi moje láska 25.

  1. jééééééé to se mi líbí sexy zadek chtěla bych,aby mi to někdy nějakej kluk řekl.

  2. jejůůů =)) ti jsou fakt jak z pohádky… =) ať je tam cokoli , s tebou je to vždycky roztomilýý =))

    nebo sexy xD

    povinně dále XD

  3. rozkošnééééééééééééééééééé……moc krásné…..rychlo dááááááááááááál…..x)

  4. dokonalý píšeš úplně tak něžně jako pohádku moc krásný už se těším na další

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics