Kaulitz vs. Trumperová 6.

autor: Bitter

,,Bille, co je?“ Nic. Bill se jen ustrašeně ohlídnul. ,,Tak co je?“
,,Já… já se bojim…“
,,Co? Čeho?“
,,Mark mi napsal, že ať si nemyslim, že z toho vybruslim, a že ty se mnou nejseš dvacetčtyři hodin denně.“ Tom už se chystal otočit a jít zpátky do školy dotyčného nejmíň uškrtit, ale Billovi se mu ho podařilo otočit zpátky.
,,Neboj. Po dnešku si nic nedovolí, jen vyhrožuje. Hele a co bys řek tomu, kdybych byl na víkend u tebe. Nebo ty u mě, to je fuk.“
,,Vážně?“
,,No jasně. Tak já napíšu domů, že budeme u vás.“ Bill se šťastně usmál. Jestli pochyboval o tom, že to Tom myslí vážně, teď už ani na vteřinu.
,,Tome…“
,,Hmmm…“
,,To… no jak jsi se kvůli mě pral… děkuju…“
,,Nemáš za co. Já to myslel vážně, to co jsem jim řek. Ty seš můj a on se na tebe zkusí jen křivě podívat… A Mark se tě už taky ani nedotkne. Já jsem totiž princ na bílým koni a on je sedmihlavej drak… a ty… ty jsi krásná princezna, kterou jsem vysvobodil.“
,,A nevadí, že nemám půlku království?“
,,Ne. Mně stačíš ty.“ Tom ho políbil a vzal kolem pasu. Pomalu se doloudali až k Billovu domu. Bill otevřel železná vrata brány a zarazil se.

,,Já zamykal…“ Poznamenal spíš pro sebe.

,,Co?“
,,Ne, nic, jen jsem zapomněl zamknout… asi.“ Dál si s tím hlavu nelámal. Vchodový dveře byly zamčený, takže nezvanej host nikde. Společně se naobědvali, díky Billově mobilu, jak jinak, a pak se uvelebili na gauči u televize. Tom si lehnul za Billa a podepřel si hlavu. Sledovali nějaký seriál, víc než to je ale zajímalo nenápadné pokukování po tom druhém. Jejich pohledy se střetly a Bill mírně zčervenal. Tohle Toma dostávalo. Ještě se mu nestalo, aby kvůli němu někdo ustavičně červenal. Nesměle se k němu nahnul a políbil ho. Postupně přidával na intenzitě a pomalu dostával Billa pod sebe. Bill se tentokrát nechal. Držel se Toma kolem krku a vpíjel se do Tomových rtů stejně vášnivě. Tom zajel rukama pod jeho triko a jemně ho hladil na břiše.
,,Bille… mám… mám přestat?“
,,Ne, prosím, jenom to ne…“ Tom se usmál a vstal. Bill na něj jen zmateně zamrkal.
,,Neboj, jen si tě odnesu někam, kde je víc místa…“ Bill kývl a vyhoupl se Tomovi do náruče.
,,Ke mně ne… do pokoje pro hosty…“ Zašeptal a políbil Toma pod uchem.
,,Veď mě…“
,,Na chodbě, první dveře vpravo.“ Špitl do jednoho z polibků. Tomovi se konečně povedlo ho tam odnést. Hned pochopil, byla tady daleko větší postel.
Opřel ho o dveře a sundal tričko. Znova ho začal líbat a obratně rozepl pásek i knoflík u riflí. Byly dole stejně rychle jako triko a Tomovi neušlo, jak se Bill třese. Jemně ho políbil a na jeho břiše nakreslil otazník. Bill se na něj jen zmateně podíval.
,,Ty se mě bojíš?“
,,Ne…“
,,Tak proč se tak chvěješ?“
,,No víš… já… já…“ Sakra co teď?
Tom se znova usmál. Pochopil to, aniž by Bill něco řek. Bože, je tak krásnej. A je můj. Jenom můj. Lehce ho pohladil na tváři.
,,Neboj… neudělám nic, co by se ti nelíbilo… a kdyby přece jen, tak mě zastav, jo?“ Vyhoupl si ho do náruče a povalil do peřin. Sundal si triko a kalhoty. Bill se mezitím posunul víc ke středu. Tom zůstal stát a chvilku se jen kochal pohledem na téměř nahého Billa, který pomalu ale jistě začínal nervóznět a červenat. Byl dokonalý. A ta vytetovaná hvězda na podbřišku… Tom se zapřel rukama u jeho hlavy a jemně ho políbil. Sklouznul na jeho krk a začal mu masírovat boky.

Bill ho zatím hladil na zádech. Trochu se nazdvihl, aby mohl Toma políbit, ale pokojem se najednou ozvala vtíravá melodie jeho mobilu.
,,To je podruhý!“ Zaklel Tom a vylovil Billovy rifle. Podal mu vřeštící mobil.
,,Ano, mami.“
,,No to je dost… co proboha děláš, že to nezvedáš.“ Já mám na zvedání jiný věci
,,Byl jsem v kuchyni.“
,,Aha, tak to jo.“ Tom pochopil, kdo volá.

Ta jeho máma tady má kameru nebo co. Pokaždý, když se něco děje, tak zavolá. No počkej…
Přisunul se k Billovi a líbnul ho na břiše. Nereagoval na jeho snahu ho zadržet. Bill se hodně přemáhal, aby nezačal sténat do toho mobilu, když Tom začal pomalu jazykem obtahovat jeho tetování a posléze ho líbat těsně u lemu boxerek.
,,Bille, co je s,tebou… jsi nějaký zamlklý…“ Fajn, začnu křičet… Tome! Proboha
,,To… to se ti jenom zdá… mami já… musím končit…. ahoj.“ Než ho stihla matka zadržet, sklapnul černý véčko a nahlas vzdychnul. Bleskurychle se vrhnul na Toma.
,,Tohle ti nedaruju….“ Vyhoupnul se mu na klín a lehce se zhoupnul. Tom se jen ušklíbnul jak největší machr a Billa znova povalil. Znova se začal věnovat jeho bříšku. Začal mu na něm jazykem kreslit hvězdičky a srdíčka jak zběsilej a dlaněmi hnětl jeho hrudník. Jemně ho líbal na podbřišku a pomalu stahoval lem boxerek dolů. Bill se prohýbal v zádech a už se nesnažil tišit. Bylo to dokonalý. Cítil Tomovy rty a dotyky všude, a když je ucítil na svém vzrušení, málem omdlel. Chtěl se zapojit, ale Tom mu sundal ruce z jeho ramen a položil mu je za hlavu.
,,Nech to na mně…“ Špitnul tiše a otřel se o Billův klín. Propletl s Billem prsty obou rukou a znova se začal jemně třít o jeho rozkrok. Bill jen tiše vzdychal a špital zdrobněliny jeho jména. Tiskl Tomovy dlaně jak nejvíc mohl.
,,Tome… hmmm… to…. ách to je….ouuuu dokanalý… ááách…“
,, A bude ještě lepší…“ Tom ho políbil a pomalu se začal sunout dolů, pouštěl přitom Billovy dlaně. Pomalu se přesunul až k jeho klínu. Jemně olízl Billovo vzrušení, načež se Bill prudce podepřel na loktech.
,,Tome…!“ Vytáhnul si ho k sobě a netrpělivě se vpil do jeho rtů. Pevně ho držel kolem krku a začal se i s ním pokládat zpět na postel. Tom sjel rukou dolů a jeho prsty brzo objevily, co potřebovaly. Bill začal znova vzdychat do polibků a Tom druhou rukou sjel na jeho zadeček.
,,Miláčku… mů-můžu?“ Bill jen kývl a znova zaklonil hlavu pod náporem vzrušení. Tom ho hladil na zadečku, až nakonec do Billa pomalu pronikl prstem. Cítil, jak se Bill napjal.
,,Neboj… uvolni se.“ Začal se i s Billem kolem krku zvedat a opatrně si ho posadil na sebe. Bill ztuhnul ještě víc, stačilo, ale, aby Tom zrychlil tempo v jeho klíně a napětí bylo pryč. Znova do Billa opatrně proniknul a začal pomalu pohybovat. Přidával prsty a Bill si za chvilku zvykl. Ten nepříjemnej tlak rázem vyměnilo něco jiného, o hodně příjemnějšího.
,,Tomi… Tomi… nepřestávej… Bože to je… áááááách… nádherný…. bože Toméé…“ Tom opustil jeho klín a stáhnul si boxerky. Vzal do dlaní jeho zadeček a zadíval se mu do očí. Pomalu do něj začal pronikat, aniž by přerušil oční kontakt. Bill znova ztuhnul a sykl bolestí. Tom ho přirazil na svůj klín úplně a Billovi vytryskly do očí slzy. Položil hlavu na Tomovo rameno a neuvěřitelně se chvěl. Tom ho jemně hladil na zádech a líbal na krku a tvářích. Stačila chvilka, aby se uklidnil. Dokonce se sám začal na Tomův klín přirážet. Prvních pár přírazů ho ještě bolelo, ale i to po chvilce přešlo a ustoupilo vlnám maximálního vzrušení. Tom ho jednou rukou hladil na zádech, druhou bloudil v jeho klíně a znovu a znovu vášnivě útočil na jeho rty.
Netrvalo dlouho a oba měli černo před očima. Bill se naposledy přirazil na Tomův klín a Tom prudce zaklonil hlavu. Razantně přidal tempo v Billově klíně a za pár vteřin ucítil na svém břiše vlhké teplo.
Bill z něho pomalu sesedl, padnul na postel a snažil se uklidnit. Tom se nahnul přes postel a z kapsy kalhot vylovil cigarety, po sexu si vždycky potřeboval zapálit. Vzal cíp deky, lehl si vedle něj a oba přikryl. Bill mu podal ozdobnou mističku, co byla na stolku, aby jim Tom ještě nepodpálil postel. Vyfasoval děkovnou pusu a schoulil se mu do náruče. Pořád si připadal jako v ráji. Nemohl uklidnit dech a jeho srdce bilo jako splašené. Pořád se chvěl. Tom ho tiše pozoroval. Každý výdech, každý nádech, všiml si i toho, že doba, po kterou jsou jeho víčka zavřená, se pomalu ale jistě prodlužuje. Ještě víc ho k sobě přitisknul a líbnul ho do vlasů.

autor: Bitter
betaread: Janule

100 thoughts on “Kaulitz vs. Trumperová 6.

  1. teda Tom si ani nevydechne a už se sápe pro cigára! Bejt Bill tak mu vlepim pohlavek…xDDD Bitterko…..mám otázku…xD

  2. tak se sejdem ne? x))) hele já musim na zahradu…stříháme strom….prozvonim tě až tu budu….promiň…..

  3. Tohle je nádherná povídkaaa… miluju ji už od samého začátku a tenhle dílek… mhmm.. 😉 krásný…

    Mei: xDDDD

  4. já teda kvůli tobě vstanu..xDDD v pohodě…..to chceš se mnou strávit celej den, že chceš sejít už ráno? xDDD….no já nevim jak vypadáš….takžeeee tě přehlídnu..xDDD

  5. dokonalá povídka…. x)) jak byl Tomi krásně něžnej a pozornej…. by si zkusil jenom jednou přede mnou zapálit a už by si to víckrát netroufnul… xD ještě se zbavit Marka a tý jeho party a bude to bezchyby… x)) těšim se na další dílek, je to zajímavý…. x))

  6. Óóó jaká čest pjo mě!XD hele tag kolem třeti? Abys neřekla. Hele koupika jsem si nowou bílou mikču s černejma,zelenejma a růžowejma nápisama a ta je fakt nepřehlédnutelná XD. Hele přišel ti mail? Já že bych ti poslala gdyžtag fotku, jenže mě to asi dwakrat psalo neexistující příjemce bo co…

  7. to klidně dříív! si řekni! fakt….ne nepřišel mi mail….hele máš v tý adrese i ty pomlčky? jako néé že bych nevěřila tvý inteligenci ale většina lidí se diví, že mi nemůže poslat mail a zapomene mi tam dát moje pomlčky….tak mi tu fotku pošli na -Sauriel-@seznam.cz

    a kdyby to nešlo tak já ti dám jinou adresu…

  8. Twe práwě že s těma pomlčkama mě to nešlo. To máš putna to pak etě zkusim a rownou tam wrazim fotku ju?

  9. ráda bych ale právě sem přijela do Prahy a za chvíli budu vystupovat. takže se s tebou musím zas na chvíli rozloučit……pak tě zas prozvoním ano?

  10. já a milence? ty si dneska vtipná milááášku…xDDD v září sem se sem přestěhovala…moje máma sem šla za přítelem a tak sem musela jít sem s ní..takže sem tady na škole….bohužel..nesnášim to tu…x((((

    už si mi poslala tu fotku? jooooo a pokračujem? xD

    Ale Teríííí to je sranda sestřičko moje..xD

  11. Chmm :'( tak já ti budu věřit, no xD

    Bitteruš, líbil se ti klavír, co? ;D

    *odejdu ven před barák a čekám u lavičky. Upa se nepoznávam. I ty vlasy…*

  12. ale néééé…já nikoho nemáááám….xDDD doufám, že ty mě nepodvádíš!

    fííííha…sme se ještě ani neviděli a už žárlíme..xDDDDD

  13. Ae fakt XD

    Teri řekni mi komu by se to nelíbilo?! XD

    Nik-pomalu se loudá k domu s kyticí růží a je děsně nerwózní. Byl to expert na rwačky w kapele mu to šlo, ae jak se jednalo o Markowu ségru, byl upe mimo.

  14. Já nevim, viď xD Asi to dám do školy jako slohovku.

    *jak čekám, tak váhám, jestli mám napsat sourozencům. I když mám strach, stýská se mi. Píšu sms* Ahoj bráško a sestřičko, mám kde být. Nemůžu říct kde a s kým. Mám vás ráda, Teri. *odešlu Markovi i Sauri*

  15. *přetočím si tě pod sebe a vyhoupnu se ti na klín, přitisknu se na tebe a nezapomínám přirážet* Tak moc tě miluju *šeptnu. když vtom nám oboum zazvoní telefon*

  16. Néé to snad není možný! *Praštim pěstí do matrace.

    Nik-dojdu k tobě.*a-ahoj…sluší ti to.

  17. No toe k smíchu jo? Když už skoro to…*začnou mi cukat koutky a za chwilku se začnu smát tagi.

    Nik-podá ti kytku a pořád si tě zaujatě prohlíží.

  18. Hele já za to nemůžu že sem tady nebyl…nebyl sem doma tak sem nemoh na net! A vy se chcete sejít a ani mi to neřeknete! To je za trest? fňuk

  19. jo je to směšný….*kousnu tě do ramene* Tak mám takovej pocit, že tohle tě porazilo a už to nedokončíš…pravda viď?

  20. No tohle:-) čekal jsem odpověď typu: no s tebou se taky chcem sejít Obi! A ono to nepřišlo…tak mě asi nechcete:-(

  21. No tak to zas ne.*řeknu rázně, přetočim tě zpátky pod sebe.*já nejsem žádný ořezáwátko abys wěděla.

  22. A ty se diwíš, nejdříw umírá pak mi swádí miláčka a myslíš že ti padnu kolem krku?:-P XDDD

  23. Nik- to z tebe*ani si neuwědomí, že to řek nahlas.

    Mark-radši tě umlčím polibkem než stihneš říct etě něco ptž to už bysme to mohli rownou zabalit a znowa se w tobě začnu zwolna pohybowat.

  24. Modlim se aby zas něco nezačlo zwonit a o hodně zrychlím a zdůrazním swoje pohyby.*lásko….*špitám pořát dokola

  25. *trochu se k tobě nakloním a začnu tě líbat…občas tě lehce kousnu do rtu* zbožňuju tě…

  26. *dojdem tam a sednu si naproti tobě* Já? Nic. Bill mě honil do vany. Pak jsem tam omylem shodila věci a mokrý si je oblíkla, než mi dal jiný. A pak… mě nalíčil.

  27. áách….*zareju nehty do matrace a nepřestávám tě líbat. Vtom mi začne zvonit telefon, nekdo mi volá* Né! Nepřestávej! Pokračuj…

  28. Toe za trest todle! Já ten mobil roztřískám!*hodim tím směrem polštář,ae na tempu neubírám. Znowa te začnu líbat.*

  29. *začnu se opět smát* a jestli si ten telefon rozbil tak ti něco provedu..ach jo..provedu…mmmm…

  30. *zakousnu se ti do krku a převalim se na tebe. Zapřu se rukama u tvý hlavy začnu rychle přirážet*

  31. *naposledy k tobě přirazím a zůstanu strnule sedět, vykřiknu a poté si nalehnu na tebe…párkrát ještě boky zhoupnu*

  32. Ještě chwilku drtím matraci než tě ze sebe jemně sundám,položím na postel,zachumlám tě do přikrýwky a přitisknu k sobě.* to bylo naprosto dokonalý. Děkuju lásko.* pohladím tě hřbetem dlaně po twáři a něžně líbnu na rty.*miluju tě.*

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics