The Best Damn Thing 14. (konec)

autor: Sauriel

Ahoj lidičky! Ano, tohle je poslední dílek. Doufám, že se vám povídka líbila a komu ne, tak ať si to nechá pro sebe xD. Děkuju za všechny komentáře k povídce!!! Někteří si určitě všimli, že povídka je inspirovaná, a hlavně má jméno, po písničce The best damn thing od Avril Lavigne. Při týhle písničce vlastně vznikla celá povídka. Tak kdo chce, může si u posledního dílu písničku pustit a kdo nechce, tak nechce xD. No, už se nebudu vykecávat. Sauriel

Ráno jsem si přivstal malinko dřív a nachystal jsem si to, co potřebuju. Na papír jsem napsal úžasnej milostnej dopis. Doufám, že takovým písmem, aby nikdo nepoznal, že je moje a dopis strčil do krásné obálky, kterou jsem navoněl svým hodně starým parfémem, který naprosto nesnáším. Taky jsem se u toho málem poblil. No nic, tu nádhernou vůni musím použít ještě jednou. Ale naneštěstí nevím kdy. Najdu svoji starou sim kartu, kterou nepoužívám už léta a schovám si jí do kapsy.

—Alex—
Ráno se vzbudím a jdu pomalu do kuchyně, kde úžasně voní snídaně.
„Dobrý ráno. Tys vařil?“ zeptám se Billa, kterej pije kafe a čte noviny.
„Jo můžeš si tam vzít omeletu,“ pokyne mi Bill hlavou ke sporáku.
„Dík. Tom ještě spí?“ zeptám se, když zasedám ke stolu a liju si kafe.
„Jo. A asi bude ještě dlouho,“ odpoví mi.
„Jo,“ zamručím a věnuju se svý snídani. „Slyšel jsi nás včera?“ zeptám se nejistě.
„Co bych měl slyšet? Já ani nevím, v kolik jste přišli. Když už jsme u toho, proč vlastně Tom spal u mě?“ zeptá se mě Bill. No, co mu na to mám říct.
„Ale trochu jsme se nepohodli,“ zamručím. „Hele, Bille, jdu ven. V jednu jsem tu, jo?“ poplácám Billa po zádech a odejdu pryč.

—Tom—
Jo, tak Alex jde pryč. To by mě teda zajímalo kam. To se ho zeptám, až přijde. Místo, aby si mě dnes rozmazloval, tak zmizí. To mu jen tak neprojde. Sejdu dolů a rovnou zamířím do kuchyně.
„Ahoj bráško? Jak se máš? Doufám. že jsem ti v posteli moc nevadil. Včera jsme se pohádali s Alexem, tak jsem šel k tobě,“ hned se Billovi omlouvám a ospravedlňuju.
„To je v pořádku. Můžeš jít ke mně, kdy se ti zlíbí. Máš tam omeletu, tak si vem,“ usměje se na mě to sluníčko.
„Děkuju moc. Alex odešel?“ zeptám se pro jistotu.
„Jo, prej se vrátí v jednu,“ potvrdí mi to Bill.
„Aha. To máme hodinku pro sebe. Co podniknem?“ zeptám se, ale sám vím, že za hodinu se toho moc stihnout nedá.
„To nevím. Můžem kouknout na telku,“ zívne si u toho Bill.
„To je nápad! Jdu ještě spát,“ zasměju se a jen co dojím, tak se zvednu s tím, že jdu do postele. „Tak dobrou, bráško,“ řeknu Billovi a věnuju mu pusu na čelo a do vlásků. Nevím proč, ale Bill mě poslední dobou nějak přitahuje. Mám nutkavou touhu ho furt hlídat, být s ním a pusinkovat ho. Asi jsem se zbláznil. Přitahuje mě můj vlastní bratr, zatímco mě můj přítel odpuzuje. To musím zaspat. Zapadnu do postele a skoro hned na to usnu.

—Bill—
Tak tohle mi hraje do karet! Tom spí, Alex se za chvilku vrátí a určitě bude chtít jít za Tomem. Myslím, že seš tu poslední den, Alexi. Měl by ses rozloučit s tímhle barákem a Tomem. Po chvilce cvakne zámek a dveře se otevřou.
„Sem tu, Bille,“ zahaleká Alex.
„Jasně!“ řeknu zpátky.
„Nevíš, kde je Tom? Chci se mu omluvit za včerejšek,“ zeptá se mě Alex a jen nakoukne do kuchyně.
„Jo, šel spát. Takže je asi u sebe,“ odpovím mu.
„Dík!“ řekne mi ještě a pak uslyším kroky na schodech směřující nahoru. Fajn, tohle je moje chvíle. V mobilu si vyměním sim karty. Uložím si Alexovo číslo. Odběhnu do předsíně a do Alexovy bundy vložím ráno psanej dopis a bundu lehce navoním tím smradem. Poté se vrátím do kuchyně. Ahoj, miláčku! Dnes to bylo moc krásný a doufám, že si to někdy zopakujem, až ten tvůj přihlouplej přítel nebude chtít. Moc tě miluju, zlato! Pusu Clara.
Napíšu sms a odešlu ji na Alexovo číslo. Teda takovouhle holku stíhačku bych nechtěl. Fuj. Tak doufám, že všechno vyjde.
„Alexi? To si děláš prdel? Kde si byl?“ Slyším Toma řvát. Ano, jeho zvědavost nezklamala! Skvěle, Tome. Jak je krásné číst někomu zprávy zatímco spí.
„Co se děje Tome? Proč tak křičíš?“ slyším nechápavě mluvit Alexe.
„Protože mě podvádíš, ty hajzle! Kde si dneska byl?“ zařve znova Tom.
„Venku. Projít se!“ řekne Lex.
„No to ti tak věřím!“ seběhne Tom schody a vběhne do předsíně.
„Tome, co se děje?“ přijdu i já do předsíně a nechápavě koukám.
„Tohle se děje!“ vytáhne Tom dopis. K bundě si ani čuchat nemusí, ten smrad je cejtit všude. Tom rychle přečte dopis. Načež ho roztrhne. „Se mnou si skončil! Vypadni!“ zařve Tom na Alexe, který právě přišel do předsíně.
„Cože? Tome, neblbni! Nevím, kde se to tam vzalo!“ ospravedlňuje se Alex.
„Řekl sem vypadni, nechci tě už v životě vidět! Sbal si věci a vypadni!“ zařve Tom a já se radši odplížím do obýváku. Jo! Vyšlo to! Ahoj Alexi, měj se krásně a už se nevracej!

—Alex—
„Ale Tome! Snad tomu nevěříš! Já nemám nikoho bokem!“ snažím se Tomovi vše vysvětlit.
„No jasně a ty sms jsem si vymyslel!“ zeptá se mě Tom.
„Já nevím, kdo mi je poslal! V životě jsem se se žádnou Clarou nesešel ani žádnou neznám!“ řeknu mu. Proč mi nevěří? Vždyť miluju jen jeho! „Miluju jen tebe, Tome! Věř mi, prosím!“ zašeptám a chci se dotknout Toma.
„Nesahej na mě a jdi pryč!“ zavrčí Tom a odejde do obýváku. No super! Vždyť já za nic nemůžu! Pomalu jdu nahoru a po tvářích mi stékají slzy. Zabalím si a scházím schody dolů.
„Tome, já,“ začnu ale nestihnu dopovědět.
„Jdi pryč, nechci tě už vidět!“ skočí mi do řeči Tom.
„Jen, že tě miluju,“ šeptnu.
„No jistě, a proto chrápeš s jinejma!“ uchechtne se Tom. Odejdu z baráku. Nevím kam půjdu, ale zpátky už nemůžu, to je mi jasný. Někdo to na nás musel přichystat. Někdo chtěl ublížit lásce mezi mnou a Tomem a já musím přijít na to kdo a proč. Vždyť jsme si to nezasloužili, ne? Co jsme komu udělali, že nás takhle roztrhl? A až přijdu na to, kdo to udělal, tak roztrhnu já jeho vejpůl! Miluju Toma, miluju! Doufám, že to ví, a že to třeba cítí a jednou se k sobě vrátíme. Snad to bude brzo.

Po třech měsících

—Tom—
Po tom, co Lex před třema měsícema odešel, jsem jen tupě koukal do zdi a přemýšlel, co jsem udělal špatně, že mě musel podvádět. Nechtělo se mi brečet, byl jsem neskutečně smutnej. Mrzelo mě to, ale přemýšlel jsem, co dělám špatně. Na nic jsem nepřišel. Dnes jsem šťastnej jako nikdy předtím. Vlastně šťastnější už nemůžu být.
„Lásko? Už seš připravenej?“ zahuláká na mě z koupelny Bill.
„Jasně, miláčku. Čekám jako vždy na tebe,“ křiknu zpátky. Ano, dnes Billovi neřeknu jinak než nějakou roztomilou zdrobnělinkou. Dnes už můžu. Můžu už celý měsíc.

—Flashback—
„Bille, stačííí… už nééé,“ směju se a kvílím, když mě Bill chce asi ulechtat k smrti. Za ty dva měsíce jsem si plně uvědomil cit, který k Billovi chovám a rozhodně to není cit bratrský. Miluju ho a vím to jistě. Jen se bojím mu to říct. Bude si myslet, že jsem pěkně zvrhlej. Radši s ním budu žít jako s bráškou, než abych ho ztratil úplně. Bill je naprosto jinej než Alex. Vůbec je nemůžu srovnávat a ani se o to nesnažím. Nemělo by to cenu.
„Nad čim přemýšlíš?“ zeptá se mě bráška a lehne si ke mě na postel.
„Nad náma,“ vyklouzne mi, aniž bych nad svou odpovědí přemýšlel.
„Nad náma?“ podiví se Bill a nadzvedne obočí. Fajn. Řeknu mu, co k němu cítím, ať už se pak stane cokoliv.
„Víš, Bille, tys mi hodně pomohl poslední dva měsíce. Vlastně celý náš život mi pomáháš a já jsem ti za to nesmírně vděčný a nerad bych tě někdy ztratil po tom, co ti teď řeknu,“ začnu a udělám si malou přestávku.
„Nikdy mě neztratíš, bráško,“ šeptne Bill a přisune se víc ke mě.
„Miluju tě, Bille,“ vypadne ze mě, aniž bych nad tím nějak přemýšlel. Rychle zavřu oči a čekám co přijde. Najednou na svých rtech ucítím ty Billovy.
„Taky tě miluju,“ uslyším po chvilce.
„Co?“ vykulím na Billa oči.
„Že tě miluju,“ odpoví Bill a začne mě znovu líbat.
—konec Flashback—

„Tak jdeme?“ zeptá se mě Bill a já se musím zastavit nad jeho krásou. Je prostě nádhernej.

—Bill—
I always get what I want! Tahle věta se ke mě nesmírně hodí. Po dvou měsících, co od nás odešel Lex, mi Tom vyznal lásku a teď už jsme měsíc spolu. A já jsem ten nejšťastnější člověk pod sluncem! Právě vyrážíme do kina. Na tenhle film by Tom nikdy nešel, ale já jsem si ho prostě vydupal. Doufám, že to bude aspoň dobrý. Miluju animáky, a tak jsem si nemohl nechat ujít ani Kung-Fu Pandu.
„Tak jdem, ty Pando,“ chytne mě Tom kolem pasu a jdeme do kina.
„Musím uznat, že to bylo skvělý!“ zavrní mi Tom do ucha jen co přijdem domů.
„Jo, bylo. Asi ze mě jednou taky bude Dračí bojovník,“ pověsím se Tomovi na krk.
„No jasně, ty magore. Vlastně Dračí bojovníku,“ zasměje se Tom a pomalu mě položí do postele. „Seš ta nejlepší věc, která mě potkala,“ obejme mě Tom a natiskne se na mě.
„Jsem ta nejlepší zatracená věc, kterou jsi kdy viděl,“ zavrním.

KONEC

autor: Sauriel
betaread: Janule

8 thoughts on “The Best Damn Thing 14. (konec)

  1. neeee, ten konec byl moc brzy :-((( nicméně povídka je krásná, moc se mi líbila. Bill je sice všema mastma mazanej, ale Alexe mi bylo líto, za nic nemohl, úplně jsem s ním soucítila, s broučkem 🙁 ale jinak je super, že twins jsou spolu 🙂

  2. sice konec byl takovej moc rychlej, ale nevadí… x)) sem neskutečně ráda, ža jsou naši miláčkové spolu, ale toho Alexe je mi tak nehorázně líto… x(( tohle si nezasloužil…. x(( ale aspoň, že pro Billa to dopadlo dobře…. x)) je to děsně mazanej zmetek… =P připlíst do cesty bych se mu rozhodně nechtěla… x))

  3. no to si děláš srandu… twe.. promiň ale za celou tuhle povídku prostě nemůžu Billovi přijít na jméno a twe.. byla bych stokrát radši, kdyby Tom zůstal s Alexem.. jako.. je to smutný pro mě teda hodně x'(((((

  4. Teda Sauriel, řeknu ti, že jsi první twincestní spisovatelka, které se podařilo znechutit mi Billa natolik, že jsem si chvílemi snad ani nepřála, aby se dostal Tomovi, tedy tam kam patří 🙂 Pochopitelně jsem si přečetla tvé varování, že když se mi povídka nelíbí, mám mlčet, ale tak to není. Povídka se mi opravdu moc líbila, tvé psaní se mi pěkně čte, ale nějak se pořád nemohu vzpamatovat z toho Billova jednání. Něco tak podlého… i když si nejsem tak úplně jistá, jestli boží mlýny skutečně melou, protože podrazákům stejně vždycky všechno projde, doufám, že v tomto případě se Billovi jeho jednání vrátí.  K;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics