Playing games 3. – I’ve never…

autor: firelucy

‚Nikdy jsem…‘

(princip hry ‚Nikdy jsem…‘: Když někdo řekne něco, co ostatní už někdy udělali, musejí si dát panáka. Jenom Bill s Tomem si to později malinko poupraví k obrazu svému zvrhlému 😉

„Nikdy jsem… nepolíbil kluka.“ Tom vyprskl smíchy, když si Georg musel dát společně s Billem panáka.
„Ty se musíš napít taky, Gustave!“ Georg se podíval na Gustava, který se opíral o postel.
„Cože?“ Gustav nebyl tak opilý jako Georg a Tom.
„Protože ty seš ten kluk, s kterým jsem se líbal…“ po tomhle se Billovi sevřel žaludek a Tom se svalil na podlahu. Dvojčata sledovala, jak Gustav honí Georga po pokoji. Neměl ale žádnou šanci ho chytit.
„Hey…“ Tom strčil loktem do svého bratra. Bill přestal sledovat tu zábavnou scénku a podíval se na něj. Tom zvedl svoji skleničku, díval se Billovi do očí a dlouze se napil. Bill se začervenal a svezl se na koberec.
„Kluci…“ lehce zadýchaný Gustav se zastavil, „odvedu toho opičáka do postele, než si sám ublíží.“
„Jenom se bojíš, že prozradí tvoje další tajemství.“ Bill se uculil na kamaráda, ale netrval na tom, že by měl zůstat. On a Tom mohli hrát sami.
„Půjdeš se mnou do postele?“ Georg se objevil za Gustavem, skočil na něj, začal křičet a utíkal ke dveřím.

„Už z toho blbne.“ Gustav zakroutil hlavou a otočil se ke dveřím.
„Ale ne, je jenom zamilovaný…“ za tohle dostal Tom ránu polštářem do obličeje. Potom už Gustav opustil pokoj, rozhodnutý uložit opilého kamaráda do postele.
><
„Takže… chceš hrát ‚Nikdy jsem …'“? usmál se Tom na svého mladšího brášku a ten si pospíšil blíž k němu. Pod Tomovými pohledy se po jeho těle rozlívalo příjemné teplo.
„No jasně.“ Bill nalil ještě nějaký alkohol do skleniček, i když věděl, že už by raději pít neměl.
„Nikdy jsem nehrál lehce zvrácenou hru se svým dvojčetem…“ Tom se zakřenil Billovu tvrzení a před napitím si přiťukli skleničkami.
„Nikdy jsem ke svému dvojčeti necítil víc, než bratrskou lásku,“ oba se znovu napili a Bill věděl, že jestli hru nepopoženou trochu dopředu, budou oba opilí dřív, než se dostanou k té lepší části.
„Nikdy jsem nepolíbil svého bratra.“ Bill si trošku usrkl ze své skleničky a potom ji položil stranou. Tohle byla část hry, kterou hráli trochu jinak než ostatní.
Bill si přitáhl Toma za bradu a jejich rty se spojily. Nechali se tím polibkem trochu unést, ale potom se od sebe zase odtáhli.
„Nikdy jsem nechtěl víc než to…“ Tom rychle dopil svojí skleničku, ale tu noc si na pití dával také pozor, takže teď cítil jenom příjemné teplo v hlavě spolu s teplem po celém jeho těle, které se chvělo díky Billovým polibkům.
„Nikdy jsem neseděl na svém dvojčeti s ne tak úplně nevinným záměrem.“ Tom přivítal brášku ve své náruči a cítil, jak se mu znovu dobývá do úst.
Tom líbal Billa na krku a sotva zaslechl, že Bill zašeptal: „Nehraješ to správně.“
Tom se usmál, stáhl se zpátky a vplížil se rukama pod Billovo tričko.
„Nikdy jsem nebyl vzrušený z Billa Kaulitze.“
„Oh, to já jsem pořád…“ Tom se zasmál Billovým slovům, ale okamžitě zmlkl, protože Bill se začal pohupovat v bocích a nebezpečně tím tlačil na jeho vzrušení.
„Nikdy jsem nesvlékl svého bratra.“ Tom přetáhl Billovi tričko přes hlavu a zároveň ucítil hubené prsty na svém břiše.
„Já také ne…“ Tom si nechal svléknout svoje velké tričko a přitáhl si Billa co nejblíž. Jejich horká těla se dotýkala a oběma se okamžitě zrychlil dech.
„Mmh… kalhoty.“ Bill slezl z Toma a pomalu mu rozepnul opasek. Tom se uvolnil ze svých velkých kalhot, klekl si na kolena a stáhl z Billa jeho úzké džíny.
„Nikdy jsem se tě nedotýkal.“ Tom se natáhl a stáhl si Billa k sobě. Chlapec s havraními vlasy zasténal pod jeho dotyky.
„Nikdy jsem s tebou nebyl úplně nahý.“ Bill věděl, že se blíží k cíli. Byl trochu nervózní a přemýšlel, jak daleko to dneska v noci zajde.
Nervozita ale zmizela, jakmile Tom svlékl jejich boxerky a látka zavadila o Billovo vzrušení.
„Nikdy jsem neuspokojoval svého bratra.“ Bill vzal do ruky bratrův penis a Tom hlasitě zasténal.
„Nikdy jsem nechtěl víc…“ Tom řekl ta slova už podruhé za tu noc a dal tím bratrovi najevo, že chce hrát dál než kdy předtím.
Bill Toma hladově políbil a škádlil ho svým piercingem. Sykl vzrušením, když ucítil Tomovy prsty na svém vzrušení.
Tom si uvědomil, že je na něm, aby rozhodl, jak daleko to má dnes zajít a přerušil jejich polibek. Cítil Billův horký dech na obličeji, jeho dvojče bylo tak blízko.
„Nikdy jsem na tobě neležel.“ Tom nemusel svého bratra tlačit, Bill si sám lehl na podlahu a stáhl Toma na sebe.
Tom se opatrně položil na Billovo štíhlé tělo a mohl téměř dosáhnout vrcholu hned, jak se jejich penisy dotkly a začaly se třít o sebe.
„Nikdy jsem tě nechtěl tak moc jako teď,“ zašeptal Bill svému bráškovi do ucha a líbal ho na krku.
Celý se třásl vzrušením. Cítil Tomův penis, který neustále klouzal v jeho klíně a Tomův horký dech na rameni. Podvědomě roztáhl nohy a nechal Toma sklouznout mezi ně.
Tom zvedl hlavu, chytil Billa za boky a udržoval rytmus, zatímco se vzájemně vpíjeli jeden druhému do očí. Když se Bill nadzvedl a vášnivě Toma políbil, byli už oba úplně ztracení a po pár dalších přírazech společně dosáhli vrcholu.
><
„Nikdy jsem ti neřekl, jak moc tě miluju…“ Bill se opíral o lokty a díval se na svoje dvojče.
Tom otevřel oči a usmál se na něj, zatímco Bill mu líně kreslil prstem po břiše.
„Nikdy jsem tě nemiloval.“ Tom se natáhl pro skleničku a vypil ji celou najednou. Bill se k němu sklonil a jemně ho políbil.
„Miluju tě, Tomi…“ Tom cítil ta slova vibrovat proti svým rtům, usmál se, stáhl si Billa k sobě a vášnivě ho políbil.
„Já… tebe… taky…“

Komentujte prosím anglicky, díky :o)

autor: firelucy
translate: Erya
betaread: Janule

24 thoughts on “Playing games 3. – I’ve never…

  1. Yeaaah =)     

    This fan fiction is in fact a great, imaginative =) Please next part … I would me, what has come up with =)

  2. Adella Kaulitz : myslim že to bylo napsaný u prvního dílku, klidně to napiš česky, překlad pár vět mě nezabije :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics