Už vím, co k tobě cítím 19.

autor: Pajule

To malé, černovlasé stvořeníčko se šibalsky zavrtělo na sedadle a spustilo své nohy na zem. Bill se postavil a udělal dva kroky k vedlejší sedačce. Nezapomněl přitom dále vysvlíkat svého brášku z širokých kalhot. Nevěděl, kde se to v něm náhle probudilo, ale když viděl Tomovy plné rty z profilu, jak se postupně otvírají a zavírají… když viděl Tomovo tělo, jak se vrtělo na sedadle, aby našlo správnou polohu… neodolal. Bál se, ale věděl, že jeho dvojče mu neublíží. Zatím se jen líbali a mazlili. Nepočítal, kolik hodin leželi v Tomově nebo Billově postýlce a mazlili se tak jemně a něžně, že to je opravdu nezapomenutelné. Jenže teď chtěl náhle zajít dál. Možná nasadil vysokou laťku, ale to mu v tuhle chvíli bylo celkem i ukradené. Probudila se v něm vášeň a touha. A ani jedna nehodlala jen tak vzít nohy na ramena a utéct do nejtmavějšího koutku jeho mozku. Bill neměl v plánu přestat. Avšak nechtěl se dnes s bratrem pouštět do nějakých velikých akcí. Menší postačí.

…………….

Bille, proboha, co mi to děláš? Ty můj rošťáku, takhle mě přepadnout, když to nečekám? To se nedělá, to si vypiješ. Ano, hlavou se mi honí hodně zvláštní myšlenky. Bill je sice mé dvojče, ale já jsem momentálně tak pomatený, že opravdu nevím, do jaké akce se chce pustit. Nikdy mě neviděl nahého. Ani já neviděl jeho nahého. Je to zvláštní pocit, když tu sedím jen v boxerkách a Bill na mě sedí, obmotané nohy okolo mého pasu, celý oblečený. Neodolám a začnu mu vyhrnovat jeho upnuté, bílé tričko. Pomůže mi tím, že se narovná a své dlouhé ruce natáhne vzhůru. Triko mu přetáhnu přes hlavu a on se ke mně opět skloní pro další dávku vášnivých polibků. To mu však nedovolím, protože se začnu prát s jeho páskem, který má zapeklitou sponu.
„Sss, au. Kruci, co to je?“ zasyčím a svůj prst si dám do pusy. Co to má proboha můj bráška za pásek?
„Počkej, ty moje trdlo, pomůžu ti,“ zahihňal se Billí a náhle se ozvalo hlasité CVAK a pásek se konečně uvolnil. Já jsem tedy vytáhl svůj prst z pusy a pokračoval ve svlékání svého o deset minut mladšího brášky, který mi svůj jazyk strkal pomalu až do žaludku. Ale neříkám, mně se to líbilo.
„Omg, Billi, copak to děláš?“ zeptal jsem se brášky, když jsem na svém klíně ucítil Billovu ruku. V tu chvíli jeho kalhoty spadly na zem.
„Co? Přemýšlel jsem…“ řeklo mi to malé stvoření na mém klíně. Náhle jsem ucítil, že kraj mých boxerek se nebezpečně posouvá dolů.
„J-jo? A na… na co j.jsi přiš-šel?“ koktal jsem. Přesně tak, tohle mě opravdu nenechává chladným. Kór, když tu na mě sedí perfektní a sexy kluk v boxerkách – Bill.
„Že bych rád zkusil něco nového, zatím nepoznaného. Nechci to někam hnát, ale chci se o kousek posunout,“ zašeptal mi Billy do ucha, které mi následně skousnul, vydechl na něj a zase se od něj oddálil. Náhle mi jedním šikovným pohybem vysvlékl boxerky a já cítím, že se červenám. Jsem jedině rád, že je tu tma. I když…
…………….

Černovlasá kštice se jen zatřepala a hlava, na které sídlila, se naklonila do nepřirozené polohy. Náhle se na obličeji chlapce objevil zvláštní výraz a pusa se mu otevřela dokořán. Nevěděl, co má říci na bratrovo úžasné tělo, které měl až teď možnost pořádně spatřit díky jasnějšímu světlu od plátna. Byl naprosto dokonalý. Bill z toho byl v rozpacích. Ale ani Tom nezůstal pozadu. Brášku ladně vysvlékl, a když ho spatřil tak, jak ho příroda stvořila, oněměl ve stejném úžasu jako bráška. Ti dva tam jen tak seděli, nic neříkali, avšak když se vzpamatovali, vrhli se na sebe jako dvě hladové šelmy, co už dlouhé dny nepozřely žádnou potravu. Byl to zvláštní pohled. Jenže pořád tu ve vzduchu plulo jako mráček po nebi jedno zpropadené slovíčko. To slovíčko znělo nejistě… ALE, přesně tak. Pořád zde bylo nějaké ale. Ale, které nikdo nedokázal odfouknout pryč. Ale, které nechtělo odejít a drželo se nad tímto párem jako kometa nad Betlémem. Ti dva byli sice šťastní, i když každého něco trápilo. Každý měl svá tajemství, která si navzájem prozrazovali. Každý měl své problémy, které spolu krok po kroku řešili. ALE jedno tajemství a jeden problém nemělo být podle Billa prozrazeno. Chtěl ho uchovat v sobě, neprozradit ho. Dokud nenastane čas, kdy bude muset skoncovat se zapíráním a vše prozradit. Ten čas se řítil neuvěřitelně rychle. A především vedle člověka, kterého bezmezně miloval a on miloval jeho. Jen mu nic nebylo prozrazeno.

autor: Pajule
betaread: Janule

4 thoughts on “Už vím, co k tobě cítím 19.

  1. moc hezky napsaný…. x)) sice ty poslední věty mě rozhodili a zajímá mě jaký tajemství Billi před Tomem tají…. xO sem zvědavá na další dílek, je to zajímavý… x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics