Lepší než oběd

autor: Goddy
„Because, when i arrived…“ ozýval se zpěv mladšího Kaulitze z kuchyně. Nekontrolovatelně poskakoval po kuchyni a házel hlavou. Házel rukama a kdejaká babička by si myslela, že dostal nějaký záchvat. Ale to ne, pouze velmi naléhavá potřeba poskakovat a pařit na něco. Když Bill zjistil, že jeho starší bratr stojí ve dveřích a dívá se na něj se zdviženým obočím, zrudl a dál míchal omáčku.
Tom se ležérně vzdaloval od stěny a kráčel k našemu kuchtíkovi, který se již půl dne snažil připravit oběd.
„Oběd asi dneska nebude, co?“ Tomova provokace Billa nenaštvala, jen ještě víc zrudl. Styděl se, že je v kuchyni tak neschopný.
„Ale mně to nevadí,“ chytil Billa za ruku: „Dal bych si něco jiného, radši…“
Věta zůstala viset ve vzduchu a Billovým podbřiškem projela vlna vzrušení. Ucukl s rukou.
„Ne, Tome. Je to nezákonné!“
Tomovy ruce zajely do kapes. „Předtím ti to nevadilo. Dokonce jsi sám navrhoval.“
„Předtím není teď! Jsi moje dvojče a nemůžeme si teďka dovolit žádné skandály, i když po minulém měsíci, kdy jsi zásoboval noviny novými a novými fotkami s fanynkami v klubech, by na to ani nikdo nemusel přijít…“ Výčitky byly slyšet z každého slova.

„Jak chceš… potom ale neškemrej!“ Starší Kaulitz otevřel ledničku, vzal si minerálku a odešel z kuchyně.
Bill měl najednou chuť se vším seknout a jenom si sednout na zem a zírat na vzorek, který byl na kachličkách. Ale nebyl takový, a když to nevzdal před hodinou, když spálil kuře na uhel, tak to nevzdá ani teď. Vytáhl z ledničky zeleninu a začal ji krájet.
Když krájel papriku, zamyslel se a řízl se do malíčku. Zakřičel bolestí a strčil si prst do pusy.
Tom, který zatím do té doby trucoval v obýváku, rychle přiběhl do kuchyně.
,,Co se děje?“ Vyděšeně si klekl k Billovi.
Bill jen výmluvně vytáhl malíček z úst. Tomovi se ulevilo a otevřel vrchní skříňku s lékárničkou. Vytáhl svítivě červenou krabičku s bílým křížem uprostřed.
Bill se zamračil s znovu si strčil prst do pusy. Věděl, co přijde… desinfekce. Odporná věc s odporným puchem.
,,Bille,“ klekl si k němu trpělivě Tom, taky by desinfekce zakázal, ,,musím ti to vyčistit, jinak to bude pak bolet ještě víc a bude to hnisat a smrdět…“
Černovlasý nešika vytáhl prst z pusy a výmluvně otočil hlavu jiným směrem. Tom rychle vzal lahvičku s rozprašovacím vrškem a stříkl to na Billův malíček a hned potom to přelepil dětskou náplastí s opičkami.
Bill otočil hlavu zpátky a usmál se na Toma ,,Díky.“
Tom ho líbl na malíček ,,Ještě něco tě bolí nebo je to tvůj jediný dnešní úraz?“
,,Ještě něco mě bolí…“ Přiznal se sklopenou hlavou.
,,Tak, která část tvého těla ještě pozná mé lékařské umění?“ Uchichtl se Tom a upřel svůj pohled na bratra.
„Rty!“ zašeptal Bill a naklonil k němu svoji hlavu blíž…
Tom se odtáhl. „Řekl jsi, že nesmíme…“
„Neopakuj moje slova,“ zašeptal Bill nevrle a přitiskl Toma na dvířka linky.
Tom dělal mrtvého brouka, prostě chtěl, aby si Bill snědl, co si nadrobil.
Ale Billovi to, jak se zdálo, nevadilo. Přisunul se k němu a začal mu šeptat do ucha návrhy, ze kterých se až Tomovi dělal ruměnec. Když přišel na obzvlášť pikantní návrh a jemně mu skousl lalůček, už to nevydržel a stisknul silně Billův zadek.
Vlastník stisknutého pozadí prudce vydechl a rukou se opřel o linku. Tom věděl, co to s ním dělá… stisknul ho znova a lehce ho promnul.
Billovy rty a jazyk začaly mlaskavě hýčkat Tomův krk. Když Bill narazil na obzvláště citlivé místo poblíž klíční kosti, zavzdychal Tom jméno svého bratra. „Bille…“
Do ticha kuchyně, kde se jen občas ozvalo nějaké to mlasknutí, to bylo jako výstřel ze samopalu a jen to posílilo Billovu tvrdou erekci.
„Vykuř mě,“ zachichotal se Bill nestoudně a zaměstnal Tomovy rty v polibku. „Nebo mě ojeď! Cokoliv…“ Mezi zuby stiskl Tomův spodní ret a jemně zatáhl.
Tom povalil svého černovlasého milence na podlahu, až se trochu zastyděl. Lomcovala s ním tak neskutečná nadrženost, kterou v něm Bill dokázal vyvolat.
„Popros, bráško…“ To oslovení bylo v tu chvíli sice nevhodné, a Billa to málem znovu stoplo, ale když si uvědomil, jak moc jeho penis touží po Tomově ruce, vzdal zábrany a prostě a jednoduše zasténal v odpověď to jedno slovíčko: „Prosím!“

Starší z dvojice nečekal, že to z něj vypadne tak snadno, a proto byl v prvním okamžiku překvapený, ale hned potom nedočkavě natáhl ruce k lemu Billových tepláků.
Zahákl prsty za okraje a lehce je stahoval dolů. Po prvních centimetrech zjistil, že Bill znovu nemá boxerky. Znal tuhle bratrovu úchylku a rozhodně mu nevadilo, ba naopak.
Zbožňoval, když šel Bill ještě ospalý do kuchyně ulovit něco do ledničky a ta jeho rozkošná prdelka se pohupovala ze strany na stranu nijak svázaná upnutější látkou boxerek.
„Nestoudná krása…“ zašeptal Tom mírně nachraptělým hlasem a sklonil hlavu k bratrově naběhnutému penisu.
„Tome!“ Zajíknul se Bill, když ucítil bratrův dech na špičce penisu. Tomův jazyk ho zlehka poškádlil a jeho ruka přidržela Billovy boky, protože už bylo jasně známo, že Bill se neumí v těhle chvílích kontrolovat a Tom neměl potřebu znovu cítit jeho péro až někde za mandlemi.
Spokojené vzdechy a steny z Billových úst Toma naváděly na správná místa a do správných poloh.
Jemně ho bral do úst a rukou mu přejížděl po stehnech, břichu a bradavkách. Když už se Bill skoro blížil k vrcholu, Tom toho nechal a oddálil svá ústa od Billova rozkroku.
Znepokojené mručení a nejedna nadávka Toma ujistily, že se odtáhl včas.
„Jsi neskutečný zmetek, Tome,“ šeptal Bill vzrušeně a vyprošťoval své nohy z tepláků, aby se mohl vrhnout na svého milence, který se na něj pobaveně culil a byl opřený o linku. Díval se na něj takovým hladovým pohledem, který Billa vždycky dokonale navnadil.
Naplno zaměstnal Tomova ústa. Pomalu vsunul ruce pod Tomovo triko a začal hladit jeho vypracované břicho. Prsty zlehka přejel po bradavkách a stisknul je mezi prsty. Tom mu vzrušeně vydechl do úst.
Bill mu přetáhl triko přes hlavu a olíznul mu bradavku. Dal si záležet, aby Toma zastudil ten studený kov v jazyku. Nehty mu přejel po ramenech a jazykem zajel do důlku za klíční kostí.
A znovu se začal věnovat bradavkám, odkud se dostal k bříšku, na které kreslil jazykem různé ornamenty.
Zajel jazykem do pupíku, na což Tom reagoval směsicí smíchu a vzrušeného vzdechu. „To lechtá,“ dostal ze sebe, když to Bill udělal naschvál znovu. Když to udělal po třetí, přestalo ho to bavit a začal jazykem zajíždět lehce pod lem Tomových trenek, které přesahovaly přes okraj tepláků. Stáhl mu je ke kotníkům a roztáhl Tomova stehna od sebe co nejdále.
Jednou rukou si chytil vlasy a druhou chytil Tomův penis u kořene. Pohladil ho po celé délce a palcem rozetřel po žaludu čirou tekutinu, která se zaperlila na vrcholu Tomova pyje.
Začal ho nemilosrdně pomalu honit. Přitom ukazováčkem škádlil Tomův anální otvor a palcem přejížděl v místech, kde se nacházela prostata.
„Bille,“ zapředl Tom nadrženě a tisknul k sobě víčka, když si Billův prst našel cestu k bratrově prostatě a jemně ji pohladil. Když ho vytáhl, vrhl se na něj Tom a nenasytnými polibky vtahoval Billova ústa do svých. Odkopl své tepláky někam směrem k triku a stáhnul z Billa triko s obrázkem obalu CD American Idiot od Green Day.
„Takhle ti to sluší nejvíc,“ zašveholí Tom něžně a políbí Billa na líčko. „Půjdeme do ložnice!“ vytáhne ho na nohy a převede ho přes celý byt až do ložnice, přičemž to poněkud nevyberou a Tom natiskne Billa do prázdna a oba spadnou se žuchnutím do Tomovy postele.
Bill se divně zachichotá a přitáhne si Tomovu hlavu ke své a vášnivě ho políbí. Jejich erekce se o sebe otírají. Tomova ruka poslepu hledá noční stolek a šuplík s kondomy.
Tom roztrhne stříbrný papírek, a když si chce kondom nasadit, Bill ho zastaví a vezme kondom jemně mezi dva prsty. Strčí si ho do pusy a posune se k Tomovu penisu. Navlékne ho jedním tahem a rukou ho ještě dotáhne až na doraz.
Zatlačí Toma do peřin a vyhoupne se na něj. Pomalu nasměruje Tomův penis ke svému análnímu otvoru a vsune ho do sebe.
Sykne bolestí. Trochu to bolí, ale ne moc. Za chvíli to přejde, jako vždy, a ta prvotní potřeba vyprázdnit se, se stane čistou rozkoší.
Dosedne úplně a chvilku tak zůstane. Tom chytí Billa za boky a pomáhá mu se nadzvedávat. Bill si sám určuje tempo. Je to pomalé a naprosto dráždivé tempo. Bill chvíli hledá ten nejpříjemnější úhel, a když vprostřed pohybu vzrušeně div nevykřikne, je Tomovi jasné, že jeho penis se dostal do kontaktu s Billovou citlivou prostatou.

Billovy vzdechy se rozléhaly pokojem a byly doplňovány Tomovým občasným zavrzáním postele. Pár krátkých nemilosrdných přírazů a Billovo sperma dopadne na Tomovo břicho a trocha i na hrudník.
Když se Billovy svaly začaly stahovat kolem Tomova penisu, poslalo jej to samotného na vrchol. Tom slastně zavyl bratrovo jméno a silně si skousnul spodní ret. Bill zalehl Tomovo tělo a ztěžka mu dýchal do ucha.
Tom políbil Billovo rameno a spokojeně mu zavrněl do kůže na krku: „Mmm…myslím, že tohle budeme muset dělat častěji… Ale už tě nikdy nepustím do kuchyně!“
Bill se podrážděně opřel o lokty těsně vedle jeho hlavy a zatahal ho za dred. „Ty tvoje špagety pořád jíst nebudu. Už mi to leze krkem, furt jedno a to samé…“
„Jak chceš,“ našpulil rty Tom. „Ale nebudeme pořád obnovovat kuchyň jenom proto, že jsi jí zničil svým uměním…“ v posledním slově se ozvala silná ironie a ještě silnější sarkasmus.
Bill pobaveně vyplázl jazyk.
Tom se ušklíbl a něžně ho líbnul na hranu čelisti. „Radši si pojď odpočinout… Večer mám v plánu vyzkoušet vanu…“
Bill se na něj ušklíbl a zalezl pod peřinu. „Ani náhodou… Zas si dva dny pořádně nesednu!“
„Já ti to pofoukááám…“ zaculil se Tom a přitiskl se k Billovi. Oba po chvíli povídání usnuli se spokojeným úsměvem.

autor: Goddy
betaread: Janule

12 thoughts on “Lepší než oběd

  1. nemůžu a ten název..no mmmmmm :DDDD sem egositka :DD

    nee máš to užasný a exkluzivní aa aaaa proste godoušovksý :o***

  2. nuf nuf…¨

    Znovu děkuju a možná to pokráčko napíšu. Teda… určitě! 😀 70% je teměř jistota ne? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics