To bych neudělal! 5.

autor: Doris

Leželi tak spolu ještě asi hodinu a moc nemluvili. Nebylo to potřeba. Bill objímal Tomovo nahé tělo a dýchal mu na krk, zatímco Tom ho prsty hladil pod tričkem po zádech.
„Tome, co budem celej den dělat?“ zvedl hlavu Bill.
„A co bys rád?“ usmál se Tom. Bill chvilku zapřemýšlel.
„A co se jít projít a večer bysme mohli zajít do nějakého klubu. Už jsme na pařbě nebyli věky.“ Tom se jen usmál, přikývl a políbil Billa sladce na rtíky. Bill se zvedl a zamířil do svého pokoje aby se převlékl. Tom se mezitím zase navlíkl do všeho svého oblečení, které se válelo po obýváku a vydal se za svým bráškou nahoru. Bill měl pootevřené dveře a tak Tom vstoupil k němu. Bill měl na sobě jen kalhoty a zrovna si u zrcadla upravoval oční linky. Tom k němu přistoupil a objal jeho boky.
„Sluší ti to, lásko,“ špitl mu do ucha a začal ho líbat na krku. Bill se usmál, přestal se malovat a naklonil hlavu víc na stranu, aby k němu měl Tom lepší přístup.
„Ale brzo mi to slušet nebude, protože z tý husí kůže, co mi děláš, se nemůžu malovat,“ zavrněl a jeho hlavu si na svém krku ještě chvilku přidržel. Tom se usmál, lehce ho kousl, položil mu hlavu na rameno a koukal na něj v zrcadle. Bill si dodělal linky a otočil se k Tomovi. „Můžeme jít,“ usmál se na něj a jemně ho políbil na rtíky.

Procházeli se různými uličkami a parky a užívali si společnost toho druhého. Dotýkali se jen tajně, aby je nikdo nezpozoroval. Jen v zapadlejších uličkách si troufli se políbit. Jak dlouho chodili odnikud nikam, těžko říct. Pro ně jako by se čas zastavil.

„Lásko jdeme domů, pojď, už se mi celej klepeš,“ pohladil Tom Billa po tváři a přitiskl ho k sobě. Byli zrovna v jedné prázdné ulici, tak si to mohl dovolit. Bill se jen usmál a souhlasně přikývl. Už mu opravdu byla zima.
Tom odemkl dveře od domu a Bill pod rukou prolezl dovnitř a utíkal do svého pokoje, aby se zahřál. Tom se za ním usmál a vešel dovnitř. Vyzul se a šel do kuchyně udělat Billovi čaj. S horkým hrnkem se vydal za ním nahoru.
„Můžu, Bille,“ nakoukl do jeho pokoje.
„Ty můžeš vždycky,“ usmál se na něj Bill, který seděl na posteli, měl přes sebe přehozenou deku. Tom se posadil vedle něj a podal mu hrnek s čajem.
„Na, tady máš,“ usmál se políbil ho na spánek. Bill začal pomalu usrkávat čaj a slastně zavíral oči. Tom ho začal zahrnovat jedním drobným polibkem za druhým. Od spánku se posunul na lícní kost a odsud na krk. Bill se ještě párkrát napil, položil hrnek vedle na stůl a sundal ze sebe deku. Tom ho líbal na krku a rukou ho hladil ve vlasech.

„Musim si tě označit,“ řekl laškovně Tom a přisál se Billovi na kůži nad klíční kostí.
„Tome, víš že cucfleky nemám rád.“ Zaprotestoval Bill, ale pozdě. Tom už ho pevně držel a sál.
„Tak promiň, lásko,“ sedl si na Billa obkročmo Tom a podíval se mu do očí. Bill se jen usmál.
„Máš štěstí, že jsi to ty.“ Vzal Tomovu hlavu do dlaní a přitáhl si ho co nejblíž. Tom vysunul jazyk a přejel jím po Billových rtech. Bill na to okamžitě zareagoval pozitivně, zavřel oči a pootevřel ústa. Tom se na Billa přitiskl co nejvíc to šlo. S každým nádechem se dotkl jeho hrudníku a lehkým tlakem ho pokládal, zatímco ho něžně líbal. Bill se jeho vůli podvolil a položil se. Hladil Toma po zádech a slastně vrněl.
„Už ti není zima?“ usmál se něj sladce Tom. Bill se svůdně kousl do rtu a dělal, že chvilku přemýšlí.
„No, ještě docela jo,“ usmál se.
„Tak to si neměl říkat,“ pohrozil s úsměvem Tom, „než půjdem do toho klubu, budeš se muset sprchovat,“ Bill už nestačil nic říct, protože ho Tom začal znovu vášnivě a dráždivě líbat.

Přestal, jen když mu přes hlavu přetahoval tričko, které následně kamsi odhodil. Ještě chvíli ho líbal, a pak se přes bradu a krk posunul na hruď. Jazykem přejížděl linii mezi prsními svaly a prstem zatím kroužil kolem jedné bradavky. Bill začal zrychleně dýchat. Tom přes jeho bradavku přejel prstem a ta vzrušením ještě víc ztvrdla. Přejel po ní jazykem, a pak ji začal lehce sát, zatímco kolem té druhé kroužil prstem. Billovým tělem začaly protékat návaly horkosti. I sebemenší Tomův dotek udělal, že se Billovi chtělo vykřiknout. Tom se pomalu přesunul k druhé bradavce a vychutnával si ji stejně jako tu předtím. Pak se začal posouvat níž a níž na bříško. Užíval si každý kousíček Billovy kůže. Občas ho lehce kousl, jindy dráždil kůži jazykem, a přitom mu začal sundávat kalhoty. Billovi se z toho vzrušení motala hlava.

„T..Tome, ježiši, co to se mnou provádíš?“ zakoktal a uniklo mu při tom několik hlasitých stenů.
„To, co ty mně ráno,“ usmál se Tom a nedal se rušit.“ Stáhl Billovi kalhoty a hodil je na zem vedle postele. Ihned se vrhl i na jeho trenýrky, ale stáhl je jen o 5 centimetrů a jazykem dráždil Billovu kůži na pánevních kostech. Jeho boule v trenýrkách si vůbec nevšímal. Po několika minutách se přesunul na kůži podbřišku. Jemně ji okusoval a zarudlá místa ihned zahrnoval motýlími polibky.
„Tome…prosím, už dost,“ zavzdychal Bill. Svíjel se pod Tomovými dotyky. Tom konečně vysvobodil Billovu erekci z trenýrek, ale nehodlal mu vyhovět úplně. Trochu víc mu roztáhl nohy a líbal ho na vnitřní straně stehen. Nejdřív jednu stranu a pak druhou. Bill už nevěděl, co má dělat. Nesnažil se tlumit steny. Tom vzal jeho penis do ruky u kořene a pomalu vyjel až ke špičce, kde ukazováčkem lehce zakroužil. Billovi se vydralo z úst něco mezi zakřičením a zasténáním. Tom se nad ním sklonil a začal ho dráždivě líbat, zatímco rukou ho zpracovával. Tohle bylo na Billa vážně moc. Nedokázal vnímat to napětí tam dole, a ještě se nechat líbat. I když se snažil. Tom ale najednou přestal a svojí hlavu přesunul o několik pater Billova těla níž. Chvilku jazykem dráždil špičku Billova penisu, a pak ho vzal do pusy. Ve stejném rytmu, v jakém ho předtím ukájel rukou, ho teď začal dělat pusou. Tom měl pravdu, že si Bill bude muset dát sprchu. Takhle se nezapotil ani s holkou. Po chvíli se Bill prohnul v zádech a celé své napětí nadělil Tomovi do úst. Ten poslušně všechno spolykal.

Bill ležel na posteli a popadal dech. Tom ho políbil na čelo.
„Měl by sis dát tu sprchu,“ šibalsky se na něj usmál. Bill ho popadl za límec a prudce si ho přitáhl. Místo jakékoliv odpovědi ho začal vášnivě líbat.
„Máš pravdu. Taky už se tam chystám,“ odpověděl, když Toma konečně pustil. Zvedl se z postele a zamířil do koupelny. Ještě pořád dýchal trochu ztěžka.

Bill teď seděl v křesle poněkud klidněji. Pořád myslel na Toma. Jestli to Tom nezvládne, nezvládne to ani Bill. Bez něj jeho život nemá smysl.
„Pokračuj, Bille,“ pokynul mu detektiv a Bill se opět vrátil myšlenkami do kanceláře vrchního vyšetřovatele. Už podruhé přiznal twincest a ani tentokrát si to moc neuvědomoval.

autor: Doris
betaread: Janule

6 thoughts on “To bych neudělal! 5.

  1. xD chich neboj Tom ti třeba přežije…jen aby tě pan komisař pak nechtěl zavřít za incest xP

  2. Moc pěkný! Nevypadá to, že by komisaři přišli tyhle detaily nechutný, asi to bude stejnej úchylák jak já 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics