Momenty 12. (konec)

autor: Dania

pairing Bill/Bushido

O 30 minut dříve….

Ráno se Bill probudil sám. Rozhlédl se kolem sebe, v mysli se mu promítly veškeré události včerejšího večera.
Povzdechl si a posadil se. Cítil se ošklivý a špinavý. Spal kompletně oblečený a nalíčený; potřeboval se umýt. V koupelně strávil přibližně půl hodiny. Ani proud teplé vody mu nezvedl náladu. Zavíral za sebou dveře koupelny, když jej objaly silné paže.
„Promiň za ten včerejšek,“ zašeptal Bushido.
„Chtěl jsem tě překvapit, myslel jsem, že si uděláme pěkný večer.“ Zklamání z jeho hlasu jen čišelo.
„Já vím. Ještě se zlobíš?“ dlaněmi přejížděl po chlapcových bocích.
Bill se zády opřel o pevnou hruď, hlavu skloněnou k dlaním, hladících jeho pokožku. Cítil šimrání v podbřišku, těšil se na jejich milování. Včera měl všechno dopodrobna naplánované, jenže to dopadlo jinak. Teď ale stál v jeho objetí, horkost prostupovala celým jeho tělem. Otočil se v Bushidově náruči a těsně se k němu přitiskl.
„Líbej mě,“ zašeptal Bill. Než se stačil nadechnout, cítil horká ústa na svých. Cítil Anisův dobyvačný jazyk, navzájem se o sebe třely. Jeho chuť mu zatemňovala mysl. Objal jej kolem krku a boky přitiskl k těm jeho. Cítil tvrdé vzrušení tlačící na jeho třísla. Přestával se ovládat. Horké dlaně jej za zadek zvedly do pevného sevření. Stehny jej objal, kotníky zahákl za Anisovými zády. Odtrhl se od jeho rtů a zadíval se mu do očí. Cítil nutkání, cítil potřebu to slyšet. Zhluboka se nadechl.
„Miluješ mě?“ Zeptal se nepřirozeně zabarveným hlasem. Potřeboval vědět pravdu, potřeboval to jako vzduch k dýchání. Srdce mu bušilo až v krku. Nevěděl, jestli bude schopen unést odpověď, ale musel to vědět jistě, slyšet ta slova z jeho úst. Hlasitě polkl.

„Tak řekni, miluješ mě?“ zašeptal skrz stažené hrdlo. Jazykem si přejel přes vyprahlé rty, pohledem sklouzl k těm jeho.
„Řekni…“ přitiskl se k jeho tělu. Jejich rty dělily jen milimetry.
„Yeah…“ V další vteřině už je cítil na svých. Miloval jeho chuť, jeho vůni, jeho sílu, miloval jeho celého.

Líbali se náruživě, oba cítili tu sžírající touhu po uspokojení. Potřebovali být si navzájem co nejblíže, splynout, prolnout se. Bushido malými kroky postupoval k rozestlané posteli. Za pár vteřin už leželi v pokrývkách, stále se líbajíc. Bill nehty přejížděl přes Anisova svalnatá ramena, v nose jej šimrala jeho nezaměnitelná vůně. Cítil jedinou potřebu a snažil se ji uspokojit. Přetáhl svému milenci triko přes hlavu a znovu se vrhnul na jeho rty. Boky pravidelně tiskl k tvrdé vyboulenině v Bushidově klíně. Roztřesenými prsty se snažil rozepnout jeho kalhoty, dostat se k tvrdému důkazu jeho touhy. Když jej sevřel v dlani, zasténal. Anis zprudka dýchal do Billových vlasů. Nechal se snadno přetočit na záda. Bill si klekl mezi jeho oblečená stehna a sklonil se k pulzujícímu penisu. Bez varování jej vzal do úst, sál a lízal. Prsty se snažil stáhnout kalhoty co nejníže. Moc mu to nešlo, proto jej Bushido mírně odstrčil a rychle se zbavil kalhot. Bill se jen šibalsky usmál a opět se vrhnul na svoji hračku. Byl nedočkavý, chtěl jej ochutnat. Cítil, jak mu mohutní v puse. Měl rád jeho penis, miloval ten pocit moci, který mu to dávalo nad mužem, sténajícím pod jeho doteky. Byl patřičně hrdý na svoje schopnosti a neskonale rád je rozvíjel. Jazykem přejížděl po spodní straně, kroužil kolem žaludu, vsál jej tak silně, až se polekal Bushidova výkřiku. Než se vzpamatoval, ležel na zádech, kalhoty opouštěly jeho kotníky a během vteřiny cítil závan vzduchu u vstupu do svého těla. Cítil horkost ve tvářích, jeho vnitřnosti se stahovaly očekáváním. Ve chvíli, kdy se jeho dírky dotkla vlhká horkost, se vzepjal a vykřikl. Nebyl schopen jediné jasné myšlenky, jen zprudka dýchal a soustředil se na slastné pocity, jež mu způsoboval jazyk jeho milence.

Jazyk nahradily prsty, nejdříve jeden, následně i druhý. Bill je lačně přijímal do svého těla, po chvíli mu však přestaly stačit. Byl nenasytný. Přitáhl si Anise k sobě a náruživě se vrhnul na jeho rty. Cítil, jak se Bushido špičkou penisu otírá o jeho vstup. Jak jej škádlí. Frustrovaně vzdychl, vrtěl se pod ním, stehna roztahoval co nejvíce od sebe. Cítil, jak uvnitř pulzuje. Odtrhl se od Anisových rtů a bez dechu mu zašeptal do ucha:
„Fuck me!“ vyjadřoval tím všechny své momentální pocity a tužby. Ta slova mu zněla v hlavě nepřetržitě posledních pět minut.
„Oh yeah… budu.“ Zněla Bushidova odpověď. Hmátl do kapsy svých zapomenutých kalhot pro kondom. V rychlosti si jej navlékl a vrátil se do nedočkavé Billovy náruče. Uchopil jej pod koleny a přitiskl mu je k hrudi, navlhčenými prsty přejel ještě jednou přes Billovu dírku, než do něj prudce vstoupil. Věděl, co má Bill rád, a neostýchal se mu to dát. Pevně sevřel chlapcovy boky a začal se pohybovat. Slyšel hlasité steny, prudké výdechy rozkoše. Sledoval svoji cestu za slastným uvolněním. Jejich tempo se zvyšovalo. Pár minut po tom, co vzal do dlaně Billův penis a začal jej masírovat, oba téměř ve stejnou chvíli vyvrcholili. Udýchaně se zhroutil na mladé tělo pod sebou. Pohladil zarudlý, zpocený obličej a podíval se mu do očí. Miloval toho ďábla pod sebou a konečně se to nebál přiznat.
„Miluju tě, Bille.“ Sklonil se k jeho rtům a políbil jej. Jemně, procítěně. Bill musel zavřít oči, i když ani to mu nepomohlo. Byl totálně na měkko. Objal Anise kolem krku a pevně se k němu přitiskl. Bill se šťastně usmál a spokojeně se zavrtal do pokrývek. Zády se opíral o svého „vysněného prince“, cítil hřejivý pocit v žaludku. Propletl prsty s Anisovými a unaveně zavřel oči. Nezáleželo na tom, co budou muset řešit zítra, jejich public persona, jejich příbuzné či přátele. Důležitý byl tento okamžik, ten moment, kdy do sebe všechno zapadlo.

KONEC

autor: Dania
betaread: Janule

14 thoughts on “Momenty 12. (konec)

  1. jůůů krásný museli sme čekat ale stálo to zato fakt mrtě . Mohla by bejt další povídka BillxBushido ten pár obdivuju

  2. Bože, perfektní díl! Musim znova skočit na celou řadu, protože jsem to trošku pozapomněla, ale tohle bylo výborný! Díky Momentům jsem se přestala na Billshido dívat s nechutí.

  3. jé to bylo krásný. Ani nevíte jak jste mi tímhle dílem udělali radost. Už jsem  myslela, že se nedočkám

    Byla to úžasná povídka

    A souhlasim s Ellou, za další povídku BillxBushido bych se určitě nezlobila:)

  4. Panebože…prostě pá Bill a Bushido je naprosto nádehrnej! A v tvém podání je to naprosto dokonalej vztah!

  5. Nádhera. Moc se mi to líbilo, mrzí mě, že je konec. Momenty a What is inside byly moje zlatíčka, některé pasáže jsem uměla nazpamněť… Bushido mě v povídkách fascinuje, s Billem tvoří naprosto dokonalou dvojici. Ale ve skutečném životě bych ho nejraději nakopla…    

  6. Nádhernej díl, nádherná celá povídka! Ouu, vážně prostě nemám slov, skvělý! Ale už je konec…fňuk..No, taky bych se nezlobila za další povídku tohohle páru…pár Bill a Tomm je sice roztomilej, ale pár Bill a Bushido je vzrušující, sexy, sexy…xD

  7. pár Bill/Bushido…. ten som nidky nevyhľadávala, ale keď som to už rozklikla, prečo nie? nakoniec som prišla k názoru, že sa mi to páčilo =3… táto poviedka je skvelá, štýl, pointa, dej, proste jedna radosť n.n

  8. wow.. 🙂 dneska mě přišel Anis zase "strašit" do snu, probudila jsem se z toho značně ne(u)spokojená, tak jsem si říkala, že si musím spravit náladu a jelikož těch Billshidovek moc není a tahle mi chyběla do mé sbírky přečtených, byla to jasná volba. 🙂
    přečetla jsem to kosmickou rychlostí, mám moc ráda povídky, kde se prolínají reálné události, o to víc si tyhle příběhy užívám. 🙂 a tenhle byl skvělý! nechybělo mi v něm nic: dostatek žhavého sexu, Bushidova drsná i jemná stránka, Billova citlivost a fůra vzrušení. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics