Jsi moje láska 31.

autor: Rachel

Bylo asi devět hodin večer, když si Tom na plnou pusu zívnul a vzal si jednu další jednohubku. Ne, že by se nudil. Celé tohle posezení se Simoninými kamarádkami bylo vcelku příjemné. Ovšem přípravy zabraly hodně času, a tak už by se nejraději viděl v peřinách. Spát se mu však nechtělo. Jak by také mohlo, když na něj Bill, sedící naproti němu, házel jeden svůdný pohled za druhým. Bavil se Tomovými rozpaky a neuvěřitelně moc se těšil na jejich společnou noc. Chtěl slyšet Toma znovu sténat, chtěl jej znovu cítit a být mu co nejblíž. Chtěl mu včerejší noc oplatit. Netrpělivě čekal na devátou večerní hodinu a už ani nevnímal matčin smích. V hlavě měl teď něco úplně jiného. Něco mnohem vzrušujícího.
Konečně! Hodiny na kostelní věži konečně odbily celou a Bill se naposled napil ze své sklenice.
„Mami, já už asi půjdu dovnitř,“ snažil se překřičet Simone, která hlasitě vypravovala nějakou historku z práce a při tom se smála na celé kolo.
„Ano, zlatíčko, běž,“ odvětila mu a dál pokračovala ve vyprávění. Bill se s mírným úsměvem zvednul a podíval se na Toma, který si jej upřeně prohlížel. Obešel celý stůl až k němu, a když si byl jistý, že jej nikdo nemůže vidět, sehnul se k Tomovu oušku.
„Přijď do pokoje za deset minut,“ dodal svádivým hlasem a jemně skousl Tomovi ušní lalůček. Tom jen ztěžkle vydechl a sledoval Billa, který s naprostým klidem odcházel dovnitř. V duchu však klidný nebyl. Byl nervózní z toho, aby něco nepokazil. Sice viděl, jak je z něj Tom vedle, ale přece jen se trošku bál, že to nebude tak, jak chce on.

A Bill už měl tohle všechno dokonale promyšlené. Dokonce ani dole na zahradě nedával pořádně pozor. Představoval si jen sebe a své dvojčátko. Chtěl Toma svést. V pokoji se svlékl a vytáhl si ze skříně trošku delší bílou košili na knoflíčky. Pro tuto příležitost se mu dokonale hodila. Popadl ještě svou značkovou voňavku a gumičku, aby mohl vlasy stáhnout do drdolu. Vešel do koupleny a za chviličku už na jeho nahé tělo dopadaly kapičky horké vody.

Od chvíle, co Bill odešel od stolu, nevydržel Tom v klidu sedět. Přijď do pokoje za deset minut. Seděl, hlavu podepřenou a usilovně přemýšlel o tom, co pro něj může Bill mít. Tvářil se tak zvláštně tajemně, když se u dveří naposled otočil a věnoval mu pohled. Tomova zvědavost byla s každou přibývající minutou stále větší a větší. Pohledem hypnotizoval mobil a když na displeji konečně naskočil čas 21:10, pomalu se zvedl ze svého křesla. Simone skoro ani nevnímala jeho rozloučení na dobrou noc, ale to mu teď vůbec nevadilo. V domě byla podivná houstnoucí tma, nikde nebylo rozsvíceno ani světýlko. Jen z horního patra doléhal na schody nepatrný pruh světla a z koupelny se ozývaly zvuky puštěné vody. Tom se pousmál. Poslepu zamířil ke schodům a opatrně šel nahoru. V koupelně se svítilo a pootevřenými dveřmi se valila ven hustá pára. Tom se rukou jemně opřel do dveří, aby mohl proklouznout dovnitř. V koupelně bylo jako ve výhni, až Tom musel párkrát zamrkat. Po chviličce však opravdu rozpoznal hubenou osůbku, která stála ve sprchovém koutě a pouštěla na sebe litry a litry vody. Bill byl ve svém živlu. Odjakživa byl malým vodníčkem, jak říkala Simone, a miloval relaxování ve sprše. Po pěti minutách vodu konečně zastavil a natáhl se pro svůj oblíbený sprchový gel. Věděl, že se Tomovi líbí, i když mu to nikdy neřekl, všiml si, jak rád při každé možné příležitosti nosem zkoumá jeho citlivou kůži. Vymačkal si na dlaň přibližně půl lahvičky a okamžitě si gel začal roztírat po těle. Ne rychle, jak byl vždycky zvyklý. Teď si pomalu vychutnával své vlastní doteky a vůbec si nevšiml Toma, stojícího ve dveřích, do kterého jakoby udeřil blesk. Sledoval tu dokonalost před sebou a kdyby se jej teď někdo zeptal, jak se jmenuje, nejspíš by mu neodpověděl. Prohlížel si Billovu postavu přes matné sklo a byl neschopen slova. Bylo to tolik dokonalé. Bill si dlaněmi přejížděl po svém těle a začínal se usmívat stále víc a víc. Pomalu se hladil po bříšku a představoval si, že dlaně, které jej hladí, jsou ty Tomovy. Packou si zajel ještě níž, zaklonil hlavu a prudce vydechl.
„Tome…“ málem vykřikl a zády se přilepil na studené kachličky. Jeho tělem projelo značné vzrušení. A nejen jeho. Tom už téměř zarýval nehty do kliky u dveří. Když však uslyšel Billův sten v podobě jeho jména, usmál se a raději vyšel z koupelny do pokoje. Ještě chvíli a neudržel by se. Ach, Bille, kdybys jen věděl, co se mnou děláš.
Rozsvítil malou lampičku na nočním stolku a rozhodil bílé peřiny po posteli. Vždycky miloval, když se do nich mohl jen tak položit a ležet. Nemusel se přikrývat, bylo mu dobře tak. Proto se rychle svlékl a lehl si jen v boxerkách na záda, aby se mohl zadívat na bílý strop. Miloval ten pocit, když se ráno probudil, upřel oči na strop a u srdíčka jej hřála skutečnost, že mu jeho andílek Billi dříme v náručí. Pootočil hlavu ke dveřím, a když viděl, že jeho miláček ještě nejde, jeho oči znova vzhlédly k bílému stropu.
Jemné bílé prstíky si dopnuly poslední knoflíček na košili a objaly skleněnou lahvičku s voňavkou. Přitom se klepaly nedočkavostí a snad také vzrušením. Bill si párkrát převoněl krk a naposled se na sebe podíval do zrcadla.
„Jsi opravdu dokonalej, Bille,“ pochválil se nahlas a usmál se na sebe. Zhasnul světlo a vyšel na chodbu. Malé světélko mu napovědělo, že Tom už je určitě vevnitř a čeká na něj. Nervózně si rukou prohrábl černé vlásky a zamířil dovnitř.
Tom ležel na posteli, očima přejížděl po stropě, ale cvaknutí dveří ho přinutilo natočit hlavu na stranu. Tom oněměl úžasem. Ve dveřích stál naprosto dokonalý Bill. Perfektní líčení podtrhlo jeho vášní potemnělé oči a Bill se mírně usmál. Stačil mu Tomův hladový pohled a mírně pootevřená ústa, aby věděl, že dosáhl svého. Věděl jsem, že mi neodoláš, Tome. A Tom byl opravdu jako u vytržení. Pohledem sjížděl to překrásné tělo, které zahalovala jemná bílá košilka, která Billovi sahala ani ne do půlky stehen a jen tak tak zakrývala jeho intimní místečko. Jeho vůně dráždila Toma v nose a nutila jej přivírat oči a oddávat se jedné příjemné myšlence. Tahle myšlenka budila u Toma pocity vzrušení. Bylo to milování s Billem. Tom k Billovi vztáhnul tlapky a prosebně na něj mrknul.
„Pojď už ke mně,“ zaškemral a sledoval každý Billův sebemenší pohyb. Bill se laškovně usmál, otočil se a zavřel za sebou dveře. Přitom nezapomněl povystrčit svůj zadeček, který na Toma zpod bílé košilky svůdně vykoukl. Bill pomalu přecházel k posteli a svou bílou ručkou se dotknul té Tomovy. Tolik moc po něm toužil. Ale věděl, že musí ještě chvilku odolat. Cítil, jak jej Tom stisknul pevněji, ale když si jej chtěl stáhnout na sebe, Bill jeho ruku pustil a poodešel o pár krůčků dál. Byl si jistý tím, co chce udělat. Pomalým pohybem škubnul s prvním knoflíčkem a zadíval se do Tomových očí, které jej vyzývaly k další činnosti. Rozepínal si malé knoflíčky s minutovými přestávkami, nespouštějíc z Toma oči. Ten už chudáček nevěděl, co má dělat. Byla to snad celá věčnost, kdy si Bill rozepínal knoflíčky. Vzrušoval ho jeho vyzývavý pohled, sebemenší pohyb, nebo už jen pouhé zamrkání. Málem by přeslechl Billovu otázku, která prolomila ticho v pokoji.
„Mám pokračovat?“ zeptal se Bill tiše. Jen jeden jediný knoflíček stačil k tomu, aby jej Tom spatřil v celé své kráse. Přesně očekával Tomovu odpověď.
„A-a-ano,“ vykoktal Tom a pohledem sjížděl dopnutou část košile. Bill se andělsky uculil. Provokativně si olízl rty a začal si rozepínat knoflíčky na rukávech. Úplně ignoroval Tomův pohled, který signalizoval, že se nejspíš zbláznil. To snad nemyslíš vážně, Bille. Bill se sám pro sebe usmál. Knoflíčky na rukávech už byly rozepnuté a on čekal. Jestli jej Tom opravdu chce, ten poslední a nejdůležitější knoflíček si rozepne sám. Jakoby mu Tom četl myšlenky. Na nic nečekal, vstal a pomalu k němu přešel. Ukazováčkem přejel po Billově štíhlém krku a sjížděl dolů. Zastavil se až u toho posledního knoflíčku, který byl úplně dole.
„Chci tě,“ zašeptal mu do ouška, zatímco jeho prsty konečně rozepnuly poslední část bílé košile. Tomovy rty se přisály na Billův krk, hladově sály jeho kůži a bílé zoubky ji skousávaly. Bill se přisunul blíž. Obejmul Toma kolem boků a slastně zaklonil hlavu. Cítil, jak mu Tom sundává košili z ramen a následně z celé poloviny těla. Oba po sobě neskonale moc toužili a oběma bylo jasné, co se stane.

Bill se od Toma odtrhl. Pomalu přešel ke dveřím a otočil klíčkem, který byl v zámku. Přitom se otočil a pohled mu padl na Toma, který už nepostával, ale ležel na posteli a skoro neznatelně si dlaní přejížděl po rozkroku. Bill se zaculil. Cítil znova ten příjemný pocit jako včera, ale tentokrát už jej to nepřekvapilo. Věděl, že je to vzrušení a touha po Tomových dotecích. Dosedl na postel za Tomem a v tom okamžiku se spustilo nekonečné líbání. Nejdřív pomalé a něžné, s narůstajícím vzrušením však vášnivější a toužebnější. Jejich těla i mysl ovládala touha po tom druhém a ani jeden se tomu nebránil. Tom se od Billa odpojil a zadíval se mu do tváře. Najednou měl pocit, že by mu teď dovolil snad úplně všechno. Věřil mu. A také chtěl, aby i Bill byl tím, kdo udává tempo jejich milování. Chtěl Billovi dopřát ten úžasný pocit v někom být, s někým se milovat a nakonec to zakončit dokonalým vyvrcholením jako on včera. Nadzvedl si polštář, aby se mu lépe leželo a volně se položil do bílých peřin. Stisknul Billovu bílou ručku a políbil ji.
„Jsem jen tvůj, Billi,“ ujistil ho a nechal se Billem políbit. Nabídl svůj krk Billovým měkkým polštářkům, které jej ochotně přijaly. Byl to krásný pocit, oddávat se Billovým polibkům a nevnímat nic jiného, než jeho rty. Bill si jej přímo hýčkal. Jazykem laskal Tomovy bradavky a naslouchal jeho tichým stenům. Nebyl kousínek kůže, kterou by Bill nepolíbil. Miloval Tomovu kůži. Byla krásně opálená a co teprve to vypracované bříško.
„Lásko,“ Tom ze sebe vydral přidušený sten a spokojeně se díval na Billův jazyk, který si pohrával s jeho pupíkem. U lemu boxerek se Bill zastavil. Tohle byla ta část, ta Tomova citlivá část. Už přes upnuté boxerky Bill viděl, že Toma nenechaly jeho polibky a doteky chladným. Pomalu mu začal látku stahovat a odhodil ji daleko za sebe. Znova se sehnul k Tomovu ztvrdlému mužství, ale neubránil se výbuchu smíchu. Sladce se chichotal už jen při pohledu na Tomův nechápavý výraz. Tom se překvapeně nadzvedl na loktech. Vůbec nevěděl, co to Billa najednou popadlo. Podíval se na svou tyčící se chloubu a potom na Billa.
„Ty se mi směješ, že jsem vzrušený?“ zeptal se Billa a sám se neubránil mírnému úsměvu. Bill se zářivým úsměvem zavrtěl hlavinkou.
„Ne, vždyť já jsem také,“ špitl něžně a navedl Tomovu ruku k sobě do rozkroku. Tom ucítil Billův vzrušený penis a sám pro sebe se usmál. Bill se sehnul k jeho rozkroku.
„Jen mi přišlo k smíchu… když jsem tě viděl včera poprvé vzrušeného, byl jsem překvapený, ale teď,“ prstíkem přejel po Tomově penisu, až Tom hlasitě vydechl, „musím říct, že se mi to moc líbí a že mě to také vzrušuje,“ přiznal s lehkým začervenáním a než stačil Tom cokoli říct, udělal něco, co by Tom nikdy nečekal. Roztáhnul mu nožky od sebe a špičkou jazyka lehce přejel po jeho mužství. Malinko nejistě se zadíval na Toma, ale když viděl jeho přimhouřené oči, znova se sehnul k jeho penisu a celého jej vzal do úst.
„Bille!!!!!“ Tom hlasitě vykřikl a otevřel oči dokořán. Tohle ještě nikdy nezažil. A Bill si dával opravdu záležet. Hladově jej sál, laskal jazykem a vzrušeně vzdychal. Usmál se tomu, když mu Tom párkrát do pusy nedočkavě přirazil, ale věděl, kdy to ukončit. Nechtěl ho jen uspokojit. Chtěl se s ním pomilovat. Vrátil se zpátky k jeho rtům a smyslně jej políbil. Tom jej pohladil po hebkých vláscích a při pohledu do Billových očí už jistě věděl, co tenhle černovlasý svůdník chce.
„Chceš se milovat?“ optal se šeptem a nechal se od Billa pohladit po tváři.
Bill se mírně usmál. „Jen pokud chceš ty,“ pípnul tiše a očekával Tomovu reakci. Tom si s ním propletl prsty na ruce.
„Já chci, Billí. Moc chci, ale… chci tě mít v sobě,“ špitnul mu do ouška a pohladil po zadečku. Bill se od něj odtáhl. Tohle tedy opravdu nečekal.
„Tomi, ale nebude tě to bolet?“ optal se starostlivě, ale přitom tak mile a sladce, že se Tom musel usmát. „Nebo co když to pokazím, Tomi,“ povzdechl si Bill, ale umlčel ho Tomův ukazováček na rtech.
„Já ti věřím, medvídku můj. A moc tě miluji,“ dodal a uvolnil se. Bill mu úsměv vrátil a pomalu mu začal roztahovat nožky od sebe. Jemně se položil do jeho klína a chviličku jen otíral svůj penis o ten Tomův. Získával čas, až konečně poznal, že už je pevně připravený. Pomalu a něžně do něj vniknul a po prvních přírazech vzrušeně zasténal. Jeho dlaň okamžitě sklouzla na Tomovo mužství a začala si s ním pohrávat. Obě dvojčátka naplňovaly nepopsatelné pocity. Tom cítil Billa v každé buňce svého těla a ochotně k němu přirážel, Bill oproti tomu zažíval dosud nepoznanou slast být v někom. Přirážel čím dál tím víc rychleji a cítil, že už brzo dosáhne té uvolňující nádhery.
„Aaaaaah, Tome, b-bože můj, ještě… jsi dokonalý, aaaaaaaaah,“ sténal hlasitěji a za pár vteřinek se oddal bouřlivému vrcholu. Zpomalil přírazy a když viděl, že Tom ještě nedosáhl svého vyvrcholení, rychle z něj vyšel a zabořil hlavu do jeho klína.
Dlaní nejprve přejel po jeho tvrdém penisu, pak jej vzal do úst a začal zpracovávat. Vychutnával si jej a dráždivě jej skousl. Tom přímo křičel slastí.
„Lásko… aaaaaaah, to je nádhera… ještě, prosím, víc, baby, jsi dokonalej,“ sténal a úplně se přestal ovládat. Ruku položil za Billův krk a sám zakláněl hlavu vzrušením.
„Hmmm,“ Bill spokojeně zamručel a prsty stisknul Tomův kořen. Rychle si začal vypomáhat rukou, protože podle Tomových stenů usoudil, že brzy vyvrcholí. Jazykem jej laskal čím dál rychleji.
„Bille, já už…“ Tom nedořekl a místo toho si vychutnával ten nádherný pocit. Bill ucítil v puse Tomovo sperma a malinko se od něj poodtáhl. Sledoval stříkající kapičky a prstíkem přejížděl po Tomově penisu. Tom se postupně vydýchával a tiskl prostěradlo v ruce. Konečně se odvážil podívat se dolů… a hned nato se zeširoka usmál. Ten černovlasý ďáblík jazykem slíbával jeho sperma a tvářil se při tom, jakoby dělal chemický rozbor nové kyseliny. Spokojeně zamlaskal, olízl si bílé rtíky, a když se setkal s Tomovým úsměvem, celý se rozzářil. Tom mu otevřel svou náruč.
„Pojď ke mně, ty můj medvídku rozmlsaný,“ špitl pobaveně a než by mrknul, ucítil v náruči Billovo tělíčko. S polibkem si popřáli dobrou noc a společně se ponořili do říše snů.

autor: Rachel
betaread: Janule

13 thoughts on “Jsi moje láska 31.

  1. Ježkovy voči!To byla naprosto dokonalá sexuální scéna!Tak smyslná…Je mi horko 😀

    Slušný,Rachel! 😀

  2. jejej… ti dva jsou tak roztomilí, jak jsou na sebe něžní a ustrašení občas…. jak se Billí staral, jestli to Toma nebude bolet…. muck na tuhle povídku :-)))

  3. Áďa:Vidíš,Áďo? Tady z Rachel si vezmi příklad! 😀

    Né,kecám.Miluju tvůj styl,jsi nenahraditelná. 🙂

  4. Já se přiznám, že když jsem to psala, bylo mi taky pěkně vedro:-D

    Děkuju moc, pište komenty a přeju příjemné počtení:-D

    Papa Vaše Rachel:-D

  5. skvělý… x)) tady mu Tomi hezky ukázal jak strašně ho miluje… x)) líbilo se mi Billiho jakoby svádění… x)) ta jejich vzájemná láska je něco nádhernýho…. umíš krásně popsat ty city a pocity… x)) těšim se na další dílek, je to naprosto dokonalý… x))

  6. Ten

    černovlasý

    ďáblík

    jazykem

    slíbával

    jeho

    sperma

    a

    tvářil

    se

    při

    tom,

    jakoby

    dělal

    chemický

    rozbor

    nové

    kyseliny

    Spokojeně

    zamlaskal,

    olízl

    si

    bílé

    rtíky.

    "Pojď ke mně, ty můj medvídku rozmlsaný,"

    Tak tohle mě dostalo

    Rachle ty so skvělá.

    Holky Taky se vám přiznám.Mě bylo taky vedro,když jsenmm  to četla.

  7. Nooo, čekala jsem všechno, ale tohle rozhodně ne. Rachel mě opět příjemně překvapila:) Tomi Billovi krásně dokázal, jak moc ho miluje. Tato ffka je plná citů a pocitů, to je jeden z důvodů, proč ji mám tak ráda a navíc Rachelka to umí všechno nádherně popsat:) Těším se na další dílek, je to úžasný, dokonalý!!!

  8. jůůůů =)) cutee.. =) líbilo se mi jak Billi Toma sváděl xD alespoň pro jeden dílek se z něj stal malý ďáblík xD božské, vážně krásné =)

    "Lásko… aaaaaaah, to je nádhera… ještě, prosím, víc, baby, jsi dokonalej

    XD to baby mě fakt neskutečně pobavilo, ani nevim proč =) ale krásný, vážně moc hezké..

  9. Vřelé díky všem:-D

    Bajly: Tak ty jsi mě dostala. Čtu ten tvůj koment a říkám si, proč to všechno píšeš pod sebe a pak jsem zahlédla slovo Kyselina a cvaklo mi to:-D

    Aduska: Tak to je jediná věc, kterou jsem nedomyslela, no:-D

    Děkuju vám moc za všechny komentáře a za podporu:-D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics