1000 Meere 5.

autor: Bitter

O měsíc později

Měsíc, co jsou dvojčata spolu, uplynul jako voda.
Bill se pomalu vzpamatoval ze vztahu s Andreasem. Po Tomově boku to šlo velice dobře. Tom Billa, slabý slovo, rozmazloval.
Zahrnoval ho veškerou láskou, kterou v sobě měl. Věděl, že Bill potřebuje něhu a Tom byl sám překvapený nad tím, jak mu to šlo. Vždycky si totiž o sobě myslel, že je děsně neromantickej typ. Opak byl pravdou…

Dveře pokoje se pod náporem Tomova kopnutí rozletěly dokořán. Tom rychle zapadl do pokoje, dveře nohou zase zabouchl a Billa si vyhoupl o něco výš. Bill se o Toma opřel plnou vahou a Tom se rychle opřel o dveře, jinak by jisto jistě oba skončili na zemi.
Bill ho na okamžik přestal líbat.
„Víš, že jsem ti vlastně ještě nepřál k narozeninám?“
„Vážně? A nebude to taky tím, že jsem tě zatím nepustil ke slovu?“
„Hmm, možná…“ Znovu ho začal vášnivě líbat. „Ty seš totiž strašně ukecanej člověk, víš?“ Zašeptal mezi polibky.
„Ukecanej… nebo nadrženej?“ Zeptal se Tom pobaveně, zatímco se snažil vyhrnout Billovo tričko co nejvýš.

„Vono to ve výsledku vyjde nastejno.“ Odpověděl mu Bill. Tom si ho znova vyhoupl výš a vykročil s ním směr ložnice. Opatrně ho položil na postel. „A pak o tobě můžou psát, že seš anorektik, pěkně těžkej anorektik.“ Už už se chystal na Billa lehnout, když ho Bill zadržel.
„Lehni si.“ Špitl. Tom poslechl. Bill mu stáhnul kšiltovku. Trochu mu rozcuchal dredy. „Mám pro tebe ještě jeden dárek.“ Zadíval se mu do očí a ani nemusel mluvit, Tom vše vyčetl z jeho pohledu.
„Lásko, to…“
„Pšššt.“ Bill mu položil prst na rty. Jemně ho políbil a propletl prsty své ruky s jeho. „Miluju tě a chci, abys věděl, že pro tebe udělám cokoli.“ Tom ho pohladil na tváři. „Všechno nejlepší k narozeninám, Tome.“ Zašeptal, zatímco ho pomalu přetáčel na sebe.
Tom ho zarazil. Zůstali ležet na boku.
„Jestli to chceš udělat kvůli mě, tak nemusíš.“
„Ale já chci.“
„Jenže já ti nechci ublížit.“
„Neublížíš, vždyť jsi mi to slíbil.“
„Bille…“
„Věřím ti, tak věř i ty mně.“ Tom stiskl jeho tváře ve svých dlaních. Topil se v hloubce Billova pohledu. Tolik oddanosti, důvěry a hlavně lásky ještě nikdy neviděl.
„Ale kdyby ti něco bylo nepříjemný nebo připomínalo…“ Tom nechtěl tu jedinečnost tohohle večera kazit jménem někoho, kdo byl pro Billa synonymem ke slovům strach, bolest, ponížení…
„No… ty víš, co tím myslím, tak řekni, já přestanu.“ Nemusel to říkat. Stejně oba věděli, že ho nezastaví. Bill ho znovu vzal za ruku a tentokrát ho už na sebe přetočil. Několik vteřin si hleděli do očí. Tom se bál udělat první krok a Bill taky. Znovu se projevilo to jejich „zázračné“ pouto a začali oba stejně. Bill držel Tomovy tváře a Tom pomalu sklouzával z jeho krku na ramena a pomalu se dopracoval až k bokům. Opatrně zajel Billovi pod tričko a jel pomalu nahoru. Znovu sjel na boky. Na okamžik přestal Billa líbat a to jen z toho důvodu, že mu stahoval tričko. Trochu se nadzdvihl, aby Bill mohl udělat s jeho tričkem to samý a v duchu nadával, že musí nosit tak dlouhý trika. Kdyby nosil trika jako Bill, nebylo by s tim tolik zbytečný práce. Billovi asi dvakrát sklouzlo, nakonec ale Tomovo triko skončilo na zemi hned vedle toho jeho.
Jistě přitiskl rty na Billův krk. Vypustil z hlavy myšlenku, že by si Billa „označkoval“ a pokračoval pomalu po jeho hrudníku dolů. Ruce posouval stejně jako rty, dokud se s polibky nezastavil na Billově hvězdě. Rukama sjel na boky, z boků na přezku upnutých jeansů a neskutečně pomalu rozepínal přezku pásku, který mu v tuhle chvíli dost překážel. Ve chvíli, kdy pásek rozepl, Bill sebou cukl, Tomova odpověď byl jeho jazyk, kterým obkroužil jeho vytetovanou hvězdu. Bill nahlas vydechl a mírně nadzdvihl boky. Tom mu bez okolků stáhnul kalhoty a svoje nechal sklouznout hned vedle.
„Tome…“ Bill si Toma přitáhl a nedočkavě políbil. V jeho očích žhnula touha. Přetočil se na Toma a začal ho líbat stejně jako on jeho před chvilkou. Jeho plus ovšem byl jeho piersing v jazyku. Ledově chladný kov v kontrastu s jeho teplými rty byl pro Toma neuvěřitelně rajcovní. A když mu Bill přejel jazykem od krku až k pupíku, okamžitě Billa přehoupnul zpátky pod sebe. Dostal se do ráže. Párkrát se na Billově klíně zhoupl, čímž přiváděl do extáze nejen jeho, ale i sebe. Billem projela silná vlna vzrušení, zaklonil hlavu a nehty zaryl hluboko do matrace. Tom se posunul trochu níž a vzal mezi zuby lem Billových boxerek. Trochu je nadzdvihl a zase pustil. Předklonil se, a zatímco rty zpracovával Billův krk, rukama obratně stahoval Billovy těsné a krapet víc napnuté boxerky.
Bill téměř vykřikl slastí, když se mu Tom vyhoupl zpět do klína a začal se „houpat“.
Bill se vymrštil do sedu a začal Toma nedočkavě líbat. Naprosto nevnímal svět okolo, líbal Toma všude, na krku na hrudi… Povalil ho a pomalu se rukama přesouval na jeho boky. Rty stále bloudil na jeho břiše, jazykem obkresloval Tomovy břišní svaly a nezapomněl co nejvíc zapojit svoji ocelovou ozdůbku, čímž Toma rozvášnil na takovou míru, že ani nepostřehl, že mu stáhl jeho boxerky. Bill ho vyzývavě políbil na rty a rukou zajel do jeho klína. Tom se prohnul pod vlnou vzrušení. Znovu se přes Billa přehoupl a začal ho žádostivě líbat. Ruku pomalu sunul do Billova vzrušeného klína a jemně ho při tom šimral bříšky prstů. Jazykem přejel celou délku jeho krku a zastavil se o bradu, kde ho jemně líbnul. Ve chvíli, kdy Bill ucítil Tomovy prsty na svém vzrušení, zaklonil hlavu snad ještě víc, ale jeho slastný výkřik utichl v Tomových rtech. Tom pevně stiskl jeho penis a pomalu, ale důrazně, začal pohybovat. Bill zaťal ruce v pěst, jinak by byly Tomova záda poseta škrábanci. Tom poznal, že jeho chvíle, vzít si svůj dárek, se blíží.
„Lásko, opravdu… opravdu můžu…?“
„Musíš…“ Bill sám odstrčil jeho ruku ze svého klína a otočil se na břicho a klekl si na všechny čtyři. Tom se nad něj naklonil a začal jeho záda pokrývat motýlími polibky. „Tome… lásko, tak už si mě vem… hned…“ Tom ještě na chvilku zaváhal, chytil Billa za ramena a nadzdvihl ho. Bill zůstal klečet na kolenou a Tom si dvěma prsty natočil jeho tvář, aby ho mohl políbit. Zatímco se jejich jazyky proplétaly v pomalém tempu, Tom si ho přitáhl za bříško ještě víc a pomalu začal pronikat do jeho nedočkavého a doběla rozpáleného těla.
„Bože, lásko, to je nádhera…“ Špitnul Tom a políbil Billa na rameno. Ten s hlavou na jeho rameni pomalu přivykal na to těsné spojení. Tom neměl odvahu na to, nějak začít. Bill to vycítil a znovu si klekl na čtyři a sám začal mírně pohupovat boky.
Tomovi se do hlavy dostala taková porce vzrušení, že myslel, že snad omdlí. Začal jemně přirážet a jeho steny byly čím dál hlasitější. Ani Bill se nějak extra nekrotil. Proč taky. Mezi prsty drtil cíp polštáře, zatímco Tom ho pevně držel za boky a začal zrychlovat tempo přírazů. Tom naposledy přirazil a pokojem se rozlehl poslední vášní nasycený výkřik. Opatrně z Billa vyšel a zničeně si lehl na břicho. Bill se okamžitě zhroutil na záda a se zakloněnou hlavou lapal po dechu. Ucítil jemné hlazení na tváři. Otevřel oči a setkal se s Tomovým vděčným pohledem. Malinko se nadzdvihl, aby ho mohl políbit.
„Lásko…“ Zašeptal tiše Tom a znovu ho políbil. „Odpusť, jestli to bolelo… já…“ Bill mu položil prst na ústa.
„Nebolelo… naopak…“ Zdráhavě posunul Tomovu ruku z jeho boku na svůj klín a rozpačitě se usmál. Tom ho políbil na čelo a nahnul se přes něj, aby je mohl přikrýt. Bill se k němu přitiskl a Tom mu upravil rozcuchané vlasy. Bill zatím prohraboval jeho dredy a hladil ho na rtech. Pomalu se mu klížily oči. Tom ho k sobě přitiskl a jemně ho hladil na zádech. Bill opřel hlavu o Tomovo rameno a uvelebil se v jeho náručí. Tom se díval do tmy před sebou a omámeně vdechoval Billovu vůni. Bill usnul během pár okamžiků. Tom už pomalu taky usínal, když ho do očí udeřila prudká záře a do ticha pokoje se ozvalo vtíravé pípání. Rychle se po mobilu natáhl a pípání zarazil jediným dotykem. Bill se zavrtěl a něco nesrozumitelně zamumlal. Tom se usmál nad tou roztomilostí. Podíval se na displej mobilu a v tu chvíli by se v něm krve nedořezal. Na displeji Billova mobilu svítila ikona upozorňující na zprávu a jméno… Andreas…
Chvilku bojoval se svědomím. Je to Billovo, neměl by to číst… jenže si nemohl pomoct. Musel za každou cenu zjistit, co mu chce. Otevřel zprávu…
-Bille, vím, že na omluvu je možná pozdě, ale já bez tebe nemůžu existovat. Vím, ublížil jsem ti a ty máš právo mě teď nenávidět, ale tenhle měsíc byl ten nejhorší, co jsem kdy prožil. Musím na tebe pořád myslet. Udělal jsem hodně chyb… Mrzí mě to, že jsem si až teď uvědomil, co jsem dělal, jak jsem se k tobě choval. Asi jsem tě ztratil, v hloubi srdce doufám, že ne. Prosím tě, chci si jen promluvit. Nic víc. Přísahám, že tentokrát nic neudělám. Jen chci, abys mě vyslechl a pokud to bude možné, abys mi odpustil. Pořád tě miluju… Andreas.

Tom si zprávu přečetl snad stokrát. Pořád mu v hlavě zněla věta: Pořád tě miluju…
Neodolal a začal se pídit po dalších zprávách. Od Andrease tam byly dvě zprávy, ta dnešní a pak ze včera. Přečetl jí stejně dychtivě jako tu předchozí. Bylo to vesměs to samé. Prohlédl i seznam odchozích zpráv. Skoro u všech se opakovala stejná jména – Georg, Gustav, máma, táta, Tomí… Už chtěl seznam zavřít, když zahlédl jednu – Andreas.
Nemá to cenu. Já se od tebe nenechám vydírat! Nikdy už s tebou nechci mít nic společnýho! Nenávidím tě i když… vlastně ti můžu poděkovat, nebejt tebe, nejsem teď tak šťastnej. Sbohem.
Tom se podíval na tu nádheru, co mu oddechovala v náručí a nespokojeně krčila obočí, protože světlo mobilu pronikalo i skrz zavřená víčka a rušilo krásný sen.
Líbnul ho do vlasů a mobil odložil. O téhle sms mu neřekne. Věděl, jak moc je důvěřivý, snadno někomu odpustil, ať už mu ublížil sebevíc. Věděl, že přesně tohohle bude Andreas chtít využít. Jenže to se chlapec přepočítal. Tom se o Billa s nikým nehodlal dělit. Ochrání ho před ním i kdyby to znamenalo, že ho bude muset znova prohodit dveřma.
O týden později

„Né! To není možný!“ Z koupelny se ozývalo klení. Tom si kryl hlavu pod polštář, ale Billa slyšel pořád. Konečně byli na týden doma a on místo toho, aby si užíval klid, musí poslouchat svého milovaného bratříčka, jak špačkuje a je to slyšet tak, jak kdyby Bill stál u jeho postele a ne v koupelně, která je dole. Neochotně vylez z postele a vydal se za bráškou do koupelny.
„Lásko, co se děje?“
„Nestříká to.“ V očích měl téměř slzy vzteku.
„Co?“
„No lak. Nějak se to vodlomilo a teď to nechce stříkat. Seru se tady s tim už půl hodiny.“ Naštvaně do tuby laku kopnul.
„No, tím, že do toho budeš kopat, to nespravíš.“ Došel k němu, objal ho zezadu a do vlasů mu fouknul.
„Jenže já se takhle nemůžu upravit. Dyť vypadám jak debil. Nebudeš mě chtít.“
„Ale… Víš co, jdi si ten lak koupit a já zatím udělám něco dobrýho k snídani, jo? Hlavně slib, že už nikdy nebudeš takhle ječet.“
„Hmmm. Včera ti nevadilo, že jsem křičel.“ Žbleptnul si pro sebe, ale Tom ho slyšel.
„To je fakt. Včera jsi byl dokonalej.“ Políbil ho na krku a plácnul přes zadek. Bill zčervenal jak rajče. Tom se usmál. Opřel si hlavu o Billovy vlasy. Zavřel oči.
„Bille? Miluju tě, víš to?“
„Budeš mi to muset připomínat. Víš, že často zapomínám.“
Tom ho políbil na tvář. Z umyvadla zvedl Billův medailon ve tvaru srdce. Chtěl ho otevřít, ale Bill ho zarazil.
„Nekoukej, toe tajný.“ Řekl významně.
„Prosím.“
„To bys mě musel napřed zabít.“ Zasmál se.
„No tak… prosím.“
„Tak se koukni, no.“ Pípnul Bill a ve chvíli, kdy Tom medailon se slovy – To je nádhera – otevřel, zčervenal ještě víc…

Tom vyndával na talíř poslední várku vaflí. Někdo zazvonil. Sundal si zástěru. Ještě než otevřel, spustil.
„Koukám, že kromě toho, že tě miluju, ti budu muset připomínat i… klíče.“ Zarazil se. Mezi dveřma nestál Bill, jak si myslel, ale Andreas.

autor: Bitter
betaread: Janule

28 thoughts on “1000 Meere 5.

  1. Ahojky holky i všichni ostatní,chtěla jsem se zeptat na váš názor ohledně nového stolu Billa prý nosí dredy :/ více informací a fotek sou na http://www.tokio-hotel-de.blog.cz tk co jak se vám novej Bill líbí?mě teda moc ne..mě se líbí Bill když má vlasy na spliha..achjooo..:(

  2. W tom medailonu má bejt jejich fotka a nápis nawždy spolu, nějak mě to wyklouzlo tagže děkuju Aduš za připomenutí:-) a omlouwám se sem strašná, já wim jednou zapomenu i hlawu XD

  3. Jjeja dokonalí dílek!Další holčina co má na vícedílovky VELKEJ talent:-)Jenom se teď moooooc bojím co bude dál…

  4. Boj se Samaro boj, nebude to žádnej med;-)jinak ten nowej styl, nic moc, máš naprostou prawdu hezky dohladka wyžehlený to měl nejlepčí…

  5. jojo…..a teď aby vysvětloval proč Billovi řiká lásko…xDDD a doufám, že mu Andy nechce ublížit..xDDD

  6. Tome, neser se s ním a zmydli ho!!! ale obávám se, že takhle by to bylo moc jednoduchý…. a jak tak slyším zmínku o nové sadistce (taky tě vítám :-))) , tak mám dojem, že ted to všechno teprve začíná, že to, co si Bill zažil, je zatím jen slabá předehra, ne? 🙂

  7. a co hůř,Andy si mohl najít spojence, který Billa venku někde unesl a ted ho někde drží, aby mohl Andy poté, co vyřídí Toma, přijít dál toho broučka terorizovat…. ale ne, to už mám moc bujné myšlenky 😀 jako bych mlčela :-DDD

  8. já??? O:-) já ji nenavádím, proč bych to dělala? .-) jenom jako správný sadista přemýšlím dopředu :-)))

  9. Áďo dobrej nápad! To musim hned napsat:-D né dělám si srandu,obě řadx jsou už dopsaný a odeslaný tagže už s tim nehnu i gdybych se wztekla:-D nicméně to co bude následowat no… Bojte se wšichni a modlete se za Billůw žiwot;-)

  10. Tak,teď omdlím..bojte se o Billův život?Pane bože jako by mi nestačilo stresování u Chaosu a teď ještě tohle!Ikdyž,neříkám že se na to nebudu HROZNĚ moooc těšit 😀

  11. dvě řady???? supeeeer!!! a já myslela, že Vánoce už byly a že mám narozeniny až za půl roku, ale jak je vidět, asi se to všechno semlelo do tohohle období, když seš tak hodná a naděluješ mi takovouhle povídku hned ve dvou řadách :-))) se těšííííííííííííííííím, mocky moc 🙂 prej ať se modlíme za Billův život… že jsem s tím jeho přepadením tam někde venku na správné stopě? :-)))

  12. Ooo paráda hned dvě řady:-) to je skvělí!Bitter jsi opravdu dobrá já bych nedokázala napsat dvě řady ani za nic:-)

  13. Hey tagi to byl porod XD přeďeláwala jsem to akou dobu. Teď přeďeláwám dalši tagže se máte na co těšit,a nemysli si že je tam budu šetřit XD

  14. Do-ko-na-lej díl! Kéž by to šlo,kdyby se to zastavilo po tý moc moc pěkný sexuální scéně a takhle krásně to šlo až do konce druhý řady "1000 Meere"…Ale protože(jak jsem před okamžikem zjistila) je Bitter další sadistka,tak to takhle nebude storpocentně,nevim,co si to zase namlouvám… 😀 Už bych měla vyjít z toho optimistickýho období a vrátit se ke svému obvyklému a milovanému pesimismu… 😀

    Jinak Bitter…super.

  15. Tak teda Andy si nedá pokoj. Som zvedavá čo mu Tom urobí, keď ho Bill nebude brzdiť. Snáď sa to vyrieši. Alebo?

  16. Ta Andreasova zprava vypadala tak verne… Ja bych mu to snad i sezrala:D Uf, jsem zvedava, s cim chlapec prijde… Je tam s Tomem sam, fakt si to nedovedu predstvit, co bude! Treba ma bouchacku!!
    Heeeey ale LEDOVE CHLADNY KOV xDDD To presne Janule zminovala, jestli vis, co myslim, to me zase dostalo :DDD I kdyz jinak byla jejich hot scenka velice promyslena, krasna^^

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics