Jsi jenom děvka, Bille 8.

autor: Vanity

Tom sešel do přízemí, aby si vzal svá zavazadla, která mezitím přinesl Robert. Podle křiku poznal, že Amy už je zavřená v Robetově pokoji a zjevně se jí tam nelíbí.
„Hele, Tome, fakt sorry za Amy… Myslel jsem, že už je dobrá. Chovala se fakt poslušně,“ začal Robert s předem nacvičenou omluvou.
„Robe, jsou to i tvoje peníze, tvoje zodpovědnost. Můžeme být rádi, že se našla. Teď už je to jedno, jen si dej pozor, aby se to neopakovalo,“ doporučil příteli Tom a zkontroloval kufr s oblečením pro Billa. Robert zvědavě nahlížel společníkovi přes rameno.
„Tome, to oblečení je pro…?“
„Pro Billa…“
„Ale není to…“
„Udělám z něj lolitku,“ řekl prostě Tom a ušklíbl se. Vytáhl z kufru černo-bílo-růžové kostkované šatičky a bílé lodičky. Už teď měl před očima Billa oblečeného do těchto titěrných oblečků. A ta představa jej rajcovala.
„Páni… půjčíš mi ho? Až to bude umět, samozřejmě…“ zasmál se Robert, ale ve skrytu duše doufal, že bude Tom souhlasit. Ten se na něj však podíval pohledem, který Robert vůbec neměl rád. Ten pohled věnoval Tom každému, koho toužil roztrhat na malinké kousíčky a ty kousíčky přinejlepším utopit.
Robert se začal rychle věnovat svým zavazadlům a Toma si přestal všímat. I když byl Tom o pět let mladší, byl to Robert, kdo byl považován za cucáka.

°oOo°

Tom se vyškrábal i s kufry do druhého patra a rozrazil dveře ložnice. Bill stál nehnutě jako socha na tom samém místě, jako když Tom odcházel. Jediné, co se změnilo, byla Billova tvář. Nyní pokrytá potůčky slaných slz.
Jakmile si všiml Toma, stojícího zaraženě ve dveřích, vrhl se mu k nohám.
„Prosím, já nechci, prosím… Ještě ne… Je moc brzo… Prosím…“ plakal a objímal Tomovu pravou nohu.
Tom nevěřícně koukal na to rozcuchané ptáče, co mu klečelo u nohou. Kdyby to byla jakákoliv jiná dívka, či chlapec, odstrčil by jej od sebe a násilím z něj serval všechno oblečení. Bill v něm však vzbuzoval ochranitelské pudy, které Tom v životě cítil jen jednou. Ale, to už je dávno.
Vzal Billovy ruce a donutil jej postavit se. Poté nastrkal všechny kufry do pokoje a zavřel dveře.
Bill se znovu rozplakal. Stál uprostřed místnosti se skloněnou hlavou a z očí se mu spouštěly další a další slzy.
Tom k němu došel a dvěma prsty pozvedl Billův obličej tak, aby se na něj mohl podívat. Druhou rukou setřel z jeho tváře horké slzy a rty se přitiskl k jeho čelu. Byl rozpálený, jakoby snad měl horečku.
„Klid, maličký…“ zašeptal Tom a objal Billovo třesoucí se tělíčko. „Potřebuješ si odpočinout, bude dobře, uvidíš…“ řekl a vzal jej do náruče, aby jej mohl uložit do té obrovské postele. Přikryl jej teplou dekou, přeci jen se v chatě zatím netopilo, a šel vybalit věci, které s sebou přivezl.

Bill se pomalu uklidňoval. Slzy pomalu osychaly a nové se již netvořily. Ležel na boku, stočený v klubíčku a pozoroval Tomovo počínání.
Tom nejprve vybalil věci pro sebe. Trika, mikiny, kalhoty, několik párů bot, spodní prádlo… Poté vybalil věci do koupelny. Bill neviděl, co přesně to bylo, ale doufal, že Tom přivezl jahodový sprchový gel.
Když se Tom vrátil z koupelny, otevřel další z kufrů, které tu měl. Bill vyvalil očka, když Tom vytáhl kostkované šatičky, po nich následovaly celé černé šaty, poté červené s proužky, fialové s puntíky, modré s motýlky, zelené s mašličkami a nakonec růžové s krajkami. Ke každým šatům vyndal Tom i pár luxusních botiček. Ale to nebylo vše. Když se znovu napřímil od kufru, držel v ruce koženou soupravu s korzetem a podvazky, černými punčochami, kozačkami, bičíkem a pouty. Poté ještě v kufru našel černou škrabošku a zavěsil ji na ramínko k soupravě.
Bill si unaveně protřel očka a zahleděl se na Toma, který právě otevíral třetí, poslední kufr. Byl poněkud menší než ty předchozí dva, ale i tak by se do něj mohl Bill schovat.
Vykuleně se posadil na posteli, když Tom vytáhl dva obrovské vibrátory. Jeden černý, hladký snad i kovový, druhý byl z růžové umělé hmoty a vypadal jako pravý, jen mnohokrát větší. Alespoň si to Bill myslel. Poté se v kufru našel další bičík, dvoje pouta, pár kožených pásků, několik černých saténových šátků, pak asi dalších pět různobarevných vibrátorů a z jakéhosi nepochopitelného důvodu i sadu dámských líčidel.
Když si Tom všiml, že Bill sedí, otočil se na něj a mírně se pousmál. Zmatení v jeho očích bylo téměř hmatatelné.
Došel k posteli a vyšplhal se k billovi, který z něj nespouštěl pohled.

„Jen jsem chtěl, aby sis vyzkoušel nějaké šatičky,“ řekl a prstem mu pohladil nakrčený nosík. Bill zamrkal. Copak ty šaty byly opravdu pro něj?
„Ty ze mě chceš mít…?“
„Lolitku,“ dořekl Tom načatou otázku. „Bude ti to slušet. Zatím jsem se pokaždé trefil do velikosti svojí hračky. Myslím, že ti skvěle padnou.“
„Ale já nemám…“ špitl Bill a ukázal na svůj nevyspělý hrudník. Tom se zasmál a dlaní mu přejel od krku až po bříško.
„Ty šaty jsou speciálně šité na chlapce,“ vysvětlil.
„Aha… a to nosí každý chlapec u vás?“
„Vlastně… ty jsi první, kterého jsme koupili,“ přiznal Tom a usmál se. „Doufám, že jsme koupili dobře,“ dodal. „Můžeš být rád, že jsi u mě. Kdyby si tě vzal Robert, nejspíš bys už ležel nahý na posteli s roztaženýma nohama.“
Bill se na něj vyděšeně podíval. To je Robert opravdu tak zlý? Vůbec nezáviděl Amy, která musela být s ním.
Nesměle se k Tomovi přitulil a nos zabořil do jeho krku. Potřeboval se k někomu tulit. Potřeboval někoho, koho by mohl třeba i platonicky milovat. Klidně i někoho, kdo mu jeho lásku nikdy nebude opětovat. Hlavně, že bude s ním. A Billovi pomalu začalo docházet, že v Tomovi nevidí jen svého majitele.

autor: Vanity
betaread: Janule

21 thoughts on “Jsi jenom děvka, Bille 8.

  1. Úžasně… Nejenom Bill si začíná cosi uvědomovat; i jeho "pán" prochází změnou.
    A ta škraboška bude k tomu všemu dokonalá.

  2. 😀 No teda. Co ten Tom všechno vytáhl z těch kufrů – já čuměla 😀 Každopádně když si představím Billa v těch oblečcích, tak opravdu nevím, jestli se mám smát nebo brečet 😀 Neříkám, že by nebyl sexy.. jen.. chudinka Billi 🙁 Doufám, že všechno dopadne dobře…

  3. oh gosh. Nádhera. No teda ty sexuální pomůcky mě docela vykolejily 😀 Jsem valila oči:D Rychle dáál. Upe miluju totok

  4. já ci dááálší hend zítra hned xDD já to envydržím proč je to vždycky tak krátkéééé????

  5. už se těším na výuku s pomocí "obrovských vibrátorů"xD, ale co stejně je příroda nejlepší, Tomi mu to ukáže

  6. Já jsem na tu povídku normálně nadržená xDD Jako tohle vidět ve filmu..hmm 🙂 Skvěle Vanity!!!

  7. A co že je pan majitel najednou tak šlechetnej? Ochranitelský pudy… hmm.. to je teda zajímavý… Bill potřebuje někoho platonicky milovat? No, to si teda vybral toho pravýho…

  8. Úžasný :))) Já, jelikož dopředu vím, co se tam stane, a¨tak by mě to mělo nudit – ale kupodivu ne… Baví mě to ještě víc, je to skvěle napsané, s úžasným nápadem na děj… Bůhví, jak dlouho si to budu ještě číst… :)))

  9. Já to říkala, on bude na něj hodný! x) To bylo rozkošný. Já se tady úplně rozplývala xDD
    Oh, on z něj chce udělat Lolitku… To zní tak… úchylně xDD

  10. vím že to čtu pozdě,ale lepší něco než nicXD…pro tuhle povídku nemám jiný slovo než…dokonalí.:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics