CherryTwins

Předminulý týden jsme byli se třídou na týden v Jizerkách..nedovedete si představit něco tak nudnýho..moje třída..oh, bože..xD
Načmárala jsem tam asi 483 obrázků..xD Ok, tolik ne, ale bylo jich dost.. Vytáhla jsem z toho jedinej twincestní, i když není zrovna nejpovedenější.. Měla jsem i lepší, ale to byl jenom Bill..k prohlédnutí v mé DeviantArt galerce, kdyby někdo měl zájem..x)
Tohle je jen takovej..pokus.. Je to podle fotky nějakejch dvou lidí, jen ta ruka a ty obličeje a tak, pak jsem je akorát přetvořila k obrazu svému a vzniká nám tahle twincestní nedokonalost..x)
Bill se ještě nakreslit dá, ale Tom..u toho mám problémy a to jsem se ani nezatěžovala těma jejich novejma vlasama..xD Na to bude prostor později..x)
No, tak doufám, že se bude aspoň trochu líbit, těch proporcí si nevšímejte..x))
Název odvozen od těch Billovejch „sherrytree wrecords“, jak vám nejspíš všem došlo..xD
by Ketty

10 thoughts on “CherryTwins

  1. Nádhera. Obdivuju tě – nechápu, jak dokážeš kreslit tak krásně. Fascinuje mě Billovo obočí, je totálně krásný, úhledný 😀

  2. co blbneš? je to výborný, naprosto! ♥ Strašně se mi to líbí.. Perfektně provedený pořádný kus práce 😉
    P.S. Na deviantArt jsem se koukla – a druhá obrovská poklona! wow..

  3. Vždyť je to překrásný !!!! Krásně vystínovaný – kluci tam jsou úžasný – no prostě nádhera. Skvěle jsi zachytila vlasy (já nevím, vlasy mi vždycky přijdou nejtěžší), výraz tváří – všechno. Nádherné :)))
    Deviant mě překvapil – nestačila jsem koukat 🙂

  4. Jejda, já že jaká borka to kreslila a vida: naše Ketty:-D Teď jsem se vrátila ze školního výletu, děs, ještě když je člověk nemocnej. Ale to je teď jedno xD
    Krásnej obrázek, určitě si ho uložím do compu:-D Nádhera:-D

  5. Ketty, tak teď ses vyznamenala 😀 Párkrát jsem viděla tvoje montážky (mimochodem i tu, která je v "hotel záhlaví" :)) a vždycky jsem tě strašně obdivovala.
    Ale rozhodně jsem netušila ani v nejmenším, že budeš umět ještě tak nádherně kreslit. Muselo to být ohromně těžký, mě třeba nikdy takovýhle "umělečtější" kresby nešly nakreslit.
    Stínování je pro mě španělská vesnice a výrazy se mi nikdy nepodařilo trefit.
    Chválím, protože to je fakt výborný… Bill má dokonalý řasy… ♥♥♥
    Až někdy odstartuješ kurz kreslení, dej mi vědět 😀 Jsem první zájemce 😀 Takovéhle doučování od úžasný autorky by se šiklo 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics