To bych neudělal! 6.

autor: Doris

Tom ještě chvilku seděl v Billově pokoji a usmíval se. Teprve když uslyšel puštění vody v koupelně, zvedl se a odešel k sobě do pokoje. Byl právě tak nejvyšší čas se doupravit, zdlábnout nějakou večeři a vyrazit do klubu. Tom to měl s přípravami mnohem jednodušší, než jeho brácha. Hodil na sebe jedny ze svých volných kalhot, k tomu stejně volné triko a dredy upravil pod svojí oblíbenou čapku.
„Billi já nám jdu obstarat něco k večeři, jo,“ zavolal přes dveře do koupelny, kde se právě vypnul proud vody.
„Jasně, já se tady trochu zlidštim a přijdu za tebou,“ zavolal na něj Bill z koupelny a začal se oblíkat. Tom se pousmál a sešel do kuchyně. Po několikaminutovém prozkoumávání ledničky to vzdal, a raději objednal pizzu. Bill se vyhrabal asi za půl hodiny. Ono přeci jen nalíčit se a upravit si vlasy není otázka pěti minut. Tom akorát pokládal teplou pizzu na stůl a chtěl nandat na připravený talířky. „Koukám, že kulinářským talentem pořád neoplýváš,“ zasmál se Bill mezi dveřmi a pak vešel dovnitř. Tom se na něj s úsměvem otočil.
„To víš, nerad bych si tě otrávil, tak to řeším takhle,“ zasmál se a přitáhl si Billa za opasek kalhot blíž k sobě. Jemně ho líbnul na krk, a přitom zhluboka vdechl vůni Billova kokosového mýdla. „Hm, kdyby mi nebylo líto toho, že by ses musel zase jakou dobu upravovat, tak bych se na tebe hned vrhnul,“ zavrněl mu polohlasně do ucha. Bill se jen usmál, vzal Tomovu hlavu do dlaní a začal ho vášnivě líbat.

Asi za hodinu, po tom, co se oba navečeřeli a vychutnali si společné soukromí, už stáli před klubem. Hudba se ozývala ven a vypadlo to, že to tam dneska bude opravdu stát za to. Tom vešel první, zaplatil dva vstupy a pak si to hned namířil k baru.
„Dojdu nám pro něco k pití, zatím se můžeš usadit,“ nahnul se těsně k Billovi a lehce do něj strčil, takže Bill dosedl do jedné sedačky v rohu místnosti. Jen přikývl a rozhlédl se kolem. Bylo tu vskutku docela narváno. Několik holek co kolem prošly, se za ním otáčely a pak si mezi sebou zaujatě šuškaly. Tom zatím stál u baru a čekal, až na něj dojde řada.

„Dvě vodky s redbullem,“ naklonil se přes pult k barmanovi. Ten přikývl a za chvíli mu podával dvě sklenice. Tom do každý vrazil brčko a odešel za Billem. Sedl si těsně vedle něj a podal mu skleničku s pitím. „Chyběl jsem ti?“ zavrněl mu do ucha. Nikdo se nepozastavoval nad tím, že jsou u sebe nějak moc blízko. Konec konců tu burácela muzika a každý kdo chtěl něco sdělit, se musel naklánět. Bill k němu otočil hlavu.
„Ani ne, zrovna jsem sledoval támhletu brunetku,“ provokativně se usmál. Tom do něj jen dloubl loktem.
„Nech si toho jo, nebo ti garantuju, že to doma nerozdejcháš.“
„Hm, tak to snad abych jí šel pozvat i na drink,“ mrknul na něj Bill.
„Ehm, pardon, nerušíme?“ ozval se najednou jakýsi dívčí hlas. Tom s Billem zvedli hlavy.
„Ne, proč? Co potřebujete?“ zeptal se Tom a jen koutkem oka kouknul po Billovi. Ten sledoval ty dvě slečny, které je právě vyrušily.
„No my jen, jestli byste nám nemohli dát autogram,“ nervózně přešlápla jedna z nich. Byla to drobná blondýnka a bylo vidět, že je velice nervózní. Zato ta druhá, co je oslovila jako první, nervózně vůbec nevypadal. Byla to nějaká brunetka. Ta se teď automaticky usadila do křesla naproti nim a stáhla za ruku i svou kamarádku. „Já jsem Saša a to je Vendy,“ spustila bez ostychu. Oba na ni zůstali koukat poněkud rozpačitě. Tom zrovna podával blok Billovi, aby se taky podepsal, a přitom pořád zaraženě koukal.
„Na,“ usmál se Bill na Vendy a podal jí její blok. Oběma byla jejich společnost nepříjemná, ale jen tak surově odbýt fanynky se jim taky nechtělo. Chvíli se s nimi bavili a pak se Bill zvednul. „Musím si odskočit,“ omluvil se a zmizel za rohem. Saša toho ihned využila a uvelebila se na Billovo místo po Tomově boku.
„Hej, nechci se tě dotknout, ale Bill se vrátí a bude si chtít sednout,“ snažil se jí Tom naznačit, že její společnost je mu krajně nepříjemná.
„Tak si sedne vedle Vendy,“ usmála se Saša a políbila Toma. Ten se naštěstí včas vzpamatoval a odtrhl ji od sebe.
„Hele, tohle by asi nešlo. Já už jsem jaksi zadanej,“ řekl trochu podrážděně Tom. „Takže jestli tu chcete sedět, prosím, ale tohle nezkoušejte,“ Saša se zase zvedla a posadila se vedle Vendy. Chvilku se o něčem bavily. Tom je moc nevnímal. Zdálky už vyhlížel Billa, který se k nim pomalu blížil.
„Tak my dojdem pro pití, jo,“ usmála se Saša a i s Vendy zamířila k baru. Tom jen protočil oči, ale přikývl. Vrátili se asi za 10 min. Každá měla v ruce dvě sklenice. Posadily se naproti klukům a dvě sklenice posunuly k nim.
„Díky,“ zatvářil se trochu rozpačitě Bill, ale stejně jako Tom, nechtěl ty dvě jen tak odbýt.
Po půl hodině už jim, ale jejich společnost vůbec nevadila. Dokonce se začali velice dobře bavit.
„Páni kluci, už nepijte,“ smála se Saša, když se kluci už po několikáté pevně objali a něco si špitali do ucha. Jen Vendy seděla trochu zaraženě. „Nepůjdem se projít? Je tu hrozný horko,“ vyhrkla ze sebe Saša. Oba kluky to probralo jakoby z transu. Zrovna se totiž chtěli políbit. „Jo, proč ne,“ odsouhlasil Bill a i s Tomem se zvedl.
Venku bylo docela chladno. Bill s Tomem šli ruku v ruce a dívky šly asi dva kroky před nimi a něco si zaujatě šuškaly. Vypadalo to, že se dohadují. Bill najednou trochu zavrávoral. „Broučku je ti dobře?“ chytil ho Tom a prohlížel si ho.
„Já ani nevim. Asi jsem trochu přebral.“ Pousmál se a pohladil Toma po tváři. „No to budem dva, taky mi není dvakrát nejlíp,“ usmál se Tom a přitiskl svoje čelo na jeho. „Co to tam děláte?“ ozvala se najednou Saša a nedůvěřivě si je prohlížela
Detektiv König se trochu zarazil, vyndal z šuplíku nějaký blok a něco si poznamenal. „Bille tohle byla ale velice cenná informace,“ Pak zvedl telefon a něco vyřizoval. Asi za minutu vešel do kanceláře policista. „Máme tam jet hned?“ zeptal se. Bill se otočil, ale moc nechápal. Inspektorův telefonát opět nevnímal. „Jistě hned a zjistěte všechno, včetně adres těch dam,“ přikývl detektiv a rukou naznačil policistovi, že může jít.
autor: Doris
betaread: Janule

5 thoughts on “To bych neudělal! 6.

  1. a zase v tom jsou ženský…..že zrovna se vždycky všechno svalí na holky…asi sme prostě potvory..xD

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics