Billovo překvapení

autor: Selene

Miloval ten pocit jak ho všichni obdivují a pozorují pokaždé, když sedl na své BMX. Dívky na něj koukaly s takřka posvátnou úctou a kluci z party zase se skrytou záští.Věděl to. Věděl, že určití lidé do skejt parku chodí jen proto, aby ho viděli jak jezdí. Na soutěžích a závodech byl v žebříčcích celkem vysoko. Jediné, co ještě neměl, je dívka jeho snů. Na každé našel něco špatného. Ty pipky, co chodily do skejt parku, ho spíš rozčilovaly. Byly mu nepříjemné už od pohledu.
Jediné dvě holky, které mu nevadily, se na něj sice chodily koukat, ale po tom, co viděl, jak se spolu nespočetněkrát vykously, tak mu bylo jasné, že tu nejsou, aby ho sbalily. Lesbičky mu nevadily. Naopak, bylo mu to sympatické.

Toho dne, kdy ho potkal, bylo hezké počasí. Park byl doslova narvaný. Přišlo tam spoustu diváků a ještě víc kamarádů s BMXkama.Vše probíhalo stejně jako vždy.
Až do chvíle, kdy se objevil ON! Nikdy předtím ho tam neviděl. Celý v černém projel kolem na sousední rampu, kde nikdo nebyl. Tam si sedl a sledoval dění v parku.

Bill se otočil. „Vy ho znáte?“ zeptal se kluků z jeho party.
„Ne… ještě jsem ho neviděl,“ odpověděl jeden z nich a ostatní jen přikyvovali.
Bill na svých zádech cítil pohled neznámého a měl pocit, jako by ho zevnitř rozpaloval. Zatřásl hlavou a rozjel se na nejbližší rampu. Po chvíli, co ostatním ukázal, co je to pořádné skákání na BMXku, zajel zase za klukama, aby nabral sílu a trochu se vydýchal.

Najednou za sebou uslyšel obdivný pískot. Všichni se jako na povel otočili a naskytl se jim pohled na onoho záhadného kluka v černém, jak sjíždí rampy za nimi… Triky, co dělal, se rovnaly těm Billovým a to ten kluk ještě pořádně nezačal.

Netrvalo dlouho a Bill s tím záhadným jezdcem jezdili na střídačku a špičkovali se, kdo a co umí lépe. Po pár hodinách už byla tma, oba byli už unavení a k jejich překvapení už skoro všichni odešli. Bill se rozhodl jet domů. Máma už bude mít určitě strach. Věnoval poslední naštvaný pohled neznámému a vydal se směr domov.

Po večeři si lehnul na postel a prohlížel videa, co natočili jeho kamarádi. Ten tajemný jezdec jezdil vážně moc dobře. Některé jeho triky ani neznal. Ale to by přece zvládl taky. Podíval se na hodinky a bylo 23:30.

Než by dojel do skejt parku, byla by půlnoc. Ale hlodavý červík mu nedal pokoj. Popadl tedy bundu, batoh a potichoučku se vyplížil z bytu.

Noc byla jasná a měsíc jako by ho vybízel k rychlejší jízdě tím, jak mu osvětloval cestu.

Do parku dojel ještě před půlnocí a k jeho velkému překvapení tam ten tajemný jezdec ještě byl. Zastavil za zvuku skřípajících brzd a vyjel na něj: „Co tady ještě děláš?“
„Na někoho čekám,“odpověděl neznámý s mírným úsměvem.
„Jo? A na koho?“ zeptal se Bill.
„Na tebe.“ Sdělil Billovi neznámý a pokračoval. „Věděl jsem, že se sem vrátíš, protože přesně to bych udělal já.“
„Jak myslíš, že by si to udělal ty?Ani mě neznáš a vůbec nevím, proč mě tu otravuješ. Přijel jsem si zajezdit!“ vyštěkl na něj Bill.
„Neřekl bych, podle mě si tu ze stejného důvodu jako já,“ řekl neznámý a jedním rychlým pohybem spojil jejich rty.
Bill nevěděl, co dělat. Na jednu stranu to bylo krásné, ale na druhou stranu to byl KLUK!
Rychle se mu vytrhl.
„Co to děláš?“ zeptal se, nevěřícně zíral na chlapce před sebou a nemohl uvěřit, že tu vlnu vzrušení má na svědomí právě on.
„To co chceš. Nebo se ti to snad nelíbilo?“ pronesl jen tak do chladného vzduchu.
„Ale já nejsem…“ Billova slova se ztratila v dalším polibku. Tentokrát však neucukl. Naopak, mírně pootevřel rty a umožnil tak neznámému proniknout jazykem až za bariéru jeho zubů. Jejich jazyky se setkaly. Billem jako by projel proud energie. Něco takového ještě nezažil. Tajemný mu vjel prsty do vlasů a tak prohloubil jejich polibek. Pohrával si s Billovým jazykem a nevědomky se na něj čím dál tím víc tiskl, dokud Bill neztratil rovnováhu a málem nespadl, protože mezi nohama stále třímal svoje BMXko. Neznámý ho naštěstí chytil do náruče, takže nespadl.

Po chvíli ho pustil. Bill z kola slezl a rozhlédl se. Park teď v noční tmě vypadal jinak. Nikde ani živáček, jenom po silnici opodál občas projelo auto.Pohlédl zpět na cizince.
„Kdo vlastně jsi?“ Zeptal se a nespouštěl z něj oči.
„Záleží na tom? Jsem někdo, koho po dnešní noci asi už neuvidíš. Ten, kdo ti jen chce pomoct poznat sám sebe,“ odpověděl neznámý. Bill se na něj podíval. Líbil se mu, to ano. A také ho vzrušoval. Opravdu to ale chtěl? Po chvíli přemýšlení se rozhodl, že ano. Poté váhavě přikývl.
Neznámý se pousmál.

Pomalu přešel až k němu,vzal jeho hlavu do dlaní a opětovně ho políbil. Teď ale dravě a zkušeně rozpaloval Billa na nejvyšší možnou míru. Vzal ho za ruku a táhl ho k zešikmené rohové rampě. Tam Billovi naznačil, aby chvíli počkal, sundal si batoh a vytáhl z něj deku. Tu rozložil na rampu. Pak se otočil k Billovi a začal mu pomalu rozepínat bundu.
„Bojíš se?“ vyřkl svou otázku a podíval se nezkušenému chlapci do očí. Ten letmo přikývl a dodal: „Bude to bolet?“
„No… Ze začátku možná, ale jen chvilku. Neboj, kdyby cokoliv, tak řekni a já přestanu OKAŽITĚ.“ Na poslední slovo dal důraz. Poté Billovi naznačil, ať si lehne.(Tedy pololehne, protože rampa byla zešikmená)
Neznámý si pak sám sundal bundu, triko a nalehnul na Billa rovnou tak, že spojil jejich rty. Ten, zaskočen krásným plochým břichem svého milence, nestačil nijak zareagovat.

Za neustálého líbání cítil na svém těle ruce neznámého, jako by jich měl tisíce. Pomalu se mu dostal pod triko a každý jeho dotek na nahé kůži rozpaloval Billa ještě víc. Sednul si a dal tak jasně najevo svému prozatímnímu milenci, že chce, aby mu sundal triko. Ten tak s radostí učinil a s líbáním přešel na teď už úplně odhalený krk a hrudník.
Naslouchal Billovým vzdechům, pokračoval níž na jeho břicho, přičemž mu začal rozepínat pásek a následně i stahoval džíny a trenýrky najednou.
Pohlédl na Billa, který mu lehkým kývnutím hlavy dal povolení svléci ho úplně.

Připadal si trapně, styděl se, a tak se radši koukal do nebe, aby nezčervenal ještě víc.
Náhle ucítil, jak mu přes celý penis přejel jazykem. Zalapal po dechu. Neznámý ho pohltil do svých úst celého a s potěšením naslouchal Billovým stenům. Na okamžik přestal.
„Snaž se být potichu jo… přece jenom je veřejný sex přestupek… tak aby nás ještě nesebrali…“ zasmál se. Pak se sklonil a pokračoval ve své „práci“. Pomáhal si rukou. Sál jeho žalud a přejížděl zuby po celé jeho délce. Najednou si Billovo mužství nechal vyklouznout z úst a jemně na něj foukl. To ovšem v Billovi vyvolalo výbuch extáze.

Doteky ustaly. Nezkušený chlapec se podíval dolů a viděl, jak neznámý něco hledá ve svém baťohu. Pak se zvedl s nějakým kelímkem v ruce, o čem Bill přesně nevěděl, co to je a s kondomem, který ovšem poznal bez problémů. Neznámý si zase vlezl ke svému milenci a když spatřil jeho zvědavý pohled, doslova přilepený na kelímku, který třímal v ruce, pousmál se.
„To je lubrikant,“ řekl a poté vzal Billův penis opět do svých úst. Bill zaklonil hlavu a vychutnával si slast, kterou mu jeho milenec způsoboval.

Nečekaně ucítil na svém zadku, jak ho jeho milenec jemně hladí a přejíždí až do úzké štěrbiny mezi půlkami. V podbřišku jako by se mu rozletělo snad tucet motýlků. Neznámý za stálého kouření pomalu obkroužil dobře nagelovaným prstem Billův otvor, a poté do něj pomalu pronikl. Bill se prohnul a nevěděl, jaký z těch pocitů, které to v něm vyvolalo, vnímat dřív: strach z neznáma se mísil s chtíčem dostat toho víc, s bolestí a slastí, kterou neznámý způsoboval.
Jeho milenec pak ale prst mírně ohnul a způsobil tím nezkušenému chlapci tolik slasti, že z těch pocitů, co cítil, zbyl jen chtíč a již zmíněná slast.

Neznámý ho přestal kouřit a pozorně sledoval jeho reakce. Postupem času přidal i další prst. Kroutil s nimi, roztahoval je, ohýbal a snažil se Billa co nejlépe připravit. Poté z něj prsty vyšel za doprovodu nesouhlasného kňučení. Sundal si kalhoty i boxerky a párkrát zapohyboval rukou, aby svou chloubu pozvedl do plné výše, nasadil si kondom a obdařil ho pořádnou dávkou lubrikantu.
„Připraven?“ zeptal se pro jistotu a po souhlasném kývnutí dodal: „Kdyby něco, tak řekni.“

Nalehl na Billa a políbil ho. Líbal ho a hladil po celém těle, dokud nepocítil, že už se uvolnil. Poté mírně nadzvedl jedno stehno svého milence, aby měl lepší přístup a přitlačil na jeho vstup. Pomalu, kousek po kousku, do něj pronikal. Když byl uvnitř, ustal v pohybu a čekal, až si jeho nezkušený milenec zvykne.

Potom se v něm začal mírně pohybovat. Jeho stehna si nechal jemně klouzat kolem svých boků. Bill jemně sténal a snažil se nebýt moc hlasitý. Nic podobného ještě nezažil. Když odezněla prvotní bolest, zbyla už jen rozkoš. Ten pocit vyplnění se mu zamlouval.

„Rychleji,“ šeptl Bill svou prosbu hlasem poznamenaným sexem. Neznámý jeho prosbu vyslechl a zrychlil. Podle stisku Billových stehen kolem svých boků poznal, že už se blíží k vrcholu. Stačilo pár posledních přírazů a cítil, jak ho jeho nezkušený milenec obemkl tím, jak stáhl svaly ve slastné křeči, čímž mu pomohl k orgasmu.

Neznámý se svalil na Billa a tak zůstali ještě pár minut. V chladném nočním vzduchu bylo jasně vidět, jak se z jejich nahých těl kouří po namáhavém sexu. Tajemný se od svého milence odpoutal a začal se oblékat. Poté podal oblečení i Billovi se slovy: „Ať nenastydneš.“ Ten se jen usmál.Věci přijal a také se oblékl.
Neznámý sbalil deku a vše, co mu vypadlo z batohu, když hledal kondom a lubrikant.
„Byl jsem dobrej?“ zeptal se nesměle Bill a pohled stočil do země.
„Jestli si byl dobrej? Bylo to tvoje poprvý a i kdyby si dobrej nebyl, tak to nic neznamená! A ano… byl jsi dobrej. Jen se podívej na tu nálož…“ odpověděl a zvedl použitý kondom do vzduchu tak, aby byl vidět obsah. Bill se stydlivě pousmál.
„Tak co? Poznal si sám sebe? Už víš, co jsi?“ zeptal se, nevnímajíc Billův úsměv.
Bill k němu zvedl pohled.
„Jo. Teď už vím jistě, že jsem gay,“ odpověděl. A dodal: „Už tě asi neuvidim, co?“
„Asi ne. Já bydlím dost daleko, takže by to na vztah nebylo, slaďouši. Ale tady máš moje číslo, a kdyby cokoliv, třeba sis chtěl promluvit nebo tak… tak zavolej,“ řekl a při těch slovech vytáhl z batohu blok a tužku a napsal mu na něj své číslo.
„Jo, dobře. Děkuju,“ řekl Bill a přijal papír z bloku, který mu byl nabízen.
„No, já už musím, tak se měj,“ prohlásil neznámý a naposledy věnoval Billovi dlouhý něžný polibek.
„Tak ahoj,“ rozloučil se s ním Bill a sledoval jak odjíždí.

Rozhlédl se. Očima se zastavil u rampy, na které se vše odehrálo, a věděl, že se na ní už nikdy nebude moct dívat jako dřív.
Poté vzal své věci, kolo a rozhodl se, že domů radši půjde pěšky, protože by jeho zadek nemusel snést jízdu na kole…

autor: Selene (Thirtius)
betaread: Janule

22 thoughts on “Billovo překvapení

  1. Tak to bylo úžasný! Akorát škoda, že Bill nezjistil jeho jméno:D:D. A mrzí mě, že se jako neuvidí už:(.
    Slaďouši:D to je rozkošný xD.
    A šli na to teda rychle, ale to mi nevadí:D

  2. Oh mein Gott!  
    To bylo skvělý, vše bylo tak tajemný a… jo, neznámý x) Celá ta atmosféra, v noci, na rampě pod hvězdama a k tomu poprvý… To je úžasný!
    Představovala jsem si, že to byl "nový" Tom xDD Moc povedený, Selene. Jsem ráda, že jsi taky něco napsala novýho x)) Byla by z toho pěkná vícedílka 😀 Tu bych četla.
    Jinak už se těším, až se uvidíme =))

  3. WoW! Tady byl Tom trochu za drsňáka, alespoň mi tak připadal. S ničím se nepáral, přímý, ostrý, upřímný. Působil tady trochu jako děvkař.
    Chudák Bill, musel být asi pěkně vyjukaný 😀
    Ale moc pěkná povídka.

  4. Bombastickej nápad, skvělý provedení, nádech tajemna a závan erotiky. To vše dohromady způsobuje, že na tuhle jednodílku budu myslet ještě hooodně dlouho. 🙂
    Tyjo ale ráda bych, kdyby z toho vznikla vícedílka…popřemýšlej o tom! 😉

  5. hahaaaa….tak to jo xDD….to bylo krutý…a souhlasím s Terezkou…zkus z toho udělat vícedílnou 🙂

  6. no hele.. tohel bylo fakt super!.. ani nevím jestli je to tak velký happy end ale to že mu dal číslo.. domyslet si to můžeme samy a jistě s obrovskám happy endem 😉 krásná povídka.. moc se mi líbila ;D

  7. dokonalý… x)) krásnej nápad, kterej tady snad ani nebyl a jesli byl, tak sem to nečetla… x)) líbilo by se mi, kdyby to byla vícedílka, ale i takhle je to krásný… x)) ale trochu mě mrzí, že spolu nebudou… x)) těšim se na dalš tvůj výtvor.. x))

  8. skvělý pwp…. =) pokračování se mi zdá zbytečný, nechala bych to takhle… ale to už je na tobě, co bude dál… =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics