Willing to Submit 2.

autor: Hoshika
Varování k obsahu povídky u prvního dílu.
Vzkaz od autorky: Ahoj, díky že to tolik lidí čte, nemáte ponětí, jak moc to pro mě znamená. Díky za všechny vaše komentáře, mám z nich radost:)
Protože jste mě tak moc potěšili, pokusím se udělat brzo nějakou další hardcore scénu jen a jen pro vás:) Ještě jednu díky Hoshi xXx
Ochota podřídit se 2. – Ochota
,,Bille?“
Bill vzhlédl od své knihy, kterou si spokojeně četl na pohovce.
„Ano, pa-Tome?“ Zeptal se Bill, skousávajíce si ret a okamžitě sklonil hlavu na znak pokory za svůj neopatrný omyl, volat na Toma „pane“, když byla jejich maminka v kuchyni…!
Tom se opřel o sofa a přejel palcem přes lícní kost jeho hračky – odpustil mu.
„Pojď se mnou, Bille,“ rozkázal svému mladšímu dvojčeti. Urovnal si kalhoty a čekal, až se Bill zvedne, předtím, než šel nahoru do svého vlastního pokoje. Bill jej následoval.
Ten, hned jak za sebou zavřel dveře, padl na kolena a očekával rozkazy.
Začal si kousat ret, když už tři minuty zůstával na jednom místě. Myslel, že byl opravdu zlobivý, když Tomovi trvá tak dlouho rozhodnout se, co s ním. Ponořil se do vzpomínek a zkoušel si vybavit jakékoliv špatné chování, ale nemohl na nic přijít. Tak si začal představovat, co s ním asi jeho pán udělá. Hlavou mu probíhalo tisíce možností. Když si Tom všiml zmatení na jeho tváři, klekl si na kolena přímo před něj, Bill však měl oči stále přilepené ke koberci.
„Zavři oči.“ Bill věděl, že je lepší nevěřit jemnosti Tomova hlasu, mohl mu přece zkoušet navodit falešný pocit bezpečí. Přesto je zavřel a vyčkával na úder.
Cítil prsty, jak se otírají okolo jeho krku a zachvěl se. Doufal, že si nechce hrát s dechem, protože když byl Tom opravdu velmi naštvaný, mohlo to být nebezpečné.

Měl pocit, jak mu něco jemného obepíná krk, překvapilo jej to, ale pořád nepřestal být ostražitý. Stále to mohl být i řetězový obojek.
Tom utáhl tu věc okolo Billova krku a postavil se zpátky na nohy.
„Ok, můžeš je otevřít, Billí.“
V duchu si oddechl, když slyšel, jak mu jeho pán říká Billí – nikdy ho tak neoslovoval, když byl naštvaný, tak otevřel oči. Díval se dolů, takže toho moc nemohl vidět, do té doby než Tom vytáhl kapesní zrcátko z kapsy, aby se mohl podívat. Byl to bílý obojek. Nic přepychového, jen pár cvočků a vepředu oko, pravděpodobně k připevnění lana, ale momentálně tam byl stříbrný kulatý přívěsek, na kterém bylo jedno slovo „Ochota.“
„Jsi ochotný, Billí?“ Tom se mu podíval přímo do očí a Bill neuhnul.
„Jsem.“
„Dobře.“ Tom si jej za známku přitáhl blíž k sobě a Bill následoval jeho pohyby až do té doby, než se jejich rty potkaly ve vášnivém polibku. Podřídil se, jakmile na něj Tomí zatlačil a nechal se položit až na podlahu s Tomovým tvrdým vzrušením mezi nohama přirážejícím k němu. Tom chytl bráškova zápěstí a přidržel mu je u hlavy, zatímco druhá ruka pracovala na rozepnutí jeho vlastního zipu. Jakmile vysvobodil svůj penis, klekl si k Billově tváři a začal se hladit, až dokud první kapičky vyvrcholení nedopadly na spodní ret jeho hračky.
Bill zatřepetal řasami, jakmile si ze rtu jazykem slízl kapky vzrušení. Výraz, který přitom udělal, stačil jeho pánovi na to, aby se dostal až na hranici vzrušení. Bill zrovna otevíral oči, když ho bez varování zasáhla dávka Tomova semene. Jakmile se však Tomí zotavil z orgasmu, podíval se na své dvojče, které nasadilo svůj těžce nevinný pohled.
„Nedívej se na mě tak, Billí, vím, že to miluješ.“
Donutil tak svoji hračku usmát se a pokývat hlavou. Samozřejmě že to miloval.
Opět komenty v angličtině, prosím. :o)
autor: Hoshika
translate: Darxie
betaread: Janule

17 thoughts on “Willing to Submit 2.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics