Anděl z hlubin 1.

Autor: Tessyna & KaTt.Y.nKa

Ahojte všichni přátelé, známí i neznámí!
Dovolte nám, abychom vám představily naši novou povídku Anděl z hlubin.
No ale už dost keců, pěkně si počtěte, vaše autorky Tessyna & KaTt.Y.nKa
Tessyna ‎(13:24):
Bill: Zase sedím na Tomově posteli a přemýšlím na tím, co všechno by se s ním dalo udělat. Něco sbírá na zemi, takže je na čtyřech a má na mě vyšpulenej ten jeho sexy zadeček. Tak rád bych ho přes něj alespoň plácl, ale vím, že nemůžu. Tom by nikdy nebyl pro to, co chci já.
KaTt.Y.nKa ‎(13:26):
Tom: Cítím, že Bill zarývá svoje oči na můj zadek… Možná se zbláznil… Billa přece vždycky přitahovaly holky! Kdyby tak tušil, co k němu cítím já…
Tessyna ‎(13:29):
Biil: To mi snad dělá schválně. Von tím zadkem začal tak ladně pohupovat. Bože, já bych ho na místě znásilnil… To nejde, musím mu něco říct. „Bože, Tome, co tam tak veledůležitě sbíráš? Už seš jako máma.“
KatT.Y.nKa
Tom: „Jojo, už se zvedám, rozbil jsem skleničku, přece nechceš šlápnout na sklo, brácha!“ Okřikl jsem ho. Pořád má něco proti mně! Je poslední dobou nějak divnej, pořád se jen válí doma a večer kouká na péčka!
Tessyna ‎(13:39):
Bill: „Ty naděláš… Jak kdyby to nebylo jedno. Mamka by to tu stejnak zítra vyluxovala. Jo a abych nezapoměl, dneska jdu s Andreasem a těma jeho kámošema na P-show, nechceš jít taky?“ Bože, ať řekne ne… Nevydržel bych to tam s ním. Musel bych se na něj vrhnout. I když pochybuju, že bych něco dokázal. Je mi 17 a jsem pořád panic. Né, že bych žádné dívky neměl, jen to nikdy nestihlo zajít tak daleko. A teď to chci dát Tomovi, ale vím, že to se mi nesplní. Proč se to muselo stát zrovna mně?
KaTt.Y.nKa ‎(13:43):
Tom: No, nevím, Bille. Ten Andreas tě vede k takovým věcem… Nikdy si takový nebyl. Ale přece jen, jsem starší, půjdu s tebou, snad to nějak zvládnu! Nejsem žádný Béčko, jako někdo.“ Mrknu na něj a opatrně do něj šťouchnu loktem. Je sladký, když jen tak pohazuje těmi svými havraními vlasy… Musím se začít smát.

Tessyna ‎(13:46):
„Hele, laskavě do mě přestaň rýpat. Ne každej o to musí přijít ve 13-ti.“ Oou, chytnul jsem se za pusu a zvědavě jsem se na něj díval, co mi na to řekne. Když von mě tímhle hrozně naštval a já prostě mluvil a ani nevnímal co. Teď jsem se kvalitně přeřekl. A on se ještě směje. Je mi do breku. Zvednu se z jeho postele a chci utéct, jenže na něco šlápnu a s výkřikem se skácím k zemi.
KaTt.Y.nKa ‎(13:51):
„Ježiši, Bille, ty si zase podrážděný!“ To je celý on! Ani nevím, co mu zase je. Je to přece moje věc, odkdy spím s holkama. Vždycky jsem ho chápal, ale teď? Najednou slyším jeho výkřik. „Bille, ježiši co děláš, co je ti?“ Zeptal jsem se, ale najednou jsem si uvědomil, že se drží na noze. To jsou ty střepy! Hlavně, že mě ještě zprcal za to, že je nemám sbírat!“ Ty sis píchl střep do nohy že?“ Převrátím oči.
Tessyna ‎(13:55):
Bill: Proč je na mně tak zlej? Dívám se na něj uslzenýma očima, cítím se úplně trapně, ale snad to nepochopil, a ještě ke všemu mám střep jako hrom v noze. Oddělám si z toho ruku, abych Tomovi ukázal, že má pravdu. Jenže jak sem si otřel ruku o obličej, nevědomky jsem si tam utřel i krev, a proto když jsem ruku oddělával, myslel jsem, že omdlím. Ale namísto toho jsem se rozbulel ještě víc. Věděl jsem, že to mi nepomůže, a tak jsem se s bolavou nohou a srdcem snažil zvednout. Slzy mi volně kanuly po tváři a já se klepal pláčem natolik, že jsem nedokázal ani vstát. Vždycky jsem přistál znova na zemi.
KaTt.Y.nKa ‎(14:02):
„Jejda, Bille, seď a počkej tady, jdu do koupelny.“ Vstal jsem a pod jeho nohu jsem strčil kousek nějakýho hadru, a pak jsem opatrně odkráčel do koupelny. To je snad po prvé v životě, co Billča brečí!! No tak po druhý, viděl jsem ho brečet, když se naši rozváděli. Ale teď? Kvůli takový kravině? Bill byl vždycky drsňák a teď se rozbulí kvůli střepu v noze!! Je divnej!! Když jsem přišel do koupelny, natáhl jsem se pro dezinfekci. Když sem ji po usilovném boji vytáhl, zjistil jsem, že ho stejně, tak či tak, budu muset dotáhnout sem. No přece mi nebude dělat louže krve v pokoji! Tak jsem se zase vydal zpět do pokoje. Když jsem přišel a sedl si znovu k němu, polilo mě horko.
„Bille! Si padlý na hlavu?! To je moje NOVÉ tričko a je celé od krve!! Proč je pod tvojí nohou?!“
Tessyna ‎(14:11):
Bill: Podíval jsem se na svého naštvaného brášku a rozbrečel se ještě víc. Vždyť to mi tam dal on. „A-ale to si… si mi tam dal t-ty…“ vysoukal jsem ze sebe přes další hladu pláče. Je mi hrozně. Proč jsem svému bráškovi tak lhostejný? Vždyť je to moje dvojče, můj starší bráška a měl by se o mě starat a né tu na mě řvát. Z posledních sil jsem se zvednul a snažil se odejít od něj z pokoje pryč. Kašlal jsem na to, že si tím střep do nohy zarývám ještě víc. Musel jsem od něj pryč, proč tam zůstávat, když mě stejně nemá rád?
KaTt.Y.nKa ‎(14:14):
„Bille, stůj, ježiš, musím ti to vytáhnout. Promiň, nechtěl jsem na tebe křičet.“ Jsem fakt debil, neměl jsem na něj tak vyjet, asi jsme to přehnal. Chudák bráška… Asi ho ta noha Moc bolí! „Pojď do koupelny, musím ti to vyčistit, pomůžu ti, pojď sem zpátky!“
Tessyna ‎(14:17):
„N-ne já nechci… nemusíš mi to… to čistit… když… když mě nemáš rád…“ s pláčem jsem po náporem bolesti spadl na zem přímo u dveří svého pokoje. Ta noha bolí jako šílená a mně nezbývá než tam sedět a čekat než vykrvácím. Stejně je mi to tu úplně zbytečné. Proč bych tu měl dál zůstávat a trápit se? Tom se mě snaží zvednout a odnést, ale já se mu bráním. Chci tu zůstat, je mi jedno, jestli vykrvácím nebo tady na těch kachličkách umrznu, ale už tu nechci být.
KaTt.Y.nKa ‎(14:27):
„Brácho, nebuť jak malej. Mám tě rád, to spíš ty mě ne? Když nejsi schopný spolupracovat! Ti to zhnisá, pako, chceš snad do nemocnice?“ Škubl jsem s ním, ale on se ani nehnul!! „No tak, Bille, neser mě! Přestaň brečet sim tě… Chceš tady snad umřít nebo co? Laskavě se zvedni a jdeme do koupelny, nedělej malýho!“ Převrátil jsem oči.
Tessyna ‎(14:30):
„J-já chci tady umřít… hned… hned teď…“ zalykal jsem se pláčem a na tu zem jsem si lehnul. Nač žít, když mně bolí srdce. Tom tvrdí, že mě má rád, jenom aby mě tu nemusel nechávat a máma mu nevynadala. Jenže jinak jsem pro něj jen zátěž. Určitě by byl rád jedináček. „Li-lituješ, že nejsi… jedináček?“ zašeptal jsem mezi pláčem, protože Tom se posadil vedle mě a schoval hlavu do dlaní.
KaTt.Y.nKa ‎(14:35):
Já sem ho snad přeslechl? Říkal něco o tom, jestli lituju, že nejsem jedináček? On je snad opilý. Musel jsem se zasmát.
„Brácho? Jak si na to proboha přišel? Si snad moje dvojče a já tě mám rád, už jsem ti to říkal, jsou sice výjimky, kdy bych tě nejradši uškrtil, jako třeba teď, ale ty moc dobře víš, že bych to neudělal !!“ Podívám se na něj a on stále brečí, obejmu ho.
Tessyna ‎(14:39):
Bože, jak krásně ten tvor voní. Neváhám a přitulím se k němu. Teď mu pláču do mikiny a on se mnou začne kolébat a hladit mě po vlasech. Je tak milej. Opatrně mě chytne do náruče a odnese do koupelny. Ležím mu na rameni a se zavřenýma očima vdechuju jeho vůni. Ze snění mě probudí až to, jak mně Tomí pokládá na pračku a nohu mi natáhne tak, že ji mám opřenou o umyvadlo. „Zavři oči,“ zašeptal a já ho jako ve snu poslechl. Teď bych si přál polibek a né aby mi tahal to sklo z nohy. „Ááááááááááááá,“ zaječel jsem bolestí, když mi to vytrhl z mé tlapky.
KaTt.Y.nKa ‎(14:43):
„Už to je, Billí,“ usmál jsem se. On je roztomilý, sedí tam jako tělo bez duše a teď se rozplakal. „Bráši, ještě to vydrž, poliju ti to, aby se ti to vyčistilo a už to bude. Akorát dneska nebudeš moct jít s Andym na tu show, ale my to tady zvládneme sami s mámou, ne?“ Usměju se a Bill mi úsměv oplatí, i když vím, že byl jen falešný. Začnu mu to polívat a on malinko piští, začnu ho uklidňovat. „Už to bude,“ naposledy to poliju, smyji to vodou, pofoukám a zalepím. „Už to je, mladý pane.“
Tessyna ‎(14:46):
„Fňuk,“ ozve se ode mě a Tomí se tomu zasměje. Napřáhnu k němu ruce, jako že chci vzít hopa a on mi to splní. Odnese mně k sobě do pokoje, protože ten jeho je plný střepů. Tam mně položí na postel a až po bradu přikryje. Je tak hodnej. Tom se ke mně náhle nakloní a…

autor: Tessyna & KaTt.Y.nKa
betaread: Janule

10 thoughts on “Anděl z hlubin 1.

  1. nádherný ♥ taky píšu s kámoškou jednu twincestní povídku, ale tady tahle je naprosto dokonalá ♥ miluju povídky, kde je Bill ten chudáček a Tom ten zlý, tak doufám, že to takhle bude i  dále xD

    Sauri: 😀

  2. ach jo zase čekat vy vado to je nuda když mám zaracha a tet tady mám čekat no to je konec jsem kaput. :'(

  3. a… xD Co to bude… xD Jsem zvědavá,ale podle mě nějáká blbost..xD Jak řekla Suriel..pošeptá mu dobrou noc xD beztak xD Ale jinak pěknýý 🙂

  4. [1]:  – Buď to,nebo se políbí… páč se vzájemě maj rádi ale oni vo tom neví a taky si to daj najevo a pak..dovedete si to predstavit,ne? 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics