Už vím, co k tobě cítím 21.

autor: Pajule

Především se moc chci omluvit všem čtenářům(?) a čtenářkám, kteří ochotně čtou moji první twincestní povídku. A za co? Díly, vím, nepřibývají zrovna nějak extra často. Bohužel mám teď shon s učením a zájmů také nemám málo. Ke všemu jsem začala psát další fftku, takže času ještě méně. A teď k tomuto dílu…
Odehrává se zde scéna, kterou jsem ještě nikde tak řádně a do detailu nepopisovala (ať už klasika nebo twc), takže mějte prosím shovívavost. Pokoušela jsem se něco vyzvědět (O:)) od svého kamaráda, který tyto zkušenosti má, ale bohužel mi toho moc prozradit nechtěl. Takže jen ve stručnosti…

Děkuji a přeji příjemné čtení…
Eure Pajule :-*

„Bi-bi-billííí…“ vyřkne mladý chlapec ze svých úst zdrobnělinu bratrova jména. Prohne se jako splašená kočka v zádech. Přesně tak, jako by jím projela elektrická vlna. Tohle dráždění od toho rošťáka, co se mu uvelebil na klíně, už asi moc dlouho nevydrží. Připadá mu, jako by měl snad každou chvílí explodovat. Vzrušením a láskou. Láskou k tomu nejúžasnějšímu človíčku, který je pro něj momentálně středem vesmíru. Avšak ani ten malý ďáblík na tom nebyl o moc lépe. Držel se z posledních sil, aby bráškovi nestrhl trenky nějakým sado-maso pohybem. V jeho očích se náhle rozzářily šlehavé plameny a on podlehl vzrušení. Pomalu bráškovi stahoval trenky a nezapomněl si při tom hrát s jeho bradavkou. Líbilo se mu, jak hlasitě vzdychá jeho jméno a sotva popadá dech. To jej vzrušovalo snad ještě více. Ovšem… jestli to bylo vůbec možné.

„Já-já…. Už to nevydržím.“ vykřikl Bill a opět se prohnul v zádech. Neváhal a trenky jedním šikovným tahem ruky vysvlékl a odhodil je někam na červený gauč. Nevěřil svým očím. Náhle se před ním slastí kroutil jeho bráška, do kterého byl až po uši zamilovaný. Mohl si s ním dělat co chtěl, poznal to. Tom se mu plně odevzdával.

„Prosím… u-udělej už něco,“ křikl Tom a vyhoupl se do sedu. Na klín si zpět přivinul svého ďáblíka a vášnivě si začal hrát se jeho jazykem. Náhle, pro překvapení Billa, se od něj odpojil a hluboce se podíval do jeho očí, které vypadaly jako dvě malé skleničky naplněné oříšky. A byly až napovrch zalité sladkým medem.
„Chci tě. Chci tě cítit v sobě, Bille Kaulitzi. Chci, abys do mě vyvrcholil. Jen už něco udělej, nebo se zblázním,“ špitl dredatý chlapec, natož se jeho tvář ztratila pod černými vlasy. Billy se vyšplhal na nohy. Nahý, bosý, se rozběhl do svého pokoje, kde popadl něco, co už měl připravené nějakých pár dní. Ano, on byl vždy na vše připravený. Zatímco ten malý medvídek utíkal po schodech dolů, Tom nevědomky začal sjíždět rukou do svého klína, aby uvolnil napětí. Už to nemohl vydržet.
„Ne, ne, Tomi, to je moje prácička,“zahihňal se Bill, který právě přiběhl s malou tubičkou, přes kterou bylo jasně modrým písmem napsáno Lubrikační gel.
„Ty…?“ podíval se na něj Tomi, když začal otevírat pomalými pohyby bílé víčko.
„Já… ano, já…“ zavzdychal černovlasý chlapec a vpil se do bratrových rtů, které přímo vyzívaly k polibku. Nenápadně přitom vymáčkl trochu chladivého a jasně průhledného gelu do své tlapky. Automaticky, aniž by to někdy dělal, zamířil k zadečku své lásky. Začal jej nejdříve hladit po prdelce, až po chvíli se nakonec odvážil zajet k tomu malému otvůrku. Tomi jen tiše zavzdychal a snažil se uvolnit, i když to s napětím v jeho klíně nebylo moc lehké. Rukou opět automaticky sjel do svého klína, ale když uviděl naštvaný a výhružný pohled svého medvídka, ruku stáhl a položil se na měkký koberec u krbu s ohněm, který jej krásně hřál na tváři. Plameny šlehaly pekelně vysoko a smrkové dříví pod plameny příjemně praskalo. Náhle se však dredatý chlapec zachvěl. Na svém jediném (použitelném) vstupu do těla ucítil něco chladného. Konkrétně řečeno? Billův prst a ten příjemně chladivý gel. Opět se prohnul v zádech jako kočka, když v sobě ucítil jeho prst. Dobře, zatím se to dalo zvládat. Ano, Tom, i přes všechny své dosavadní zkušenosti – a že jich nebylo zrovna nejméně- se bál. Velmi se bál. Tentokrát to byl on, kdo odevzdával někomu své tělo. Tentokrát to byl on, kdo pod někým ležel a čekal, až do něj vstoupí. Z Tomových myšlenek ho však vytrhl další, o něco bolestivější pohyb jeho lásky. Bill přidal již druhý prst. Začal jimi (prsty) uvnitř Toma pohybovat. Dredáčovi se to jistou chvíli moc nelíbilo, ale sotva, co si na to zvykl, nacházel v tom jistou oblibu.
„Já… Bi-bi… už chci.“ zasténal ten starší z dvojčat, když se bříško s alabastrovou pletí otřelo lehce o jeho přirození. Již velmi vzrušený Bill neváhal a než by člověk stačil říci švec, už pečlivě mazal svůj penis gelem a zvládal při tom i prdelku svého broučka. Přišlo mu to strašně směšné a mezi přívaly vzrušení se občas zahihňal svým dětským smíchem. Přišel si jako v ráji.
„Mohu?“ optal se ještě Toma, když měl vše pečlivě připravené k následující akci, jak to sám nazval. Blonďaté dredy jen zakývaly na souhlas. A šlo se na to…

…………….

Snažil jsem se co nejvíce uvolnit, aby to nebolelo a aby se to mému miláčkovi líbilo. Sice se bojím, ale nové zkušenosti jsou nové zkušenosti. A já pro svého medvídka udělám první i poslední na světě. Cítil jsem náhle jeho dech na mém obličeji a následně jeho horké polštářky, které se dotkly těch mým.
„Áchhhhhhhhhhhh…“ vykřikl jsem zároveň slastí i bolestí, když do mě vstoupil.
„M… uch… mám přestat?“ optal se mě Billy s obavami v hlase a čekal, co mu na to odpovím. Chvíli jsem popadal dech, ale poté se naštěstí konečně dostavila i slova.
„Pokračuj,“ musím to vydržet. Jsem si vědom, že se zítra možná neposadím, ale já ho chci. Chci ho v sobě cítit pohybovat. Chci v sobě cítit jeho sperma. Chci ho vidět, jak se sklání nade mnou a vzdychá do rytmu jeho i mých přírazů.
„Uh, jo… ah… omg…“ myslím, že tohle bude můj nejlepší sex v životě. Začínám si zvykat na „něco cizího“ uvnitř mě. Začíná se mi to líbit a pomáhám Billovi s přírazy tím, že jsem si jej chytil za boky. Bože, už nemám ani sílu vzdychat. Připadá mi, že to trvá na jednu stranu tak krátce, ale na druhou tak nekonečně dlouho, že se v tom už naprosto ztrácím. Počkat! Ne, v tomto se neztrácím. Ztrácím se v ráji. V ráji s mojí láskou.
„To-tomi… už!“ vykřikl náhle Bill z plných plic, až zachraptěl. V tu chvíli jsem ve svém těle ucítil teplou tekutinu. Naprosto zvláštní, ale příjemný pocit. Bill ve mně ještě nějakou tu chvíli zůstal a pak se vyčerpaně svalil vedle mě. Nahý, udýchaný a v tvářích mu pohrávaly rumělky. Způsobilo to jen to, že můj klín nabral snad ještě na větší intenzitě. Asi budu muset zavítat do koupelny. Bylo by mi trapně, kdybych se uspokojoval sám. Vedle mého miláčka.
„Eh… já… pů-půjdu si odskočit,“ špitl jsem, ale nepovedlo se mi ani vstát, protože mě zachytil znavený Bill, který už konečně začal popadat dech.
„To je moje práce,“ tak si tak říkám, že je dobré zamilovat se do svého dvojčátka. Ví, co jsem chtěl udělat, aniž bych mu něco řekl. A asi ví také to, jak mě zaručeně rychle dovést k vyvrcholení. A nevynechal ani to, že se ke mně po všem přitulil, tak, jak to mám rád já, ale má to tak rád i on.

…………….

Mladý zamilovaný pár dvou chlapců se spokojeně uvelebil u postupně vyhasínajícího krbu na měkký béžový koberec. V tichosti se přikryli dekou a s dvěmi slůvky z každých úst – „Miluji tě“- se postupně, každý sám, vydali do vlastní říše těch nejkrásnějších snů.

autor: Pajule
betaread: Janule

4 thoughts on “Už vím, co k tobě cítím 21.

  1. krásný… x)) takový romantický… x)) těšim se na další dílek, je to krásně napsaný… x))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics