Jsi moje láska 28.

autor: Rachel

Tomovo srdíčko po těch dvou slovech poskočilo radostí. Celý život Tom čekal na to, až mu je někdo řekne a konečně se dočkal. I když Tom vypadal jako namyšlený bezcitný frajer, vůbec to tak nebylo. I on byl jen člověk s krásným velkým srdíčkem, které toužilo po lásce. Tom ji nikdy nepoznal. Nepoznal ten pocit, když vás někdo obejme a řekne, že vás má rád. Celý svůj život čekal na někoho takového, který by mu tato slova řekl. A když se po tak dlouhé době konečně objevil Bill, jeho srdíčko zablesklo neskonalou láskou k němu. A Tom nechtěl lásku jenom brát. On ji chtěl také dávat.
Leželi společně v náručí toho druhého a vzájemně se krmili jahodami. Tom se zaculil a přitáhl si blíž Billovu ručku, která před ním se smíchem utíkala. Pootevřel ústa a ukousl si kousek té vábivě červené dobrůtky. Jeho rty se zvlnily do spokojeného úsměvu.
„Hmm, ta byla slaďoučká,“ pochvaloval si a hned vzal do prstů jeden z posledních červených kousků, aby ho mohl nabídnout Billovi. Bill si s jahodou chvilku pohrával, a když ji spolknul úplně, zavrtěl hlavinkou.
„Hmm, možná je, ale ty jsi mnohem sladší,“ brnknul Tomovi po nosíku a pusinkoval mu dlaně. Tom se usmál, vtom si však vzpomněl na něco, co by málem vypustil z hlavy. Na něco moc důležitého.
„Bille, já ti musím něco říct,“ začal pomalu a sledoval, jak si Bill klekl před něj a upřel na něj svá krásná čokoládová kukadla.

„Ta první věc je, že tě k zbláznění miluju,“ nepokračoval dál, protože jej přerušilo Billovo hlasité vypísknutí a něco, co vyznělo jako „Můj plyšáček mě miluje.“
„A ta druhá věc je, že jsem se chtěl zeptat, jestli nebudou ve vaší třídě nějaké změny,“ vyzvídal Tom a v duchu už se těšil, až Billovi prozradí tu skvělou novinku.
Bill se zamyslel. „Ne, no vlastně… ano, místo Erika má přijít nějaký nový kluk. Bůhví, jaký bude,“ povzdechl si a zahleděl se do prázdna.
„No, je docela v pohodě,“ odvětil Tom jakoby ledabyle a podíval se na Billa, který mírně svraštil čelo.
„Tome, copak ty ho znáš?“ zeptal se nechápavě a v duchu nevěděl, čemu se Tom pořád tak směje. Tom se se smíchem přisunul k němu blíž a pohladil ho po tvářičce.
„Znám. Říkal mi, že tě moc miluje,“ špitl mu do ouška a vzápětí ucítil ve své náruči to křehké stvořeníčko, které se k němu tisklo a málem plakalo radostí.
„Tomi, ty budeš chodit se mnou do třídy?“ ptal se Bill nevěřícně a na Tomovo šťastné přikývnutí jej objal tak silně, že mu málem vyrazil dech. Tom jej líbal do vlásků a v jednom okamžiku se přistihl, že se mu po tvářích koulí slzičky radosti.
„Teď už budeme pořád spolu, broučku. Už se nemusíš ničeho a nikoho bát,“ ujišťoval jej šeptem a hladil po zádech. Byla to snad celá věčnost, co setrvávali v láskyplném objetí a užívali si tu krásnou romantickou atmosféru. Billovi bylo krásně. Budou spolu chodit do školy a celé léto stráví spolu. A také celou dnešní noc. A na tu se Bill těšil nejvíc. Přemýšlel o tom všem, o tom, co se dnes stane a také o tom, na co se připravoval už dlouho. Jeho srdíčko při té myšlence bilo jako splašené a Bill to věděl. Užíval si ten krásný hřející pocit v Tomově náruči a pomalu se začínal připravovat na to všechno.
Málem by i usnul, kdyby se Tom nezvedl a nepoodešel kousek opodál k vypínačům. Jedním jediným stisknutím zhasl všechna ta ostrá světla a místo nich nechal svítit ta malá, která v místnosti vytvořila příjemné intimní šero. Otočil se na Billa a upřel na něj svůj pohled. Bill ležel na dece, svůdně si olizoval rty a prstíkem ho lákal k sobě.
„Pojď už ke mně,“ vztáhl k Tomovi ruce, a když jej Tom chytil, stáhnul si ho na sebe. Tom se pousmál nad Billovou nedočkavostí a konečně se mu vpil do rtů. Bill však překulil Toma pod sebe a pootevřel rty, aby mohl v ústech ucítit Tomův teplý jazyk. Sám začal spolupracovat a za chvíli se jejich jazyky proplétaly ve vášnivém tanci, který ani jeden z nich nechtěl zastavit. Nekonečně dlouho se líbali a poznávali rty toho druhého.
Bill se odhodlal zajít trošku dál. Dlaněmi sklouznul po Tomově hrudi až na bříško a ukazováčkem sklouznul na pupík. Oba se do polibku usmáli a dál nerušeně pokračovali v mazlení a polibcích, které začínaly být čím dál tím víc něžnější. Krásnou romantickou atmosféru ještě zesilovaly hořící svíčky v bazénu a malá světýlka, která skrývala zamilovanou dvojici v šeru. Venku už začalo zapadat slunce, ale to teď ani pro jednoho nebylo podstatné. Měli oči jenom pro sebe a nic jiného je v tu chvíli nezajímalo. Tom jemně hladil Billa, který mu teď tiše předl na hrudi. Jen ten pocit, že jeho medvídek je s ním, mu dopřával radost. Cítil, jak mu Bill ručkama putuje po bříšku a chvilkami jakoby chtěl zajet níž. Nahnul svou tvář k té jeho a znova jej dlouze políbil. Z jednoho pouhého polibku se však stalo nekonečné líbání plné vášně a touhy. Tom si Billa vysadil na svůj klín a podvědomě mu zakláněl hlavu, aby se mohl svým jazykem dostat co nejdál. A Bill se nebránil. Objal Toma kolem krku a vychutnával si známou příchuť jeho rtů.

Po chvilce se od sebe odtrhli pro nedostatek kyslíku a dívali se vzájemně do očí, ve kterých se zračila touha a láska. Bill ji viděl. Viděl ji v Tomových očích a cítil ji všude kolem. A právě proto se naklonil k Tomovu oušku, aby do něj vábivě mohl zašeptat ta sladká slova plná lásky.
„Dnešní noc bude jiná. Krásná,“ špitl do ouška Tomovi, který se na něj nechápavě díval. „Chci, aby sis mě vzal,“ zašeptal Bill s vážným výrazem a díval se do Tomových oříškových očí, které prozradily, že jejich majitel neví, co říct. Těkal pohledem na Billa a někam do neznáma a v hlavě rychle formuloval myšlenky. Nakonec však sklopil hlavu a zadíval se někam dolů. Billovi to neušlo. Trošku posmutněl, ale nakonec Toma něžně pohladil po tváři, kterou opatrně nadzvedl.
„Tomi, copak je? Ty… ty mě nechceš?“ optal se malinko zklamaně a sklopil hlavinku, aby nebylo vidět, jak se v jeho hnědých očkách zaleskly slzičky smutku a zklamání. Tom však rázně zavrtěl hlavou a teď to byl on, kdo nadzvedl Billovu tvář a setřel dvě malé slzičky.
„Ne, lásko, toužím po tobě a moc tě chci, já jen… jestli to neděláš proto, že chci já,“ vysvětlil opatrně a nato se na Billově tváři rozlil milý úsměv.
„Tomí, ty můj hlupáčku. Kdybych měl strach, nebo bych nechtěl, tak bych ti to přeci neříkal. Možná se opravdu trochu bojím, bojím se nových pocitů, možná i bolesti, ale,“ pohladil Toma po tváři, „ten strach se vůbec nemůže rovnat té lásce, kterou k tobě cítím, Tome. Cítil jsem to už před pár dny a teď to vím jistě. Cítím, že tobě se chci odevzdat. Tobě chci dát to, co nikomu nepatří. Sebe. A s tebou se chci milovat,“ dokončil Bill a věnoval Tomovi procítěný polibek. Věděl, že Tom je ten pravý. Znova se ponořili do polibků, které se teď začínaly stávat čím dál tím víc vášnivějšími. Oba už cítili, že dnes nezůstane u pouhého mazlení.
Tom se od Billa odtrhl a prohlížel si jeho tvář. Zastrčil mu pramínek vlásků za ouško a stisknul mu packu.
„Bille, já bych nikdy neudělal něco, co by ti ublížilo. Lásko, když se ti cokoli nebude líbit, nebo tě to nedej bože bude bolet, tak mi řekni a já přestanu, slibuju. Nedokázal bych po tobě chtít něco, co by ti bylo nepříjemné,“ ujistil jej Tom a začal se na něj pomalounku pokládat. Jejich jazyky si se sebou nejprve stydlivě pohrávaly, zanedlouho se však spolu začaly proplétat v jakémsi vášnivém tanci, který oba chlapce začínal mírně vzrušovat. Seděli naproti sobě a doteky poznávaly tělo toho druhého. Bill se položil a přitáhl si Toma za týl k sobě, aby se mohl ponořit do jeho rtů. Oba do polibků tiše sténali, když však Bill začal jazykem zkoumat Tomovy bradavky, Tom se neudržel a vykřikl nahlas. Kromě nich dvou tu vlastně vůbec nikdo nebyl.
Tom ležel na dece a prudce zakláněl hlavu slastí, kterou mu způsoboval ten černovlasý ďáblík. Bill moc dobře věděl, že bradavky jsou jedno z Tomových citlivých míst a toho se rozhodl využít. Jazykem je nejprve obkroužil, potom vsál do úst a hlasitě vydechl, když uslyšel Tomovo zasténání. A nejen to. Tom mu totiž svou nohou začal pomalu směřovat někam do rozkroku. Bill se od něj odtrhl. U bříška cítil chvějící se pocit, ale zároveň ještě jeden. Tak dlouho na ten pocit čekal. Čekal, až ho svou přítomností ujistí o tom, že je teď pevně připraven dosáhnout konečného vrcholu v jejich vztahu. A tím bylo milování s Tomem.
Bill už nepotřeboval dlouho přemýšlet, aby si byl jistý, že jeho počínání je správné. Pomalu zahákl prsty za lem svých plavek a v přímém očním kontaktu si je začal sundávat. Jeho činnost ovšem nenechala Toma chladným. Sám se nadzvedl, sundal si plavky a odhodil je někam daleko za sebe. Díval se na Billa, který se pomalu začal otáčet a rukama se hladil po těle, po hrudníku, bříšku a z něj dolů až…
Tom se neudržel a jednu ruku si volně odložil do svého rozkroku. Cítil, jak v jeho těle začíná stoupat vzrušení, což se začalo projevovat na něčem tam dole. Přitáhl si Billa k sobě a v ten okamžik nastalo něco pro oba více než vzrušujícího. Hladově se líbali a dlaněmi mapovali tělo toho druhého. Pocity, které je ovládaly, byly pro oba nové, zároveň v nich však hned napoprvé vyvolávali vlnu touhy a chtíče. Tom zajel svou rukou někam na Billův podbřišek a pomalu ji posouval tam dolů. Billovým tělem projel elektrický výboj. Tohle se mu moc líbilo, a proto si nenasytně bral Tomovy rty a zpracovával je těmi svými. Po chvíli se od něj odtrhl a jeho zvědavá očka sklouzla někam do Tomova klína.
„T-Tome… t-tvůj penis,“ vypískl překvapeně a prstíkem ukázal na Tomovo vzrušení. Tom se k němu spokojeně nahnul.
„Ale tvůj přece také, miláčku,“ zašeptal mu do ouška a tím Billa přinutil podívat se na svou tyčící se chloubu. Bill si skousnul rty a přes tvář mu přelítl úsměv. Tohle je hrozně moc lákalo a taky jej to vzrušovalo. Povalil Toma na deku a obkročmo se na něj posadil. Okamžitě vyhledal jeho rty a jeho horký jazyk. Když se jejich vzrušené penisy poprvé o sebe otřely, oba chlapci zasténali rozkoší. Tom věděl, co dělat. Dlaněmi sjel na Billův zadeček a dráždivě jej stisknul. Přitom sjel ukazováčkem na úžlabinku, která ho lákala ze všeho nejvíc. Bill to poznal. Věděl, co přijde a neuvěřitelně moc po tom toužil.
„Uvolni se, miláčku,“ zašeptal Tom a pomalu prstem masíroval Billův malý otvor.
„Tome… ještě,“ zasténal Bill a prudce zaklonil hlavu dozadu. Bylo to tolik vzrušující a navíc to vůbec nebolelo. Cítil, jak se k jednomu Tomovu prstu přidává i druhý a znova vykřikl jeho jméno. Tom se v něm pomalu, ale dráždivě pohyboval a po chvilce prsty vyndal, aby mohl Billa pohladit po zadečku. Bill slastně vydechl a smyslně jej políbil. Pomalu si lehal vedle něj a nechal Toma, aby se na něj položil.
Oba cítili, že už zanedlouho si budou co nejblíž a už zanedlouho budou oba spojení. Tom jemně přejel jazykem po Billově štíhlém krku a nato se jeho rty začaly mazlit s tou hebkou, omamně vonící kůží. Líbal jej a od polibků zanechával na jeho hrudi a bříšku vlhké cestičky. Jazykem obkroužil pupík a pomalu sjížděl z podbřišku dolů. Zastavil se až u Billova značně ztvrdlého mužství. Viděl, jak si Bill do rozkroku zajíždí svou packou a usmál se tomu.
„Počkej, já sám,“ špitl a ruku mu oddělal. Bill se na něj jen nechápavě zahleděl, když však ucítil, jak Tom vsál špičku jeho vzrušení do svých úst, hlasitě vykřikl jeho jméno a zaklonil hlavu. Tom jej pomalu laskal jazykem a vychutnával si jej se vším všudy. Ale chtěl víc. Jemně se od něj odtrhl a zadíval se do Billových očí.
Billovi to bylo jasným signálem. Pomalu roztáhl své hubené nožky co nejdál od sebe a nechal Toma, aby se mezi ně položil. Oběma dvojčátkům bila srdíčka jako splašená a oba cítili, že teď je ta pravá chvíle. Tom si s Billem propletl prsty na ruce a packu mu políbil, zatímco svůj penis nasměroval k Billovu otvoru. S tou největší něžností do něj vnikl a malinko se v něm zapohyboval. Bill se zářivě usmál a prohlížel si Tomovo dokonale vypracované tělo.
„Tomi, ty jsi teď ve mně?“ špitl tichounce a sledoval, jak se Tomova pánev blíží k té jeho.
„Ano, lásko,“ usmál se Tom a pomalounku začal přirážet. Pomalu a velmi něžně se milovali a užívali si přítomnosti toho druhého. Tom se usmál. Byl to úžasný pocit být uvnitř Billa, poslouchat jeho tiché steny a vidět, jak slastí přivírá oči. Nechtěl však myslet jen na sebe. Dlaní přejel po Billově mužství a rukou začal rytmicky pohybovat, přičemž zrychloval své přírazy. Bill vzrušeně vydechl a začal přirážet zpět k Tomovi. Jejich těly projel závan blížící se bouře. Tom už se nedokázal ovládat. Přirážel co nejrychleji a slastí zakláněl hlavu.
„Bille, b-bože můj… aaaaaaaaaaah, to je úžasný, ještě,“ vzdychal vzrušeně a dlaní klouzal čím dál tím rychleji po Billově penisu.
„Aaaaaaaaaaaah, Tome, to je nádhera… zrychli, prosím, víc,“ Bill už také neudržel své steny a ani nechtěl. Za malý okamžik už ucítil v těle příjemné teplo a Tomův výkřik v podobě jeho jména. Cítil, že i jeho vrchol se blíží.
„Aaaaaaaaah, Tome,“ vydechl hlasitě a stačil jen zahlédnout bílou tekutinu, která ulpěla na Tomových prstech. Vyčerpáním zavřel oči… a když je otevřel, spatřil nad sebou usmívajícího se Toma, který vypadal udýchaně, ale přesto šťastně a krásně.
„Děkuju ti, lásko,“ špitl s úsměvem a políbil jej na zpocené čelo.
„Já tobě taky, Tomi,“ pípl Bill a stulil se k Tomovi do náruče.
Cesta domů jim netrvala dlouho. Ani ji nevnímali díky polibkům a něžným slovíčkům toho druhého. Až když si lehali doma ve svém pokoji do společné postele, podívali se na hodiny, které ukazovaly deset večer a šťastně se rozesmáli. Usínali ve společném náručí a s myšlenkami na tento krásný večer se nechali očarovat kouzlem spánku.

autor: Rachel
betaread: Janule

10 thoughts on “Jsi moje láska 28.

  1. jůů!! =)) tak konečně na to došlo =) a lépe popsané už by to být nemohlo =) i přesto jsi to napsala tak nežně,jemně a krásně. jsi úžasná, a to se cení =))

    nenasytný Billí je boží =)

    moc se mi to líbí ♥ jen tak dále

  2. Rachel,to bylo úžasný!Přesně,jak jsem čekala,takový slaďunký,ach… 🙂

    Tahle povídka se nesmí nikdy pokazit,musí zůstat až do posledního dílu(kterej doufám přijde za hooodně dlouho) stejně romantická a nesmělá. ♥

  3. Och..tak to je..naprosto…úžasný, nepopsatelný…nemám slov. Nedokážu pochopit jednu věc…a to tu, že nechápu, jak můžeš Rachel psát tak dokonale!

  4. Ahoj holky, děkuju moc za všechny komenty a jsem moc ráda, že se vám tenhle dílek líbil. Někdy si říkám, jestli už vás po tolika dílech tou povídkou nenudím, ale stačí, abych si přečetla komentář třeba takové Bill´s girlie nebo Terezky a uvědomím si, že vás nesmím zklamat. Děkuju všem fanouškům téhle povídky. Papa R. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics