Blog zase šílí… nejspíš velikonoční nadílka, aby nás beránek nepo… :o)

EDIT 19:40
Chci vám jenom sdělit novinky, co jsem zatím zjistila, abyste byli v obraze. Bill’s girlie mi poradila (díky :-*), jak docílit toho, aby byly povídky zpátky ve svých rubrikách, bohužel je to náročná ruční práce, takže mi bude chvilku trvat, než se zobrazí všechny, ale myslím, že tak do hodiny by to mohlo být hotovo.
Kdyby to někoho zajímalo, jedná se o to, že všechny rubriky musí být ve stavu „vždy zobrazit“ a ne ve „vždy skrýt“, jak jsme to s Kett měly. Holt, blog si umanul změny, tak se musíme přizpůsobit. Některé rubriky jsou už hotové, jiné na to ještě čekají, ale budu na tom makat.
Jinak jsem zjistila, jak funguje reagování v komentářích, podle mě zcela zbytečná funkce, protože místo aby to vytvořilo zvláštní strom diskuse, jako je to na normálních webovkách, hodí vám to jen do textu číslo komentáře, na který reagujete… což je podle mě při kopírování nicku skoro rychlejší… další zbytečná funkce, kterou nikdo nebude využívat, ale to je jen můj názor, třeba se to používat bude. Tak jdu makat na těch rubrikách, abyste mohli o prázdninách číst povídky… Pa J. :o)

PS: Ještě něco jsem vám chtěla napsat, tak doufám, že se k tomu dostanete. V sobotu měl být na blogu další díl povídky Makes Three, jak bylo zatím vždycky zvykem, ale protože jsou prázdniny a Lil to nestihla přeložit, musíte vydržet, až se vrátí. Dám ten díl mimo sobotu, hned, jak mi přijde, takže buďte trpěliví, všechno bude. 🙂 J.
Ahoj lidičky :o),
tak jsem si řekla, že bych vám měla napsat, abyste nešíleli, že nám zmizely u většiny článků rubriky, tudíž se k rozepsaným ani hotovým vícedílkám momentálně není jak dostat, protože náš milovanej blog zase experimentuje. Například nám teď spočítá, kolik je to hodin, co se článek zveřejnil, a kdy byl aktualizován… když máte moc dlouhej komentář, že jste jako děsně ukecaní, tak vám to půlku zabalí a musíte si ho rozbalit, abyste si ho mohli přečíst… nevím, jestli nám to k něčemu bude, ale asi je to vylepšení… 😀
Zajisté jste si všimli, že jsme ode dneška „blog pro dospělé“, takže si to koukejte zapsat za uši, že jste všichni dospělí :-D. Angličtina z toho upozornění zmizela, takže cizinci k nám můžou bez omezení… 😀 Dopoledne to po mně dokonce vyžadovalo nějaký heslo, což naštěstí už zmizelo, takže vidíte, že se dějou samý lepší věci :-).
Nedá se nic dělat, musíme vydržet, tudíž jediná možná cesta k vícedílným povídkám je momentálně přes archiv nebo vyhledávání, rozcestníky nefungujou.
Archiv je jasnej, tam se musí listovat po stránkách dozadu, což je příšerně zdlouhavý, ale jinak to nejde, aspoň že je to po měsících.
Vyhledávání není moc spolehlivý, jak jsem právě zjistila, protože už neodkazuje na stránky vyhledávače Jyxo, jako tomu bylo dřív, ale zůstává to na blogu, tudíž se v tom taky hrabali a nefunguje to jak má… nicméně, můžete to aspoň zkusit, třeba se vám to podaří. Dole vlevo máte takový malý bílý okýnko, když do něj napíšete název povídky, vyskočí vám všechno, co to najde, ale nemám dobrou zkušenost, takže je to spíš o štěstí. Je to snad dočasný, doufejme, že vyladění změn nebude trvat moc dlouho.
Opět se nezveřejňují přednastavené články, to už je celkem folklór, děje se to často, tudíž musím vždycky jít a článek, co se tváří jako zveřejněný, hodit zpátky do rozpesaných a zveřejnit znovu, abste měli možnost si ho přečíst… a to všechno každou půlhodinu. Pokud nejsem u počítače, tak to zveřejním, až se k němu dostanu, takže se neděste, články budou, i když se zpožděním. 🙂
Možná jsem ještě nezaznamenala další změny, ale cokoliv divnýho se objeví, připisujte to navrub velikonočním experimentům firmy, my s tím nemůžeme nic dělat.
Užijte si velikonoční prázdniny, doufejme, že po nich už bude zase všechno fungovat… ale teď si fakt připadám jako absolutně naivní idiot 😀 Nevadí… já to vydržím pa Janule :o)

24 thoughts on “Blog zase šílí… nejspíš velikonoční nadílka, aby nás beránek nepo… :o)

  1. Vylepšení ? Ani bych neřekla xD Ale je hezký že už jsem dospělá xD Doufám že to nebude blbnout dlouho, nejdou mi přidávat ani obrázky do článků. Proč ten blog nemůžou vylepšovat v noci ? Bysme se ráno vzbudili a všechny změny by byly hotový xD

  2. nu já sem si říkala, co se mi to na blogu děje za chujoviny xDD málem mě klepla pepka xDD a co jsem si založila novej web, tak to po mě chtělo aktivaci, ikdyž jsem to už dááávno aktivovala xDD dneska to zmizelo xDD aspoň že tak.. ale jako.. netuším, proč mi nejdou videa x(( nikde prostě na blog.cz.. nakopat tooooo x(( magoři.. snad ty pakoše Velikonoční šílenství co nejdříve opustí, jinak se stěhuju na jinej hosting xDD

  3. no já jsem se v první chvíli vyděsila… a v druhý jsem dostala chuť vraždit, jelikož mi to vůbec nechce přidávat komenty a pak se tam najednou objevěj, pak zmizej atd… asi mi z toho za chvilku jebne, ale co nadělat, no… asi se někdo nudí a zapomněl, že na kanadský žertíky tohohle typu fakt nemám náladu… ale co nadělat, no… zatnout zuby, zarýt nehty a držet se v klidu…

  4. No ty vole, to jsou složitosti, to je aj na Rachel moc:-D Prase aby se v tom vyznalo v těchto srandičkách teda:-D Je to zatím hodně divný, snad si zvyknem… xD Nejvíc mě tu serou ty související odkazy…

  5. K této změně se nechci vyjadřovat. Znova.
    Sama nevím, co k tomu říct :-D.
    Ale zase mám co říct k Velikonočním prázdninám!
    Ty si užiju!
    Jedu totiž zejtra do Berlína.
    A jeden den věnujeme muzeu voskových figurín.
    Těším se…
    😀

  6. Toto absolutne neni feer! Vam uz sa rubriky vratili (teda aspon pod titulkom clanku je ich vidno), mne este furt ne!
    A zrovna ked to dneska potrebujem -__-
    Toto vobec neni fer, co s tym furt robia? Nemozu to aspon pol roka nehat jak to je??

  7. OMG????? COOOO?
    Si snad zo mna robia prcu.
    Zas!Toto neni fer!
    Ja mam 120 rubrik a VSETKY su v mode vzdy skryt
    -___-
    Mam silne nutkanie tych adminov prefackat…..

  8. Zabít a rozcupovat! To není vylepšení, to je horor! Se asi pěkně nudily že to takhle udělali:-(( Sama se na svojim blogu nevyznám:-(

  9. Ahoj prosímtě potřebovala bych poradit, jak mám udělat aby mi zase šli ty rubriky který byly dřív "vždy skrýt" v rozcestníkách? Protože když to udělám "zobrazit vždy" tak budu mít v menu miliony robrik.. Prosím poraď mi,, Děkuju měj se hezky Evul..

  10. Já se v tom moc nevyznám, Hopino, design dělá Ketty, ale jak jsem tak koukala do nastavení, tak máme v "Položkách menu" rubriky ve skrytých, tudíž se na boku nezobrazují. Máme všechno udělaný pomocí rozcestníků. Snad ti to pomůže. Pa J.:o)

  11. no je to horor…serou mě ty čísla vedle těch rubrik já do řitě nepotřebuju vědět kolik článků tam jee…nejradši bych se na to vys*** fakt jako…já bych řekla že to je zhoršeníí a to velké měli by se vzpamatovat..

  12. Emilia, to se asi zobrazuje jen když je to v menu, my v menu žádný rubriky nemáme. To jsou všechno bannery, který dělala Ketty. Teda, doufám, že nepindám blbosti. Když je rubrika v menu, tak se vedle ní ukazujou čísla. S tím ti ale fakt neporadím, na to jsem totální lama.

  13. Jéééé co to je????………no neřekla bych že je to vylepšení…..ty čísla to je upee ÁAáaá…..ty čary a vsechno….a nejhorsi sou ty komenty proc by tam nemohly bejt celýýý??????

  14. Mně už teda všechny ty jejich "vylepšení" lezou krkem, kdyby do toho furt nerejpali, udělali by líp.
    Jinak díky za tu radu ohledně rubrik… já jich naštěstí nemam moc, takže pro mě celkem žádnej problém, ale chápu ostatní a soucítím 😀

  15. Jako ale mě už ty jejich experimenty pěkně lezou krkem :-/
    Ta tabulka s tím heslem se mi objevovala taky :-/ bože kam to spěje…. to s těma rubrikama sem jaksi nepochapala, ale nevadíííí
    jinak taky hezke velikonoce všem :-*

  16. Tohle je opravu situace na nic. Doufám, že to je jen přechodné období a určité totální zbytečnosti zmizí. Nevím na co někomu bude, že jsem komentář přidala před 5 minutami – to jsou opravdu zbytečnosti. Také jsem tam měla tu tabulku, co po mě chtěla heslo – no úplně na nic. Jak tak koukám, tak tady máte také tu reklamu úplně dole – hmm, zajímavé.
    Já už dospělá jsem :))) Ha, ha takže já si sem můžu chodit úplně beztrestně :)))

  17. :D:D:D
    Já bych jen dodala, že pokud chcete aby zmizeli Související odkazy jinam, tak stačí najet do výpisu článků a tam už se to odklikne 😀

  18. Jj,, to chápu. Já to mám udělaný jako rozcestníky, ale k tomu potřebuješ i rubriky ne? Nebo jak ty děláš rozcestníky? Kuju papa Evul

  19. Hopino, já nevim. Kett tu není, abych se jí zeptala, tohle dělá sama, já jen aktualizuju články, co jsou dávno hotový a nikdy jsem to nezkoumala podrobnějc. Nemusím umět všechno ;-). To, co je vidět ve finále na blogu, jsou určitě bannery nahraný v Menu, který odkazujou na články, ale víc ti nepovím. Rozcestníky jsou až v článcích, který ale nejsou zařazený v žádných rubrikách, to vím jistě. Prostě žádná z rubrik se na blogu nezobrazuje, jsou v "Položkách menu" v možnosti "skrýt" a jsou nahrazený bannerama. Pa J.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics