What is inside? 20. (konec)

autor: Eleanot

Anis zaparkoval v garáži, otočil se na svého spolujezdce. S úsměvem mu vtiskl sladkou pusu na čelo a vystoupil. Bill se nejistě rozhlédl, shýbl se pro koženou kabelku, která mu ležela u nohou a také vylezl z auta. Cítil, že se mu trošku podlamují nohy, zavrávoral. Žaludek se mu přetáčel sem a tam, srdce bilo rychleji než před okamžikem. Pokusil se o úsměv, raději sklopil hlavu, když cítil horkost na lících. Z čeho byl tak nervózní?
Anis si ho přitáhl za boky, vzal jeho drobnou dlaň do své a něžně jí stiskl, chtěl mu dodat trochu odvahy. Beze slova vyšel směrem ke dveřím, Billa vedl s sebou. Na tváři mu hrál jeho obvyklý nečitelný výraz, mísilo se tam jisté pobavení a něha, ale jeho oči byly lehce zamlžené obrovským natěšením.

Bill se posadil na sedačku, nohy měl způsobně u sebe. Rozhlédl se kolem sebe, pousmál se. Moc dobře si pamatoval, co dělali na této sedačce ten večer, co Anise odvedli. Povzdychl si, a aby odvedl myšlenky jinam, puntičkářsky začal urovnávat polštářky. Bushido vykoukl z kuchyně, v rukou držel dvě láhve. „Bílé,“ zvedl tu v levé ruce, „nebo červené?“ pozvedl druhou ruku. Bill se usmál, konečně z něj opadla trocha nervozity a přestal být tak křečovitý. „Chceš mě opít?“ Arab přikývl. „A pořádně zneužít,“ zašklebil se. Na Billově sladkém úsměvu nebylo poznat, jestli si myslí něco o nadržených Tunisanech, nebo se mu ta myšlenka zamlouvá. „Červené,“ odvětil.

Anis se odporoučel zpět do kuchyně, láhev bílého vína vrátil do lednice. Kde je sakra ta vývrtka? Vždyť byla vždycky na té poličce. Tak kde je? Aha, tamhle leží! Bushido vytáhl korkovou zátku, nalil víno do dvou skleniček, které si tu připravil už odpoledne. Mělo nádhernou rudou barvu, která mu nemohla nepřipomínat Billovy rty po pár vášnivých polibcích. Bezděky si jazykem přejel po vlastních rtech a rozhlédl se, chtělo by to ještě něco. Má Bill rád sýry? V lednici měl pár výborných švýcarských. A olivy? Ne, ty rozhodně ne. Vyndal sýry z lednice, začal je krájet. Opět pohledem sklouzl k šarlatovému vínu, hlava se mu zatočila. Opět chtěl dobývat ta měkká sladká ústa, jen tam si připadal úplný. Nůž mu sklouzl po prstě, když se zasnil, a on hlasitě vykřikl. Na ukazováčku se mu rychle objevila kapka krve, která se zvětšovala a tmavla.
„Sakra!“ zaklel a strčil si prst mezi rty, cumlal ho. Sotva se trochu zamyslil nad Billovou pusinkou, už si málem uřízl ruku – to z něj byl vážně tak vedle? Slyšel tiché kroky a sám pro sebe se usmál, celá místnost se naplnila sladkou vůní kokosu. Anis se otočil, opřel se o kuchyňskou linku, v puse stále sál krev ze svého prstu.
Bill se starostlivě koukl, pohledem sjel od jeho úst k noži ležícímu vedle něj. Rychlými kroky k němu došel, něžně svého milence chytil za zápěstí. „Bolí to?“
Anis stáhl obličej do bolestné grimasy a zoufale zakoulel očima. „Šíleně, asi umírám…“ zašeptal afektovaně. Bill ho plácl po boku a on se rozesmál, byla to jen troška krve. Chlapec mu vytáhl prst z úst a svraštil čelo. Bushido si prst rozřízl od jednoho článku k druhému a uzoulinká šarlatová ranka se stále plnila krví. Bill ho přistrčil k dřezu, na ruku mu pustil ledovou vodu. „Omyj si to, jdu se podívat po nějaké náplasti.“

Anis ukazováčkem pod vodou otáčel z jedné strany na druhou, byl to příjemný pocit, když mu voda chladila ránu a zaháněla štiplavou bolest. Po pár minutách se lvíče přiřítilo zpátky, skousávalo si rty. Beze slova se natáhlo pro milencovu hluboce pořezanou ruku a s výrazem obrovské úlevy, že mu neskoná v náručí, mu jí ošetřilo a zalepilo. Šikovné lvíče.
Bill s úsměvem zvedl pohled, rozkošně zamrkal. „Nezemřeš mi,“ podotkl. Bushido se zašklebil. „Zemřu. Zemřu, pokud tě hned nepolíbím…“

Bill jen cítil, že byl vyzdvižen na linku a jeho rty byly silně dobývány. Pod zavřenými víčky se mu oči točily sem a tam, usykával rozkoší. Líbání byla jeho nejoblíbenější činnost, a kdyby své rty vždy nezatoužil přesunout jinam, dělal by to od rána do večera.
Anis mu spokojeně zamručel do úst, opíral se o něj. Rukou mu přejížděl po zádech, vyhrnoval mu lem trika. Po chvilce se odtáhl, usmál se, položil si hlavu na Billovu hruď, chlapec ho dlaněmi hladil. „Neoholil ses,“ podotkl, Arab přikývl. „Líbí se mi to, vypadáš mužně,“ usmálo se kultivované lvíče. „Vzrušuje mě to,“ dodal smyslně a tiše zapředl. Anis se narovnal a rukou mu přejížděl po stehně. „Víš, kam chci dneska zamířit…“ Bill mlčky přikývl, pokračoval v laskání milencovy tváře. „Ale musím vědět, že to chceš taky.“ Anis starostlivě svraštil obočí, pozoroval rozšklebenou tvář před sebou.
Miláčku… Přestaň se chovat tak přecitlivěle, nelíbí se mi to na tobě.“ Bill se k němu naklonil blíž, rty se mu otřel o ucho. „Prostě to udělej…“
Bushido Billa chytil za pas, vysadil si ho kolem boků. Za náruživých polibků a vzájemného svlékání se po pár minutách ocitli na posteli, propleteni do sebe a s dosti vzrušenými klíny. Bill se poddával a nechal se zpracovávat, rozhodně neprotestoval. Ležel rozvalený na zádech a Anis mu celé tělo zahrnoval stále rozvášněnějšími polibky. Obzvlášť dlouho setrval nad chlapcovou levou kyčlí, kde bylo jedno z jeho nejcitlivějších míst. Bill sebou házel a zmítal, tiše se smál, byl šíleně lechtivý. Jemně masíroval snědá ramena, prsty hladil vypracované svaly a lýtkem se otíral o drsnou látku Anisových jeanů na stehnech.
Bill zvědavě zvedl hlavu, když se od něj Bushido odtáhl a natáhl se k nočnímu stolku. Billovi poskočilo srdce, ale muž jen s tichým cvaknutím zhasl. Místností se rozlila tma rušená jen zlatavými paprsky luny, které se protáhly mezi závěsy na oknech. Bill se cítil trochu nesvůj, od malinka se tmy bál. Jako malý si často lezl do bratrovy postele a schovával se před ní v jeho náručí. Teď pochopil, že na tohle už je v jeho životě jiný muž. Sám pro sebe se usmál a klekl si, pohladil Anise po zádech. „Tma je dobrá.“ Arab zavrtěl hlavou. „Rozhodně ne. Chci na tebe vidět, až to budeme dělat,“ usmál se sebejistě. Znovu se natáhl, ozvalo se další cvak a nad postelí se rozlilo tlumené červené světlo.
„Svíčky to nejsou,“ poznamenal s úsměvem. Anis přikývl. „Nejsou,“ přesunul se zase k chlapci, objal ho kolem ramen. „Alespoň předcházíme další katastrofě.“ Bill se tiše zahihňal, tváří se otíral o horkou kůži, která ho všude obklopovala. I v konečcích prstů cítil sílu okamžiku a štěstí, že právě teď sedí u Anise doma v Anisově posteli na Anisově klíně jen v boxerkách, které dostal od Anise. Nadzvedl se a přesedl si, obkročmo dosedl zpět, čelem k němu. Přitiskl se k němu a přisál se mu na rty, zatlačil mu na hruď. I s ním se položil a zhoupl se v bocích, okamžitě zaznamenal odezvu. Zase se zadečkem zavrtěl na jeho klíně a spokojeně se usmál, i teď to bylo odměněno tichým stenem. Překulil se vedle něj a klekl si mu vedle pasu, obratně mu rozepnul kalhoty a prsty pod ně vklouzl. Bill byl zvědavé dítě. Nehty opatrně přejížděl po bavlněné látce sem a tam, pozoroval, jak Bushido přivírá oči a zrychleně vydechuje. Uculil se, sklonil se níž, prsty přesunul na to správně místo a pevně chytil do dlaně vzrušený penis. Anis vykřikl hlasitěji, než chtěl a esovitě se prohnul v zádech. Bill se tiše smál a líbal jeho rozpálený podbřišek. Mazlil se s tou hebkou pokožkou, třel se o ní, šimral jí řasami i rty, občas opět vklouzl i na místa nevhodná nezletilým očím. Náramně si to užíval, když si mohl dělat, co chtěl a pořádně se vyřádit, poznávat a učit se. Když jazykem náhodou vklouzl do Anisova pupíku, musel se začervenat nad tím, jak byl osloven tichým sykotem.
Anis se vzepřel, vtáhl tu černovlasou potvůrku pod sebe a zalehl ho, plavnými pohyby se o něj otíral. Bill mu nenápadně ručkou šmátralkou zase vjel pod jeany a pevně chytil jeho zadek, vesele se zazubil. Ruku tam nechal.

Bill se odtáhl od Anisových rtů, usmál se na něj, koukal mu do očí. „Mám si lehnout na břicho?“ zašeptal tiše, palcem hladil snědou tvář. Bushido zavrtěl hlavou. „Chci, abys ke mně byl čelem. Počkej…“ Začal se přehrabovat mezi rozházenými polštáři a peřinami, než s vítězným výrazem vytáhl malou tubičku a podal ji chlapci. Hlavou mu problesklo, jak sexy musejí vypadat, oba nazí, vzrušení, v červeném osvětlení. Klekl si a přitáhl si Billa k sobě, do sedu. „Dej tam toho hodně, radši víc, než míň.“ Bill mu vymáčkl studený gel na špičku a pomalu ho roztíral, prsty ho přitom hladil. Miloval, jak Anis vždycky přivíral oči a tvářil se jako na vrcholu blaha, když mu to dělal rukou. A když zapojil svou pusu, tak se už neovládal. Přitiskl se k němu blíž, posadil se mu na pokrčená stehna. Nebylo to nijak pohodlné, ale měli spolu maximální kontakt. Anis rukou sjel po Billových zádech, hlavu si opřel o jeho rameno. Prsty pokračoval níž a níž, něžně mu roztáhl půlky. Ukazováčkem ho pohladil po citlivé tkáni, než nechal svůj prst opatrně vklouznout dovnitř. Bill se zamračil a uvolnil se, tohle pro něj nebylo poprvé. Párkrát už mu to dělal prsty uvnitř, ale Billovi to zatím stále přišlo dost nové. Roztáhl se a tiše zamručel, když ucítil, jak se přidal druhý prst a něžně ho zevnitř třou. Pověsil se Bushidovi kolem krku a všechno své myšlení soustředil jen na ty obratné prsty, co ho šikovně připravovaly a trochu roztahovaly. Několikrát sebou škubnul, když zabloudily na jeho prostatu a přitiskl se na ně víc.
Anis po chvíli uvolnil Billovo tělo a povzbudivě se na něj usmál. Vysadil si ho výš, zadeček mu znovu trochu roztáhl a rukou nasměroval svůj penis. Tlumeně vydechl, když se poprvé dotkl Billova otvoru. Bill po něm opatrně začal sjíždět, se soustředěnou grimasou posunoval svou pánev níž a níž. Připadal si nepříjemně plný, nemluvě o štiplavé bolesti, kterou se snažil ignorovat. Nic dobrého. Po chvilce dosedl a tiše zamručel, skousával si rty. „Kdyby byl o něco menší, bylo by to fajn…“
Anis ho hladil po zádech, téměř násilím musel svou mysl přenášet z rozkroku do mozku. Čekal, až se Bill trochu uvolní, jemnými polibky mu zahrnoval krk. Bill se pokoušel zvyknout si, bylo to něco úplně jiného, než když mu to dělal prsty. Tohle bylo rozhodně daleko větší, intenzivnější a pulzující, víc živé. V duchu si stále opakoval, že je to jen jeho nejoblíbenější věc na světě, kterou měl tak rád ve své puse. Pro sebe se usmál a nadzvednul se, byl to příjemný pocit, když se jeho útroby trochu uvolnily. Pomalinku zase sklouzával dolů a snažil se nebýt tak křečovitý, povolit svaly. Pomohlo to, bolest už ustupovala. Ještě jednou se nadzvedl a dosedl a zamrkal, už to nebylo tak strašné jako na začátku. Kouknul na svého přítele a usmál se. „Myslím, že to zvládnu. Ty?“ Anis se malinko zasmál a přikývl. „Rozhodně…“
Bill se znovu nadzvedl, zavlnil se v bocích. Srdce mu poskočilo, když si uvědomil, že konečně jsou spojeni úplně. „Chci to tak napořád,“ ztěžka vydechl, když znovu dosedal. Pot ho studil na zádech a z divoce bušícího srdce se mu točila hlava.
„Jak tak?“
„Být všude okolo tebe… Cítit tě v sobě…“
„Prakticky jsem v tobě pořád, miláčku.“
„Oh…“ Bill zavzdychal, cítil, že špička Anisova penisu už je těsně u jeho prostaty. Přitiskl se k němu víc a zavrtěl se, nahlas vykřikl. Bylo to daleko silnější, než když byla drážděná jen prsty.
„Anisi,“ tiše zamumlal, skousnul si ret. Celé tělo mu jemně vibrovalo, nohy od sebe samovolně roztahoval. Pořád si na ten nový pocit úplně nezvykl, ale připadal si tak sexy…
Bushido ztěžka vydechl, vtiskl mu polibek na líci. Pevně ho sevřel v náručí, všechny své myšlenky přesunul mezi své nohy, do Billova těla. Víčka se mu zatřepotala slastí, když znovu začal pohybovat pánví, chtělo se mu křičet. Nikdy nezažil pevnější stisk, nikdy nebyl v tak horkém a úzkém těle. A nikdy to nedělal z lásky.

Bill prsty přejížděl po rychle se zdvihající snědé hrudi, sám pro sebe se usmíval. Poslední minuty byly tak silně, že zatím nebyl schopen nad tím uvažovat. Anis ho jednou rukou hladil po obnaženém zadečku, druhou ho držel za dlaň. Tenhle okamžik mohl nastat už dávno, kdyby se tenkrát všechno tak nepodělalo. Ale to by nebylo takové… Anis věděl, jak je událost poslední doby sblížila. Bez toho by si asi neuvědomil, co v té křehké bytosti má. A tolik by si jí nevážil. Teď byl nejvzácnějším exotickým motýlem pro jeho srdce.
Bill se překulil na bok, přitiskl se k nahému boku vedle sebe. „Jsem rád, že tě Tom konečně akceptoval…“
„Zbývalo by mu něco jiného?“ ozval se pobavený hlas.
Bill s veselým zazubením zavrtěl hlavou. „Ani náhodou…“

A nasládlá vůně vína bez povšimnutí vyprchávala…

autor: Eleanot
betaread: Janule

9 thoughts on “What is inside? 20. (konec)

  1. Oh Eleanot.. Střídají se ve mně zvláštní pocity euforie spolu se smutkem, že je tento díl poslední, protože musím říct, že tvou povídku miluji. Bylo to úžasné, skvělé, sexy, vtipné, zároveň tragické, prostě přesně to, po čem jsem prahla. A pokud jde o Bushida, vidím, že nejsem vůbec jediná, kdo je závislý na jeho gestech, povaze, osobnosti. Pokračuj prosím, piš povídky, hlavně o Annisovi, protože píšeš obdivuhodně. Je to perfektní. Už nemám slov…  

  2. na tenhle dílek sem čekala tak dlouho…. x)) líbilo se mi, jak byl Bushido jemnej a celkově pozornej… Billi zase takovej vášnivej… x)) překrásně napsaný… sice mě mrzí, že to končí, protože to bylo vážně skvělý…. a i když tenhle paring nemám ráda, tak tady se mi strašně líbil…. x))

  3. Tuhle povídku jsem si už při prvním dílu zamilovala.. 🙂 Miluju tuhle dvojici..mělo by být víc takových povídek..tak doufám že ještě nějakou napíšeš ptz píšeš úžasně 😉

  4. Eleanot,bylo to vážně úžasné!Vážně dojemný, to je super že ti dva jsou spolu, jen je škoda, že už je tohle poslední dílek…

  5. Musím přiznat že s párem Bushido-Bill teprov začínám
    Druhá povídka, kterou čtu.
    Musím se přiznat že mě to učarovalo, i ta krása, která z jejich vztahu plane..
    Díky bohu, že bylo ukončeto takhle a v tom krásném…
    <3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics