Jsi jenom děvka, Bille 6.

autor: Vanity

Bill si mnul naraženou ručku a smutně Toma sledoval. Vždyť už byl Tom tak… hodný a docela i milý a teď? Co se stalo? Udělal snad něco špatně? Proč je tak rozzlobený?
Billovi hlavou proudily myšlenky a otázky a ne a ne přijít na odpovědi. Věděl, že zeptat se by v této chvíli nebylo moudré. Proto raději sklopil pohled a začal se vysvlékat ze svého jediného oblečení. Sukýnku položil na kraj umyvadla, stejně jako síťované punčošky a bílé tílko. Králičí ouška zavěsil za kohoutek a vlezl do sprchového koutu.
Pustil na sebe proud horké vody. Tolik miloval horkou vodu. Smyla vždy to špatné a zanechala jen svěží pokožku. V poličce si vybral jahodový sprchový gel smíchaný s mangem a namydlil své rozpálené tělo.
Ta vůně jej omámila, nikdy nevnímal vůni tak intenzivně jako nyní. Zavřel oči, opřel se o chladné kachličky sprchového koutu a nechal vodu omývat jeho tělo. Trvalo několik minut, než se Bill té vůně nabažil natolik, aby otevřel oči. Vypnul vodu a otevřel prosklená dvířka. Vystrčil hlavu a chtěl se porozhlédnout po nějaké osušce a snad i nějakém oblečení, ale nemusel pátrat dlouho.
Na bílé stoličce u umyvadla na něj čekala sněhobílá osuška, do které by se vešel třikrát, a ještě by zbylo, a pod ní našel schované obrovské zeleno žluté triko. Spodní prádlo žádné. A pak si Bill vzpomněl, co Tom říkal o oblečení.

„Pamatuj si, že dokud budeš u mě, spíš nahý.“
Tom mu sem nejspíš dal své triko, aby nechodil po bytě nahý. Ale spodní prádlo mu tedy nedonesl úmyslně. Bill se přehnaně dlouho sušil. Tak měkkou osušku už v ruce neměl dlouho. Vlastně od té doby, co utekl z domova. Ne, teď na to nechtěl myslet. Jen by jej to rozesmutnilo a tím by mohl Toma ještě více naštvat.

Vysušil si i navlhlé vlasy a oblékl se do obřího trika. Pověsil ručník na věšátko vedle sprchy a vzal do náruče svoje oblečení a ouška. Poté po sobě zkontroloval koupelnu očima, jestli tu neudělal nějaký nepořádek, nebo potopu a teprve pak vyšel z koupelny. Na chodbě voněla čerstvá káva a sladké pečivo.
Tom si totiž liboval v čokoládových croisantech a bílé kávě bez kofeinu.
Bill potichoučku došel do kuchyně a spatřil Toma sedícího u jídelního stolu s pusou plnou nadýchaného pečiva. Měl zavřené oči, jak si každé sousto vychutnával. Bill se chtěl zase otočit a na Toma počkat v posteli. Myslel si, že to bude asi nejlepší, ale sám Tom jej zastavil.

„Počkej… vrať se,“ řekl Tom o trochu milejším hlasem než mluvil předtím, i přesto Bill věděl, že tohle byl příkaz a neuposlechnout by se mu určitě nevyplatilo. Proto se tedy poslušně vrátil k Tomovi a stoupl si před něj. Tom se také postavil, odhrnul Billovi skoro suché vlasy z krku a přivoněl si k jeho pokožce. S potěšením zaznamenal, že použil jahodový gel. Měl jej nejraději, ne na sobě, ale na někom jiném. Na sobě totiž tu vůni nikdy necítil dlouhou dobu, připadalo mu, jakoby hned vyprchala.
Bill se trochu zachvěl, jak na svém krku ucítil Tomův horký dech, ale držel. Bál se pohnout.
Tom mu položil dlaně na boky a svůj nos měl neustále zabořený u Billova krku. Voněl fantasticky. Připadalo mu, jakoby se ta vůně na jeho pokožce stonásobila.
„Tak krásně voníš…“ šeptal stále dokola a v dlaních hnětl Billovy boky.
Pomalu zatlačil a Bill udělal krok zpět. Takhle se dostali až na prostornou pohovku v obýváku. Černá, kožená sedačka se pod vahou dvou těl prohnula.
Bill dopadl zády a tak moc se lekl, že spadne na zem, že obmotal své dlouhé nohy okolo Tomova pasu, čímž jej prakticky přišpendlil k sobě. Tom teď pololežel poloklečel mezi nohama toho roztěkaného písklete, cítil jeho penis na svém břiše a rozhodně jej to nenechávalo chladným. Ale nechtěl. Pro dnešek už toho bylo dost. Měl svůj plán a hodlal se jej držet. Nechtěl překročit k něčemu dalšímu, když mu Bill ještě pořádně nedůvěřuje.
Mohl se k němu chovat jako k ostatním dívkám, které tu měl. Mohl být hrubý a násilnický a zlomit jej, ponížit. Bylo by to prakticky bez práce. Ale z jemu neznámého důvodu nechtěl Billovi ublížit.

Sjel dlaněmi z jeho boků na holá stehna a z nich na hladká lýtka. Rozpletl jeho spojené nohy a sundal je ze svých boků na zem. Maličko se od Billa oddálil, ale jen na takovou vzdálenost, aby se mu mohl dívat do očí.
„Za dnešek si zasloužíš odměnu,“ zašeptal a ještě více roztáhl Billovi nohy od sebe. Ukázalo se, že Tomovo triko není zas tak dlouhé. Tím, že měl Bill doširoka roztažené nohy, odhaloval skoro celý svůj penis.
„Zvedni ruce,“ řekl Tom a svlékl Billa z obrovského trika. Odhodil jej za pohovku a pousmál se nad Billovým roztěkaným pohledem. Opět se styděl. Očima bloudil po celé místnosti, i z okna se díval, jen aby se nemusel dívat na Toma.
„Podívej se na mě.“
Bill si povzdechl a ustrašeně se na Toma podíval. Bál se, co v jeho očích udiví.
„Nestyď se, nemáš se za co stydět. Jsi nádherný…“ řekl Tom a prstem sjel přes jeho hrudník, bříško a podbřišek, až ke kořenu jeho penisu.
Bill naprázdno polkl.
„Je to jen odměna za to, žes byl tak šikovný v mém autě. Nemusíš se bát,“ Tom se sklonil k jeho hrudníku a jazykem objížděl bradavky, dokud se nestaly ještě citlivějšími než doposud. Po chvíli vyměnil jazyk za prsty, jen proto, aby se mohl ústy přemístit níž.
Ne, dnes jej ještě nechtěl uspokojit ústy.
Jazykem laskal Billův podbřišek a pravou rukou zamířil k jeho penisu. Obemkl jej a stiskl. Z úst toho černovlasého ptáčete se vydral zastřený sten a trhnutí boků ukázalo jeho touhu. Zatnul prsty do sedačky a nemohl spustit oči z Tomovy ruky. Bylo zvláštní vidět, jak jej někdo uspokojuje. Kromě Toma to ještě nikdo cizí nedělal.
Tom se nad jeho lačným výrazem pousmál a zrychlil pohyby své ruky. Fascinoval jej Billův měnící se obličej. Chvíli byl soustředěný, chvíli zkroucený slastí. Jednou se kousal do rtu, podruhé je měl silně stisknuté. Byl nádherný.
„Udělej se, Bille,“ zabručel Tom a stiskl Billa o trochu víc.
„Sakra…“ zašeptal Bill.
„Dělej, Bille,“
„Tome!“ vykřikl Bill a s vášnivým zabručením naplnil Tomovu ruku mléčnou tekutinou.
Tom se usmál, byl spokojený sám se sebou. Stačila chvíle, pár dobře volených slov a dovedl tak krásného kluka k vrcholu. Byl si skoro jist, že Bill má spoustu zkušeností, ale teď to nechtěl rozebírat. Na to měl celý zítřek.
Papírovým ubrouskem, který vytáhl zpod stolku si utřel Billovo sperma a stoupl si. Došel vyhodit kapesníček a pak se vrátil k udýchanému Billovi.
„Jdeme spát,“ řekl a sám šel do ložnice. Svlékl se do naha a ulehl do obrovské postele s nebesy. Nečekal dlouho a v ložnici se objevilo další nahé stvoření. Zalezlo k Tomovi pod peřinu a přitisklo se k jeho rozpálenému tělu.
„Děkuju…“
„Není za co.“
Bill Toma políbil doprostřed hrudi a spokojeně se na něm uvelebil. Tom jej ale odstrčil. Bylo mu to až moc příjemné a to se mu nelíbilo.
Ptáče si tedy lehlo na bok, zády ke svému pánovi a opět na něj vystrčilo nahý zadeček. Trucoval. A hodlal trucovat celou noc.

autor: Vanity
betaread: Janule

18 thoughts on “Jsi jenom děvka, Bille 6.

  1. oh tak to byla odměna 😀 A Bill jak se tulí. to je tak sladký. No rychle dál. Upe mega moc žeru tuhle povídku.

  2. jééé já ci dálší dííííííííl a doufám ež budou i dálší =) moc hezkééé moc :-*

  3. Uhh… Bille, ty se teda nezdáš 😀 Takhle trucovat… To nevidím moc dobře 😀
    Vanity, respeeekt 😀

  4. Jak já jsem byla celej víkend vydušená, protože jsem si to včera nemohla přečíst! V hlavě mi proběhlo mnoho možných scénářů, ale tenhle byl samozřejmě nejlepší. xD Nepřestanu se divit, jak bleskově a neodvratně si mě tahle povídka získala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics