Do you wanna fuck

autor: Deni

Tuhle povídku jsem psala loni v létě a musím říct, že jsem na ní docela hrdá 😀 Tenkrát se to lidem docela líbilo a já vážně nevím, proč jsem ji neposlala i sem. Tak to napravuji teď a doufám, že se vám bude líbit 😛
Pa, Deni

***
Přecházel přes ulici. Ruce hluboko v kapsách, v uších i-Poda a na rtech frajerský úšklebek. Pohupoval se do rytmu písničky, která mu křičela do uší. Neslyšně si rty zpíval text společně s tím týpkem.
„Do you wanna fuck? Yes, I wanna do, I wanna put my dick in you…“
Oči se mu rozzářily, když si uvědomil, že už jen jeden blok a bude doma. DOMA!! Zahnul za roh a písnička mu jela snad už po sté. Dokonale ho navnadila. Chudák jeho bráška, až dorazí domů. Nebude stíhat naprosto nic. Před očima mu přesně běželo, jak z něj stahuje upnuté džíny, rozcuchá mu vlasy, když přetáhne triko přes hlavu, detailně si představoval, jak mu stahuje upnuté, černé boxerky.
Olízl si rty a do zámku zasunul klíč. Tolik se těšil, jeho tělem proudilo vzrušení už teď.
„Bille? Jsem doma a víš, co tě čeká?“ křikl, zatímco odkopával boty stranou.
„Jo!! Hora nádobí a prach!“ procedil skrze zuby bratr, který s nasupeným obličejíkem procházel právě chodbou. Tom se zarazil. Nádobí, prach.
„Máma,“ vydechl tiše a Bill jen přikývl a kopl do hadru, který mu právě upadl na zem. To nééé! Takhle to být nemělo! Měl přijít domů, přitisknout bratra na zeď a zuřivě jej líbat! Proč jim matka musí takhle kazit plány?!
„Já… Musim taky?“ Pomalu už couval ke schodům s úmyslem skrýt se v pokoji.
„To teda musíš!“ Bill po něm hodil hadr a sám se odebral do kuchyně, kde se chtě nechtě musel pustit do nádobí. I jemu matka překazila plány. Zatímco se Tom toulal někde venku, on si plánoval dokonalé odpoledne plné sexu se svým bratrem. Dneska to budou muset asi vynechat. Ale to teda neví, jak to přežije, protože už mu Tom opravdu chybí. Vždyť s ním byl naposledy včera v noci!
„Lásko? Kde je máma?“ sykl mu Tom do ucha, jak se přitočil do kuchyně. Rozhlížel se kolem sebe, a když ji nikde neviděl, letmo Billa políbil na krk.

„Nevim,“ odfrkl si Bill a snažil se z rukou setřít pěnu, jak on nesnášel mytí nádobí!
„Hmmm, počkej… Mamíííí?“ křikl na celý dům. Bill polekaně nadskočil, čemuž se Tom zasmál. Nic, žádná odpověď. „Je určitě v domě?“ Dívali si navzájem do očí, ve kterých jim hrály jiskřičky vzrušení.
„Ještě před chvílí byla,“ prohodil potichu Bill a oba rychle přeběhli kuchyň a přes chodbu k ložnici jejich matky. Opatrně pootevřeli dveře a div nevypískli radostí, když si všimli klubíčka na posteli. Jejich maminka spokojeně usnula.
„Víš, co to znamená?“ Otočil se Tom na Billa, zatímco tichounce zavíral dveře.
„Co?“ špitl Bill a zlehka si olízl rty.
„Že teď si tě hezky odvedu na horu, a tam…“
„Ježiš, nezdržuj, Tome,“ vydechl přidušeně Bill a už táhl brášku po schodech nahoru. Tom se musel zasmát jeho nedočkavosti, ale sám měl co dělat, aby Billa nepovalil na zem a nevzal si ho přímo tady.
Jakmile klaply dveře Billova pokoje, skončil na nich Tom přitisknutý s bratrovým tělem na sobě. Horlivě se snažil vyhledat jeho rty, ale Tom mu to nehodlal usnadnit. Rozhodl se provokovat.
„Copak? Billí by se chtěl líbat?“
„Jo, to by Billí opravdu chtěl,“ vydechl tiše a konečně se mu podařilo bratra alespoň letmo políbit. „Proč mě mučíš, Tome?“ zakňoural, když se od něj Tom hned zase odtáhl.
„Baví mě to,“ ušklíbl se a tentokrát to byl on, kdo se pokoušel vpít do bráškových rtů. Ale Bill mu narozdíl od něj neutíkal a ochotně spolupracoval.
„Víš, jak jsem se na tohle dneska těšil?“ špital Bill mezi polibky, zatímco se snažil z Toma stáhnout obrovské triko.
„Mmmmm, a víš, jak já?“ Rychle mu přetáhl triko přes hlavu a pousmál se, když zjistil, že mu rozcuchal vlasy přesně tak, jako ve svých představách. „Víš, co bych chtěl?“ sykl mu do ucha a skousl kůži na jeho jemném krku.
„Coo?“ Bill hlasitě zasténal. Krk byla jeho nejsilnější slabina, pokud nepočítáme „ono“ místo.
„Dát si s tebou sprchu.“
„J-jo?“ usykával Bill, jak Tom postupoval polibky po jeho klíčních kostech.
„Jo. Díval bych se, jak pomalinku stékají kapičky vody po tvém těle a pomalu bych je následoval rukama. Každičkému kousku těla bych věnoval patřičnou péči. Hýčkal bych si tě…“
„Bože, nech toho, nebo to okamžitě udělej,“ zasténal Bill a prudce bratra políbil. Jeho slova ho vždy dokázala navnadit stejně spolehlivě, jako činy samotné.
„Tak pojď.“ Chytl ho za ruku a polonahého ho táhl za sebou do koupelny.
„Sprcha nebo…“
„Sprcha,“ vydechl Bill a obratně stahoval z bratra kalhoty, společně s trenkama. Tolik se na to těšil, miloval jejich společné chvíle. Tom si ho k sobě za boky přitáhl a jemně políbil. Nechápal, jak mohl dokázat zpomalit, ale věděl, že pak to bude daleko lepší.
Vášnivě proplétal jazyk s tím Billovým a dlaněmi hýčkal jeho tělo. Užíval si každý milimetr té dokonalosti. Patřil jen jemu, žádné jiné ruce se ho dotýkat nemohly. A tohle vědomí vzrušovalo Toma ještě víc. Věděl, kolik dívek touží po Billových dotecích a polibcích, a on byl přitom jediný, kdo si je mohl do sytosti užívat.

Milimetr po milimetru sunul jeho boxerky dolů, jakmile dopadly na podlahu, stočil Billa směrem ke sprchovému koutu a lehce tlačil do jeho těla. Za stálého líbání ho přitiskl na chladné kachličky a rukou nahmatal sprchu. Nastavil tam příjemně teplou vodu, která dopadala na jejich roztoužená těla.
Kousek od bratra poodstoupil a sledoval kapičky vody stékající do všech zákoutí jeho nádherného těla. Bill se svůdně usmál, ohnul jednu nohu v koleni a mezi rty žužlal ukazováček. Chtěl bratra vydráždit, jak nejvíc to šlo, dnes měl chuť na pořádný sex. Tom nasucho polkl a opět se přitiskl na Billovo žhavé, mokré tělo, přičemž si jeho pokrčené koleno cíleně pohrálo s jeho vzrušeným penisem.
„Billee,“ zasténal mu do ucha a opět ho vášnivě políbil. Konečně se dostával do té fáze, kdy se naprosto přestával kontrolovat a bral si bratra tak, jak se mu nabízel.
„On the table, in the bed, on the floor, in the showers…“ vydechl mu do ucha a Bill se jen usmál. Bylo mu jasné, co dnes musel Tom poslouchat.
Tomovy dlaně se pomalu přesouvaly na Billovo bříško, kde jej jemně laskaly a společně s polibky, věnovaným jeho roztouženým rtům, mu působily slastná muka. V jednu nestřeženou chvíli Tom uchopil bratra pod zadkem a donutil ho ovinout mu nohy kolem pasu. Bill se sladce usmál.
„Do you wanna fuck??“ zašeptal a políbil bratra na bradu. Tom párkrát prudce vydechl.
„Yes, I wanna do… I wanna put my dick in you…“ vydal ze sebe ztěžka a nechal se vášnivě políbit. „I can’t control it , I’m gon‘ lose it , I lose it now… My dick is ready… I must use it… Hold it steady, I am shakin‘ like a motha’fucker every time I’m with you,“ špital Tom a o tom, že je skutečně „ready“ se Bill mohl přesvědčit na vlastní kůži, jelikož ho bratrův penis tlačil do zadečku.
„Tome?“
„Hmmm, jo?“
„Dělej!“ vydechl Bill zastřeným hlasem a sklouzl po bratrovi trochu níž, aby měl snazší vstup do jeho těla. Právě v tomto okamžiku by se o nich dalo říct, že jsou „nadržení jak stepní kozy“ Toužili jeden po druhém tak moc, až se to nedalo vydržet. Jejich drobná těla nemohla ten tlak už déle snášet.
„Do you wanna fuck?“ špitl Bill těžce.
„Yes, I wanna…“
„Tak to udělej!!“ Prudce se na jeho těle zhoupl. Tom to nemohl odkládat, už nemohl. Prsty jemně oddálil bratrovy půlky a prudce pronikl do jeho těla. Oběma jim tělem projel neuvěřitelně slastný pocit. Zase byli spojení, jedno tělo.
Tom počkal pár vteřin, během kterých horlivě líbal bratrovy rty, než se začal v jeho horkém těle pohybovat. Dlaněmi si ho pevně přidržoval, zatímco prudce přirážel proti jeho tělu. Oběma jim ze rtů vycházely hlasité steny, doprovázené horkým proudem vody.
„harder… harder… oh yeah… oo harder… o yeah,“ vzdychal Bill proti Tomovu horkému tělu a on mu jeho přání hodlal uskutečnit.
Přirážel jako smyslů zbavený. Kombinace brášky v náručí a úryvků z „jeho“ písničky, měla přímo vražedné účinky.
„I know that you want it…“ prudký příraz.
„I know that you like it…“ Vášnivý polibek.
„I know that you need it…“
„oh yeah… harder.“
„I know you love it.“
Další prudký příraz proti Billovu tělu. Celý se prohnul vpřed, a zase pomalu uvolňoval tělo, přičemž si pokládal hlavu na Tomovo rameno.
„Já tě tak miluju,“ špital, zatímco se prohýbal pod Tomovými pohyby a líbal jeho mokré rameno. „Já tebe taky,“ vydechl Tom, jednou dlaní pustil Billův zadeček a zajel s ní do klína. Ačkoliv to teď bylo opravdu těžké, nechtěl myslet jen na sebe. Bylo těžké skloubit pohyby rukou v Billově klíně a zároveň pohyby v jeho zadečku, ale nakonec se mu povedla zlatá střední cesta. Chvíli uspokojoval brášku, chvíli sebe. A Bill rozhodně nebyl proti.
Sténal Tomovi do ouška a podle intenzity přírazů nebo pohybů v jeho klíně, zarýval nehty do jeho zad.
„Do you wanna fuck??… Yes, I wanna do … I wanna put my dick in you … I wanna make you scream my name …“ vydechoval Tom do každého přírazu, díky čemu mu Bill zarýval nehty do ramenou a zad ještě intenzivněji.
Líbal jej na krku a sem tam silně skousl, aby vzápětí mohl poraněné místečko ošetřit polibkem. „Do you wanna fuck?? … Yes, I wanna do … These nasty things with you … I will make you moan … And it’s more like porn … And you know I don’t stop.“
„Dyť po tobě nikdo nechce, abys … abys … Víc, Tome!!“ vydechl Bill přidušeně, jak cítil, že se blíží jeho vrchol. Bráška velice rád uposlechl a zrychlil pohyby v jeho těle.
Teď se soustředil pouze na ně. Přirážel prudce, nešetrně, vášnivě a chtivě. Cítil, že se blíží konec. Naposledy pevně sevřel bratrovy boky, prudce přirazil a zůstal nehybně stát při slastném orgasmu v bratrově těle. Prudce mu vydechoval na rameno a snažil se zklidnit svůj dech. Jak pomalinku pouštěl jeho tělo, bratr klesal na dno sprchového koutu, se stále ještě vztyčeným penisem.
Tom si mlsně olízl rty a klekl si před brášku. Jemně jej líbal na hrudi a bříšku až se pomalinku dostal tam, kam chtěl. Zlehka políbil vrcholek jeho vzrušení, a když mu odezvou bylo táhlé zasténání, usmál se a vložil si bratra do úst celého.
Silně sál jeho špičku a třením dlaní ho zatím dováděl k šílenství. Nedalo mu moc práce dovést bratra k vrcholu. Po pár minutách už v ústech cítil tu nezaměnitelnou chuť. Polykal, koutkem úst mu vytékal tenký pramínek bratrova spermatu. Bill se vysíleně opřel hlavou o již vařící kachličky a přitáhl si Toma k sobě. Něžně s ním spojil rty v jedny. Proplétal s ním jazyk, hráli si spolu.
„Do you wanna fuck?“ špitl tichounce Tom.
„Až za chvíli,“ vydechl zmoženě Bill a oba se rozesmáli…

autor: Deni
betaread: Janule

34 thoughts on “Do you wanna fuck

  1. Jo, jo, jo!!! Moje oblíbená povídka je už i na tomhle blogu!!! Já jí prostě miluju! Ta povídka je tak skvělááááá! Wrau….tak žhavá a sexy…..

  2. Anoo tu sem už četla a klidně si ji přečtu ještě stokrát, je tak úžasná a hrzně sexy! Bez servítek a jedem:D. SUper

  3. wow. to bylo dost dobrý. To se mnou dost zamávalo. A ten strhující závěr "až za chvíli" no prostě dokonalost. neskutečně žhavé a sexy. To mám nejraději. Dokonalost prostě. Nevim co víc říct. Deni jen tak dál 🙂

  4. Narazil jsem na to pri prolejzani Toplist.cz. Rekl jsem si ze se ze zvedavosti podivam jestli patnactky furt poslouchaj tu radoby skvelou kapelu, ale to na co sem tady narazil, me vazne skoro donutilo bezet zvracet na zachod. A to nejsem zadnej salat…

  5. Oh my god *nemůže dýchat* To bylo něco… neuvěřitelného 😀
    Ty pocity, které jsem měla u první ostřejší povídky, jsou nezaměnitelné a vyvolá je jen málokterá povídka… Téhle se to povedlo dokonale *potřebuje kyslík*

  6. To je náhoda člověče 😀 Právě teďka tuhle písničku poslouchám, a když vidím, že je tady povídka na tohle "téma" tak jsem málem povyskočila radostí.
    Ale připadá mi, jakobych ji už někdy četla. Asi na tvém blogu, Deni 🙂 Něco mi říká.
    Ale je jako vždy přímo dokonalá ♥

  7. Nejvíc super povídka…Strašně se mi líbila…A ta písnička..je taky úplně boží..Áááá fakt jsi talent…xD

  8. Bože lidi!!!
    Tak tohle jsem opravdu nečekala! Vědět, že to bude mít takový úspěch, tak to sem pošlu už dávno! 😀
    Vážně jste mi vyrazily dech! DĚKUJU!

    A jinak, nedá mi to, když tu hodně z vás píše, že už jste to četly… Ta povídka byla dřív na mém starém blogu o TH, a teď jí mám na svým blogu s povídkama, takže jste to mohly číst tam 😀
    A písnička se jmenuje "Do you wanna fuck" jak už jste si tu hezky zjistily 😀 Já to běžně uváděla u toho, ale sem jsem Januli zapomněla hodit odkaz na video 😀
    Ale jste šikovný, zvládly jste to samy 😀

    Ale ještě jednou DĚKUJU!

  9. Deni, přesně tak, to je nááádherná povídka! Totálně vzrušující a mírně úchylná, přesně takové miluju! K tomu není co dodat, dokonalost!

  10. ta predstava ! oh boze .. slintam xD proste moc dokonaly.. ty uryvky z pisnicky a oni !! xD no proste nemuzu.. PROSTE HOT povidka!!!!!!

  11. OMG sedim apomaly slintaaam!! uzasne vela komentov a uzasnaa poviedka…
    musia byta j atketo ze poriadne neasdrzane poviedky!! 😀 I love it!!
    teraz som si pustila tu pesnicku a prvy raz nemusim prehanat ale ja sa vazne diem zjebat zo stolicky!!
    mala by si dostal nobelovku!!! za uchylnosst :DD nie nie za poviedku :))

  12. [13]: Bohuzel v tom spatnym, incest je fakt odporna vec, predstav si treba sveho sourozence, nebo rodice a sebe… ufff

    Tobe 15 mozna neni, ale vetsina ctenarek v tomto nebo velmi podobnem veku, nejspis bude 😉

  13. [26]: ale pochop mi tim nechceme nikoho nějak urážet a věř, že kdyby to bylo psáno o komkoliv jinym, tak by se nám to nelíbilo. Ale k TH prostě už od začátku patří i twincest. A zkus to zhodnotit i po té stárnce tvůrčí. Ale já tě chápu, mejm kámošům ze mě jde taky hlava kolem. a maj na to stejnej názor jako ty. Tak akorát dát hlavu do záchodu 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics