Můj kouzený Bill 16.

autor: Mei

Ahojda, tak tu je další díl MKB s podtitulem TOUHA PO POMSTĚ. Určitě už si někteří z vás všimli, že ráda věci komplikuji, zamotávám a celkově je dělám jinak než je běžné. A myslím, že ani tentokrát nezklamu. Takže hezké počtení. Pa pište komenty. Mei
Obrázek.
Gorna: Neboj se, nic mu neudělá. Bude dobrý táta, za chvilinku bude to dítě milovat.
Bill: A co když ne? Hrnou se mu slzy do očí.
Gorna. Každý táta nebo máma milují svoje děti, to už je tak prostě daný. Dá mu ruku kole ramen.
Bill: Jo, snad jo! Složí mu hlavu na hruď.
Gorna: Ty jsi pořád můj malý Bill, viď?
Bill: Jo, a ty jsi pořád můj velký táta, co mě ukládal do postýlky a četl mi pohádky.
Gorna: A taky budu. Nikdy na světě bych tě neopustil, tebe i toho malého, co se má narodit. Už jsi přemýšlel, jak se bude jmenovat?
Bill: Ani ne, ale líbilo by se mi Tobias, nebo Andrusha. A když holčička, tak by se jmenovala Melánie.
Gorna: Andrusha? To zní, jako ruské jméno?
Bill: Rusko-ukrajinské. Prostě André.
Gorna: Jo, to zní dobře. Víš, ještě něco ti musím říct, za chvilinku budeme muset nakupovat věci pro prcka, protože těhotenství u kouzelníků, teda kouzelnic, trvá jen 3 měsíce.
Bill: Cože, tak málo? Tom mě zabije.

Gorna: Ale nezabije, za pár dní už mu začne růst bříško. Měli bychom ho vzít k doktorovi.
Bill. A k jakému? Nevíš? Řekne se sarkasmem v hlase.
Gorna: No přece do kouzelnické říše k Čaryfukovi.
Bill: Čaryfuk?
Gorna: Jo, lékař pro těhotné kouzelníky a kouzelnice.
Bill: Ahá…

*** U Toma***
Simone: Kam se to do tebe všechno vešlo? Založí ruce v pas a pořád nemůže uvěřit tomu, že to Tom vše snědl.
Tom: No, to by mě taky zajímalo. Přejede rukou po břiše. Možná, že vím, ale není moc brzo?
Simone: No nic, já už si půjdu lehnout. Dobrou.
Tom: Já taky, dobrou noc. Políbí jí na tvář a odcházejí stejným krokem každý do svých pokojů, Simone usne vcelku poklidně, ale zato Tom! Nemohl pořád usnout. Celou dobu měl ruku na břiše a přemýšlel.
Tom: Co já teď budu dělat? Těhotej kluk, no to tu ještě nebylo. Ach bože, proč? Já to dítě nechci. Chci jenom Billa a ne dítě. Zato kdybych si měl vybrat buď Bill a dítě nebo nic, co bych si vybral?
Asi nic, žádný problémy, žádný nervy. Nemůžu to dítě zabít, ale nemůžu ho ani mít. Kdybych mu něco provedl, Bill by mě zřejmě zabil. Dobře, když Bill to dítě tak chce, já mu ho dám. Ale oba nás mít taky nebude. Já nebo on, nebo co to vlastně je.
V Tomovi se začal budit jakýsi pocit, ani sám nevěděl, co je to za pocit, pomsta, zlost, prostě se chtěl nějak Billovi pomstít, ač za to nemohl. Ale ještě zdánlivě nevěděl, že ten, kdo bude trpět nejvíc, bude právě on sám.
**Druhý den ráno**
Tom se probral s celkem dobrou náladou, po plánu, který v noci ukul, se mu vcelku ulevilo. Šel do koupelny vykonat ranní hygienu, ale zarazil se hned u zrcadla.
Tom: No to sad není možný? Mně už začíná růst břicho nebo co? A opravdu ano, na jeho krásném vypracovaném břiše se objevila jakási bublinka. Ne blbost, včera jsem se moc přežral. Jdu za Billem, schválně, co mi řekne na mojí nabídku.
Během 15 ti minut Tom dorazí k Billovi domů. Zazvoní, čeká, není nervózní, ba naopak, těší se na Billův výraz jak dítě na Vánoce.
Bill: Otevře dveře. Tome? A-ahoj… Co tu děláš? Pojď dál.
Tom: Musím s tebou mluvit.
Bill: I já s tebou.
Tom: Začni.
Bill: Dobrá, dozvěděl jsem se ještě jedu věc. Nebudeš těhotný 9 -10 měsíců, ale jen 3 měsíce…
Tom: Fajn, tak to jsem tu ještě včas, abys mi odpověděl na mojí otázku…
Bill byl zcela zaskočen Tomovou klidnou odpovědí.
Bill: Jakou otázku?
Tom: Dám ti vybrat. Buď budeš se mnou a nebudu mít žádný dítě, nebo ti teda porodím to dítě, po kterým zřejmě toužíš, ale já už s tebou nebudu. Tak si vyber… Buď já, nebo dítě?

autor: Mei
betaread: Janule

16 thoughts on “Můj kouzený Bill 16.

  1. Ten Toman nám to ale komplikuje! 😀 Beztak to nakonec skončí tak, že budou všeci ši spolu…teda aspoň doufám..:-D Upe tuhle povídku miluju…! 🙂 Ale škoda, že je tento dílek takový krátký…:-( Ale můžu být ráda aspoň za něco, že..? 😀 Tak šupky dáál!!!! 🙂

  2. Heeej, teda Tome! Tobě se zatmělo před očima, ne? Takový koňský nápady! :-/ To je ale sobecký jako! Dítě nebo ty! Bille, ukaž mu co proto.

  3. Nemůžu z Čaryfuka xDDDD Takový jméno xDD Ale jako já být Tomem tak to děcko tež nechcu..je mu 19 a ještě ke všemu kluk… xD Ale tak škaredě mu to nemusel říkat xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics