Fotostory

Nevymyslela jsem duchaplnější název..x) Jsou to takový poupravený fotky s textem…rozkošný..x) a hodně smutný… Tak, děkuju autorce a vy komentujte..;)
by Kattie_TH

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

23 thoughts on “Fotostory

  1. DOKONALOSŤ Kattie! xD
    Toto si zaslúži veeeľmi pochvalný komentár. A okrem toho si zo SVK. (Tým nič nenaznačujem, ale viete, ona číta moju poviedku. Nemysli si, že nečítam tvoje komenty dievča.) No tak sa mi drž a čakám druhý rad tohto fotostory. Vážne moc povedený. Ja som z toho úplne paf. Kattie_TH držím palce pri druhom rade xD a nech je tu čoskoro. Čakám naňho ako na spasenie svojej duše. A neskôr sa možno dohodneme na spolupráci pri nejakých foto pre moje poviekdy. Čo ty na to?

  2. Bože! Já jsem se málem rozbrečela, když jsem si to tak projížděla… Poslední fotka je úplně nádherná, Kattie si dala velkou práci 😉 Odteď je tohle moje oblíbená Photostory…

    Aduska: já myslím, že to je Bill… určitě je to on 😉

  3. plakala jsem skoro od zacatku…nesnesla bych pokracovani…zlomilo by mi to srdce…..chudak biillii

  4. [10]: Nathy_TwC / dííík moja 😀 no newiem ešte vám neslubujem že bude druhý diel elbo ešte nemám hotové Ďalšie fotomontáže je s tým dosť velká robota 😀 a Keď si začala o tej spolupráci tak prečo nie 🙂 jasan možme ak chceš teda 😀 hh

  5. na té 9 to není Bill viděla jsem to na nějakém blogu jako nejpodobnější faninku… ale jinak mi tékaly slzyčky…

  6. Jak mi to mohlo včera uniknout ????? Nechápu, asi můj pomalej internet 🙁 No nic, tohle je prostě nádhera, která musela dát spoustu práce, a já tvoje montáže přímo miluju, mám ráda tenhle styl, takže Kattie – jen tak dál :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics